- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Sana da afiyet olsun yavlum..
sabah sabah kasvet doldu içime bee..ben hiç sevmiyorum karanlığı
rutin kontrol heralde değil mi canım
afiyet olsun yavlum sana da
ah o meyveler
Aynen bende sevmiyorum
Rutin kontrol sayılmaz aslında. Regl olacam dedim ya 2 haftadır hala olmadım. O yüzden kadın doğuma gittim. Ultrason ile baktı rahi duvarı kalınlaşmış dedi ya hamilesin ya adet olacaksın dedi. kan testi yaptı. hamile değilsin dedi. Onu zaten biliyordum :) Hala hasta olmadım. Adetin 3.günü gel hormonlarına bakalım dedi. Gideceğim inşallah bakalım.
Bu arada hamiş olma isteğim zaten vardı erteliyordum sanırım kesinleşti bu istek. Bakalım. Bir hormon testi yaptırayımda.
Insallah en kısa zamanda guzel sonuclarını alırız canım.
Gecmis olsun
birşey çıkmaz hormonlarında inşallahAynen bende sevmiyorum
Rutin kontrol sayılmaz aslında. Regl olacam dedim ya 2 haftadır hala olmadım. O yüzden kadın doğuma gittim. Ultrason ile baktı rahi duvarı kalınlaşmış dedi ya hamilesin ya adet olacaksın dedi. kan testi yaptı. hamile değilsin dedi. Onu zaten biliyordum :) Hala hasta olmadım. Adetin 3.günü gel hormonlarına bakalım dedi. Gideceğim inşallah bakalım.
Bu arada hamiş olma isteğim zaten vardı erteliyordum sanırım kesinleşti bu istek. Bakalım. Bir hormon testi yaptırayımda.
Unsuz , yağsız bol taze baharatlı mücverim :
Malzemeler :
2 kabak , 2 yumurta , göz kararı çekilmiş yulaf , çekilmiş keten tohumu, 1 minik soğan , 1 diş sarımsak, taze baharatlar ( balkonumda olalar ; nane , maydonoz , fesleğen , limon otu ) , kuru nane , kuru maydonoz , tuz , karabiber , kırmızı biber , kimyon , köri
Yapılışı :
Kabakları , soğan ve sarımsağı rendeleyip diğer tüm malzeme ile harmanların .. Hamurumsu kıvama gelince de yagsiz bir tavada ( ben böyle yaptım ) kızartın ..
Afiyet olsun Eki Görüntüle 1124715 Eki Görüntüle 1124716
ellerine sağlık canım..harika olmuşş
yağladın azcıkta heralde değil mi..deniyeceğim bakalım
:13::13::13:
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun bakalımAynen bende sevmiyorum
afiyet olsun tatlım enfes görünüyorUnsuz , yağsız bol taze baharatlı mücverim :
Malzemeler :
2 kabak , 2 yumurta , göz kararı çekilmiş yulaf , çekilmiş keten tohumu, 1 minik soğan , 1 diş sarımsak, taze baharatlar ( balkonumda olalar ; nane , maydonoz , fesleğen , limon otu ) , kuru nane , kuru maydonoz , tuz , karabiber , kırmızı biber , kimyon , köri
Yapılışı :
Kabakları , soğan ve sarımsağı rendeleyip diğer tüm malzeme ile harmanların .. Hamurumsu kıvama gelince de yagsiz bir tavada ( ben böyle yaptım ) kızartın ..
