Merhaba kızlar
Nasılsiniz ?
Hepinize kacamaksz bir gün dilerim.
Ben az önce yine ebedeydim.. 21 hafta kontrolü rutin .. Hersey yolunda .. Cok şükür
Önümüzdeki hafta tüm gun hastanedeyim.
Ac karına kan alımı , kahvaltıdan sonra kan alımı , ogle yemeğinden den sonra kan alımı, aksam yemeğinden sonra kan alımı sonra sonuclar ebe ye gidecek sonra yine 20 gun sonra aynı işlem yani bu ayy iki tam Gun hastanede olacağım hem yolculuk icin gerekli hem bebeğin gelişimi icin gerekliymis bakalım ne olcek 😊Eki Görüntüle 1123124
çok tatlı olmuşsun.. Allah tamamına erdirsin..
hanımlar gelemediğim günler için, listeyi yapamadığım için gerçekten çok özür dilerim yaklaşık bir aydır topiye gelemedim.. Ankaradaydım, annenim sağlık problemi sebebiyle çok şükür herşey iyi şimdi..
Sersum özelliklede listeyi yapamadığım için senden özür dilerim..
bizim meşhur düğün zamanı geldi cattı cumartesi günü düğün var ama hedef tam tutmadı..
İnşallah bundan sonra daha sık görüşmek üzere.
hatunlar eskisi gibi sırf karatay yapamıyorum sabahları artık çok az ekmek yemeğe başladım inşallah bundan sonra burda yazılanları odukça motive olmaya devam..
Merhaba kızlar
Nasılsiniz ?
Ben az önce yine ebedeydim.. 21 hafta kontrolü rutin .. Hersey yolunda .. Cok şükür
Ac karına kan alımı , kahvaltıdan sonra kan alımı , ogle yemeğinden den sonra kan alımı, aksam yemeğinden sonra kan alımı sonra sonuclar ebe ye gidecek sonra yine 20 gun sonra aynı işlem yani bu ayy iki tam Gun hastanede olacağım hem yolculuk icin gerekli hem bebeğin gelişimi icin gerekliymis bakalım ne olcek 😊Eki Görüntüle 1123124
evet kaneelciğim.Evet canım aynen az kaldı ama bu sene de baya gezdik .. Gitmediğimiz bir yer kalmadı .. Hemen hemen 3 ayda bir gittik gezdik geldik ..
ben bir iki ısırık alıyorum üstüne de yürüyorum canımkızlar canınız dondurma çektiğinde napıyorsunuz?
dün 6.5 km yüründü
şimdi bebiş uyudu ve banda doğru yönelip yürünecek ama, 40 dk anca yürürüm çünkü canım hiiiiiiiiç istemiyo
herkese kolay gelsin hanımlar akşama gelirim inşallah gelemessemde yazılı yapıyorum bu ara onları okuyup e-okula giricem,öğrenci davranış notları,performans puanları derken buraya gelemiyorum tani 2 çocuk 1 de koca faktörü.benim kuzu 14. ayında ama doğru dürüst bir şey yediremiyoruz bu çocuklar niye yemez yaanca birşeyle oyalayıp ağzına tıkıştırıyorum oda kızıyo sinir oluyo sadece anne sütü istiyor,ben bişey yedirmeye niyetlenince kucağıma geliyo aç aç diyor bende bari anne sütü alsın diye emziriyorum .önce yediriyim sonra emziriyim hikayesi bizde tutmuyo yani.var mı bir önerisi olan kızlar yaaa...
rica ederim canım..çok geçmiş olsun .:26:..Annenin iyi olmasına sevindim..senin liste sıran bu cuma yapabilirsen iyi olur..ben de sen gelmiyorsun diye iğneoyasından rica etmiştim..haber verirsincanımhanımlar gelemediğim günler için, listeyi yapamadığım için gerçekten çok özür dilerim yaklaşık bir aydır topiye gelemedim.. Ankaradaydım, annenim sağlık problemi sebebiyle çok şükür herşey iyi şimdi..
bizim meşhur düğün zamanı geldi cattı cumartesi günü düğün var ama hedef tam tutmadı..
hatunlar eskisi gibi sırf karatay yapamıyorum sabahları artık çok az ekmek yemeğe başladım inşallah bundan sonra burda yazılanları odukça motive olmaya devam..
