Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar ben hasta olamıyorum en son 15 kasımda oldum hamile değilim hep düzensiz oldum bu zman kadar doğum yapalı 14 ay oldu doğumdan sonra hep 2 ayda bir hasta oluyorum bu da etkilermi kilo vrmemi çok bunlımdayım

çok güzel bir sofra canım..ellerinize sağlık..vee afiyet olsun..kuzunun da tekrardan doğum günü kutlu olsun
ne vizyon ne misyon kaldı be çakmelim..toplanalım gayrı evet yanii
kızlar ben hasta olamıyorum en son 15 kasımda oldum hamile değilim hep düzensiz oldum bu zman kadar doğum yapalı 14 ay oldu doğumdan sonra hep 2 ayda bir hasta oluyorum bu da etkilermi kilo vrmemi çok bunlımdayım
düzensiz regl de etkiliyor sanırım kilo vermeyi canım..ama bi endokrine de gidebilirsin

vay vay vayy ev ahalisi evde olunca çok tehlikeli oluyor..umarım çok kaçamak olmaz..aynı şey haftaya benim için de geçerli
aynen canım yaklaştıkça heyecan dorukta..öyle böyle zaman geçiyor valla yaza ne kalıyor desene

gunaydın kızlar

khvaltım
3 zeytin
1 kaşk peynir
1yumurta
1 salatalık

ara öğün a 101deki sütlaçtan yedim

slm canlar
reglmin 2. günü bende 1 buding yedim
kahvaltım=yarım ayva+3 ad. hurma+1tuzlu bisküi
öğlen=4 kaşık pilav+tavuk parçaları+çay+yarım portakal
puding
akşam= kuru fasulye +salata

dün akşam çok ağrım oldu hap içtim zor geçti o yüzden sabahda kızımı okula gönderdim 10 buçuğa kadar yattım
çok iyi geldi yürüyüşe yarın başlıyayım diyorum ozaman biraz hafiflerim en azından

Ellerinize sağlık herşey mükemmel olmuş..

geçmiş olsun canım.regl ağrısı değil mi.ben de bugün çok halsizdim yaww
Valla canim cok skiliyo ya 66 kiloyum
sorma alarm durumundayım
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
kız bebişler topiği olduk..sıra da makbuş var...hayırlı olsun canım..benim de 2. yeğenim kız gene büyük ihtimalle..sağlıklı olsunlar da yeter ki..kız olsun çamurdan olsunvalla bizim kızların isimlerini sıralayayım..pelinsu,sara,duru,yeğenimin neva..al sana isim..heheheh

Nisan doğumlu olacaksa,Nisa :)

Mart sonu ya da Nisan başı hangisi kısmetse artık

Aynen bu sene kız senesi sanırım. Güzel isimler ama bir türlü bu olsun diyemiyorum ya da bu olabilir mi acaba demeye kadar gitmedi

Hayırlı sabahlar
Sadece aşkım hayırlı olsun

Kahvaltım dün
1 yumurta
2 avuç ici ebatında kepek ekmek
Greyfurt suyu

Öğle
Karabuğday ve yoğurt

Akşam
Karabuğday lahanalı kabuska gibi
Yoğurt
Yarım avakado

İğrenç kızlar y şu grecka sakın almayın çok kötü kokuyor

Bugün de grecka ağırlıklı besleyeceğim mideyi
Selametle kalın...

Mart sonu ya da Nisan başı hangisi kısmetse artık

Aynen bu sene kız senesi sanırım. Güzel isimler ama bir türlü bu olsun diyemiyorum ya da bu olabilir mi acaba demeye kadar gitmedi
hayırlısı canım eşinle beraber en güzel ismi seçeceğinize eminim..

günaydın sersum.
hep kız bebek mi geliyor bu topiğe .
o zaman ben de bu topikte bulunayım sık sık.
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
güzel bir isim seçersin eminim. şimdi o kadar çok isim var ki..hiç duymadığımız..içine en çok sinen hangisiyse onu seç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…