haber verdim leylağıma hemen de koşmıuş ficansım..Leylak bayağı uzun yapmış canım,gelse de sorsam nasıl uyguladığını
Bulaşık da çok zor da canım gene bi şekilde halloluyor da ,çamaşır hiç olmaz,inşallah çabuk gelir makinen,ya da yedek makine getirsinler
in
Ah sersumcum gözünaydın canım,yani buradan ben stres olmuştum
haber verdim leylağıma hemen de koşmıuş ficansım..
geldi geldi çalıştırdım bile..
akşam
3 yumurtadan çılbır
yoğurt
yaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
Maşallah canım
Ooo çok iyi dayanmışsın öyleyse,ama iyi sonuç almıştın canım,bakalım ben senin gibi yapamam herhalde,artık olduğu kadar
haber verdim leylağıma hemen de koşmıuş ficansım..
akşam
3 yumurtadan çılbır
yoğurt
Akşam yemeğim 1 er kaşık fasulye pilav ve bol acılı yoğurtlu karabuğday salatası
sevindim canım işin zordu çünkü 2 makine birden bozulmuş gibi olmuştu valla bizi bile kastıydı yahuuu
gözün aydın canım
akşamki yemeğimi yazamamıştım hemen bildireyim
kepek unuyla mücver yaptım çokta güzel oldu
1 kase yoğurt
alkali suyuma devam
yarın kızımı doktora götürücem randevumuzu aldık okula gidemicek yarındikkat eksiliği aşırı halsizlik var 7. sınıf önemli derken notlar düştü biraz çok üzülüyorum demir eksikliğinden şüpeleniyorum neticede bende de var olabilir tahlil yaptırıcam yarın hastanede koşturmaca en azından ilaç iyne bişeler verir çocukta kendine gelir çok az yiye kuzum çok yemek seçiyo offff
öpüyorum kızlar
Sağol canım doğru diyorsun kilo veremeyince ben de panik oldum galiba ne duysam yapıyorum ,ama tabii ki önce sağlık
sersum canııım ;ayyyy güya sosyalciyimdur hemen temize çıkartıyım kendimi o zaman şehir merkezi çukur etraf dağlarla çevrili ki sıcaklık terselmesi olsun, öyle değil mi yoksaaaa
makbuleeeee güle giy aldıklarını ne güzel yaaaa bedene baaak maşallah tebarekalllah daim olsun cicim yaaa darısı bize inşallah. bende haftasonu aldım bişeyler üst 40 olmuş alt 42çoook sevindim çooook hepimize maşallah hepimize
ficans canım mecbuuuur napalım şurda 1-2 ay sonra belçikadan, hollandadan, fransadan hep eş tarafının gelinleri gelicek :18::18::18: olmuyo onların yanında böyle, insanın demoralize oluyo yaaa.kaçamak oluyo da topluyorum hemen, kendine gel diyorum kendime hemen geliveriyorumama 2 haftadır daha dikkatliyim.
o karabuğday bende işe yaramamıştı,sonuç tam bir fiyaskoydu yani,beklentini yüksek tutma canım. akşam yemeğinin hafif olması ve erkenden yeme işinin kesilmesi en mantıklı iş oluyo ve kilo verimini arttırıyor haberin olsun. en azından bende öyle bir etki yaptı. biz ne yapacağımızı şaşırdıkça verilmiyo ficanscım,rahat ol palnla ve uygula en iyisi bu. birde bende komşuya falan gidince yemicem demiyorum daha bi ısrarkeş oluyo insanlar, alıyorum tabağı; tabak bana bakıyo ben tabağa muhabbet derken kimse yediğime bile bakmıyo
kahvaltım
5 hurma
sütlü kahve
biraz omlet
zeytin
ceviz
salatalık domates hanımlar
maşallah sağlıkla kucağına al inşallah
afiyet olsun canımbaya bi gün vermişler inşallah daha kısada yapılır bulaşık makinası fena olmuş ahhhh canım
güle güle kullan canım cicilerini ayyyy hepimiz özendik valla s beden bana hayal gibi geliyo benim anlamadığım o kadar verdim ama yinede mağzalarda hayal kırıklığı oluyo bazen kalıplarımı küçültüyolar yoksa
en iyisi uzuuun bir ara vermek,benim kırılma noktam 75 olacak ondan sonra daha esnek olurum diyorum2 gündür sarma sarmaktan helak oldum,patlıcana sıra gelemedi bidaha bu kadar yaprak almam,dün gece bir tencere sarıp buzluğa attım,bu akşama da küçük bir tencerelik daha var sarılacak
maşallah canımkız bebekler daha sevimli oluyor,giydirmek de daha zevkli
canım bulaşığı ev ahalisine sıraya koy bari,sırayla yıkayın yemeklerden sonra,sana daha az yük biner böylece,hem ergenyusa da meşgale olur
bravo canımgüle güle giy aldıklarını
teşekkür ederim canımhaftasonları hepimizin düzeni şaşıyor üzülme,naçizane tavsiyem sürdürebileceğin bir beslenme şekline devam et,ben aynı hataları yapıp aylarca oyalandım,sonuç sıfır
hepinize teşekkür ederim kızlar herkes dilediği bedene en kısa zamanda ulaşır inşallah bende şu son 5 kiloyu bi verebilseydim
hadi hayırlı olsun canımyaşasınn çamaşır makinem geliyor..yuppiii....ellerinde parça varmış değiştirmişler..
