selam kıslar..9 da çıktım dedim evde yoğurt yok ekmek yok onları aliimm..yüküm de vardı zaten..neyse alışverişi bitirdim tam çıkıcam kantinde bir yağmur bardaktan boşalıyor sanki..durdum bekledim..hafifleyince çıktım hızlı hızlı yeniden yakalanmayayım yağmura diye bizim bahçeye girdim içerde kaldırıma çıkarken ayağım bir takıldı düştümyoğurt bir yere ben bir yere..kalktım zorla eve geldim eşim tabi halimi gördü..ben başladım ağlamaya..sinirlerim boşaldı..sanırım yarım saat ağladım..sonra girdim duş aldım kahvaltımı yaptım..avcum soyuldu bacağım morardı..tabii eşim keşke beni çağırsaydın dedi ama olan oldu bikere..neyse bunla gelsin geçsin..bir de salak bi karıya sinir oldum lojmanda benim düştüğümü gördü acıyarak bakıyo salak insan bi iyimisiniz geçmiş olsun der..yaa insanlar ne duyarsız ya..yuhh yanii..
işte böyle kızlar...
Selam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım
merhaba kizlar ,
uzun bir aradan sonra yine merhaba..
ben bir olaylar ile gidip yeni olaylar ile geri donuyorum..
isyerinde isler yogun devam ediyor..
hasta olan amcam ( tipki babam gibi kanser ) 60 yasinda kaybettik .. cok uzulduk .. babami da 45 yasinda yine knser den kaybetmistik .. o kadar saglikli ve dikkatli yasayan insanlar .. kotu ve amansiz bir hastaliktan kaybetmek cok cok uzdu ..
allah sabrini veriyor .. ve hayat herseye ragmn devam ediyor.
ben saglik olarak iyiyim .. bebisim de iyi .. yarin yine ultrasonumuz var .. heyecanliyim cok cok ..
hayirlisi olsun canlar ..
bugun guzel bir gun anneler gunu .. allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin .. ben de topik araciligi ile .. tum annelerimizin , anne adaylarimizin , henuz anne olamamis ama cok cok isteyen arkadaslarimizin teker teker anneler gununu kutluyorum ve gozlerinizden opuyorumm ..
hersey gonlunuzce olsun yavrular ..
canım benim..gelemeyişinden hastanede olduğunu tahmin etmiştim.:26:.Allahım yar ve yardımcınız olsun..şifalar versin inşallah..dualarımız sizinle canım...Selam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım
tekrar başınız sağolsun canım..Allah mekanını cennet etsin..Herkesi de bu illet hastalıktan korusun inşallahmerhaba kizlar ,
hasta olan amcam ( tipki babam gibi kanser ) 60 yasinda kaybettik .. cok uzulduk .. babami da 45 yasinda yine knser den kaybetmistik .. o kadar saglikli ve dikkatli yasayan insanlar .. kotu ve amansiz bir hastaliktan kaybetmek cok cok uzdu ..
ben saglik olarak iyiyim .. bebisim de iyi .. yarin yine ultrasonumuz var .. heyecanliyim cok cok ..
bugun guzel bir gun anneler gunu .. allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin .. ben de topik araciligi ile .. tum annelerimizin , anne adaylarimizin , henuz anne olamamis ama cok cok isteyen arkadaslarimizin teker teker anneler gununu kutluyorum ve gozlerinizden opuyorumm ..
Aminn...sağol cancağızım.[COLOR="#000000"]sersum canım ,arım balım peteğim geçmiş olsun... göze gelmişsin sanırım ALLAH beterinden zarardan ziyandan ve nazardan korusun inşallah...
[/COLOR]
]
Teşekkür ederim canım sağol var ol .. Vade bitmiş ne desek boş herşey bahane .. Allah hastası olanlara şifa , dertlilere deva , yakınlarını kaybedenlere sabırlar versin ..[COLOR="#000000"]sersum canım ,arım balım peteğim geçmiş olsun... göze gelmişsin sanırım ALLAH beterinden zarardan ziyandan ve nazardan korusun inşallah...
