Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yağsız ünsüz kek .. Funda arar dan 💐
Içine giren hersey goz kararı

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

rabbim şifa versin canım elden ne gelir dualarımız seninle
allah rahmet eylesin canım sevenlerine sabır dilerim

bugüne gelince
kahvaltım= yeşil çay+1 yumurta+karışık peynir+5 ad. zeytin +2 ad. ceviz az fındık+dereotu
öğlen = artan mercimek köftesi +çay +3 ad. galeta
alkali suyuma devam ediyom kızlar soğana ara verdim
bugün temizliğimi yaptım çamaşır yıka as o işlerle uğraştım koşturmaca işte öpüyorum kızlar

Evet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Allah nazardan saklasın sağlıkla kavuştursun inşallah

bugün biraz değüşük olduu

niyet eetim dukan diye nasip olan karatay oldu..bu nasıl iş derseniz..öğle yemeğinde işyerimde ilk defa lahmacun vardı dayanamadım yedim..

cumaya ++ olmam inşallah

öğlen

düğün çorbası 2-3 kaşık türlü
2 küçük lahmacun
bol salata

akşam

2 közlenmiş patlıcandan karnıyarık
2 kase cacık

bu arada servisten geldiler kızımı (çamaşır makinemi)götürdüler
1 hafta sürebilir dediler uzarsa yerine idareten bir makine getiririz dediler
offyaa o bişey değil bulaşık makinemi de kullanamıyacam..suyu aynı çeşmeden alıyorlar..yandım ben yandım..

işte böyle..üzüldüm yawww

eee hakkari rakımı malum ağustosta bilem zor ısınır be canım oralar.afiyet olsun. Akşam menün de very very good haniii

gözünüz aydın canım,ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bir avazda doğurcaksın inşallah sana güveniyoruz kaneelciiiiim

Son düzenleme:
kahvaltım
4 hurma
1 kafam kadar kupa kahve

öğle

1 kase etli kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
1 kupa şu kafam kadar olanından ayran

şimdi

kaju-fıstık-ceviz
kahve

kapanış hanımlar.

eee hakkari rakımı malum ağustosta bilem zor ısınır be canım oralar.afiyet olsun. Akşam menün de very very good haniii

geçen hafta pişiyorduk ama ..ağustosta cehennem gibi oluyor kıss..

sana da afiyet olsun canımcım

Son düzenleme:
Eveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti
]Bugun ki menüm

Sabah : 40 gr nesfit 100 gr süt

Ara yok

Öğlen 1 lahmacun 1 bardak ayran salata

Ara: yok
Aksam: 150 gr tavuk göğsü Salata Ayran 1 dilim kepek ekmegi

Ara: 1 bardak süt 1 tk bal ekledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar

Naılsınız,bugün karabuğdaya başladım,bakalım nolucak,

Sabah ve öğlen yogurtla yedim,akşam yemek yedim artik dayanamadim,boşa gitmemiştir inşallah

Akşam yayla çorbası,1 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek ve kızımdan kalan az makarna

Gündüz normal yapip akşam karabugday olsa daha mi iyi olurdu acaba,yarin da oyle yaparım

Sersumcum geçmiş olsun canım,daha iyisindir inşallah,makinen kötü olmuş çok uzun surmez inşallah,hele bulaşık onsuz da zor

özlemcim ayakkabılarını güle güle kullan bol bol yürü canım

Kaneelcim amcana Allah rahmet eylesin,kızına da Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Kardelencim Allah şifa versin canım inşallah

Makbulecim yeni cicilerini gule gule kullan canım,

Unuttuğum yoktur inşallah

Ayrıca hafta sonum gene kaçamaklı geçti,bugüne biraz moralsiz başladım o yüzden

hamarat hatun adiyet olsun tatlım

ayyy çok güzel yaa maşallah allah nazarlardan saklasın canım gerçekten çok hızlı aktı zaman hyırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah

afiyet olsun canım
bulaşık makinesi işi çok kötü olmuş canım yaa aksilikler üst üste geliyor bu ara hayırlısı olsun biran önce gçsin gitsin

teşekkür ederim canım banada bi terslik var gibi geldi akşam karabuğday olsa daha iyi olurmuş tatlım aman dikkat et sağlığına ama çok az o bee :26::26::26:

teşekkür ederim canım banada bi terslik var gibi geldi akşam karabuğday olsa daha iyi olurmuş tatlım aman dikkat et sağlığına ama çok az o bee :26::26::26:

Sağol canım doğru diyorsun kilo veremeyince ben de panik oldum galiba ne duysam yapıyorum ,ama tabii ki önce sağlık

Son düzenleme:
Günaydınlar hepinize

Sabah alkali suyumu yaptım,koca bir bardak içip güne başladım

Bugün de bi arkadaşa kahvaltıya gidicem,zaten hep bu sosyalleşmeler beni benden alan,inşallah çok kaçırmam,şimdi de form çayı içiyorum,bi de zencefil ve zerdeçallı yoğurt mu yesem,şaşırdım iyice ne yapıcağımı:18:

sersum canııım ;ayyyy güya sosyalciyim dur hemen temize çıkartıyım kendimi o zaman şehir merkezi çukur etraf dağlarla çevrili ki sıcaklık terselmesi olsun, öyle değil mi yoksaaaa

makbuleeeee güle giy aldıklarını ne güzel yaaaa bedene baaak maşallah tebarekalllah daim olsun cicim yaaa darısı bize inşallah. bende haftasonu aldım bişeyler üst 40 olmuş alt 42 çoook sevindim çooook hepimize maşallah hepimize

ficans canım mecbuuuur napalım şurda 1-2 ay sonra belçikadan, hollandadan, fransadan hep eş tarafının gelinleri gelicek :18::18::18: olmuyo onların yanında böyle, insanın demoralize oluyo yaaa.kaçamak oluyo da topluyorum hemen, kendine gel diyorum kendime hemen geliveriyorum ama 2 haftadır daha dikkatliyim.

o karabuğday bende işe yaramamıştı,sonuç tam bir fiyaskoydu yani,beklentini yüksek tutma canım. akşam yemeğinin hafif olması ve erkenden yeme işinin kesilmesi en mantıklı iş oluyo ve kilo verimini arttırıyor haberin olsun. en azından bende öyle bir etki yaptı. biz ne yapacağımızı şaşırdıkça verilmiyo ficanscım,rahat ol palnla ve uygula en iyisi bu. birde bende komşuya falan gidince yemicem demiyorum daha bi ısrarkeş oluyo insanlar, alıyorum tabağı; tabak bana bakıyo ben tabağa muhabbet derken kimse yediğime bile bakmıyo

kahvaltım
5 hurma
sütlü kahve
biraz omlet
zeytin
ceviz
salatalık domates hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…