Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

makbulecim bişi sormak istiyorum canım sen yemekleri mutfak tartısıylamı ölçüyosun genelde gramlı menülerin oluyoda merakımı hoşgör
evet canım mutfak tarısıyla tartıp yiyorum

amaaan napim ya alıştım artık bi ileri bi geri gitcek elbet acelemiz yok

yok camım artık takılmıyorum taktıkça daha çok zorlaşıyor bu kilo verme işi

güzel bir güne merhaba..tatilll.....9 da nöbetimi devredip evime gidicem inşallah...kahvaltı dujjj

nöbet güzel geçti..2 den sonra uyumuşum..6.30 da kalkış ..

sonra gelirim..öptüm sizi bayyy

güzel bir güne merhaba..tatilll.....9 da nöbetimi devredip evime gidicem inşallah...kahvaltı dujjj

nöbet güzel geçti..2 den sonra uyumuşum..6.30 da kalkış ..

sonra gelirim..öptüm sizi bayyy

Gunaydın canım,hadi geçmiş olsun

Canım ne güzel kilo vermişsin maşallah

Günaydın kızlar,hepinize iyi haftasonları

Dün sabahtan misafirim vardı,öğleden sonra da onlarla çıktım,bildirim yapamadım,geçen hftayle aynıyım

75.1

Hepinizi özellikle de birincimizi kutlarım,ben de haftyaa veririm inşallh

Gunaydın canım,hadi geçmiş olsun

Canım ne güzel kilo vermişsin maşallah
sağol ficansım..haftaya darısı başına canım

selam kıslar..9 da çıktım dedim evde yoğurt yok ekmek yok onları aliimm..yüküm de vardı zaten..neyse alışverişi bitirdim tam çıkıcam kantinde bir yağmur bardaktan boşalıyor sanki..durdum bekledim..hafifleyince çıktım hızlı hızlı yeniden yakalanmayayım yağmura diye bizim bahçeye girdim içerde kaldırıma çıkarken ayağım bir takıldı düştüm yoğurt bir yere ben bir yere..kalktım zorla eve geldim eşim tabi halimi gördü..ben başladım ağlamaya..sinirlerim boşaldı..sanırım yarım saat ağladım..sonra girdim duş aldım kahvaltımı yaptım..avcum soyuldu bacağım morardı..tabii eşim keşke beni çağırsaydın dedi ama olan oldu bikere..neyse bunla gelsin geçsin..bir de salak bi karıya sinir oldum lojmanda benim düştüğümü gördü acıyarak bakıyo salak insan bi iyimisiniz geçmiş olsun der..yaa insanlar ne duyarsız ya..yuhh yanii..

işte böyle kızlar...

Son düzenleme:

Annem geçmiş olsun. Boşversene insanları sen. iyiysen şuan sorun yok.

Ayyy canim gecmis olsun ne Insanlar var yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nazcım senide tebrik ederim kıs sende sersum gibi iyi vermişsi 2. miz
darısı benim başıma
sağolasın canımcım
evet canım mutfak tarısıyla tartıp yiyorum

ama maşallah güzel kilo veriyosun canım
çok geçmiş olsun canım sen iyisin ya boşver başka insanları takma kafana

çamaşır makinemin kurutması çalışmıyor yaa..çok üzüldüm..burda elektrikler gidip gidip duruyor servis ondandır dedi..sonkez çalıştırın hala olmazsa p.tesi geliriz dedi..çalıştırdım ama yok kurutmuyor..neyse baktım garantisinin 1 yılı daha var..

ben de bugün hep kötü haberler veriyorum kendimle ilgili..neyse Allah beterinden korusun..

menülerimi de yazayım
sabah

sucuklu omlet
1/2 dukan krepi
söğüş salata
peynir
2-3 yeşil zeytin
yoğurt

2. öğünüm

1 bardak ayran 3 kk kadar ıspanaklı dukan böreği
1 adet eti intense (küçük paketlerden lokmalık)

ve üstüne çayy ve film..hazine avcıları(hitlerden kurtarılan sanat eserlerinin filmi..güzeldi)

pervane tıkanmış dediler..1-2 çekirdek kabuğu ve fermuar ucu çıktı..çalıştırdım bakalım noolcak..

pervane tıkanmış dediler..1-2 çekirdek kabuğu ve fermuar ucu çıktı..çalıştırdım bakalım noolcak..

hayırrr kurutmuyoo...kurutmazsa kartı yanmıştır dediler..offff...kart bekliycez şimdi..

5 km yürüdüm geldim.

.bacağım morardı acıyo ama yürüdüm gene de..neyse ki sadece morardı..

