Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin, yemekten olduğu kesin mi acaba, bu ara kimi duysam bu şekilde

hayırlı cumalar
hemen bildirimi yapayım
g. hafta=72.4
bu hafta= --71.8
fark=600 g
haftalık yüzde= %0.828
yürüyüşe devam
çakmelcim kolay gelsin

Selam kızlar

Hepinize hayırlı cumalar

Kızım da okula başladı bu hafta orta 1 ler de 1 hafta erken gitti

Kilo bildirimim 2 hafta öncesi 73.5

Bu hafta 73.7

Fark +++0.2

% +++ 0.136

Yüzdeyi 2 ye böldüm, aslında aralar da 75 i de gördüm de, geçen haftaki kilom belli olmadığı için 2 hafta önceyi yazdım

Listeyi yapacak arkadaşıma da kolay gelsin

kızlar okuldan şimdi geldim

yemek yiyip oğlumu okula götürcem, dönüşte listeyi yayınlarım inşallah.

teşekkürler yıldızcım...

listeyi yayınlıcaktım ama sersum yok o nedenle kızlar okula gidiyorum 4-5 arası gelirim inş. yayınlarım ok.

aha da kara bildirimim

geçen hafta:72.8

bu hafta:73.8

fark: +++1000gr

% :+++% 1.373

Gunaydin kizlar..
gecen hafta 82,3
Bu hafta 81,3
Giden -1 kilo..
spora devam:))
Cakmelcim liste icin kolay gelsin canim...
tebrikler canım ha gayret 70 lere az kaldı

hayırlı cumalar
hemen bildirimi yapayım
g. hafta=72.4
bu hafta= --71.8
fark=600 g
haftalık yüzde= %0.828
yürüyüşe devam
çakmelcim kolay gelsin
ohhh senin de iyi gitmiş filiz aynen devam inş

slm hanımlar
makbule007
geçen hafta:64.5
bu hafta:63.5
yüzde:1.55
makbule çok iyi giyorsun canım senden bekliyoduk zaten aynen devam inş.

ben kaçar kızlar kuzuyu okuldan alciğim görüşürüz inş. 1. mizi canı gönülden tebrik eder ve de liste için çakmel de çok teşekkürler. kız çakmel biz napcaz seninle 1 ileri 2 geri

Makbule her hafta 1 kilo super gidiyosun..10 haftada 10 kilo kulaga ne hos geliyor..ben kendimden cok umutlu degilim benim sadece sporum var birde kahvaltida cok abartiyodum o yuzden kahvalti yerine kahve hurma elma yiyorum. Oglen yemeginide kizlarimla yiyip aksama dogru hafif atistiriyorum..aksamlaridasade su ve yesil cay yada kahve..
Benim beslenme boyle..halbuki iyide karbonhidrat yedim bu hafta..iyi gitmis yinede dahada regl olmadim onun sisligide var..
himm kizlara kurabiye ve kek yaptim elmali havuclu findikli..himm aksamustu kahveyle yerim ins..
vee 50 dk bisiklet suruldu ardindan 2 saat ev isi yapildi..

12 EYLÜL 2014 CUMA LİSTEMİZ

AZİMLİ- ÇITIR ADAYLARI
Makbule %1,55 1000gr

Yıldız %1.215 1000gr

Bahar34 % 1.046 900gr

Filiztoprak %0.828 600gr

FORMUNU KORUYAN

Bruxelles

İŞTAHININ KURBANLARI

Cakmel

umarım ki uttuğum olmamıştır...

tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum...

ve sersum canım 2 haftalık izin istiyorum 3. cuma listeye gelirim inş. çok yoğun olucam o nedenle fıstığım.

selametle kızlar, beni özleyin...

