bugün tam koşturmacalı bir gündü baya yürüdüm km sini bilemicem
yeğenimin mezuniyet törenine gittik kepleri fırlattılar konuşmalar yapıldı eve döndük başım çok fena ağrıyodu daha yeni geçti kızlar
banyomu yaptım malum regl yeni bitti hapımı içtim çayımıda içince dinlendim kendime geldim
yediklerime gelince
kahvaltım= 1 yumurta+peynir +zeytin+çeri domates +biber+tb. ekmeği +1 portakal
öğlen= tb. ekmeğinden tost+1 ayran+yeşillik
akşam= sebzeli bulgur pilavı+ tavuk ciğer +yeşillik
daha sonrada çayyyyy keyfi
geçen sene ayın 23 de eşimin dayısını kalp krizinden ani bir şekilde kaybetmiştik ve ne yazıkki cuma günü sene mevlütü var listeyi yapmak isterim ama ancak akşam 18 den sonra yapabilirim.. istersen haftaya yapıyım..
Teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun canım ayrıca hoşgeldin sefa getirdiiiinnn
maşallah maşallah ya ne güzel gebe olmuşsun kaneelcim...
5 yk malesef erişte
1 yk dünden tavuklu b.pilavı
yoğurt
3-4 lokma pekmezli köy ekmeği dün yapmıştım
2 yumurta
6,5 km yürüyüş yapıldıııı
Akşam yemeğinde;
patlıcan, çarliston, kırmızı biberi doğradım yağladım ve kızartmak yerine yağlı kağıdın üstünde fırınladım.. süper oldu..
Aynen canım galiba bu sözün de aslı var ben gercekten leyleği hava da gördüm .. Her dilediğim istediğim oldu bu yıl icinde sonra cok da gezdik cok agir kayıplar da verdik .. Insallah guzel bir yarı yıl geride kalır .. Sonra 2014 de aldığım kiloları 2014 icinde verebilmek de hedeflerim arasında :)evet kaneelciğim..sen leyleği havada gördün bu yıl..
ben bir iki ısırık alıyorum üstüne de yürüyorum canım
yemeyen çocuk çok zor canım Allah yardımcın olsun
rica ederim canım..çok geçmiş olsun .:26:..Annenin iyi olmasına sevindim..senin liste sıran bu cuma yapabilirsen iyi olur..ben de sen gelmiyorsun diye iğneoyasından rica etmiştim..haber verirsincanım
maşallah sizeee
afiyet olsun canım..sen en iradelimizsin sıkma canını
geçen sene ayın 23 de eşimin dayısını kalp krizinden ani bir şekilde kaybetmiştik ve ne yazıkki cuma günü sene mevlütü var listeyi yapmak isterim ama ancak akşam 18 den sonra yapabilirim.. istersen haftaya yapıyım..
eline sağlık ve afiyet olsun..patlıcan da güzel oldu mu. .actifrayda çok kötü oluyor da fırında o şekilde hiç denemedim:44::44::44:
tamamdır canım..makbuşa sordum kabul etti.bu cuma o yapacak haftaya sende liste..
yağladın azcıkta heralde değil mi.tahminimden çok daha güzel oldu biraz kırmızı toz biber kattım eşimle afiyetle yedik tava da kızartmak yerine fırında kızarttım taylan kümelinin tarifiydi, dene bence..
tamam canım.. haftaya liste bende inşallah..
bugün öğlenciyim..yağmurlu kasvetli bir güne uyandık...
az sonra kahvaltımı yapıciimm
arzedeyim
sucuklu omlet
dukan krepi
peynir
çayy
Sana da afiyet olsun yavlum..
Günaydınn annemm. Bende yaptım kahvaltımı. Burda da hava kapalı. dün yağmur yağdı akşam.
Günaydın hanımlar. Dün gelemedim. Sabahtan hastaneye gittim. akşam dönüşte de eşime yardım ettim iş yaptık yani ondan gelemedim.
Dünki menüm
Aç gitmiştim. Öğlene yakın kermes vardı üniversitenin zeytinyağlı 2 dolma ve 3 sarma aldım en hafifi onlardı. Hamur işlerindense. Sonra 1 salatalık ve biraz kiraz yedim. Üniversitenin bahçesinde yetişenlerden.
Saat 4 buçuk gibi eve geldim eşimde yemek yememişti kahvaltı tarzında ona börek bana yumurta yulaf kepeği ekmeğiyle brşeyler yedim
Sonra akşam meyve tabağı yaptım sonra çay işleride bitirdik o arada da işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?