inşallah canım...canım umarım devam edebilirsin hurma diyetine. ve işe yarar inşallah
canım maşallah hem sağlıklı besleniyor hem de hareketlisin..bir hamiş için ee daha ne olsun diyorumm..günaydın
sabah 2 yumurta ile menemen yaptım
2 bardak kadar süt ısıttım yine ama malesef onu içemedim. koşturmacada unutmuşum.
yanıma süt aldım.
birazdan içerim. dönüşte marketten de süt alıp içmeyi düşünüyorum.
canım bugün market sütü istiyor.
öğlen için bol domates , salatalık. çokça da peynir getirdim.
onları yiycem inşallah
bir de meyve.
akşama bi şey düşünemiyorum . dünden kurufasülyem var
cansucum..hamur işlerinden kork, proteinden korkmaslm kızlar
sabah 2 kk poğaça ayran
öğlen dışarda döner yedim ama baya yürüdüm
aksam da tepsiye et yiyecem inşallah
aynen neslihan sana katılıyorum daha önce başlasaydım keşke çok vakit kaybettimSeninle aynı fikirdeyim bence Karatay çok kilosu olanlar için süper ama karatayla verip metabolizma durunca Karatay artık pek çare olmuyor çünkü bünye alışmış.. Bende artık yavaş yavaş tahıllı unları hayatıma alıp devam ediyorum sonra bünye kıtlık bilinci yaratıyor..
canım gerçi almış uygulamışsın amacanım tilya yı kaynatıyor musun kaynamış suya atıp demliyor musun...
haftaya ben de almayı düşünüyorum...
afiyetler olsun
canım sana katılıyorum bende öğrendiğimden beri kutlamıyorum hediye alalım diyolar doğum günüm anneler günü olsun diyorum kendi annemide doğum gününde nacizane bişeler alıyorumAnneler günü
Hıristiyan bir,din eğitimcinin ölümünden sonra,kızı kilisede annesini anmaya başlamış ve zamanla yayılmış,ilk abd sonra diğer hıristiyan ülkeler.ve biz.
İslamin bir güne ihtiyacı yoktur,hediyeleşmek için.doğum günü,yılbaşı vs...
İslam cenneti annelerin ayağı altına seren bir dindir,keza efendimiz as.hediyeleşin ki muhabbetiniz srtdın buyurur.
Yine peygamberimiz kim ,kimi örnek alırsa onlar gibi olur buyurur ve bu beni korktur.
Neden mi yazdım, efendimiz bizim için hep göz yaşı dökmüş azap görmeyelim diye,bende size karşı ve efendime karşı sorumluluğunu yapayım dedim.
canım benim . koşturmacamız hiç bitmiyor.canım maşallah hem sağlıklı besleniyor hem de hareketlisin..bir hamiş için ee daha ne olsun diyorumm..
cansucum..hamur işlerinden kork, proteinden korkmaprotein ağırlıklı çok güzel kilo veriliyor..
ben hepsini birden kaynatıyordum canım bundan sonra senin dediğin gibi yaparım sağol..aynen neslihan sana katılıyorum daha önce başlasaydım keşke çok vakit kaybettim
canım gerçi almış uygulamışsın ama
ibrahim saraçoğlu önce kuşburnu ve ıhlamuru tencereye koyun diyor üzerine 750 ml kaynamış suyu döküyoruz 5 dk kaynatıyoruz sonra üzerine altınotu da ilave edip toplamda 8 dakika kısık ateşte kaynatıyoruz süzüp ılık içiyoruz yemeklerden 1 saat sonra
canım böle işte
canım sana katılıyorum bende öğrendiğimden beri kutlamıyorum hediye alalım diyolar doğum günüm anneler günü olsun diyorum kendi annemide doğum gününde nacizane bişeler alıyorum
iyice rant haline getirdiler annesi olmayanlar ne yapsın düşünen yok
beni de çok korkutur başka bir kavme benzeyen bizden değildir diye biliyorum bende
ah o verilecekler beni de kara kara düşündürüyor..çok iş var çokkızlar dün giremedim ev işi yaptım temizlik falan bide yaprak sarınca baya bi vaktimi aldı
dün yediklerim
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+1 tb.ekmeği+1 bardak süt
ara=1 portakal
öğlen =tavuk haşlama+çay+2 galeta
ara=1 kase çilekli yoğurt
akşam=yaprak sarma+yoğurt salata
ara=1 avuç leblebi
bugün
kahvaltı=yoğurtlu müsli
ara=1 nektar
öğlen=tavuk çorbası+1tb.ekmeği
ara=1 meyve
akşam=nohut yemeği+salata+yoğurt
ara=1 yeşil elma
bu arada tilya kürümüde içtim tabi
sabahtan yazlıkları çıkardım dolapları yerleştirdim bi kızımın kaldı verilcekleri vardır diye beraber yapalım dedim şimdide tavuk çorbası yapıcam çocuğun gelmesine az kaldı bana müsade
o şeker yüklemesi çok düşündürüyor insanı haklısın bende de şüpheliydi yapılmıştı maalesef..canım benim . koşturmacamız hiç bitmiyor.