[/COLOR]
ALLAH ALLAH çok çok geçmiş olsun, mevlam şifanızı versin huzurla afiyetle nefesler alırsınız inşallah...
[B]mekanı cennet olsun, ecel işte ne kadar sağlıklı beslensekte ömür dediğin sayılı bir nefes be kaneelciğim, mevlam sabır versin.
dün ve bu gün gayet güzel bir beslenme ile devam ediyor hanımlar. ALLAHIM sağlıkla hedefimize ulaşmak nasip etsin.
özlemcim: ben makbuleyi kilolu olarak görmüyorum. makbuleyi sevdim; onları yazarken
makbulecim: inşallah sağlıkla hedefine ulaşacaksın sonrada bize belki fotonu gösterirsin...
[/B]
Teşekkür ederim canım .. Sağol .. Bu illete insallah en kısa Zamanda bir deva bulunur ..canım benim..gelemeyişinden hastanede olduğunu tahmin etmiştim.:26:.Allahım yar ve yardımcınız olsun..şifalar versin inşallah..dualarımız sizinle canım...
tekrar başınız sağolsun canım..Allah mekanını cennet etsin..Herkesi de bu illet hastalıktan korusun inşallah
Aminn...sağol cancağızım..çok şükür daha beter olmadı..
Teşekkür ederim canım .. Sağol .. Bu illete insallah en kısa Zamanda bir deva bulunur ..
Selam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim size sabrını versin inşallahmerhaba kizlar ,
inşallah canım inşallah az kaldı ama yapıştı sanki 1 ayı geçti yerimde sayıyorum yaa koca nisan ayında 1 kilo verdim sadece[COLOR="#000000"]sersum canım ,arım balım peteğim geçmiş olsun... göze gelmişsin sanırım ALLAH beterinden zarardan ziyandan ve nazardan korusun inşallah...[/COLOR]
ALLAH ALLAH çok çok geçmiş olsun, mevlam şifanızı versin huzurla afiyetle nefesler alırsınız inşallah...
[B]mekanı cennet olsun, ecel işte ne kadar sağlıklı beslensekte ömür dediğin sayılı bir nefes be kaneelciğim, mevlam sabır versin.
dün ve bu gün gayet güzel bir beslenme ile devam ediyor hanımlar. ALLAHIM sağlıkla hedefimize ulaşmak nasip etsin.
özlemcim: ben makbuleyi kilolu olarak görmüyorum. makbuleyi sevdim; onları yazarken
makbulecim: inşallah sağlıkla hedefine ulaşacaksın sonrada bize belki fotonu gösterirsin...
[/B]
kızlar ben yürüyüşe gitmece..
bende 1 saat pilatesimi yaptımmm
of kızlar günüm iyiy gitti ama regl den midir nedir hiç tokluk hissetmiyorum karnım çok aç biraz önce bi kaç parça peyniri yuttum eşim yanımda browni yiyor ya sabır ya sabır :18::18::18::18:
şimdilik peynir tuttu canım işte regl üçüncü günü neyse yarın haftaiçi neyseki işe gidince yemek gelmiyor pek aklıma evde olunca ok daha fazla mey,lli oluyoruz kaçamağa yaaayran iç bence karatay usulü..çok güzel tıkıyor insanı..hem de masum
sersum bulgur masum değil öyle
iyiyim canımcım sağol..he valla ah bulgusu ben de ne özledim sorma. .72 yi göreyim ucundan şööle güzel bi kısır yapıp yiyecem..geçen yapmışın canım çekti avcumu yaladım..
iyi gezmler tatlım..öpüyorum senii
üzüldüm canım,inşallah şifa bulursunuz,rabbim nelere kadir değilSelam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım
başınız sağolsun canım,ne kadar yaygınlaştı bu kötü hastalık,üç kuruş fazla kar için insanların sağlığıyla oynamayan kalmadımerhaba kizlar ,
5 km yürüyüş cepte..
