Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

haber verdim leylağıma hemen de koşmıuş ficansım..
geldi geldi çalıştırdım bile..

Ah sersumcum gözünaydın canım,yani buradan ben stres olmuştum

yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..

sevindim canım işin zordu çünkü 2 makine birden bozulmuş gibi olmuştu valla bizi bile kastıydı yahuuu
gözün aydın canım
akşamki yemeğimi yazamamıştım hemen bildireyim
kepek unuyla mücver yaptım çokta güzel oldu
1 kase yoğurt
alkali suyuma devam
yarın kızımı doktora götürücem randevumuzu aldık okula gidemicek yarın dikkat eksiliği aşırı halsizlik var 7. sınıf önemli derken notlar düştü biraz çok üzülüyorum demir eksikliğinden şüpeleniyorum neticede bende de var olabilir tahlil yaptırıcam yarın hastanede koşturmaca en azından ilaç iyne bişeler verir çocukta kendine gelir çok az yiye kuzum çok yemek seçiyo offff
öpüyorum kızlar

Maşallah canım

Ooo çok iyi dayanmışsın öyleyse,ama iyi sonuç almıştın canım,bakalım ben senin gibi yapamam herhalde,artık olduğu kadar

inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın ficansım
haber verdim leylağıma hemen de koşmıuş ficansım..

akşam

3 yumurtadan çılbır
yoğurt

afiyet olsun datlum

Akşam yemeğim 1 er kaşık fasulye pilav ve bol acılı yoğurtlu karabuğday salatası

afiyet olsun canım

sana da afiyet olsun filizcim
kızına da çok geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda geçer halsizliği

Sağol canım doğru diyorsun kilo veremeyince ben de panik oldum galiba ne duysam yapıyorum ,ama tabii ki önce sağlık

hepinize teşekkür ederim kızlar herkes dilediği bedene en kısa zamanda ulaşır inşallah bende şu son 5 kiloyu bi verebilseydim

yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
hadi hayırlı olsun canım

kızlar eğitim devam ediyor içerik olarak çok yoğun bir eğitim 9 da başlıyor altıya kadar felaket yoruluyorum dün aldığım ayakkabıyı giymiştim bi de ayağımı vurdu of ben böyle yorgun olunca evin halini bi görmeniz lazım hem kolumu kaldıracak halim yok hem evin dağınık hali ruhumu daraltıyor pufff neyse menüme geçeyim bari minik kaçamak yaptım bugün

sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta

öğlen: 5 tane köfte salata ayran

ara:1 incir 5 badem

akşam: 1 kase sebze çorba 200 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt 20 gr leblebi 3 kuru kayısı 1 biskrem

ara: 2 dilim kavun düşünüyorum

Teşekkür ederim kızlar ... Herşey yolunda çok şükür

Bu gün sabah görevim vardı yarın da var çok yoruldum ..
Sabah uyaak zor geliyor .. Ama el mahkum kalkıyoruz ..
Bu arada
Kilolar alınmaya başlandı yavas yavas ve doğumdan sonra da guzel guzel geldigi gibi gidecekler insallah 🙈🙉🙊

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

ah filizim ne sevindim getiriyoruz diyince.gerim gerim gerildik yavvvsağolasın

ben de mücveri çok seviyorum valla üstüne yoğurt az ketçap bayılırım..afiyet olsun

geçmiş olsun canım..iyi düşünmüşsün ihmale gelmez..tedavisi var çok şükür..canım kızlarımız bu yaşlarda yeni regl oldukları için de demir eksikliği olabiliyormuş..benimkinde de olabilir ama inatçı ergenyus babsından 2 yıldır kan aldırmıyor..cadııı
inşallah biran önce geçer..

afiyet olsun datlum

:
hepinize teşekkür ederim kızlar herkes dilediği bedene en kısa zamanda ulaşır inşallah bende şu son 5 kiloyu bi verebilseydim

hadi hayırlı olsun canım

Allah yardımcın olsun
sana da Allah yardım etsin canım..kürkçü dükkanı burası biliyorsun..hele bir doğsun bebişler..leylakımla beraber vereceksiniz o kiloları siz merak etmeyin..keyfini sürün şimdi

Soma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..

Son düzenleme:

Verirsin kiloları canım sen merak etme,sağlıkla kucağına al da

4 km yürüyüş cepte..

Soma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..

