Çiğdem seninki anti diyet mi oluyor ?
umarım iyidir tahlil sonuçların canım..yapma bakiiim karbonhidrat. .falaka parmak geliyo bak
Çiğdem seninki anti diyet mi oluyor ?
umarım iyidir tahlil sonuçların canım..yapma bakiiim karbonhidrat. .falaka parmak geliyo bak
Anti diyet anti falaka
Sonuçlar iyi çıktı çok şükürr. Karbonhidrat yapmasam da diyet de yapamıyorum sersumcan
Kizlarrr silkelendim nihayettt..
50 dk bisiklet surdum cokk mutluyum..
yesil cayimi ictim..ara olarakta yarim elma azicik sut ve tarcin yedim..
yarindan itibaren suyumu artiracam ins..
Günaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124
sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında
doğum günü kutlu olsun kuzunun canım egunesle yakınsınız heralde ne güzelGünaydın bayanlarrr. yoğun bir hafta sonu geçirdim. oğluma güzel bi doğum günü kutlaması yaptık. eguness in yardımlarıyla tabi ki. bi de kaçamak oldu tabi bol bol :) ama istesem de çok yiyemedim. yiyince de rahatsız oldum. alıştım galiba az yemeye. güzel soframızın fotoğrafını da paylaşayım sizinle. Eki Görüntüle 1337124
sonradan egunes in ve annesinin yaptığı şahane lezzetler de eklendi soframıza. o haline malesef çekmemişiz. annem, kayınvalidem, teyzem, egunesim hepsi çok yardımcı oldu. onlarında elllerine yüreklerine sağlık. oğlummm 3 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?