bugün sağlık ocağına gittim . kan verdim. şeker taraması için.
ordan hastaneye geçtim.doktora girdim. kontrolumuz gelmişti.
bebek haftasıyla uyumlu dedi.
sonra oraya da kan verdim. rutin kah değerleri için. idrar tahlili istedi.
sonra şeker yükleme için sıra verdiler. onu da yazdırdım.
sağlık ocağı riks görürse yönlendiririm demişti. önceden almış oldum randevuyu hastaneden yükleme için.
içimden yükleme yaptırmak hiiçç gelmiyor.
ilk 2 gebelikte şeker vardı. diyet yaptırmıştı doktorlarım. bunda da aynıdır diye düşünüyorum. sağlık ocağı şeker riski yok derse belki hastanede yükleme yaptırmam . direk önceki gibi şeker için diyeti uygularım. uygulamaya çalışırım en azından.
işte böyle
sabah yarım poğaça 2 bardak süt.
öğlen için bol peynir salatalık ve domates getirdim.
yemekhaneye daha güzel yemek gelmişse yemekhanede yerim . ama sevmezsem yanımda getirdiklerimi yerim.
1 tane de ekşi elma aldım yanıma.
işte böyle kızlar. şükür bu günümüze.
canım maşallah hem sağlıklı besleniyor hem de hareketlisin..bir hamiş için ee daha ne olsun diyorumm..
cansucum..hamur işlerinden kork, proteinden korkmaprotein ağırlıklı çok güzel kilo veriliyor..
haklısın canım hıc dıkkat edemedım ıkı gündüryarından ıtıbaren edecem inşallah
kızlar açıktığımda atıstırmalık olarak galeta yesem kilo vermeme engel olur mu acaba
1-2 tane yiyebilirsin tabii canımkızlar açıktığımda atıstırmalık olarak galeta yesem kilo vermeme engel olur mu acaba
canım ben her gün wc ye gittikten sonra iç çamaşırlarımla tartılırım..kıyafetler insanın kafasını karıştırıyor canım..Kızlar nabersiniz.. Şeyda çoşkun her gün yada gün aşırı tartılın diyor bende tartılıyorum ve her güne şaşkınlıkla uyanıyorum. Pazar sabah bütün kıyafetlerimle tartıldım. Ve sonuç oo beni çok memlun etti ama bugün de ayrı şaşkınlıkla sonuçlandı.. Çünkü oldukça artı görünüyor bu metabolizma keşmekeşi feci bişey yavvvv.. Fazla sebze ödem yapıyor galiba ve ben ne yazıkki bu aralar hiç su içmiyorum.. Mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorum bakalım yaza kadar bizi neler bekliyor..
evet şeker yüklemesi için cuma gününü verdiler canımben hepsini birden kaynatıyordum canım bundan sonra senin dediğin gibi yaparım sağol..
ah o verilecekler beni de kara kara düşündürüyor..çok iş var çok
o şeker yüklemesi çok düşündürüyor insanı haklısın bende de şüpheliydi yapılmıştı maalesef..inşallah olmaz canım..umarım herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?