- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Evet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
afiyet olsun canımbugün biraz değüşük olduu
niyet eetim dukan diye nasip olan karatay oldu..bu nasıl iş derseniz..öğle yemeğinde işyerimde ilk defa lahmacun vardı dayanamadım yedim..
cumaya ++ olmam inşallah
öğlen
düğün çorbası 2-3 kaşık türlü
2 küçük lahmacun
bol salata
akşam
2 közlenmiş patlıcandan karnıyarık
2 kase cacık
bu arada servisten geldiler kızımı (çamaşır makinemi)götürdüler
1 hafta sürebilir dediler uzarsa yerine idareten bir makine getiririz dediler
offyaa o bişey değil bulaşık makinemi de kullanamıyacam..suyu aynı çeşmeden alıyorlar..yandım ben yandım..
işte böyle..üzüldüm yawww
Eveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti
]Bugun ki menüm
Sabah : 40 gr nesfit 100 gr süt
Ara yok
Öğlen 1 lahmacun 1 bardak ayran salata
Ara: yok
Aksam: 150 gr tavuk göğsü Salata Ayran 1 dilim kepek ekmegi
Ara: 1 bardak süt 1 tk bal ekledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en iyisi uzuuun bir ara vermek,benim kırılma noktam 75 olacak ondan sonra daha esnek olurum diyorumkaratayda kaçırınca ben de kilo veremiyordum bulgur yüzünden canım.:26:.iyi düşünmüşsün ara ver biraz..özlüyor insan beyaa
hadi bakalım gitsin kilolar...
valla üşendim ama akşama ne yemek var sorusuna tabii olmamak için feda ettim kendimi..
afiyet olsun canımcım
maşallah canımEvet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘
canım bulaşığı ev ahalisine sıraya koy bari,sırayla yıkayın yemeklerden sonra,sana daha az yük biner böylece,hem ergenyusa da meşgale olurbu arada servisten geldiler kızımı (çamaşır makinemi)götürdüler
1 hafta sürebilir dediler uzarsa yerine idareten bir makine getiririz dediler
offyaa o bişey değil bulaşık makinemi de kullanamıyacam..suyu aynı çeşmeden alıyorlar..yandım ben yandım..
işte böyle..üzüldüm yawww[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
bravo canımEveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti
teşekkür ederim canımözlemcim ayakkabılarını güle güle kullan bol bol yürü canım
Ayrıca hafta sonum gene kaçamaklı geçti,bugüne biraz moralsiz başladım o yüzden
süper süper maşallah canımEveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti
.
karabuğday ne yapar bilemem ficansım da leylak 1 hafta falan sırf onu yemişti..bazıları sadece 1 öğün bile yesen etkili diyor..dene bakalımSelam kızlar
Naılsınız,bugün karabuğdaya başladım,bakalım nolucak,
Sabah ve öğlen yogurtla yedim,akşam yemek yedim artik dayanamadim,boşa gitmemiştir inşallah
Akşam yayla çorbası,1 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek ve kızımdan kalan az makarna
Gündüz normal yapip akşam karabugday olsa daha mi iyi olurdu acaba,yarin da oyle yaparım
Sersumcum geçmiş olsun canım,daha iyisindir inşallah,makinen kötü olmuş çok uzun surmez inşallah,hele bulaşık onsuz da zor
n
hamarat hatun adiyet olsun tatlım
afiyet olsun canım
bulaşık makinesi işi çok kötü olmuş canım yaa aksilikler üst üste geliyor bu ara hayırlısı olsun biran önce gçsin gitsin
Günaydınlar hepinize
