rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:84.5 kg
fark:-100gr
yüzde:%0.118
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş
3 gün yapacağım hurma diyeti de hayal oldu..belim kötüleşip regl de gelmeyince durum budur kızlar..halbuki ne hayallerim vardı ama haftaya kaldı..napalım buna da şükür..umarım sizler çook güzel kilolar vermişinizdir..
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:84.5 kg
fark:-100gr
yüzde:%0.118
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş
3 gün yapacağım hurma diyeti de hayal oldu..belim kötüleşip regl de gelmeyince durum budur kızlar..halbuki ne hayallerim vardı ama haftaya kaldı..napalım buna da şükür..umarım sizler çook güzel kilolar vermişinizdir..
hayırlı cumalar kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
adilemir,çakmel,haberciceve sersum
sersumcum sanada geçmiş olsun
kızımda daha iyi ilaçlara başlayınca biraz düzelmeye başladı
liste sırası bendeymiş canlarım benim bugün dışarda biraz işim var kızıma okul için malzeme almaya gidicez yetiştirmesi gerekiyor ödevini 6 gbi yapayım listeyi siz bildirimlerinizi yapmış olursunuz
hayırlı cumalar kızlar
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
adilemir,çakmel,haberciceve sersum
sersumcum sanada geçmiş olsun
kızımda daha iyi ilaçlara başlayınca biraz düzelmeye başladı
liste sırası bendeymiş canlarım benim bugün dışarda biraz işim var kızıma okul için malzeme almaya gidicez yetiştirmesi gerekiyor ödevini 6 gbi yapayım listeyi siz bildirimlerinizi yapmış olursunuz
bugün yediklerim
sabah=1 bardak süt+peynir+zeytin+2 tane etimek+1 salatalık
ara=1 yeşil elma
öğlen=kepek ekmeğinden tost(tost ekmeği kullanıcam küçük yani)+yanında domates salatalık+ayran
ara= 1 avuç fındık
akşamı sonra yazayım düşünmedim
Ama bunun üzerine biraz fazla kaçırdım..
Üç kaşık irmik helvası (şekerim düştü ve gözüm döndü) sonra. Suçuklu kaşarlı çavdar ekmeğinden yağsız tost ( tost ekmeğinde) bir tane yumurta.
Öğleye doğru biraz badem ve ceviz.
Akşama küllür yapıcam..
Ödem ve idrar sokturucu ender saraçın tarifini deneyin.
Kiraz sapı, mısır püskülü, maydonoz ve limon. Hepsini demleyip içmek yeterli.. Günde üç sefer..
aman Allah korusun canım..Allah isteyenlere versin..zaten doğuramam da radyasyondan sebep bir de onunla uğraşmayayım
ağrılarım devam ediyor geldi gelecek inşallah
Selam kızlar nasilsiniz
Bugün ben ++ dayım. Normaldir. Cunku çok kaçamak yaptım. İnşallah önümüzdeki hafta duzelticem.
Sabah
1yumurta
1kk kasar peyniri
6 zeytin
2 kuri erik
2 kuru kayısı
Aksama bilmiyorum henüz.