canım benim Allah sağlıkla ,mutlulukla büyümesini nasip etsin yeğenimin...sabırsızlıkla bekliyoruz seni anacımmm
gel canım gel topiğimiz canlansınÂmin canım benim
Valla bende diyet yapmayı özledim sersumumbelki bu cuma ilk bildirimimi yaparım
Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir duygudurHerkese selam kızlarkızımı kucağıma aldım geldim sağlıkla,Allah'a binlerce kez Şükürler olsun.ikimiz de iyiyiz.ne güzel bi duyguymuş,Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah....yakında aranızdayım,bekleyin beniii
canım bi ara vereyim şimdi hemen yazıp çıkıcam gerçekten diyet olarak çok güzel malum hepsi güzel olmuyoeline sağlık ve afiyet olsun filizciiiim
biara şu tarifi yazıver canımda midemiz şenlensinnn
ooooooo leylak gelmişşşş kıs özlettin kendini ayyyyy ne görmek isterdim bebişini sanal alem naparsınHerkese selam kızlarkızımı kucağıma aldım geldim sağlıkla,Allah'a binlerce kez Şükürler olsun.ikimiz de iyiyiz.ne güzel bi duyguymuş,Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah....yakında aranızdayım,bekleyin beniii
evet evet bencede gel şenlenelimgel canım gel topiğimiz canlansın..sen diyet yapmasanda gel kıss. ..zaten çoğumuz tam diyet modunda değiliz ..sadece dikkat ediyoruz... [/QUOT
vawwwwwww bende eşime yaptıydım afiyet olsun kuzumFİLİZİM KUJUMMM naberrrr...salep yaptım sana da yollayayım mııııı
amanın ne çok şey yapmışın kıss maşallah okurken yoruldum...kızlar bugün yediklerimi arzedeyim
kahvaltım=1 yumurta +peynir zeytin+1 tane tb. ekmeği+1 mandalin+çayyyy
öğlen=kepekli ekmekten tost+çayyy
akşam= pırasa yemeği+ yoğurt
1 tane soda
bugün bi koşturmaca yaşadım kızımı kuaföre götürdüm ordan eve hemen kek yaptım dersaneye götürecekti onu bindirdim ordan geldim pazara gittim alışveriş bittibirde eve kek yaptım kızım sabahları yiyo eşimde yedi tabi ben onu yemedim hızımı almadım bide kendime yaptım tb. unundan yeni denedim ama tadına bakmadım yarın bakarım artık size söylerim şekeri esmer şeker kullandım hem tadı daha az hemde tadlandırıcı daha zararlıymış o yüzden ama çok güzel kabardı normal kek gibi miktarı neskafe fincanı ydı o yüzden normal kek ölçüsünden azdı
hepinize iyi hafta sonları
vawwwwwww bende eşime yaptıydım afiyet olsun kuzum
sana da afiyet olsun cicim..bende soda içiyorum
bizim kız da il kez geçtiğimiz hafta gitti yatılı arkadaşına ama ailecek tanışıyoruz Hakkari'den, arkadaşı da bize gelip kalmıştı mecbur biz de gönderdik..seçmeli olarak tabii herkes de kalmamalı...kızım dersane arkadaşları ile yatılıya gitti ama benim kız kalmıyo tabi bizde onu almaya gidicez canım
ben çıkıyorum iyi geceler renkli rüyalar
canım nazar değer diye hemen koymaz heralde..tabii gene de ona sormak lazım..sersumcum leylak kızının fotğrafını koysa bari avatar olarak çok merak ettim
gel canım gel topiğimiz canlansın..sen diyet yapmasanda gel kıss. ..zaten çoğumuz tam diyet modunda değiliz ..sadece dikkat ediyoruz...
Hayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bir duygudur
canım bi ara vereyim şimdi hemen yazıp çıkıcam gerçekten diyet olarak çok güzel malum hepsi güzel olmuyo
bugün birde kek yaptım ama tadına bakmadım yarın bakıcam ne sabırlıyım be ben bu diyet işini baya ciddiye almışım belli oldu
ooooooo leylak gelmişşşş kıs özlettin kendini ayyyyy ne görmek isterdim bebişini sanal alem naparsın
gel leylakım gellllllll
evet evet bencede gel şenlenelim
sersumcum leylak kızının fotğrafını koysa bari avatar olarak çok merak ettim
geçmiş olsun canım..bişey mi dokundu acep..çok fena oluyoooselam sersum, çoluk çocuk hastayız onlar uyurken bii bakayım dedim. benim mide felaket diyet yapmamak bana yaramıyor anlaşılanvalla yanımda kova var her an çıkarabilerem diye yani o kadar, çocuklarda aynı kusma meyilli zehirlendik mi bu da böyle bi salgın mı anlamadım benden böyle kızlar yarından sonra gidiş hazırlığına başlıyorum inş. hadi canlar hepimize kolay gele
gel bebeeemm gellllGelicem bacım gelicemcuma ilk bildirimi yapıcam inşallah...
Sağol canım,teşekkür ederimBende sizleri özledim valla filizim bebişden fırsat buldukça gelmeye çalışıcam inşallah
uy uy canım naptın sen geri mi dönüyon yoksa
oooo çıstak çıstak kimler gelmişş...
hoşgeldin kuzuuu hadi başlayalım garii hepberaber ....sen de cumaya kilo bildir haftaya da listeye girersin di mi hatunnn
maşallah filizim
ovvvvvv kimler gelmiş hoşgelmişşşşş nasılsın canım
günaydın canlarım..
Malesef bugüne hiç iyi başlamadım..Kardelennn arkadaşımızdan kötü haber geldi..Eşini bayramın 3. günü kaybetmişler..Onun kadar mücadeleci ve fedakar bir eş az bulunur..Sizlere selam söylüyor ve Hakkınızı helal edin diyor..Eşi için de dualarımızı istiyor..Allah mekanını cennet etsin ,ona ve yavrularına sabır versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?