Sabah alkali suyumu yaptım,koca bir bardak içip güne başladım
Bugün de bi arkadaşa kahvaltıya gidicem,zaten hep bu sosyalleşmeler beni benden alan,inşallah çok kaçırmam,şimdi de form çayı içiyorum,bi de zencefil ve zerdeçallı yoğurt mu yesem,şaşırdım iyice ne yapıcağımı:18:
aynen öyle şekerim.sersum canııım ;ayyyy güya sosyalciyimdur hemen temize çıkartıyım kendimi o zaman şehir merkezi çukur etraf dağlarla çevrili ki sıcaklık terselmesi olsun, öyle değil mi yoksaaaa
:
afiyet olsun canımbaya bi gün vermişler inşallah daha kısada yapılır bulaşık makinası fena olmuş ahhhh canım
:
afiyet olsun kuzumkahvaltım= 1 yumurta+peynir+dereotu+salatalık+yeşil çay+1 incir+4 tane badem
alkali suyumu içmeye devam ediyorum 2 lt içmeye çalışıyorum bazende 1,5lt oluyo
sonucu merak ediyorum hiç tartılmadım ama regl yakın bakalım olmassam görücem tartıda
öğlen=kepekli makarna+yoğurt+limonlu maydanoz+
çay
en iyisi uzuuun bir ara vermek,benim kırılma noktam 75 olacak ondan sonra daha esnek olurum diyorum2 gündür sarma sarmaktan helak oldum,patlıcana sıra gelemedi bidaha bu kadar yaprak almam,dün gece bir tencere sarıp buzluğa attım,bu akşama da küçük bir tencerelik daha var sarılacak
canım bulaşığı ev ahalisine sıraya koy bari,sırayla yıkayın yemeklerden sonra,sana daha az yük biner böylece,hem ergenyusa da meşgale olur
merhaba hanımlar..
ben yürüyüşe gidiyorummenümü akşam toplu yazıciim,dün işyerinde yemeğimi yiyemedim misafirim geldi kalkmadı,eve gidince kahvaltılık atıştırdım,bugün daha tedbirliyim,yemeğimi vaktinde yiyeceğim,zira aç kalırsam kilo veremiyorum
yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
keşke benim yaprakları da araya sıkıştırsaydım o hızla saradın kıss..
ay insan rahata ne çok alışıyor..tabii tek tek elde yıkadıklarım oluyordu ama böyle öğün öğün bulaşık ne zomuş beyaa
akşam ona yıkatıcam evet
hadi gözünaydın tatlım,allahın sevgili kuluymuşsunyaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
sağol datlımmmhadi gözünaydın bacım
yolla bacım sarmamatik özlem emrinizde
hadi gözünaydın tatlım,allahın sevgili kuluymuşsun
kahvaltım 8.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 ceviz,1 günkurusu,1 kuru incir,kaymak
2 tane actifryda pişmiş çarli
akşam yemeğim 15.30
2 kepçe yeşil mercimek
1 tabak salata
1 kase yoğurt
dün ve bugün 1,5 ar saat yürüdüm ama tartıda istediğim sonuç olmuyo maalesef,sabır lazım
sersum canııım ;ayyyy güya sosyalciyimdur hemen temize çıkartıyım kendimi o zaman şehir merkezi çukur etraf dağlarla çevrili ki sıcaklık terselmesi olsun, öyle değil mi yoksaaaa
makbuleeeee güle giy aldıklarını ne güzel yaaaa bedene baaak maşallah tebarekalllah daim olsun cicim yaaa darısı bize inşallah. bende haftasonu aldım bişeyler üst 40 olmuş alt 42çoook sevindim çooook hepimize maşallah hepimize
ficans canım mecbuuuur napalım şurda 1-2 ay sonra belçikadan, hollandadan, fransadan hep eş tarafının gelinleri gelicek :18::18::18: olmuyo onların yanında böyle, insanın demoralize oluyo yaaa.kaçamak oluyo da topluyorum hemen, kendine gel diyorum kendime hemen geliveriyorumama 2 haftadır daha dikkatliyim.
