günayydın güzeller.....geldim geldim ama neler geldi başıma sormayın..kuaföre gittiğimizde eşimle öğle yemeği yemiştik lokantadan ben rosto almıştım tadı bir tuhaf geldi 1 tanesini yedim eşimde ucundan aldı gerisini yiyemedim başka bişey aldım..akşam yemeğinde de evde bişey yoktu kahvaltı gibi yaptık ama zararlı bişey yok..gece eşiminde benimde bağırsak hareketleri full bende birde bulantı bütün gece tuvalette geçti benim eşim istifrasız(o az yemişti neyse) kurtardı ama ben berbattım ..dün bütün gün wc ve yatış aşırı halsizlik 1 muz ve kızımın haşladığı 1 patatesle durdum neyse ki mide bulantım geçmişti ama su kaybından o halsizlik yok mu Allahım kimseye vermesin akşamı zor ettim hastaneye gitsem yolarda bayılırı diye korktum okadar yanii..eşim gelir gelmez serum taktı sabaha kadar uyumuşum az önce kalktım yatmaktan sırtım ağrımı..Allah kimseyi yataklara düşürmesin..
biraz uzun oldu ama işte böyle arkadaşlar merakınızı giderdim
şimdi de 1 muz ve dünden kalan 1 patatesin yarısını yedim bol su içiyorum tabii..bugün son olur da atlatırım inşallah..
lokantayı aradım şikayetimi ilettim dediklerine göre yemeklerin numulerini 3 gün saklıyorlarmış tahlile yollayacağız özür dileriz dediler..barii dedim başkalarının başına gelmesin..
ayyy işte böyle canlarım başınızı ağrıttım ama berbattım berbat..
tebrikler canım ha gayret 70 lere az kaldıGunaydin kizlar..
gecen hafta 82,3
Bu hafta 81,3
Giden -1 kilo..
spora devam:))
Cakmelcim liste icin kolay gelsin canim...
ohhh senin de iyi gitmiş filiz aynen devam inşhayırlı cumalar
hemen bildirimi yapayım
g. hafta=72.4
bu hafta= --71.8
fark=600 g
haftalık yüzde= %0.828
yürüyüşe devam
çakmelcim kolay gelsin
makbule çok iyi giyorsun canımslm hanımlar
makbule007
geçen hafta:64.5
bu hafta:63.5
yüzde:1.55
istikrar önemli e daha ne olsun..Yıllarca iyi ya da kötü bütün diyet listelerini incelediğimde hep beni uzaklaştıran bir şeyler oldu sanırım ki hiç birini yapmaya değer göremedim.. Şunu düşünüyorum kendini en iyi insanın kendisi bilir.. neye zafiyetimiz var.. neler az çok sakıncalı, kalorisi yüksek gibi.. Hiç bir diyeti uygulamayacağım.. Zira yasaklara allerjim vardır benim.. inadına yiyesim gelir, hiç yemediğimi bile.. bu yüzden hergün canım ne isterse evde ne yenilecekse onu yemeye karar verirken aynı zamanda da sporla desteklemeye kendimi karar verdim.. çalar saatim olan karasinek beni uyandırdığında tekrar uykuya dalmadan (erken saat zira) 100 kere yarım mekik diyeyim çektim.. ve sonra sineği öldürüp uykuma devam ettim :) kalkınca bir dilim çavdar ekmeği (bizde herzaman Uno'nun çavdar ekmeği yenilir) 3 siyah zeytin.. beyaz peynir ve bir yumurta ile bir kupa çayımı içtim.. Çayı şekersiz de içmedim zaten fazla koymuyorum.. Kahvaltıdan sonra ailece türk kahvesi faslımız olur haftanın hergünü.. kahvemi içtim.. su bu arada ihtiyaç hissettikçe içildi.. Sonra bir arkadaşıma gittim oğlunun nişanını tebrik için.. ona giderken götürdüğüm pasta dondurmadan bana da bir dilim kesip ikram edince onu da yedim..oradan ameliyat olan arkadaşıma geçtim.. o da sağolsun kızının yaptığı bisküvü pastası gibi bir değişik tadı ikram etti.. fazla büyük olmayan o leziz tadı da yedim.. ve eve geldim.. akşam yemeği 18.30 gibi yedik.. 