Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
afiyet olsun canım baya bi gün vermişler inşallah daha kısada yapılır bulaşık makinası fena olmuş ahhhh canım

güle güle kullan canım cicilerini ayyyy hepimiz özendik valla s beden bana hayal gibi geliyo benim anlamadığım o kadar verdim ama yinede mağzalarda hayal kırıklığı oluyo bazen kalıplarımı küçültüyolar yoksa

kahvaltım= 1 yumurta+peynir+dereotu+salatalık+yeşil çay+1 incir+4 tane badem
alkali suyumu içmeye devam ediyorum 2 lt içmeye çalışıyorum bazende 1,5lt oluyo
sonucu merak ediyorum hiç tartılmadım ama regl yakın bakalım olmassam görücem tartıda
öğlen=kepekli makarna+yoğurt+limonlu maydanoz+
çay

en iyisi uzuuun bir ara vermek,benim kırılma noktam 75 olacak ondan sonra daha esnek olurum diyorum2 gündür sarma sarmaktan helak oldum,patlıcana sıra gelemedibidaha bu kadar yaprak almam,dün gece bir tencere sarıp buzluğa attım,bu akşama da küçük bir tencerelik daha var sarılacak
Evet doktora gidip geldik bebişko tamamen sağlıklı , gelişimi yerinde elhamdülillah .. Ve yüzde yüz kız .. Minicik burnu güzel dudakları var dedi annesi gibi guzel bir kız olacak dedi 😘
maşallah canımkız bebekler daha sevimli oluyor,giydirmek de daha zevkli
canım bulaşığı ev ahalisine sıraya koy bari,sırayla yıkayın yemeklerden sonra,sana daha az yük biner böylece,hem ergenyusa da meşgale olur
bravo canımgüle güle giy aldıklarını
özlemcim ayakkabılarını güle güle kullan bol bol yürü canım
Ayrıca hafta sonum gene kaçamaklı geçti,bugüne biraz moralsiz başladım o yüzden
teşekkür ederim canımhaftasonları hepimizin düzeni şaşıyor üzülme,naçizane tavsiyem sürdürebileceğin bir beslenme şekline devam et,ben aynı hataları yapıp aylarca oyalandım,sonuç sıfır

merhaba hanımlar..
ben yürüyüşe gidiyorummenümü akşam toplu yazıciim,dün işyerinde yemeğimi yiyemedim misafirim geldi kalkmadı,eve gidince kahvaltılık atıştırdım,bugün daha tedbirliyim,yemeğimi vaktinde yiyeceğim,zira aç kalırsam kilo veremiyorum

süper süper maşallah canım..ben de bir 38 bedeni görsemm

güle güle kullan yeni cicilerini

karabuğday ne yapar bilemem ficansım da leylak 1 hafta falan sırf onu yemişti..bazıları sadece 1 öğün bile yesen etkili diyor..dene bakalım

sağol canım iyiyim çok şükür..sorma akşamın bulaşığı duruyordu yıkamak bir zor geldi ki

hamarat hatun adiyet olsun tatlım

afiyet olsun canım
bulaşık makinesi işi çok kötü olmuş canım yaa aksilikler üst üste geliyor bu ara hayırlısı olsun biran önce gçsin gitsin

ah sorma şimdiden gözüm korktu

kıss hepsini birden yapma hangisinin işe yaradığını anlamazsın..

ben sıkıldım soğandan ara verdim valla

sersum canııım ;ayyyy güya sosyalciyim dur hemen temize çıkartıyım kendimi o zaman şehir merkezi çukur etraf dağlarla çevrili ki sıcaklık terselmesi olsun, öyle değil mi yoksaaaa
aynen öyle şekerim..dağlardan içeri hava girmiyo dışarı da çıkmıyo..kışın kirli hava berbat ,yazın tozz ..
:

afiyet olsun canım baya bi gün vermişler inşallah daha kısada yapılır bulaşık makinası fena olmuş ahhhh canım
:

inşallah canım

afiyet olsun kuzum

keşke benim yaprakları da araya sıkıştırsaydım o hızla saradın kıss..

ay insan rahata ne çok alışıyor..tabii tek tek elde yıkadıklarım oluyordu ama böyle öğün öğün bulaşık ne zomuş beyaa

akşam ona yıkatıcam evet

bugün sabahçıydım..rahattı ..

bugün kararlıyım Pro yapıciimm
sabah

dukan krepi arası peynir
çay çayy

öğlen

tavuk döner
cacık

eve geldim dün akşam yürüyüşten sonra bulaşıkları yıkamaya üşenmiştim lavaboda dağ gibi..onları hallettim..
kullanmadığım tabakları kutuladım.eh yavaş yavaş ucundan başlayalım dedim..