şimdi de sade maden suyu

Selam canım çok geçmiş olsun malesef bazen böyle üstüste geliyo aksililkler Allah beterinden korusun

Haftanın birincisi oldun nazaramı geldin kıs tü tü maşallah ne güzel kilo vermişsin hep böyle devam edersin inşallah

Ben dün gece bayağı geç geldim hem istanbulun malum cuma trafiği hemde yol çalışması nedeniyle iyice çığrından çıkmış bi trafik vardı

bu sabah malesef 65.3 kg ı gördüm ama geçen hafta koptum resmen simitler çikolatalar ve gofretler sabah kahvaltısında kızarmış ekmekler say say bitmez bugün kaçamaksız karatay kahvaltısı yaptım öğlen dışarda yedim malesef bir lavaş arası döner yedim akşam peynir ve kuruyemişle geçiştirdim ama şu an midem kazınıyor ama süt bile içmiycem inşallah yarın annem gelicek ve eşiminde bir haftalık işi var diye beraber İstanbula döncez önümüzdeki haftada muhtemelen dışarda arkadaşlarla yemek yenir umarım fazla kaçırmam

Bu arada Sersumcum unutmadan Dukan la ilgili verdiğin link için çok teşekkür ederim dün gece uyuyana kadar okudum sayende yeni yeni şeyler öğrendim en ilgincide o ingiliz karbonatlı suyu yattığın yerde 360 derece döne döne içmek ilk işim yulaf kepeği almak oldu bugün 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı karışırıp yedim yarın 3 kez yapcam inşallah yani Karataya devam etmeye çalışıp yulaf ve belki tatlandırıcı alıp tatlı yaparım

şimdi geçen haftayı okiim sonra dukan ı yine gelmeye çalışırım

Selaaaaaam denk geldik canım bacağına bişey sürüyomusun ?Yürüyüp zorlamasaydın keşke :26:

Benim buzdolabıda garanti süresi bittikten 3 ay sonra motoru yanmıştı 95-96 yılıydı sanırım servis elektriğin sık gidip gelmesinden kaynaklandığını söylemişti ki cidden gün içinde en az 3-4 kez gidip geliyodu,dolapta dijital no frosttu o zaman sıfır fiyatının yarısını vermiştik motoru yenilemek için neyse sağlık olsun inşallah tuzlu olmaz kart değişimi :44:

SERSUMCUM CANIM DİKKAT ET KENDİNE BAZEN AKSİLİKLER ÜST ÜSTE GELİYOR MAALESEF MAKİNE DE BİRAN ÖNCE YAPILIR İNŞALLAH CANIM

BENDE bugün bütün gün dışardaydım eşim ankaraya gitmişti geldi sabah bol bol gezdik kızlar ama tabiki diyetimi bozmadım dışarda olduğum için biraz protein ağırlıklı gibi oldu ama olsun proteinden zarar gelmez inanıyorum bu hafta olacak 60.5 hedefim şimdi gelelim menüme

sabah:40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yağsız süt 5 badem

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 100 gr tavuk ızgara yağsız yeşil salata ayran

ara:3 gün kurusu 2 ceviz

akşam:150 gr ızgara köfte 2 ceviz ayran 1 kaç lokma ekmek(regl olunca kan şekerim düşer gibi oldu başım falan döndü hemen ekmek yedim bende beyazdı maalesef )

ara:yok (akşamı zaten yedide yedim belki yatmadan 1 çay bardağı süt içerim ) şimdi de ebrucuğumla 21 günde yağlarımdan kurtulıciiğim inşallah bugün sporuma yeniden start veriyorum

sağol canım..he kıss galiba nazara geldimmsürmedim canım yatmadan süreyim iyi hatırlattın..elime sürmüştüm..:26::26:

ay o trafik berbattır bilirim..Allah sana kolaylık versin canım..

ah canım o site müthiş..ben de oradan aldığım ilhamla çok şey pişirdim..

yulaf kepeği en güzel kurtarıcı..krepine ve ekmeğine bayılıyorum..

Tüh ben yazana kadar sen çıkmışsın neyse sonra denk geliriz inşallah
seni görmeden başka yerlere bakıyordum canım..neyse sonra rastlaşırız...bekliyom bekiliyom kimse yok..sonra çıkıyom herkes gelmiş:26::26:

uff ne fena yaa yarı fiyatı da evlat acısı gibi oturmuştur..neyse benimkinin garantisi devam ediyor

sağol canım..

oh maşallah ne güzel gezmişsiniz...

proteinden hiç bişey olmaz ..protein candır cannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…