Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağolun kızlar sıcak tepsiyi avuçlayınca böyle oldu. soğuk diye düşünürsen kafam nerdeydi allah bilir.

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785 (regl dönemi)
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:64.6
bu hafta kilo:65.0
fark+400
yüzde:%0.619
toplam fark:15
beden:38-40 alt 38 üst
spor: yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yürüyüş yürüyüştür canım nasıl olursa olsun

olsun be canım ona iyi gelmesi daha önemli

off filizim off sen mi ben miii
sağolsun teyzem..

kızım maşallah senin nasıl bi bünyen var..vermiyon vermiyon bi veriyon bombaa

hadi bakalım soğanlanalım hepimiz..

sağolun kızlar sıcak tepsiyi avuçlayınca böyle oldu. soğuk diye düşünürsen kafam nerdeydi allah bilir.

geçmiş olsun yavlummm

sana da

tüm verenlere tebrik

Sabah tartılınca gözlerime inanamadım yaww..daha dün 74.8 dim insan 1 günde 600 gr alırmı bee..

DUKAN
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:29 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:74.8 kg
bu hafta kilo:75.4 kg
haftalık yüzde:++%0.802
haftalık fark:++600gr
toplam fark:3.6 kg
beden:42
spor:2 gün 5 km diğer günler 4 km yürüyüş

sabah

dukan krepi
4 zeytin
1 domates
peynir

öğlen

tavuk şinitzel
tarhana

eve geldim kiloma iyice sinirlendim..5 erik 1 şeftali 1 de kazandibi yedim..

yaa ne bu yaaa..çıldırıcam..hergün yürü kaçamak yapma yine aynı yine aynıregl ye 4-5 gün var ondan mı aceppp

Son düzenleme:

Aynen canım 3 gun üst uste beni öldürüyor amande yapalım el mecbur 😊

Selam kızlar

Ben birazdan 3. Aksam gorevim e gideceğim .. Nihayet ctesi , pazar, ptesi boşum 😌😌😌💐💐🙏🙏

T8 de oylum talu nun konuğu hocamız Canan Efendigil karatay .. Ekran basına

geçmiş olsun canım unutuca sıcak olduğunu iyicede tutmuşsundur vah vah yanık kremlerinden sür canım çabuk iyileşsin
yaaa sersum bi anda verince böyle olabiliyo benimde öle olmuştu şimdide takıldım kaldım amannn benim gibi olmada regl dendir canım o
afiyet olsun bende aynen takıldım bu işe kaçamak yok banamısın demiyo ayrıca o kadar yürüyon be canım
bende kızdımm burma kadayıf aldım sıkıldım be yaaa yemessem gözüm açık gidecem yicemyaaaaa yeter
insan sinirleniyo yaaa estetikmi yaptırıcaz elimizden gelen bu
Aynen canım 3 gun üst uste beni öldürüyor amande yapalım el mecbur 😊
sağlıklı olda canım doğum yapınca tadını çıkarırsın bebişinle koklaşırsınızne güzel olur onun kokusuda cennet kokusu demişler:16

kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+çavdar unundan kraker2 ad.+yeşilçay+dereotu
öğlen= yumurta salatası+1 kase yoğurt
çayyyyy+2 dilim kek(diyet keki)
bugün kek yaptım kızlar karatay keki o unu normal un demiş belitmemiş ama ben kepekli un koydum
yulaf kepeğinden kek çok sert oluyo kurabiye daha iyi oluyo
akşama ıspanak düşünüyorum heralde o olur
ben bi karar aldım bu hafta ara öğün denicem bakalım nolcak ama sadece ikindi arası yapıcam 7 den sonra bişey yemicem bide böyle denicem kendimi bıktım beeee ne yapsak olmuyo

kıss biranda da vermedim yaa..biliyosun..ama bıktım bee..yemesem de olmuyo..regl den sanırım ama bugün ödül verdim kendime pişman değilim..
sana da afiyet olsun kuzuumm

ben de 2 hafta nesfit mi yesem 2 öğün diyorum ama dayanamamaktan korkuyorum
kepekten öykk geldii..sadece krep yiyebiliyorum..diğerlerine ara verdim

kilo verenler

ficans% 3.315
neslihansltn %1.240
makbule007 %0.657
sadece_askiim%0.511
ozlemkartal%0.410
cakmel%0.217
kilo alanlar
filiztoprak--0.143
fbmy8785%0.619
sersum%0.802

kızlar eksik kaldımı bilmiyorum çok aceleye geldi yanlışlık olduysa affola çıkmam lazım bi programda sunucu olarak görevlendirildim

ellerine sağlık makbuşummm

herkesi öncelikle 1.mizi çookk tebrik ederimmm

Son düzenleme:
slm hanımlar çok yoğun bir gün geçirdim dün çok canım sıkılmıştı yine niye 60.4 üm diye neyse bugün ölçümüm vardı 1 kilo vermişim yağdan çok mutlu oldum yarım kilo kas kazanmışım tabiki diyetime 5 elle sarıldım

sabah: nesfit süt

öğlen: 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmek 1 kk beyaz peynir 7 zeytin

akşam: nesfit süt

ara: 3 kuru kayısı

yarım saat yürüüş

ellerine sağlık makbuşummm

herkesi öncelikle 1.mizi çookk tebrik ederimmm

sağolasın canım vallahi tatlım nesfit bende işe yaradı ama baya da zorladı bu haftada devam ediyorum sabah da sarımsak ve cevize başladım :26::26:

makbuşş yaa ben de mi nesfit yapsam diyorum:44:..dayanabilir miyim acep..

makbuşş yaa ben de mi nesfit yapsam diyorum:44:..dayanabilir miyim acep..

canım bana yaradı bugün ölçümüm vardı 1 kilo yağdan gitmiş yarım kilo kas gelmiş ama baya zorladı dün gece yattığımda karnım gurulduyordu ne bu bizim çektiğimiz yaa ama dayanırsın bence canım ben bu haftada devam biz yarın antepe gideceğiz otelde kalacağız haftasonu kaçamak olmasın diye direneceğim bana dua edin :18::18::18::18::18::18:

ellerine sağlık makbulecim , kolay gelsin program sunmak zor iş hele birde protokol varsa...
bende tebrik ediyorum heimizi 1. mizi de öncelikle kutluyorum tabiki.

sersum canım ödülü abartma seninki regl dendir yapışır sonra,hem cumaya daha da sinir olursun biz az yiyince böyle oluyo acep bide çok yesek durum ne olur ki gerçekten merak ediyorum .

6 km yürüyüş yapıldı hanımlar...
bizi soğan kürü mü paklar acaba hanımlaaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…