kolaylıklar diliyorum canımKızlar ben ise gidiyorum .. 3 aksam gorevinin 2. Si icin .. Ya sabır .. Az kaldı
Sizlere iyi günler
slm kızlar bugün 60.5 geldim baskülde salı günü 60.4 tü patlayacağım yani sinirimden neyse yapcak bişi yok devam bu hafta ara öğünlerdeki meyveleri tek meyveye düşüreceğim ve daha dikkatli olacağım bakalım yetti artık bu hafta o 59 görülecek hatta hedef 59.0 metoyu hızlandırmanın yollarını araştırıyorum bu günlerde
sabah: nesfit süt
ara: yok
öğlen: balcan isot(urfada yazın bundan başka yemek yok ama olsun oldukça sağlıklı patlıcan biber ve domatesi doğrayıp yağ pul biberle fırına yolluyorlar lavaşla yiyorlar enfes )yarınm lavaş
ara: 1 elma
akşam: nesfit süt
ara: 3 kuru kayısı
akşam da 1.5 saat yürüyüş
[sıze=3]hahahahahahahaahha olmazsa olmazzzz :) bekarken daha doğrusu nişanlıyken yemekleri eşim ve arkadaşları yapardı ofiste :d direk bu yemek :d ben sevmezdim. Ekmeksiz yenmiyor zor oluyor diye sonradan alıştım. Kilo alma sebeplerimden biri :d tatlılar desen ayrı mevzu. Yazın ben dondurmadan korkuyorum :d dayanamam ona hehehehe. Bugün fırında türlü şeklinde yptım patlıcan kabak biber az da tavuk eti :) pişireceğim onu[/sıze]
tatlılar fenaa zaten canım da pek kilo aldıracak bişi gibi durmuyor gerçi ekmek olunc dukanda sıkıntı valla benim öğlen yemeği götürmemiştim yanımda gayet sağlıklı ve leziz bir menü oldu benim için il geldiğimde bende mahvolmuştum midem bozulmuştu ama alıştım
ben de sebze günümde yapıciimmm...evet evet bir kaba hepsini doğradım, yağ ve kırmızı biberle harmanladım ve fırına verdim.. gerçi ben yağı biraz fazla kaçırdım ama bugün daha az yağlı yapıcam inşallah..:26::26:
uff evet yaa kapalı hava da daha da çok yiyesi geliyor heralde insanın..kahvaltı:
tereyağın da kaşarlı yumurta kırması yarım dilim ekmek, biraz badem ve ceviz ve 4 tane kiraz.. ama nedense havanın kapalılığından mıdır nedir hiç keyfim ve havam yok ama yiyesim çok..oğlumun beslemesine pohaça yapmıştım yarım da ondan yedim.. oh ohh bugün gitti bacım geldi kaloriler..
bizim binaların çatıları değişiyor ve en üst katta oturuyorum.. beynim patlamak üzere..
ay ben de çatlıycamm yaaa kaç haftadır 74.8slm kızlar bugün 60.5 geldim baskülde salı günü 60.4 tü patlayacağım yani sinirimden neyse yapcak bişi yok devam bu hafta ara öğünlerdeki meyveleri tek meyveye düşüreceğim ve daha dikkatli olacağım bakalım yetti artık bu hafta o 59 görülecek hatta hedef 59.0 metoyu hızlandırmanın yollarını araştırıyorum bu günlerde
öğlen: balcan isot(urfada yazın bundan başka yemek yok ama olsun oldukça sağlıklı patlıcan biber ve domatesi doğrayıp yağ pul biberle fırına yolluyorlar lavaşla yiyorlar enfes )yarınm lavaş
akşam da 1.5 saat yürüyüş
amaaan olur o kadar :)Evet dukanda sıkıntı ama beyaz ekmek yemek istemiyorum artık. evde yaparsam tam buğday unundan açık ekmek yapim barip
Cok lezzetli oluyor canım tavsiye ederim :)ben de sebze günümde yapıciimmm...
uff evet yaa kapalı hava da daha da çok yiyesi geliyor heralde insanın..
ay ne gürültü olurrr kolay gele
ay ben de çatlıycamm yaaa kaç haftadır 74.8
hahaha ne güzel isim öyle..lavaş hariç güzel olur valla
yürüyüş
Menü güzel olmuş afiyet olsun canımAlamm yaa burda yağmur dinmek bilmiyor..yürüyüş de yatacak bu gidişlee
öğlen
yoğurt
akşam
2 kase cacık
10 tane köfte
1/2 bardak şalgam suyu
sağol canım yürüyüşe alışmaya çalışıyorumgeçmiş olsun canım..baş ağrısı da tuttu mu kötü olur..
Allah başarılarını daim etsin yeğeninin inşallah
afiyet olsun datlummyürüyüş
kolay gelsin canım yordu bu iş seni hamiş hamişKızlar ben ise gidiyorum .. 3 aksam gorevinin 2. Si icin .. Ya sabır .. Az kaldı
Sizlere iyi günler
geçmiş olsun canım allah gönlüne göre versinAynen bende sevmiyorum
güzel görünüyorlar eline sağlıkUnsuz , yağsız bol taze baharatlı mücverim :
Malzemeler :
Yapılışı :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?