maşallah sizeeeMerhaba kızlar
Nasılsiniz ?
sabah karatay kahvaltısı 10:30 dükkan kapandı
1 lop yumurta
2 domates
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yumurta ile de lorlu omlet
2 kupa cay
2 gün kurusu kayısı sabah kalkınca 2 bardak su ile 09:30 da
aksam yemegim 16:30 olacak
nohut yemegi
taze fasulye yemegi
cacık
2 yemek kasıgı bulgur pilavı
pazar 51.7 cıkmıstım( regli olacam sistim)
bu sabah crs. 51.3 cıktım
bakalim ne zaman görcem 50 yı
geldigim hafta 53 iken
bir sonraki hafta 50.4 olmustum offfff bırakın beni kacamaklar
afiyet olsun canım çok iiyi gidiyorsunsabah
dukan krep
arası peynir
3 zeytin
1/2 domates
öğlen iş arkadaşımla dışarıda yedik
4 ciğer şiş
salata
ayran
afiyet olsun canım çok iiyi gidiyorsun
bu hafta eksili rakamdan geçtim eski yerime geliyim yeter:18:
eveeet ya sersum yemiyo ve 9 kilo bile olmadı daha güya 4 kilo doğdu amaaaa 2.5 kg doğanlar 11 kilo oldu bizim yahyamız hala 8.8
3 hurma ve sütlü kahvem le şuan kapanışı yapıyorum hanımlar
6 km yüründü
sessum canım sende iyi gidiyorsun gerçekten bu hafta maşallahın var ,halleyleri de kurabiyeleri de erittin nasılsa yürüyüşle, hadi inşallah...
yedim valla ama çok üzüldüm yaa yarın tartı günü benim neyse artık 5 km yürüyüş farz oldu akşamki ara öğünüde yapmazsam olur bu işbu hafta eksili rakamdan geçtim eski yerime geliyim yeter:18:
eveeet ya sersum yemiyo ve 9 kilo bile olmadı daha güya 4 kilo doğdu amaaaa 2.5 kg doğanlar 11 kilo oldu bizim yahyamız hala 8.8
3 hurma ve sütlü kahvem le şuan kapanışı yapıyorum hanımlar
6 km yüründü
makbule bişey olmaz kızzz göz hakkı denen bişey var dimi amaaaaüzülme bu hafta iyi gidiyosun erir gider lahmancun. hem herkes yiyecek ,o kadar kokacak sen yemicen mi canım hangi nefis dayanır buna yaaa
ooo güleryüz gene örnek oluyo bize kızlar maşallah
sessum canım sende iyi gidiyorsun gerçekten bu hafta maşallahın var ,halleyleri de kurabiyeleri de erittin nasılsa yürüyüşle, hadi inşallah...
ahhh ahhh ne çektik beesen hedefine ulaşıcan da ben gene yerimde saymaya başladım yawww
üzülme canım yaa.. önemli olan kilo değil sağlıklı olması..anne sütünü bol bol alıyor nasılsa..
afiyet olsun
gerçi haklısın en azından onları yediğim halde ++ değilim.:13:.ama cumaya regl yaklaştı şişebilirim..
üff be regl öncesi şiş regl sonrası şiş ayda 2 haftamız böyle geçiyor ..nedir bu kadınların çektiği
evet de bu da nefis be canım.ucundan yemeden meyvesizliğe dayanamam ben beyaaafiyet olsun canım aman nolcak salatalardan bende durmadan meyve yiyip duruyorum meyveleri azaltmam lazım yaa sonçta hepsi şeker
ahhh ahhh ne çektik bee
5 km yürüyüş cepte
sanada alkış kıskanmayalımBende yürüdüm kiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahhh canım bende tam karatay yapamıyorum tb. ekmeğini çok sevdim zaten istesende fazla yenmiyo tok tutuyo bu ekmek tv de duymuştum zayıflatan ekmekmiş ayrıcahanımlar gelemediğim günler için, listeyi yapamadığım için gerçekten çok özür dilerim yaklaşık bir aydır topiye gelemedim.. Ankaradaydım, annenim sağlık problemi sebebiyle çok şükür herşey iyi şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?