Amin,Allah yardımcıları olsun hepsinin

Allahım sabır versin somadakilere toplu kayıp daha bi koyuyor insana.mekanları cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:
kahvaltım
1 tutam marul
3 ısırk eşimin tandır ekmeği ve küflü peynirli tostundan:26::26:
Kahve
5 hurma

öğle için ;
kabak yaptım
yoğurtla birlikte yicem tabiii nasip olursa...

afiyet olsun kuzummm..yürüyüş de bravosss
sabır gülüm sabır..benim de aynı biliyorsun

Ben de aylardır oyalanıyorum canım ve sonuç yok,bakalım nerede kendime dur diycem ama canım sıkılıyor,yürüyüş de yapamıyorum
kafa karıştıracak o kadar çok bilgi varki etrafta,insan ister istemez denesem mi diyor,ben de çoğunu denedim,hepsiyle de kilo verdim,ama sonuçta şunu anladım ki ne yaparsan yap eski yeme düzenine döndüğün anda kiloları da almaya başlıyorsun,aldıkça moralin bozuluyor,bozuldukça yemeğe vuruyorsun,bu kısır döngü böyle gidiyoren iyisi ömür boyu sürdürebileceğin şekilde beslenmek ve azda olsa hergün yürümekhızlıca kilo alacağıma yavaşça veririm diyorum ben
geçmiş olsun canım:26:benim kızımın da son günlerde aşırı şekilde saçı dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım,cumaya bizde tahlile götüreceğiz bakalım kolay gelsin makbulecim,önce dinlen,halsizken evi düşünme,sonra bi girersin pırıl pırıl yaparsın
ah canım,sabah haberlerde 201 işçi öldü deyince yüreğim yandı,işe ağlayarak geldim,mekanları cennet olsun,ekmek parası için yerin kaç kat altında mücadele veriyorlardı,Allah ailelerine sabır versinbirinin çocuğu bir resim yapmış,onu görünce tutamadım kendimi zatenbabasını çizmiş,yüzü gözü kömürden kapkara..baretinin ucundaki fenerden çıkan ışık evlerini aydınlatıyor,o evde annesi mutfakta yemek yapıyor,çocuk da dersini...ne zeki çocukmuş,bahtı açık olsun

inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın ficansım

afiyet olsun datlum

afiyet olsun canım

sana da afiyet olsun filizcim
kızına da çok geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda geçer halsizliği

hastaneden geldik tahlilleri yapıldı tiroit b12 hepsine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı gayet sağlıklı dedi çocuğun yapısı böyle biraz nazik demek istedi sanırım kan aldırırken 3 tüp vardı inanınki birisi dolmadı kanı bile çıkmıyo okadar yani zayıflıktan doktor o bir ölçü deyildir dedi bizimkide yüz buldu bak bişeyim yokmuş yemesemde olur demezmiçıldırıvermişim hastane çıkışında tamam öle olsun dedim sen yemessen bende yemem nolcaksa olsun ikimize dedim hiç sevmesende insan ilaç yerine 2-3 kaşık alır azına dimi yani kuru bakliyat yeşillik sebze yemekleri hiç anacım hiç bişey yemiyo belirli şeyler var sadece onlar dışarıdaki et döner onlar böle yani offfffff işim var benim
neyse yediklerimide yazayımda yemek yapıcam kızlar
sabah kahvaltı yapamadım kızım yapmayınca orda kantinden yedi cıslı oldu tabi
1 tane tost kaşarlı +çay+neskafe
öğlen eve yetiştik ama geç yiyince bende meyve atıştırdım
erik+kayısı
alkali suyumu içiyorum
akşamada taze fasulye +salata +yoğurt

amin canım hepimiz çok üzüldük

Son düzenleme:

Amin,Allah yardımcıları olsun hepsinin

ah zaten sözümüzü dinleseler..aman canım çok şükür bişey çıkmamış önemli olan bu..ben hala bebek gibi yemekte bazen ağzına tıkı tıkıveriyom..ofluyo pufluyo yiyiyobi de tehdit ediyorum bunu yemezsen bilgisayar mp3 yok diyom..hehehe

selam kızlar..malesef üzüntülü bir gün yaşıyoruz..Allahım yardımcıları olsun..biz bile bukadar kahrolurken

sabah

dukan krepi arası peynir

öğlen

yarım alabalık
roka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…