- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Kan tahlili yaptırmak aklıma gelmemişti hiç bir yaptırayım bakalım :) ama diyet listesine uyamam harşlanmış yumurta zeytin harşlanmış tavuk gibi besinleri tüketemiyorum :)
canım tavuğu haşlanmış bende hiç sevmem ama ızgara enfes oluyor baharatlayıp tavada da çok az yağla yapabilirsin aslında esas olan şey abur cuburları çıkarmak şekeri tamamen çıkarmak beyaz ekmekten uzak durmak ve yemek yaparken yağ miktarına dikkat etmek sızma zeyt. yağ kullanmak gibi değişiklikler
canım tahlil mutlaka yaptır dahiliyeye gidersen zayıflamak istiyorum diye zaten gerekli tahlilleri verir doktorsonra ona göre de diyete karar veirisin
Evet canım 19. Haftadan itibaren hissetmeye başladım .. Cok hareketli maasallah .. Hissetmek cok guzel tarifsiz bir haz ..
Sen nasılsın ? Senin bebis nasıl ?? Cinsiyeti belli olabildimi ??
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
ah kıyamam canım yaa çok yorulmuşsundur..Merhaba kızlar .. Ben 3 gun üst uste aksam gorevinden sonra bugun izinliyim ve sonra yine 3 gun üst uste aksam gorevim var .. Vallahi cok yoruluyorum ama az kaldı .. Calışma saatlerimi önümüzdeki ay itibari ile indirdim.
28 Temmuz da insallah yola çıkacağız 1 Ağustos itibari ile turkiyedeyiz 1 ay annemdeyim .. Sonra da annemi alıp geri döneceğim sonra da dogum insallah 😊
Hamilelik iznim de 1 Ağustos itibari ile başlıyor :)
az kalmış izne özlemim ya sabır.hoşgeldin canım,iyi diyelim iyi olalım
selam kızlar,yoğun bir haftaya girdik gözüküyor,15 haziran gibi izne çıkıcam o zamana kadar işleri halletmeliyim,haftasonu yatılı misafirim vardı,kaçamak maalesef az biraz oldu,bugün kaldığım yerden devam..geçmişe çok gidemedim,sonra vakit bulursam bakacağım,görüşürüz
ellerine sağlık canımYağsız , unsuz , şekersiz çok sağlıklı kekim :
malzemeler : ( hepsi göz kararı ) 2 yumurta , yulaf unu , yulaf , kuru erik , kuru üzüm , kuru incir , hurma , Hindistan cevizi , kavrulmamış iri çekilmiş badem , süt , tarçın , Eki Görüntüle 1121519 kabartma tozu , vanilya .. Hepsini bir güzel karıştırıp kalıba dökün 180 derece firinda 25,30 dk pişirin .. Ister kahvaltıda ister kahve çayın yanında harika ve sağlıklı altarnatif ..
herkese selam kızlar
iyiniyetlim hoşgeldin nasılsın?
kaneelcim tatil planları yapılmış ne güzelbebiş nasıl,hareketlerini hissetmeye başladın mı?
sersumum kurabiyeler yenmiş ama telafisi de yapılmış,çoktaaan erimiştir onlar
evet yavlum yaa kepek içine birde buğday kepeği katmıştım o da kötü olduAnnem saf kepek öyle oluyor. karışımda o dert yok. çok rahat. bende denedim saf kepekten de mide bulandırmaya birebir.
sağol bebeemm erittim erittim çok şükür
öğlen yemeğim
fırında tavuk
yoğurt
akşam
2 tane alabalık
1 bardak şalgam suyu(proteini çok fazla onun için pro günlerinde içiyorum)
maydanoz
kızlar 3 km yürüdüm bravos bana
arkasından ev temizliği yapıldı birazdan duşa giricem regl yarın son bidaha duş alırım artık
menülerimi yazamamıştım dünküleride yazayım
pazartesi= 1 yumurta +peynir +zeytin+ tb. ekmeği +çayyyy+domates salatalık+ sucuk 3 çatal
öğlen= nescafe+2 tane kepkli galeta
akşam= kepekli makarna+ton balığı konserve+
alkali suyumu içtim
bugünkü yediklerim
kahvaltı= 1 yumurta+peynir+zeytin 4 ad.+ 1tb. ekmeği+dereotu+yeşilçay+5 ad. fındık
öğlen= 6 ad. kanat+ domates salatalık+1 kase yoğurt+1 ad. galeta kepekli+çayyyy
akşam= karışık dolma+salata+ yoğurt
alkali suya devam
bu kadar kızlar
öğlen yemeğim
fırında tavuk
yoğurt
akşam
2 tane alabalık
1 bardak şalgam suyu(proteini çok fazla onun için pro günlerinde içiyorum)
maydanoz
bakalım alkali alkali neler olacak filizim..merakla bekliyorum
aynen canım bende merak ediyom :18:yürüyüşede başlıcam inşallah yani bugün başladım yarın mecburi yürüyüş yapıcam yeğenimin mezuniyet balosu var oraya gidicem bayabi mesafe var olsun yürüyüş işte
5 km yürüyüş cepte
Bende yürüdüm kiii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah kıyamam canım yaa çok yorulmuşsundur..
sabret az kaldı..ne güzel anişşkoyla döneceksin geri.
az kalmış izne özlemim ya sabır..benim de 28 haziranda başlıyor..
ellerine sağlık canım
sağol bebeemm erittim erittim çok şükür
evet yavlum yaa kepek içine birde buğday kepeği katmıştım o da kötü oldu
heralde artık bıktım
ayyy ne güzel ne harika bi duygu yaaa.bakalım ben de 1-2 haftaya tam anlamıyla hissetmeye başlarım herhalde.
ben de bebiş de iyiyiz çok şükür.13 haftalıkken erkek demişti dr umuz geçen hafta gittiğimizde de kıza daha çok benziyo dedi kaneelcim.bakalım 2 hafta sonra kesinleşecek inşallah
kızlar canınız dondurma çektiğinde napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?