Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kan tahlili yaptırmak aklıma gelmemişti hiç bir yaptırayım bakalım :) ama diyet listesine uyamam harşlanmış yumurta zeytin harşlanmış tavuk gibi besinleri tüketemiyorum :)

canım tavuğu haşlanmış bende hiç sevmem ama ızgara enfes oluyor baharatlayıp tavada da çok az yağla yapabilirsin aslında esas olan şey abur cuburları çıkarmak şekeri tamamen çıkarmak beyaz ekmekten uzak durmak ve yemek yaparken yağ miktarına dikkat etmek sızma zeyt. yağ kullanmak gibi değişiklikler
canım tahlil mutlaka yaptır dahiliyeye gidersen zayıflamak istiyorum diye zaten gerekli tahlilleri verir doktor sonra ona göre de diyete karar veirisin

Ok dahiliyeye giderim dediğin gibi yaparım .. işim masa başı gelsin kahve gitsin çay şekerli bişi yemezsemde dayanamıyorum yaptığım sadece yürüyüş odapek düzenli değil açıkçası fırında yapyorum genelde tavuk ve eti ... zeytin yağı ayçiçek yağını karıştırıyorum t.ederim bilgiler için

ayyy ne güzel ne harika bi duygu yaaa.bakalım ben de 1-2 haftaya tam anlamıyla hissetmeye başlarım herhalde.
ben de bebiş de iyiyiz çok şükür.13 haftalıkken erkek demişti dr umuz geçen hafta gittiğimizde de kıza daha çok benziyo dedi kaneelcim.bakalım 2 hafta sonra kesinleşecek inşallah

ah kıyamam canım yaa çok yorulmuşsundur..

sabret az kaldı..ne güzel anişşkoyla döneceksin geri.

az kalmış izne özlemim ya sabır..benim de 28 haziranda başlıyor..
ellerine sağlık canım
sağol bebeemm erittim erittim çok şükür
Annem saf kepek öyle oluyor. karışımda o dert yok. çok rahat. bende denedim saf kepekten de mide bulandırmaya birebir.
evet yavlum yaa kepek içine birde buğday kepeği katmıştım o da kötü oldu
heralde artık bıktım

öğlen yemeğim

fırında tavuk
yoğurt

akşam

2 tane alabalık
1 bardak şalgam suyu(proteini çok fazla onun için pro günlerinde içiyorum)
maydanoz

bakalım alkali alkali neler olacak filizim..merakla bekliyorum

öğlen yemeğim

fırında tavuk
yoğurt

akşam

2 tane alabalık
1 bardak şalgam suyu(proteini çok fazla onun için pro günlerinde içiyorum)
maydanoz

Afiyet olsun canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakalım alkali alkali neler olacak filizim..merakla bekliyorum

aynen canım bende merak ediyom :18:yürüyüşede başlıcam inşallah yani bugün başladım yarın mecburi yürüyüş yapıcam yeğenimin mezuniyet balosu var oraya gidicem bayabi mesafe var olsun yürüyüş işte

Evet canım aynen az kaldı ama bu sene de baya gezdik .. Gitmediğimiz bir yer kalmadı .. Hemen hemen 3 ayda bir gittik gezdik geldik ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Bizimkiler 12. Hafta tepkisiz kaldılar erkek dedim ben kadın dedi yok yok degil sonra 16. Haftada öğrendik yüzde 85 kız dediler 20. Hafta da yuz de 200 oldu .. Olsun sagliklisi oldun da .. Guzel seyler bunlar ..
20. Haftada tepeden tırnağa herseye baktılar hic bir durum yok sonra ölçtüler biçtiler rapor yazdılar sağlıklı guzel bir kız dediler .. Bakalım insallah böyle gider hamilelik iyi gidiyor göbüş büyüdükce büyüyor .. Tabi kilolar da alınıyor ee olcak o kadar .. Göğüm dan hemen sonra yasasın karatay dukan kardeşliği hedefim 3 ayda aldığım kiloları vermek .. Hic kaçacaksiz .. Insallah

kızlar canınız dondurma çektiğinde napıyorsunuz?

yemiyoruz canııım benim şimdiye kadar 4-5 ısırık kadar dondurma muhabbetim oldu.

bu günkü menüm
kahve
4 hurma
yoğurtlu kabak salatası
haşlama yumurta

gerisi bilemicem ALLAH ne verirse gayrı

dün 6.5 km yüründü

şimdi bebiş uyudu ve banda doğru yönelip yürünecek ama, 40 dk anca yürürüm çünkü canım hiiiiiiiiç istemiyo

herkese kolay gelsin hanımlar akşama gelirim inşallah gelemessemde yazılı yapıyorum bu ara onları okuyup e-okula giricem,öğrenci davranış notları,performans puanları derken buraya gelemiyorum tani 2 çocuk 1 de koca faktörü.benim kuzu 14. ayında ama doğru dürüst bir şey yediremiyoruz bu çocuklar niye yemez ya anca birşeyle oyalayıp ağzına tıkıştırıyorum oda kızıyo sinir oluyo sadece anne sütü istiyor,ben bişey yedirmeye niyetlenince kucağıma geliyo aç aç diyor bende bari anne sütü alsın diye emziriyorum .önce yediriyim sonra emziriyim hikayesi bizde tutmuyo yani.var mı bir önerisi olan kızlar yaaa...

hanımlar gelemediğim günler için, listeyi yapamadığım için gerçekten çok özür dilerim yaklaşık bir aydır topiye gelemedim.. Ankaradaydım, annenim sağlık problemi sebebiyle çok şükür herşey iyi şimdi..
Sersum özelliklede listeyi yapamadığım için senden özür dilerim..
bizim meşhur düğün zamanı geldi cattı cumartesi günü düğün var ama hedef tam tutmadı..
İnşallah bundan sonra daha sık görüşmek üzere.
hatunlar eskisi gibi sırf karatay yapamıyorum sabahları artık çok az ekmek yemeğe başladım inşallah bundan sonra burda yazılanları odukça motive olmaya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…