Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar
Nasılsiniz ?

Hepinize kacamaksz bir gün dilerim.

Ben az önce yine ebedeydim.. 21 hafta kontrolü rutin .. Hersey yolunda .. Cok şükür
Önümüzdeki hafta tüm gun hastanedeyim.
Ac karına kan alımı , kahvaltıdan sonra kan alımı , ogle yemeğinden den sonra kan alımı, aksam yemeğinden sonra kan alımı sonra sonuclar ebe ye gidecek sonra yine 20 gun sonra aynı işlem yani bu ayy iki tam Gun hastanede olacağım hem yolculuk icin gerekli hem bebeğin gelişimi icin gerekliymis bakalım ne olcek 😊

çok tatlı olmuşsun.. Allah tamamına erdirsin..

geçmiş olsun canım ayrıca hoşgeldin sefa getirdiiiinnn

maşallah maşallah ya ne güzel gebe olmuşsun kaneelcim...

5 yk malesef erişte
1 yk dünden tavuklu b.pilavı
yoğurt
3-4 lokma pekmezli köy ekmeği dün yapmıştım
2 yumurta
6,5 km yürüyüş yapıldıııı

sabah karatay kahvaltısı 10:30 dükkan kapandı
1 lop yumurta
2 domates
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yumurta ile de lorlu omlet
2 kupa cay
2 gün kurusu kayısı sabah kalkınca 2 bardak su ile 09:30 da

aksam yemegim 16:30 olacak
nohut yemegi
taze fasulye yemegi
cacık
2 yemek kasıgı bulgur pilavı

pazar 51.7 cıkmıstım( regli olacam sistim)
bu sabah crs. 51.3 cıktım
bakalim ne zaman görcem 50 yı
geldigim hafta 53 iken
bir sonraki hafta 50.4 olmustum offfff bırakın beni kacamaklar

Son düzenleme:
Evet canım aynen az kaldı ama bu sene de baya gezdik .. Gitmediğimiz bir yer kalmadı .. Hemen hemen 3 ayda bir gittik gezdik geldik ..

…”
evet kaneelciğim..sen leyleği havada gördün bu yıl..
kızlar canınız dondurma çektiğinde napıyorsunuz?
ben bir iki ısırık alıyorum üstüne de yürüyorum canım

yemeyen çocuk çok zor canım Allah yardımcın olsun

rica ederim canım..çok geçmiş olsun .:26:..Annenin iyi olmasına sevindim..senin liste sıran bu cuma yapabilirsen iyi olur..ben de sen gelmiyorsun diye iğneoyasından rica etmiştim..haber verirsincanım
maşallah sizeee

afiyet olsun canım..sen en iradelimizsin sıkma canını

kızlar ben bugün abarttım biraz yaaa

sabah:nesfit süt

ara: yok

öğlen: 2 yumurta 1 kk kaşar 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık bugün buraya kadar iyi sonra sen öğretmenler odasına in lahmacun yaptırmışlar :18::18:1 tane yedim maalesef 1 kutu da ayran

ara: 1 elma 1 minik şeftali

akşam: nesfit süt

ara: 3-4 taze kayısı 3 kuru kayısı

sabah

dukan krep
arası peynir
3 zeytin
1/2 domates

öğlen iş arkadaşımla dışarıda yedik

4 ciğer şiş
salata
ayran

akşam

menemen
peynir
yoğurt

bugün de pro yapacaktım ama salataları görünce hayal oldu..3 tane de kayısı yedim

şimdi de çay keyfi..buyurun

bu hafta eksili rakamdan geçtim eski yerime geliyim yeter:18:

eveeet ya sersum yemiyo ve 9 kilo bile olmadı daha güya 4 kilo doğdu amaaaa 2.5 kg doğanlar 11 kilo oldu bizim yahyamız hala 8.8

3 hurma ve sütlü kahvem le şuan kapanışı yapıyorum hanımlar

6 km yüründü

makbule bişey olmaz kızzz göz hakkı denen bişey var dimi amaaaa üzülme bu hafta iyi gidiyosun erir gider lahmancun. hem herkes yiyecek ,o kadar kokacak sen yemicen mi canım hangi nefis dayanır buna yaaa

ooo güleryüz gene örnek oluyo bize kızlar maşallah

sessum canım sende iyi gidiyorsun gerçekten bu hafta maşallahın var ,halleyleri de kurabiyeleri de erittin nasılsa yürüyüşle, hadi inşallah...

sen hedefine ulaşıcan da ben gene yerimde saymaya başladım yawww

üzülme canım yaa.. önemli olan kilo değil sağlıklı olması..anne sütünü bol bol alıyor nasılsa..

afiyet olsun

gerçi haklısın en azından onları yediğim halde ++ değilim.:13:.ama cumaya regl yaklaştı şişebilirim..

üff be regl öncesi şiş regl sonrası şiş ayda 2 haftamız böyle geçiyor ..nedir bu kadınların çektiği

QUOTE=sersum;35390572]akşam

menemen
peynir
yoğurt

bugün de pro yapacaktım ama salataları görünce hayal oldu..3 tane de kayısı yedim

şimdi de çay keyfi..buyurun
[/QUOTE]afiyet olsun canım aman nolcak salatalardan bende durmadan meyve yiyip duruyorum meyveleri azaltmam lazım yaa sonçta hepsi şeker

yedim valla ama çok üzüldüm yaa yarın tartı günü benim neyse artık 5 km yürüyüş farz oldu akşamki ara öğünüde yapmazsam olur bu iş

ahhh ahhh ne çektik bee

5 km yürüyüş cepte

Bende yürüdüm kiii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanada alkış kıskanmayalım
ahhh canım bende tam karatay yapamıyorum tb. ekmeğini çok sevdim zaten istesende fazla yenmiyo tok tutuyo bu ekmek tv de duymuştum zayıflatan ekmekmiş ayrıca
annenede geçmiş olsun canım ayrıca tekrar hoşgeldin hep beraber vericez kiloları

bugün tam koşturmacalı bir gündü baya yürüdüm km sini bilemicem
yeğenimin mezuniyet törenine gittik kepleri fırlattılar konuşmalar yapıldı eve döndük başım çok fena ağrıyodu daha yeni geçti kızlar
banyomu yaptım malum regl yeni bitti hapımı içtim çayımıda içince dinlendim kendime geldim
yediklerime gelince
kahvaltım= 1 yumurta+peynir +zeytin+çeri domates +biber+tb. ekmeği +1 portakal
öğlen= tb. ekmeğinden tost+1 ayran+yeşillik
akşam= sebzeli bulgur pilavı+ tavuk ciğer +yeşillik
daha sonrada çayyyyy keyfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…