Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öyle yapıciiz bakalım...
dimek eniştemle hemşoyuzz..selam sööle hemşomaa
eskişehire gidilir de çiçbörek yenmez mi gülümmmm

hee öleyimdir caanım...ben sizin için varımm...

rumuz:sersum (regl eli kulağında)
diyeti:karışık
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:83.8 kg
bu hafta:83.8 kg
fark:00
yüzde:00
spor:yok

benden bukaa...liste bende..4 e kadar hazır olur..geç gelen eklesin kendini..malum yola çıkıcam...bekliyorum anacımmm

kızlar bir tek yıldız gelmedi..o da gelince ekler kendini..yayınlıyorum listemizi...hadi hayırlı olsun..seneye görüşmek üzere..hehehehe..

2014 ün en son listesini sunarız...filizimizi kutlar.geri kalanımızı da yeni yılda daha iyi sonuçlar alması için uyarırız.

26 Aralık 2014

1-filiztoprak --%0.689

çakmel 00

sersum 00

ficans++%0,266

eguness ++%0.920

sersum kaçar..kızlar pazar akşamına kadar yokum..beni özleyin anacımmm....öpüyorum hepinizi topik size emanet..

Ayrıca topik ddeğişmiş keşfetmem lazım:) alıntılamak vs cevaplamak
Filizcim ben de sevmiyorum sebze yemeklerini yaaa yiyebildiklerimi yapmam lazım
Ne güzel anlatmışsın tarif vermişsin sapol canımm...
Aldım bayağı zor veriyorum gıdım gıdım millet 1 kg 1 kg verirdi ben haftada 200 gr ama sizle kolay olacak. Kızlar bu yeni yerimizde hiç boş kalmıyorum günler gezmeler
Dolayısıyla yiyorum. burada sizlerle rahat veririm hepimiz kilocuklarımızdan kurtuluruz inş.

Yaaa ama bir yazınız alıntılandı diyor gelen kutumda gidiyorum mesajı bulamıyorum gelince yine yazacağım kızlar hepsine bakamadım. Yarın için hazırlanmam gerek...

listemiz farklı olmuş bi ben varım niye böyle oldu kıslar yaaaaa bende ucundan yırttım merak etmeyin birgün evvel tartıldım fazlaydım neyse beee öle böle vericez burada olmakta bi ayrıcalık hepimizi kutluyorum sersumcumada eline sağlık diyorum

Kizlar eşimin telinden bi bakimm dedim..eskişehirde hava buz ama geziyoz otele gelip isiniyoruz nasilsa..kacamaklar yapildi ama p.tesi basliyorum kararliyim bu sefer..artik siniri astim ...neyse ben kaçar.hepinizi opuyom ..yarin aksam 7gibi gelirim

Kızlar kaç gündür doğru dürüst bir şey girmiyor boğazımdan...

Skıntılı günler geçiryorum.

Ama geçecek biliyorum.

Rabbime dua ediyorum.
İstemeden de olsa kilo verdim çünkü iştahım hiç yok. 68 i görmüştüm en son baya aldım. şuan 64.8 im 1 haftada.....

Slm kizlar..guzel bir pazar dilerim..cok siddetli sismis durumdayim 9 aylik hamileyken ben bu kiloyla doguma gittim dur artik dedim..kkk yaparak basladim gune..kilom 86,2 yuhhh artik..
neyse artik duzgun beslenmek istiyorum iyice psikolojim bozuldu yaaa..aksama balik salata brokoli haslicam ins..2 ogun art spor yoksa yok olmuyo ...butun kiyafetler dar gelmeye basladi..
sersumcum iyi gezmeler..dun kar yagdi kardan adamimizi yaptik..heryer bembeyaz..
iki haftaya bomba bildirim yapicam ins..
hadi kalinsaglicakla..

herşeyin hayırlısı kuzum..bunlar da geçer ve huzura erersin inşallah..iyi düşün iyi olsun
aynı durumdayım yıldızcım ..tatil dedik iyice saldım ama yarın tamamen sıkı bir şekilde başlıyorum...
sağol canım..eve geldik evim evim güzel evim

kızlar geç saate kadar uyumayanlara öncelikle bu sorum.gece 2 ye kadar oturanlar varsa en son saat kaçta yemeği bırakıyorsunuz söyler misiniz ? normalde diyette akşam 19 dan sonra su hariç birşey yok ama 19 dan gece 2 ye kadar acıkıyor insan

Slm hanımlar
1 yumurta
Bol .marul
B.peynir ile kahvaltı yapıldı

Üstüne türk kahvesi bile içildi,okul yolundayım ve artık kilo. Vermek istiyorum ne oluyo anlamıyorum...

Filizim tebrikler canım
Sersumcum tatil iyi gelmiş,karalar alinmiş süper.
Selâmetle kızlar

merhaba kizlar nasilsiniz ??
sizleri unuttum sanmayin .. tatilim bitti geri donduk .. gelir gelmez yavru kus hastalandi asiya bagli olarak .. neyse gecti artik .. sonra ise basladim .. sabah ve aksam gorevlerim oluyor .. yavru kusa babasi bakiyor .. boyle idare ediyoruz .. suan iyi gidiyor .. masallah ..

diyeti , karatayi sormayin gitsin .. yilbasi , parti gunleri , buranin kutsal gunu derken .. is yerinde oldugum icin kacanaklar kacinilmaz oldu .. tarti da bozulmasi isabet oldu .. :)

neyse ,, yilbasindan sonra derhal diyete basliyorum .. ilk bir hafta yumurta diyeti yapacagim .. sut verdigim icin proteine agirlik verecegim .. nisana kadar baya hayallerim war durun bakalim ne olack ... ilkonce su fazlaliklardan kurtulalim da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…