3 yemek kaşığı yoğurt ve 2 dilim antrikot yedim yanında karışık salata ile.. ve şimdi bir yandan yazarken çayımı yudumluyorum.. Haa asıl gayretim kahve faslımızdan sonra koşu bandında 15 dakika yürüdüm.. Akşam da yemekten evvel 10 dakika yürüdüm.. Amacım yememden aşırı kısmadan bir programa tabii olmadan her gün sabahtan 15 dakika, akşam da 15 dakika koşu bandında eğimli olarak yürümek ve her sabah en az 100 yarım mekik çekmek.. kilo vermek.. daha önemlisi sıkılaşmak.. şu an 40 beden kot giyiyorum.. amacım 38 e inmek.. Sizleri rahatsız etmeden hergünkü öykümü yazarım sanırım.. Hepinize iyi geceler dilerim..Sevgimle kalın.. ( Bir de şu yazı tiplerine başka şeyler ekleseler.. Throw My Hands Up İn the air ya da Comic sans ms olsa.. zira bu yazı şekillerini de hiç sevmiyorum.. )
sağol bebeemmmahhhhh canım kıyamam sana ne kötü şeyler atlatmışsın üzüldüm iyi bak kendine kuzum
ayyy bide belediye başkanı tv. de sular iyi diye bahsediyo ne mümkün halka mı inanıcaz sana mı dimi yaa
biliyorum sulardan çok vaka varmış canım ama bizim ki kesin yemektendiCanım çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin, yemekten olduğu kesin mi acaba, bu ara kimi duysam bu şekilde
dün söylemeyi unuttum kusura kalma cicim geç kalabilirim diyelisteyi yayınlıcaktım ama sersum yok o nedenle kızlar okula gidiyorum 4-5 arası gelirim inş. yayınlarım ok.
ya kısım yaa daha yeni toplanıyoz nereyeve sersum canım 2 haftalık izin istiyorum 3. cuma listeye gelirim inş. çok yoğun olucam o nedenle fıstığım.
selametle kızlar, beni özleyin...
sağol canım inşallah seninde gidecek kilocuklar azim azimtebrikler canım ha gayret 70 lere az kaldı
ohhh senin de iyi gitmiş filiz aynen devam inş
makbule çok iyi giyorsun canımsenden bekliyoduk zaten aynen devam inş.
listemiz için eline sağlık canım12 EYLÜL 2014 CUMA LİSTEMİZ
AZİMLİ- ÇITIR ADAYLARI
Makbule%1,55 1000gr
Yıldız%1.215 1000gr
Bahar34% 1.046 900gr
Filiztoprak%0.828 600gr
FORMUNU KORUYAN
Bruxelles
İŞTAHININ KURBANLARI
Cakmel
arıtma cihazı bizimde var canım 3 yıldır kullanıyoruz çok memnunum çay suyumuda ondan temin ediyorum kireçte olmuyor memnun kalırsın canım eminim suyuda çok güzel ben başka su içemez oldumistikrar önemli e daha ne olsun..önemli olan insanın kendini mutlu ve iyi hissetmesi..öyküyü sevdim
sağol bebeemmmiyiyim şimdi şükür
valla biz eşimle arıtma cihazı alıcaz karar verdikne temizi yalannnnn yalannnnnn
biliyorum sulardan çok vaka varmış canım ama bizim ki kesin yemektendi
sağol tatlım
dün söylemeyi unuttum kusura kalma cicim geç kalabilirim diye
ya kısım yaa daha yeni toplanıyoz nereyeneyse yazdım iznini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?