rabbim şifa versin canım elden ne gelir dualarımız seninleSelam hatunlar anneler gününüz kutlu olsun kızlar dualarınızı eksik etmeyin hafta içinden beri hastanede ordan oraya koşturmaca yaşadık şiddetli baş agrısı kusma üzerine malesef beyine sıçramış oldugunu ögrendik ameliyat dediler önce heyete girdik önce ışın alın sonrasında karar vereceğiz dediler cuma ilk ışını aldık 10 gün boyunca alacagız umarım yanıt alırız ara ara ugramaya çalışırım
allah rahmet eylesin canım sevenlerine sabır dilerimmerhaba kizlar ,
uzun bir aradan sonra yine merhaba..
ben bir olaylar ile gidip yeni olaylar ile geri donuyorum..
isyerinde isler yogun devam ediyor..
hasta olan amcam ( tipki babam gibi kanser ) 60 yasinda kaybettik .. cok uzulduk .. babami da 45 yasinda yine knser den kaybetmistik .. o kadar saglikli ve dikkatli yasayan insanlar .. kotu ve amansiz bir hastaliktan kaybetmek cok cok uzdu ..
allah sabrini veriyor .. ve hayat herseye ragmn devam ediyor.
ben saglik olarak iyiyim .. bebisim de iyi .. yarin yine ultrasonumuz var .. heyecanliyim cok cok ..
hayirlisi olsun canlar ..
bugun guzel bir gun anneler gunu .. allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin .. ben de topik araciligi ile .. tum annelerimizin , anne adaylarimizin , henuz anne olamamis ama cok cok isteyen arkadaslarimizin teker teker anneler gununu kutluyorum ve gozlerinizden opuyorumm ..
hersey gonlunuzce olsun yavrular ..
Evet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Eki Görüntüle 1110519
bugün öğlenciyim evler soğuk..kaloriferler söndü..klimayı açtım valla..mayıs değil mart gibi hava
kahvaltım
sucuklu omlet
1 dukan krepi
peynir
söğüş salata
çay çayy
akşam yemeğimi de hazırladım karnıyarık patlıcanlar kızartıldı közlendi(benim için) kıyması kavruldu..
akşama da tencerede 2 tıkırdat tamamdır.:13:.yanına da bizimkiler için pilav ve hepimiz için cacık..oldu da bitti..
Evet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi ��
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
eee hakkari rakımı malum ağustosta bilem zor ısınır be canım oralar.afiyet olsun. Akşam menün de very very good haniii
kahvaltım
4 hurma
1 kafam kadar kupa kahve
öğle
1 kase etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kupa şu kafam kadar olanından ayran
şimdi
kaju-fıstık-ceviz
kahve
kapanış hanımlar.
hamarat hatun adiyet olsun tatlımEki Görüntüle 1110519
bugün öğlenciyim evler soğuk..kaloriferler söndü..klimayı açtım valla..mayıs değil mart gibi hava
kahvaltım
sucuklu omlet
1 dukan krepi
peynir
söğüş salata
çay çayy
akşam yemeğimi de hazırladım karnıyarık patlıcanlar kızartıldı közlendi(benim için) kıyması kavruldu..
akşama da tencerede 2 tıkırdat tamamdır.:13:.yanına da bizimkiler için pilav ve hepimiz için cacık..oldu da bitti..
merhaba kizlar
birazdan ultrason icin doktora gidecegim .. cok heyecanliyim .. esim is yerinden veri doktora gelecek .. bugun 20. hafta echo sunu alacagiz .. kizimizin yuzunu yakindan gorecegiz .. cok heyacanliyim .. insallah hersey yolunda bebisin keyifi yerindedir .. saka maka gunler cok hzli geldi gecti 5. ayimin icindeyim .. doguma kaldi 4 ay .. bebis insallaah 3 ekim de kulagimda olaacak ..
allah evlat sahibi olmak isteyen hereslere nasip etsin ..
ayyy çok güzel yaa maşallah allah nazarlardan saklasın canım gerçekten çok hızlı aktı zaman hyırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallahEvet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
afiyet olsun canımbugün biraz değüşük olduu
niyet eetim dukan diye nasip olan karatay oldu..bu nasıl iş derseniz..öğle yemeğinde işyerimde ilk defa lahmacun vardı dayanamadım yedim..
cumaya ++ olmam inşallah
öğlen
düğün çorbası 2-3 kaşık türlü
2 küçük lahmacun
bol salata
akşam
2 közlenmiş patlıcandan karnıyarık
2 kase cacık
bu arada servisten geldiler kızımı (çamaşır makinemi)götürdüler
1 hafta sürebilir dediler uzarsa yerine idareten bir makine getiririz dediler
offyaa o bişey değil bulaşık makinemi de kullanamıyacam..suyu aynı çeşmeden alıyorlar..yandım ben yandım..
işte böyle..üzüldüm yawww
teşekkür ederim canım banada bi terslik var gibi geldi akşam karabuğday olsa daha iyi olurmuş tatlım aman dikkat et sağlığına ama çok az o bee :26::26::26:Selam kızlar
Naılsınız,bugün karabuğdaya başladım,bakalım nolucak,
Sabah ve öğlen yogurtla yedim,akşam yemek yedim artik dayanamadim,boşa gitmemiştir inşallah
Akşam yayla çorbası,1 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek ve kızımdan kalan az makarna
Gündüz normal yapip akşam karabugday olsa daha mi iyi olurdu acaba,yarin da oyle yaparım
Sersumcum geçmiş olsun canım,daha iyisindir inşallah,makinen kötü olmuş çok uzun surmez inşallah,hele bulaşık onsuz da zor
özlemcim ayakkabılarını güle güle kullan bol bol yürü canım
Kaneelcim amcana Allah rahmet eylesin,kızına da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Kardelencim Allah şifa versin canım inşallah
Makbulecim yeni cicilerini gule gule kullan canım,
Unuttuğum yoktur inşallah
Ayrıca hafta sonum gene kaçamaklı geçti,bugüne biraz moralsiz başladım o yüzden
teşekkür ederim canım banada bi terslik var gibi geldi akşam karabuğday olsa daha iyi olurmuş tatlım aman dikkat et sağlığına ama çok az o bee :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?