- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
yürüyüş yürüyüştür canım nasıl olursa olsunahhh keşki sersumcum bende yürücem ama evde burası çok güneşli olduğu içn yürünmüyo akşam üzeride eşim yürümüyo bende evde yürücem bu hafta biraz yürüdüydüm zaten dışarıda market anneme falan gidiyom bide evde yürüsem yeter sanırım
yaaa deneme tahtası olduk yaaaaa bende başlıcam soğan suyuna reglden 7 gün sonra başlanacak devam edicem geçen yaptığımda baya bi akıntı iltihap ne varsa söker diyodu gözümle gördüm temizliyo o yüzden bidaha yapıcam 4 ay yapılıyomuş daha sonrada yapılabiliyo bakalım belki kiloda gider ama bana yaramadı gibi
off filizim off sen mi ben miiiilk bildirim benden olsun
filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo=78
g. hafta=69.7
bu hafta=69.8
fark=0.1
haftalık yüzde=%0.143
toplam fark=8.2
boy=1.60
durum bu sabah wc ye çıkamayıncada böle oluyoyerimde sayıyom çok sıkıldım yaaaa ara öğünmü denesem bide diyorum daha çok alırsam bide korkuyom ara öğün hiç yapmadım bilmiyorumda ayça kayanın kitabına bi bakayım bu hafta bi deniyeyim diyorum yürüyüşte yapim zaten aynı şekilde beslnmeye devam ediyoruz başka yolu yok ben ara öğünden çok korkuyom leptin de gidecek ama 8 den sonra yine bişey yemem alkali su işe yaramadı heralde ama devam edicem çok rahat içiyorum bu suyu hiç şişirmiyo annemide alıştırdım o da memnun hiç su içmeyen annem şimdi su içiyo kızım nerden buluyon sen böle şeyleri diyo araştırıyom anne dedim bizim topikte ne arasan var kobay olduk vallla dedim acayip güldü kendisi zayıf nocak kızım sizin bu haliniz vahhhh yavrular didinip duruyonuz millet ne bulsa yiyo sizde gram hesabı yapıyonuz diyo bize dua ediyo kızlarrrr
Gunydin hanimlr
Selam cakmelcim
Bu hafta hic gelemedim,evde bahr temizlligi ile ugrastim,sabah aksam yurudum,kacamk yapmamaya calistim
7 den sonraya yemek isini birakmadim
Bildirimim
Gecen hafta 75.4
Bu haftaa 72.9
Fark 2.5 kg
% 3.315
Makbuscum kolay gelsin liste icin
Sadece askim gecmis olsun eline
Sersumum ben de pzt sogana baslayim diyorum hyirlisi
sağolun kızlar sıcak tepsiyi avuçlayınca böyle oldu. soğuk diye düşünürsen kafam nerdeydi allah bilir.
sağol canım yürüyüşe alışmaya çalışıyorum
kolay gelsin canım yordu bu iş seni hamiş hamiş
geçmiş olsun canım allah gönlüne göre versin
güzel görünüyorlar eline sağlık
Selam kızlar
Ben birazdan 3. Aksam gorevim e gideceğim .. Nihayet ctesi , pazar, ptesi boşum 😌😌😌💐💐🙏🙏
geçmiş olsun canım unutuca sıcak olduğunu iyicede tutmuşsundur vah vah yanık kremlerinden sür canım çabuk iyileşsinRumuz: Sadece_Askiim
Diyet: DUKAN EKSPRESS
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:58.6 kg
bu hafta kilo:58.3 kg
fark:-0.3 kg
yüzde:%0.511
toplam fark:4.7 kg
beden:38
spor:yürüyüş
Bende durum bu kızlar. geçmişi okudum teşekkürler dilekleriniz için. dün akşam sol elimi yaktım. tek elle yazıyorum. akşam yemeği sabah kahvaltıyı eşim hazırladı sağolsun. tek elle zor oluyor yeter bu kadar. okurum sizi gene. bol eksiler görelim inşallah.
yaaa sersum bi anda verince böyle olabiliyo benimde öle olmuştu şimdide takıldım kaldım amannn benim gibi olmada regl dendir canım oSabah tartılınca gözlerime inanamadım yaww..daha dün 74.8 dim insan 1 günde 600 gr alırmı bee..
DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:74.8 kg
bu hafta kilo:75.4 kg
haftalık yüzde:++%0.802
haftalık fark:++600gr
toplam fark:3.6 kg
beden:42
spor:2 gün 5 km diğer günler 4 km yürüyüş
afiyet olsun bende aynen takıldım bu işe kaçamak yok banamısın demiyo ayrıca o kadar yürüyon be canımsabah
dukan krepi
4 zeytin
1 domates
peynir
öğlen
tavuk şinitzel
tarhana
eve geldim kiloma iyice sinirlendim..5 erik 1 şeftali 1 de kazandibi yedim..
yaa ne bu yaaa..çıldırıcam..hergün yürü kaçamak yapma yine aynı yine aynıregl ye 4-5 gün var ondan mı aceppp
sağlıklı olda canım doğum yapınca tadını çıkarırsın bebişinle koklaşırsınızAynen canım 3 gun üst uste beni öldürüyor amande yapalım el mecbur 😊
kıss biranda da vermedim yaa..yaaa sersum bi anda verince böyle olabiliyo benimde öle olmuştu şimdide takıldım kaldım amannn benim gibi olmada regl dendir canım o
afiyet olsun bende aynen takıldım bu işe kaçamak yok banamısın demiyo ayrıca o kadar yürüyon be canım
bende kızdımm burma kadayıf aldım sıkıldım be yaaa yemessem gözüm açık gidecem yicemyaaaaa yeter
insan sinirleniyo yaaa estetikmi yaptırıcaz elimizden gelen bu
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+çavdar unundan kraker2 ad.+yeşilçay+dereotu
öğlen= yumurta salatası+1 kase yoğurt
çayyyyy+2 dilim kek(diyet keki)
bugün kek yaptım kızlar karatay keki o unu normal un demiş belitmemiş ama ben kepekli un koydum
yulaf kepeğinden kek çok sert oluyo kurabiye daha iyi oluyo
akşama ıspanak düşünüyorum heralde o olur
ben bi karar aldım bu hafta ara öğün denicem bakalım nolcak ama sadece ikindi arası yapıcam 7 den sonra bişey yemicem bide böyle denicem kendimi bıktım beeee ne yapsak olmuyo
kilo verenlerkızlar eksik kaldımı bilmiyorum çok aceleye geldi yanlışlık olduysa affola çıkmam lazım bi programda sunucu olarak görevlendirildim
ficans% 3.315
neslihansltn %1.240
makbule007 %0.657
sadece_askiim%0.511
ozlemkartal%0.410
cakmel%0.217
kilo alanlar
filiztoprak--0.143
fbmy8785%0.619
sersum%0.802
ellerine sağlık makbuşummm
herkesi öncelikle 1.mizi çookk tebrik ederimmm
slm hanımlar çok yoğun bir gün geçirdim dün çok canım sıkılmıştı yine niye 60.4 üm diye neyse bugün ölçümüm vardı 1 kilo vermişim yağdan çok mutlu oldum yarım kilo kas kazanmışımtabiki diyetime 5 elle sarıldım
sabah: nesfit süt
öğlen: 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmek 1 kk beyaz peynir 7 zeytin
akşam: nesfit süt
ara: 3 kuru kayısı
yarım saat yürüüş
sağolasın canım vallahi tatlım nesfit bende işe yaradı ama baya da zorladı bu haftada devam ediyorum sabah da sarımsak ve cevize başladım :26::26:
makbuşş yaa ben de mi nesfit yapsam diyorum:44:..dayanabilir miyim acep..
kilo verenlerkızlar eksik kaldımı bilmiyorum çok aceleye geldi yanlışlık olduysa affola çıkmam lazım bi programda sunucu olarak görevlendirildim
ficans% 3.315
neslihansltn %1.240
makbule007 %0.657
sadece_askiim%0.511
ozlemkartal%0.410
cakmel%0.217
kilo alanlar
filiztoprak--0.143
fbmy8785%0.619
sersum%0.802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?