ah filizim ne sevindim getiriyoruz diyince.sevindim canım işin zordu çünkü 2 makine birden bozulmuş gibi olmuştu valla bizi bile kastıydı yahuuu
gözün aydın canım
akşamki yemeğimi yazamamıştım hemen bildireyim
kepek unuyla mücver yaptım çokta güzel oldu
1 kase yoğurt
alkali suyuma devam
yarın kızımı doktora götürücem randevumuzu aldık okula gidemicek yarındikkat eksiliği aşırı halsizlik var 7. sınıf önemli derken notlar düştü biraz çok üzülüyorum demir eksikliğinden şüpeleniyorum neticede bende de var olabilir tahlil yaptırıcam yarın hastanede koşturmaca en azından ilaç iyne bişeler verir çocukta kendine gelir çok az yiye kuzum çok yemek seçiyo offff
öpüyorum kızlar
afiyet olsun datlum
:
hepinize teşekkür ederim kızlar herkes dilediği bedene en kısa zamanda ulaşır inşallah bende şu son 5 kiloyu bi verebilseydim
hadi hayırlı olsun canım
Allah yardımcın olsunkızlar eğitim devam ediyor içerik olarak çok yoğun bir eğitim 9 da başlıyor altıya kadar felaket yoruluyorum dün aldığım ayakkabıyı giymiştim bi de ayağımı vurdu of ben böyle yorgun olunca evin halini bi görmeniz lazım hem kolumu kaldıracak halim yok hem evin dağınık hali ruhumu daraltıyor pufff neyse menüme geçeyim bari minik kaçamak yaptım bugün
:
sana da Allah yardım etsin canımTeşekkür ederim kızlar ... Herşey yolunda çok şükür
Bu gün sabah görevim vardı yarın da var çok yoruldum ..
Sabah uyaak zor geliyor .. Ama el mahkum kalkıyoruz ..
Bu arada
Kilolar alınmaya başlandı yavas yavas ve doğumdan sonra da guzel guzel geldigi gibi gidecekler insallah 🙈🙉🙊
Teşekkür ederim kızlar ... Herşey yolunda çok şükür
Bu gün sabah görevim vardı yarın da var çok yoruldum ..
Sabah uyaak zor geliyor .. Ama el mahkum kalkıyoruz ..
Bu arada
Kilolar alınmaya başlandı yavas yavas ve doğumdan sonra da guzel guzel geldigi gibi gidecekler insallah 🙈🙉🙊
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
4 km yürüyüş cepte..
Soma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..
afiyet olsun kuzummm..yürüyüş de bravosss
sabır gülüm sabır..benim de aynı biliyorsun
kafa karıştıracak o kadar çok bilgi varki etrafta,insan ister istemez denesem mi diyor,ben de çoğunu denedim,hepsiyle de kilo verdim,ama sonuçta şunu anladım ki ne yaparsan yap eski yeme düzenine döndüğün anda kiloları da almaya başlıyorsun,aldıkça moralin bozuluyor,bozuldukça yemeğe vuruyorsun,bu kısır döngü böyle gidiyorBen de aylardır oyalanıyorum canım ve sonuç yok,bakalım nerede kendime dur diycem ama canım sıkılıyor,yürüyüş de yapamıyorum
geçmiş olsun canım:26:benim kızımın da son günlerde aşırı şekilde saçı dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım,cumaya bizde tahlile götüreceğiz bakalımyarın kızımı doktora götürücem randevumuzu aldık okula gidemicek yarındikkat eksiliği aşırı halsizlik var 7. sınıf önemli derken notlar düştü biraz çok üzülüyorum demir eksikliğinden şüpeleniyorum neticede bende de var olabilir tahlil yaptırıcam yarın hastanede koşturmaca en azından ilaç iyne bişeler verir çocukta kendine gelir çok az yiye kuzum çok yemek seçiyo offff
öpüyorum kızlar
kolay gelsin makbulecim,önce dinlen,halsizken evi düşünme,sonra bi girersin pırıl pırıl yaparsınkızlar eğitim devam ediyor içerik olarak çok yoğun bir eğitim 9 da başlıyor altıya kadar felaket yoruluyorum dün aldığım ayakkabıyı giymiştim bi de ayağımı vurdu of ben böyle yorgun olunca evin halini bi görmeniz lazım hem kolumu kaldıracak halim yok hem evin dağınık hali ruhumu daraltıyor pufff neyse menüme geçeyim bari minik kaçamak yaptım bugün
ah canım,sabah haberlerde 201 işçi öldü deyince yüreğim yandı,işe ağlayarak geldim,mekanları cennet olsun,ekmek parası için yerin kaç kat altında mücadele veriyorlardı,Allah ailelerine sabır versinSoma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..
inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın ficansım
afiyet olsun datlum
afiyet olsun canım
sana da afiyet olsun filizcim
kızına da çok geçmiş olsun,inşallah yakın zamanda geçer halsizliği
hastaneden geldik tahlilleri yapıldı tiroit b12 hepsine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı gayet sağlıklı dedi çocuğun yapısı böyle biraz nazik demek istedi sanırım kan aldırırken 3 tüp vardı inanınki birisi dolmadı kanı bile çıkmıyo okadar yani zayıflıktan doktor o bir ölçü deyildir dedi bizimkide yüz buldu bak bişeyim yokmuş yemesemde olur demezmiah filizim ne sevindim getiriyoruz diyince.gerim gerim gerildik yavvv sağolasın
ben de mücveri çok seviyorum valla üstüne yoğurt az ketçap bayılırım..afiyet olsun
geçmiş olsun canım..iyi düşünmüşsün ihmale gelmez..tedavisi var çok şükür..canım kızlarımız bu yaşlarda yeni regl oldukları için de demir eksikliği olabiliyormuş..benimkinde de olabilir ama inatçı ergenyus babsından 2 yıldır kan aldırmıyor..cadııı
inşallah biran önce geçer..
Allah yardımcın olsun
sana da Allah yardım etsin canım..kürkçü dükkanı burası biliyorsun ..hele bir doğsun bebişler..leylakımla beraber vereceksiniz o kiloları siz merak etmeyin. .keyfini sürün şimdi
amin canım hepimiz çok üzüldükSoma daki facia..Hakkari'deki yaralımız..Allah hepsine yardım etsin..Ölenlere rahmet eylesin ve yakınlarına sabır versin..
Amin,Allah yardımcıları olsun hepsinin
ah canım,sabah haberlerde 201 işçi öldü deyince yüreğim yandı,işe ağlayarak geldim,mekanları cennet olsun,ekmek parası için yerin kaç kat altında mücadele veriyorlardı,Allah ailelerine sabır versinbirinin çocuğu bir resim yapmış,onu görünce tutamadım kendimi zaten babasını çizmiş,yüzü gözü kömürden kapkara..baretinin ucundaki fenerden çıkan ışık evlerini aydınlatıyor,o evde annesi mutfakta yemek yapıyor,çocuk da dersini...ne zeki çocukmuş,bahtı açık olsun
hastaneden geldik tahlilleri yapıldı tiroit b12 hepsine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı gayet sağlıklı dedi çocuğun yapısı böyle biraz nazik demek istedi sanırım kan aldırırken 3 tüp vardı inanınki birisi dolmadı kanı bile çıkmıyo okadar yani zayıflıktan doktor o bir ölçü deyildir dedi bizimkide yüz buldu bak bişeyim yokmuş yemesemde olur demezmiçıldırıvermişim hastane çıkışında tamam öle olsun dedim sen yemessen bende yemem nolcaksa olsun ikimize dedim hiç sevmesende insan ilaç yerine 2-3 kaşık alır azına dimi yani kuru bakliyat yeşillik sebze yemekleri hiç anacım hiç bişey yemiyo belirli şeyler var sadece onlar dışarıdaki et döner onlar böle yani offfffff işim var benim
neyse yediklerimide yazayımda yemek yapıcam kızlar
sabah kahvaltı yapamadım kızım yapmayınca orda kantinden yedi cıslı oldu tabi
1 tane tost kaşarlı +çay+neskafe
öğlen eve yetiştik ama geç yiyince bende meyve atıştırdım
erik+kayısı
alkali suyumu içiyorum
akşamada taze fasulye +salata +yoğurt
amin canım hepimiz çok üzüldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?