öyle yapıciiz bakalım...gezin bakalım canım tadını çıkar izinininbenimde kociş es es li bizde otaraflara gittiğimizde mutlaka uğrarız çiğ börekte ye kıs
iyi düşünmüşsün canım heeee kıs geçen yıl da öle yapmıştık iyi olur
ne düşünceli bi muhtarımız var
Selam kızlar
Dışarıdayım hemen bildirim yapayım
Geçen hafta 75
Bu hafta 75.2
Sersumcum kolay gelsin
Slm
Her gün spor yapıldı
Kaçamak yok
Ayniyim
75.5
Hayırlı cumalar...
Sersum kolay gelsin canım ve iyi tatiller ...
canım bizimkilerde sevmiyor inan ben kendime özel yapıveriyorum bugün ebegümeci yaptım ıspanak yemeği gibi yapıyorum pirinç yerine bulgur koyuyorum ama çok az yarım avuç pilav gibi olmasın diye
bazende pazı ile kuzukulağı karıştırıp onu yapıyorum kuzukulağı ekşi olduğu için çok güzel bi tat katıyo 2 dişde sarımsak soğanla birlikte iyi oluyo bazende bulgursuz yapıyorum kalorisiz ve doyurucu ve sağlıklıcanım
kilonuda takma ayrıca fazla almamışsın biz daha fenayız bende 69 a düşmüştüm alerji geçirdim ondan aldım şu an 71 -72 arasındayım vericez hep beraber inşallah
güle güle kullan canım tezgahını bugünde böyle olsun canım bulduğunu ye yarın telafi edersin nasıl olsa
listemiz farklı olmuş bi ben varımkızlar bir tek yıldız gelmedi..o da gelince ekler kendini..yayınlıyorum listemizi...hadi hayırlı olsun..seneye görüşmek üzere..hehehehe..
2014 ün en son listesini sunarız...filizimizi kutlar. geri kalanımızı da yeni yılda daha iyi sonuçlar alması için uyarırız.
26 Aralık 2014
1-filiztoprak --%0.689
çakmel 00
sersum 00
ficans++%0,266
eguness ++%0.920
Ayrıca topik ddeğişmiş keşfetmem lazım:) alıntılamak vs cevaplamak
Filizcim ben de sevmiyorum sebze yemeklerini yaaa yiyebildiklerimi yapmam lazım
Ne güzel anlatmışsın tarif vermişsin sapol canımm...
Aldım bayağızor veriyorum gıdım gıdım millet 1 kg 1 kg verirdi ben haftada 200 gr ama sizle kolay olacak. Kızlar bu yeni yerimizde hiç boş kalmıyorum günler gezmeler
Dolayısıyla yiyorum. burada sizlerle rahat veririm hepimiz kilocuklarımızdan kurtuluruz inş.[/QUOTE
bişedeyil kuzumvericez canım kilocukları yılmak yok
herşeyin hayırlısı kuzum..bunlar da geçer ve huzura erersin inşallah..iyi düşün iyi olsunKızlar kaç gündür doğru dürüst bir şey girmiyor boğazımdan...
Skıntılı günler geçiryorum.
Ama geçecek biliyorum.
Rabbime dua ediyorum.
İstemeden de olsa kilo verdim çünkü iştahım hiç yok. 68 i görmüştüm en son baya aldım. şuan 64.8 im 1 haftada.....
aynı durumdayım yıldızcımSlm kizlar..guzel bir pazar dilerim..cok siddetli sismis durumdayim 9 aylik hamileyken ben bu kiloyla doguma gittim dur artik dedim..kkk yaparak basladim gune..kilom 86,2 yuhhh artik..
neyse artik duzgun beslenmek istiyorum iyice psikolojim bozuldu yaaa..aksama balik salata brokoli haslicam ins..2 ogun art spor yoksa yok olmuyo ...butun kiyafetler dar gelmeye basladi..
sersumcum iyi gezmeler..dun kar yagdi kardan adamimizi yaptik..heryer bembeyaz..
iki haftaya bomba bildirim yapicam ins..
hadi kalinsaglicakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?