Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gecmis olsun cakmelcim kuzularina..
gunescim benimde cok yakin regl..bugun bi yedim bi yedim yuhh bana..erisinde midemdekiler spora kalkicam..kimildayamiyordum yerimden :)
Betulcum hosgeldin..sporla kilo vermek gibisi yok..cok inceliyo insan..ins adam olucaz bizde cok gevsek davraniyoruz zaman zaman..

Kahvalti cok iyi gecti arkadasta bol muhabbet ettik kalabalikti cok yemedim..sonrasi fena oldu..evde pizza yedim..sonrada atistirmalar hic bitmedi saat 6 ya kadar..kuzulari yatircam birazdan. .esim ise gidecek..dun paramparcaya bakmistim begendim..bugunde ilk bolumunu izlicem YouTube dan..uykum geldi yaa erkenden bugun..

Sagolun kızlar...
Kuru meyve ve kahve ile kahvaltı

2 avuç çekirdek
1 muz 2 elma öğle yemeğim

1dilim börek
1 küçük dilim kek
1yk kısır
İkindi komşu gezmesin den

Akşam
1muz

Selam kızlar nasılsınız

Bu ara hiç fırsat bulamadım kızlar başımı misafirden kaldıramadım cuma bildirime bile gelemedim o gün sabahtan misafirim geldi akşam da ayrıca yatılı misafir, haftasonu ben evde değildim , yarın da gene misafirim var , bolca da çocukların koşturmacası böyle olunca gelemedim sersumum ,sağlık olsun da koşturalım

Sersumum filizim kızlara geçmiş olsun daha yeni oturdum elime tableti alıp biraz geçmişe baktım

Cuma günü tartıda 2600 gr eksi idim 74 olmuşum onu bile haber veremedim ,ama gezmelerden ve misafirden artı çıkmam inşallah bu hafta

one misafi oo hadi geçmiş olsun ficansım..ne güzel 74 olmuşun tebrik canım1.liği kaçırdın bakk
sağol canım iyi benim kız şimdi çok şükür..didişmeye başladığına göre iyidir di mi

bukaa misafire accuk ++ çıksan da üzülme bence..sonuçta 1 hafta da 2.6kg vermek her babayiğidin harcı değil bacımmm

Gunaydin guzel bir gun dilerim herkese...
cok sis uyandim bugun..acilamadim dahada..buyuk kizi okula yolladim kucukleri hazirlayip cikacam yarim saate..
Kahve ve iki dilim ekmek ustu tereyag nutella yedim..regl gelemedi ha bire tatli ariyor gozum..

selam kısslar....

öğle arası geliimm dedim..öğlen yemeğinde tavuk döner vardı ayranla onu yedim ama doymadım..eşim evde 2 gibi çıkıcam önce bankaya sonra eve eşim simit al kahvaltı yapalım dedii...ivahhhhh yemeden duramam kiii
akşam yemem artık diycem napiimm

1simit ye şekerim ne olacak başka bişey yeme ama şekerim

bende paylaşayım menümü

sabah
8 zeytin (olsa daha da yerdim)
çok az peynir
domates
2 ev yapımı poğaça
yeşilçay

öğle
çok az çorba
iki tane biber dolması
2 kaşık yoğurt

ara öğün
1 elma

akşam yemeği yok
kuruyemiş ve yeşilçay atıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…