istikrar önemli e daha ne olsun..önemli olan insanın kendini mutlu ve iyi hissetmesi..öyküyü sevdim
ahhhhh canım kıyamam sana ne kötü şeyler atlatmışsın üzüldüm iyi bak kendine kuzum

ayyy bide belediye başkanı tv. de sular iyi diye bahsediyo ne mümkün halka mı inanıcaz sana mı dimi yaa
sağol bebeemmmiyiyim şimdi şükür
valla biz eşimle arıtma cihazı alıcaz karar verdik ne temizi yalannnnn yalannnnnn

Canım çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin, yemekten olduğu kesin mi acaba, bu ara kimi duysam bu şekilde
biliyorum sulardan çok vaka varmış canım ama bizim ki kesin yemektendi
sağol tatlım

listeyi yayınlıcaktım ama sersum yok o nedenle kızlar okula gidiyorum 4-5 arası gelirim inş. yayınlarım ok.
dün söylemeyi unuttum kusura kalma cicim geç kalabilirim diye
ve sersum canım 2 haftalık izin istiyorum 3. cuma listeye gelirim inş. çok yoğun olucam o nedenle fıstığım.

selametle kızlar, beni özleyin...
ya kısım yaa daha yeni toplanıyoz nereye neyse yazdım iznini

12 EYLÜL 2014 CUMA LİSTEMİZ

AZİMLİ- ÇITIR ADAYLARI
Makbule %1,55 1000gr

Yıldız %1.215 1000gr

Bahar34 % 1.046 900gr

Filiztoprak %0.828 600gr

Sersum %0.636 500gr

FORMUNU KORUYAN

Bruxelles

İŞTAHININ KURBANLARI

Cakmel

ekledim kendimi de ellerine sağlık
Çakmelcim

bildirim
rumuz:sersum
baş.kg:77.9kg
geçen hafta:78.6kg
bu hafta:78.1kg
fark:-500gr
yüzde:%0.636

su kaybı bu biliyorum lakin hiç dikkat etmedim..
bugün kızımın Hakkarideki kankasıyla buluşmasını sağladık. onlar geçen yıl Ankaraya tayin olmuştu peşlerinden biz gelince çok sevinmişlerdi.kızılayda buluştuk gezdiler alışveriş yaptılar ..birşeyler yedik
az önce eve geldik..dün söylemeyi unuttum kusura kalmayın..herkesleri kutlarım güzel kilolar verilmiş..veremeyenlerde devam devam

Cakmelcim ellerine saglik tatlum...
sersum yine gezmelerdeydin he..miss gibi gez bakim ohh..
kilo veren herkesi tebriks ederim..devam kizlar yolumuz uzun..

tebrikler canım ha gayret 70 lere az kaldı

ohhh senin de iyi gitmiş filiz aynen devam inş

makbule çok iyi giyorsun canım senden bekliyoduk zaten aynen devam inş.
sağol canım inşallah seninde gidecek kilocuklar azim azim
listemiz için eline sağlık canım
arıtma cihazı bizimde var canım 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunum çay suyumuda ondan temin ediyorum kireçte olmuyor memnun kalırsın canım eminim suyuda çok güzel ben başka su içemez oldum
iyi olduğuna sevindim sersumcum

Slm kizlar bugun temizlik yapmaktan firsat bulup giremedim herkes bildirim yapmis sanirim ben haftaya listeye gircem aslinda bu hafta bile girebilirdim listeye baslangic kilom 76.100 bugunki kilom 74.500 fark 1.600 ya s:31 boy:1.65

sersum çok orjinal bir ekleme yapmışsın yavrum ya...

ayrıca teşekkürler 2 hafta sonra görüşmek üzere inşallah

bruxelles sen benden daha azimlisin canım inşallah bu kış kurtuluruz ya bu diyet derdinden.

umarım marotona kaldığım yeren devam edebilirim...

Aksam yemegi yemedim bende..ikindi vakti kek yemistim kahveyle..gec oldu diye yemek istemedim sonradan..bu irademi korusam tr ye gidene kadar guzel gider kilolar ama iste sorun korumakta
yesil cay yaptim yaninda bol su ile aksam devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…