şimdi de mandalinalı yeşil çayımla nette dolanıyorum

yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..

yolla bacım sarmamatik özlem emrinizde
yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
hadi gözünaydın tatlım,allahın sevgili kuluymuşsun

kahvaltım 8.30

2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 ceviz,1 günkurusu,1 kuru incir,kaymak
2 tane actifryda pişmiş çarli

akşam yemeğim 15.30

2 kepçe yeşil mercimek
1 tabak salata
1 kase yoğurt

dün ve bugün 1,5 ar saat yürüdüm ama tartıda istediğim sonuç olmuyo maalesef,sabır lazım

afiyet olsun kuzummm..yürüyüş de bravosss

sabır gülüm sabır..benim de aynı biliyorsun

Motivasyon kaynağın iyiymiş canım,böyle devam et canım,inşallah emin adımlarla hedefe doğru git

Karabuğday bakalım ben de kendimi hiç hafif hissetmiyorum,akşam da yoğurtla yiycem,yarınki sonuca göre devam ederim bakalım

Kalabalıkta dediğin gibi yapınca iyi oluyor da bazen de nefise dur denmiyor,ama demek lazım

Ben de aylardır oyalanıyorum canım ve sonuç yok,bakalım nerede kendime dur diycem ama canım sıkılıyor,yürüyüş de yapamıyorum

Leylak bayağı uzun yapmış canım,gelse de sorsam nasıl uyguladığını

Bulaşık da çok zor da canım gene bi şekilde halloluyor da ,çamaşır hiç olmaz,inşallah çabuk gelir makinen,ya da yedek makine getirsinler

Afiyet olsun canım ve de ellerine sağlık,kolay gelsin

Selam kızlar

Kahvaltım kaçamaklı geçti,akşam da yoğurtla karabuğday yiycem

Leylakım da gelip gitmiş kaçırmışım,canım sen kaç gün yapmıştın karabuğdayı

Selam kızlar

Kahvaltım kaçamaklı geçti,akşam da yoğurtla karabuğday yiycem

Leylakım da gelip gitmiş kaçırmışım,canım sen kaç gün yapmıştın karabuğdayı

geldim canım
canım ben 1 hafta yapmıştım,ya salata şeklinde ya da yoğurtla yemiştim.aynı şeyi yemek zor oluyo ama iyi sonuç almıştım.

geldim canım
canım ben 1 hafta yapmıştım,ya salata şeklinde ya da yoğurtla yemiştim.aynı şeyi yemek zor oluyo ama iyi sonuç almıştım.

Hoşgeldin canım bebiş de sen de iyisinizdir inşallah

1 hafta da bayağı iyi yapmışsın canım,peki 2 öğün mü 3 öğün mü,bir de gün içinde başka normal yemekler de yedin mi canım

Hoşgeldin canım bebiş de sen de iyisinizdir inşallah

1 hafta da bayağı iyi yapmışsın canım,peki 2 öğün mü 3 öğün mü,bir de gün içinde başka normal yemekler de yedin mi canım

sağol canım çok iyiyiz
3 öğün yemiştim canım,ama normal yemek yemedim hiç.aralarda acıktığımda elma yemiştim sadece...

sağol canım çok iyiyiz
3 öğün yemiştim canım,ama normal yemek yemedim hiç.aralarda acıktığımda elma yemiştim sadece...

Maşallah canım

Ooo çok iyi dayanmışsın öyleyse,ama iyi sonuç almıştın canım,bakalım ben senin gibi yapamam herhalde,artık olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…