hafta sonları c.tesi başıboş saatler ve pazar sarı tramvay dinleyince radyoda ,zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..4 km yerine 5 km yürüyorum iyi oluyor..
afiyet olsun canımEki Görüntüle 1110519
bugün öğlenciyim evler soğuk..kaloriferler söndü..klimayı açtım valla..mayıs değil mart gibi hava
kahvaltım
sucuklu omlet
1 dukan krepi
peynir
söğüş salata
çay çayy
akşam yemeğimi de hazırladım karnıyarık patlıcanlar kızartıldı közlendi(benim için) kıyması kavruldu..
akşama da tencerede 2 tıkırdat tamamdır.:13:.yanına da bizimkiler için pilav ve hepimiz için cacık..oldu da bitti..
allah şifasını tez zamanda versin canım çok geçmiş olsun
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim size sabrını versin inşallah
inşallah canım inşallah az kaldı ama yapıştı sanki 1 ayı geçti yerimde sayıyorum yaa koca nisan ayında 1 kilo verdim sadece
bende 1 saat pilatesimi yaptımmm
of kızlar günüm iyiy gitti ama regl den midir nedir hiç tokluk hissetmiyorum karnım çok aç biraz önce bi kaç parça peyniri yuttum eşim yanımda browni yiyor ya sabır ya sabır :18::18::18::18:
sersum bulgur masum değil öylebugün tartıldım kilo almışım resmen,artık kısır mısır ayda 1 kere yapıcam yeter,aralarda da yememek lazım zayıflayana kadar ah canım buraya yazıp canını mı çektirdim yok yapmıcam uzun bir süre:26:
aldık ayakkabıyı bugün giyip yürüyeceğim sabırsızlanıyorum
üzüldüm canım,inşallah şifa bulursunuz,rabbim nelere kadir değil
başınız sağolsun canım,ne kadar yaygınlaştı bu kötü hastalık,üç kuruş fazla kar için insanların sağlığıyla oynamayan kalmadıallah sonumuzu hayretsin..bebişine ve sana sağlıklı günler dilerim canım
afiyet olsun canımooh eline sağlık..benim patlıcanlar da balkondan bana göz kırpıyo ama ben ilgilenmiyorum şu an
karatayda kaçırınca ben de kilo veremiyordum bulgur yüzünden canım.:26:.iyi düşünmüşsün ara ver biraz..sersum bulgur masum değil öylebugün tartıldım kilo almışım resmen,artık kısır mısır ayda 1 kere yapıcam yeter,aralarda da yememek lazım zayıflayana kadar ah canım buraya yazıp canını mı çektirdim yok yapmıcam uzun bir süre:26:
aldık ayakkabıyı bugün giyip yürüyeceğim sabırsızlanıyorum
afiyet olsun canımooh eline sağlık..benim patlıcanlar da balkondan bana göz kırpıyo ama ben ilgilenmiyorum şu an
afiyet olsun canımcımgünaydın hanımlar
sabah evde kahvaltı yapamadım,gece geç yatmıştım,eşim çocuklara kahvaltı ettirdi gönderdi sağolsunben de kahvaltımı bir kaba koyup yanıma aldım
kahvaltım 10.00
2 haşlama yumurta
1 kk kaşar
10 zeytin
1 kuru incir,10 çiğ badem
merhaba kizlar
birazdan ultrason icin doktora gidecegim .. cok heyecanliyim .. esim is yerinden veri doktora gelecek .. bugun 20. hafta echo sunu alacagiz .. kizimizin yuzunu yakindan gorecegiz .. cok heyacanliyim .. insallah hersey yolunda bebisin keyifi yerindedir .. saka maka gunler cok hzli geldi gecti 5. ayimin icindeyim .. doguma kaldi 4 ay .. bebis insallaah 3 ekim de kulagimda olaacak ..
allah evlat sahibi olmak isteyen hereslere nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?