o karabuğday bende işe yaramamıştı,sonuç tam bir fiyaskoydu yani,beklentini yüksek tutma canım. akşam yemeğinin hafif olması ve erkenden yeme işinin kesilmesi en mantıklı iş oluyo ve kilo verimini arttırıyor haberin olsun. en azından bende öyle bir etki yaptı. biz ne yapacağımızı şaşırdıkça verilmiyo ficanscım,rahat ol palnla ve uygula en iyisi bu. birde bende komşuya falan gidince yemicem demiyorum daha bi ısrarkeş oluyo insanlar, alıyorum tabağı; tabak bana bakıyo ben tabağa muhabbet derken kimse yediğime bile bakmıyo
kahvaltım
5 hurma
sütlü kahve
biraz omlet
zeytin
ceviz
salatalık domates hanımlar
en iyisi uzuuun bir ara vermek,benim kırılma noktam 75 olacak ondan sonra daha esnek olurum diyorum2 gündür sarma sarmaktan helak oldum,patlıcana sıra gelemedi bidaha bu kadar yaprak almam,dün gece bir tencere sarıp buzluğa attım,bu akşama da küçük bir tencerelik daha var sarılacak
maşallah canımkız bebekler daha sevimli oluyor,giydirmek de daha zevkli
canım bulaşığı ev ahalisine sıraya koy bari,sırayla yıkayın yemeklerden sonra,sana daha az yük biner böylece,hem ergenyusa da meşgale olur
bravo canımgüle güle giy aldıklarını
teşekkür ederim canımhaftasonları hepimizin düzeni şaşıyor üzülme,naçizane tavsiyem sürdürebileceğin bir beslenme şekline devam et,ben aynı hataları yapıp aylarca oyalandım,sonuç sıfır
süper süper maşallah canım..ben de bir 38 bedeni görsemm
güle güle kullan yeni cicilerini
karabuğday ne yapar bilemem ficansım da leylak 1 hafta falan sırf onu yemişti..bazıları sadece 1 öğün bile yesen etkili diyor..dene bakalım
sağol canım iyiyim çok şükür..sorma akşamın bulaşığı duruyordu yıkamak bir zor geldi ki
ah sorma şimdiden gözüm korktu
kıss hepsini birden yapma hangisinin işe yaradığını anlamazsın..
ben sıkıldım soğandan ara verdim valla
aynen öyle şekerim..dağlardan içeri hava girmiyo dışarı da çıkmıyo..kışın kirli hava berbat ,yazın tozz ..
inşallah canım
afiyet olsun kuzum
keşke benim yaprakları da araya sıkıştırsaydım o hızla saradın kıss..
ay insan rahata ne çok alışıyor..tabii tek tek elde yıkadıklarım oluyordu ama böyle öğün öğün bulaşık ne zomuş beyaa
akşam ona yıkatıcam evet
bugün sabahçıydım..rahattı ..
bugün kararlıyım Pro yapıciimm
sabah
dukan krepi arası peynir
çay çayy
öğlen
tavuk döner
cacık
eve geldim dün akşam yürüyüşten sonra bulaşıkları yıkamaya üşenmiştim lavaboda dağ gibi..onları hallettim..
kullanmadığım tabakları kutuladım.eh yavaş yavaş ucundan başlayalım dedim..
şimdi de mandalinalı yeşil çayımla nette dolanıyorum
[SI
ZE=3]yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler.. [/SIZE]
Selam kızlar
Kahvaltım kaçamaklı geçti,akşam da yoğurtla karabuğday yiycem
Leylakım da gelip gitmiş kaçırmışım,canım sen kaç gün yapmıştın karabuğdayı
geldim canım
canım ben 1 hafta yapmıştım,ya salata şeklinde ya da yoğurtla yemiştim.aynı şeyi yemek zor oluyo ama iyi sonuç almıştım.
Hoşgeldin canım bebiş de sen de iyisinizdir inşallah
1 hafta da bayağı iyi yapmışsın canım,peki 2 öğün mü 3 öğün mü,bir de gün içinde başka normal yemekler de yedin mi canım
sağol canım çok iyiyiz
3 öğün yemiştim canım,ama normal yemek yemedim hiç.aralarda acıktığımda elma yemiştim sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?