Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gelelim bugünün özetine
kahvaltı= 1 yumurta+peynir çeşiti+zeytin+1 ad. tb.ekmeği+dereotu
öğlen= 1 porsiyon nesfit +1 yeşil elma
akşam= 1 porsiyon nesfit+ 1 yeşil elma
birazdanda çay
bugün bu şekilde yedim kızımın gezisi vardı ona koşturdum eşimle saat 2 buçuk gibi arabanın muayenesi bitmişti oraya gittik oda halledemedik farlarından dolayı belgeyi vemediler zenon far olmucakmış tekrar gidilecek bunlardan fırsat bulamadım yemeğe kendime bişey yapamadım ama baya hafif oluyo nesfit öğlen yiyebilirim aslında benim yazacaklarım bu kadar kızlar tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

amaaan olur o kadar :)

Cok lezzetli oluyor canım tavsiye ederim :)

Menü güzel olmuş afiyet olsun canım

.
denemeli evet
sağol canım...

sağol canım yürüyüşe alışmaya çalışıyorum
:
alışınca gerisi geliyor :13::13:hatta yürümeyince vicdan azabı çekiyorsun filizim ..yağmur dinse de yürüsem diyorum mesela bugün ben

afiyet olsun kujumm..

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014
7-filiztoprak-6 Haziran 2014
8-ficans-13 Haziran 2014
9-kardelenn-20 Haziran 2014
10-guleryuz2011-27 Haziran 2014
11-sadece-aşkım-4 Temmuz 2014
12-naz8-11 Temmuz 2014 izinli
13-bruxelles-18 Temmuz 2014 izinli
14-özlem kartal-25 Temmuz 2014
15-fbmy8785-1 Ağustos 2014

tartı yüzümüzü güldürsün a dostlar.....Makbuşum süper liste olsun inşallah

inşallah kızlar inşallah hepimiz kilo verelimbu arada bugün bişi okudum 1 diş sarımsak ve iki cevizi 1 çay bardağı suya koyup bir gün bkliyoruz. sabah aç karnına içip hemen yenisini yapıyoruz ve 1 ay devam ediyoruz cevizleri yiyiyp sarımsağı da yutuyormuşuz. çok iyi meto çalıştırıp bağırsaklara da iyi geliyormuş sanırım deniycem yarın

alamm yaa daha neler deniyecez bakalım..ben de p.tesi gene soğan suyuna başlıycam

4 km adımsayarım işyerinde saymış..şimdi de 4 km yürüyüş yaptım..toplamda 8 km yürüdüm

demek vasat bir iş günümde bile en az 4 km yürüyorum..ki bugün çok rahat bir gündü..

geçmişi okudum... biraz muhabbet ederiz dediydim ama bebek durmuyooooo yaaaa

komşudaydım anlayın artık durumu

3 çatay kedili tatlısı
7 tane mercimek köfte
3 ısırık poğaça
bool turşu
13-4 lokma tahin helva
5 hurma
1 kupa sade kahve

tüm gün yediklerim bunlar kızlar artık yarına ne olur bilinmez herkesin yüzü inşallah hep güler ,her basküle çıkışta.

denemeli evet
sağol canım...

alışınca gerisi geliyor :13::13:hatta yürümeyince vicdan azabı çekiyorsun filizim ..yağmur dinse de yürüsem diyorum mesela bugün ben
ahhh keşki sersumcum bende yürücem ama evde burası çok güneşli olduğu içn yürünmüyo akşam üzeride eşim yürümüyo bende evde yürücem bu hafta biraz yürüdüydüm zaten dışarıda market anneme falan gidiyom bide evde yürüsem yeter sanırım
afiyet olsun kujumm..

alamm yaa daha neler deniyecez bakalım..ben de p.tesi gene soğan suyuna başlıycam

yaaa deneme tahtası olduk yaaaaa bende başlıcam soğan suyuna reglden 7 gün sonra başlanacak devam edicem geçen yaptığımda baya bi akıntı iltihap ne varsa söker diyodu gözümle gördüm temizliyo o yüzden bidaha yapıcam 4 ay yapılıyomuş daha sonrada yapılabiliyo bakalım belki kiloda gider ama bana yaramadı gibi

ilk bildirim benden olsun
filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.7
bu hafta=69.8
fark=0.1
haftalık yüzde=%0.143
toplam fark=8.2
boy=1.60
durum bu sabah wc ye çıkamayıncada böle oluyoyerimde sayıyom çok sıkıldım yaaaaara öğünmü denesem bide diyorum daha çok alırsam bide korkuyom ara öğün hiç yapmadım bilmiyorumda ayça kayanın kitabına bi bakayım bu hafta bi deniyeyim diyorum yürüyüşte yapim zaten aynı şekilde beslnmeye devam ediyoruz başka yolu yok ben ara öğünden çok korkuyom leptin de gidecek ama 8 den sonra yine bişey yemem alkali su işe yaramadı heralde ama devam edicem çok rahat içiyorum bu suyu hiç şişirmiyo annemide alıştırdım o da memnun hiç su içmeyen annem şimdi su içiyokızım nerden buluyon sen böle şeyleri diyo araştırıyom anne dedim bizim topikte ne arasan var kobay olduk vallla dedim acayip güldü kendisi zayıf nocak kızım sizin bu haliniz vahhhh yavrular didinip duruyonuz millet ne bulsa yiyo sizde gram hesabı yapıyonuz diyo bize dua ediyo kızlarrrr

bildirim

geçen hafta: 73.7

bu hafta:73.5

fark: 200gr

%: 0.217

5 gün tempolu yürüyüş

bitki çayı

karatay beslenme çok kaçamaklı bir hafta olmasına rağmen yine de şükür hanımlar.

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:58.6 kg
bu hafta kilo:58.3 kg
fark:-0.3 kg
yüzde:%0.511
toplam fark:4.7 kg
beden:38
spor:yürüyüş

Bende durum bu kızlar. geçmişi okudum teşekkürler dilekleriniz için. dün akşam sol elimi yaktım. tek elle yazıyorum. akşam yemeği sabah kahvaltıyı eşim hazırladı sağolsun. tek elle zor oluyor yeter bu kadar. okurum sizi gene. bol eksiler görelim inşallah.

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:64.500
bu hafta:63.700
fark: ----800
toplam fark:20.100

herkese bol zayıflamalar..

selam kızlar,hayırlı cumalar,tartıda başarılar
Bildirim:23.05.2014
Başlangıç tarihi:1 mayıs 2014
Başlangıç kilo:100
Geçen hafta:97.4
Bu hafta:97
Fark: -400 gr
Fark yüzdesi:%0.410
Toplam fark:-3.000 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta 1 gün 90 dk yürüyüş

haftasonu misafirle yapılan kaçamaklar,yürüyüş yapamamam,düzensiz beslenmem yüzünden bu hafta böyle oldu...sağlık olsun kaldığımız yerden devamlisteyi kim yapacaksa kolay gelsin arkadaşlar:13:

Slm kızlar listeyi eve gidince yaoacagim 3,5 4 gibi yayinlarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltım
5 hurma
1 kupa sade kahve

öğle

booolca etli nohut yemeği
yoğurt

makbule
kolay gelsin canım

sadeceaşkım elin için geçmiş olsun canım yanık fena olur yaaa... bpntn sür canım

Gunydin hanimlr

Selam cakmelcim

Bu hafta hic gelemedim,evde bahr temizlligi ile ugrastim,sabah aksam yurudum,kacamk yapmamaya calistim

7 den sonraya yemek isini birakmadim

Bildirimim

Gecen hafta 75.4

Bu haftaa 72.9

Fark 2.5 kg

% 3.315

Makbuscum kolay gelsin liste icin

Sadece askim gecmis olsun eline

Sersumum ben de pzt sogana baslayim diyorum hyirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…