Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:84.5 kg
bu hafta:84.5 kg
fark:00
yüzde:%00
spor:hergün 3 km işe geliş gidiş

aynıyım gene anlamadım gitti..bana hiç bi kür fayda etmiyor anladım beni yürüyüş kurtaracak geçen yıl ki gibi...napalım kısmet..ama dikkat etmeye diyete devam..

kahvaltım

1 dukan krepinden kıymalı kaşarlı rulo
peynir
domates
çay

kızlar yeğenim için iyi dileklerinize teşekkürler..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

neslicim üzülme canım ben de aynıyım sanki dikkat ettikçe daha da gitmiyor bu kilolar..napacağımı şaşırdım ama pes etmek yok vereceğiz bunları başka da yolu yok

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller
dün giremedim eşim hastaydı onunla ılgılendım dün yediklerim
sabah 2 yumurta
öğle haslanmış tavuk
aksam corba patates kızartması cok az

canımcım günaydın
evet plana uymaya çalışıyorum ama şimdi bi arkadaş evde kek yapmış bi dilim getirdi. verdi. kuruüzümlü.
yedim gitti şekerim ya.
şimdi bazen böyle karşıma koydukları vakit dayanamıyorum yiyorum.
bunlar istisna tabi. her gün olmuyor ama haftada 2 kez oluyor.

bu sabah 6 domatesli (bol domatesli yaptım) 2 yumurtali omlet
2 koca bardak süt ısıttım. içine tarçın attım. ama sabah çocukları hazırlarken yudum yudum içerim diye yanıma aldım. unuttum. içmeden gelmişim sütümu
onun yerine keki yiyorum.
öğlene 2 yumurta haşladım.
5 domates
1 salatalık
15 tane zeytin
3 kibrit kutusu kadar peynir
2 paket de eti form bisküvi. sunta gibi olanlardan.
yulaflı diye aldım.
yasaklar listesinde un mamülleri var ama . o yulaflı diye bi şey olmaz herhalde
ara öğün ceviz . kuru erik.

aaaaaaaaa
harika bi detorks
bayılırım bu yazdığın menüye biliyor musun.
peki doyurucu oluyor mu ki.
nasıl doycan
yoğurt yesen olmaz mı 1 kase de öğünlerde

aaaaaaaaa
harika bi detorks
bayılırım bu yazdığın menüye biliyor musun.
peki doyurucu oluyor mu ki.
nasıl doycan
yoğurt yesen olmaz mı 1 kase de öğünlerde
Canım ben bu detoksu 3 gün yaptım. Dun tam detoks değildi. Asil detoks 3 gün surdu. Sadece sıvı beslendim. Biraz zorlanıyor insan ama güzel detoks. Doyurucu sayılır. Bu detoksta sadece çiğ sebze meyve kullanılıyor. Simdi normal beslenme düzenine döndüm. Portakal ağacı diye bir yemek sitesi var. Orada ayrıntılar yazıyor. İki kilo verdim. İlerde yine yapicam.

portakal aağacını takip ederim hep. ama bu son aylarda yapmadım.
işe yaramış belli ki.
tebrik ederim. yine yaparsın arkadaşım.

sağol canım amin ayy bende teyze olmak isterdim ama olsun hala olmakta güzel
Kızlar nasılsınız
Umarım bugün herkesin yüzü gulmustur. Ben mutlu oldum. Simdi bu kiloyu koruyup tekrar vermem lazim. Artik altı öğün beslenicem.
Sabah
1 yumurta
6 zeytin
1kk kasar peyniri.
Salata
tebrikler canım detoks işe yaramış makina var ama ben çok üşeniyom sıkmaya sonra temizlemesi çok zor geliyo
6 öğün beslenmeyi ben çok sevdim hiç aç kalmıyosun

slm kızlar
bugünde niyetliyim hiç acıkmıyorum insan yiyince daha çok acıkıyo sanki yedikçe yiyesi geliyo demekki
sahurda kahvaltı yaptım daha doğrusu gece 12 gibi yedim
2 yumurta+2 dilim tb. ek.+peynir+zeytin+1 bardak süt+
akşam biraz dışarda işimiz var kızımın dişi için kontrol var eşimin alcakları var akşam uğraşma eve lahmacun söyleyelim dedi bide kandil simiti alcakmış
bu arada hayırlı kandiller kızlar

filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.3
bu hafta=73.6
fark=0.3 ++
haftalık yüzde=0.409
kızlar 6 öğün beslenirken bi anda oruç tutunca denge bozuldu tabi yürüyüşde yapamadım tilya kürüde içemedim normaldir diyorum neslihancım kolay gelsin

rumuz:cansucnsu
geçen hafta:85,4 kg
bu hafta:83,2 kg
fark:2,2 kg

bu sefer verdm çarsamba gunune kadar aynıydım ondan sonra dıkkat ettım hatta dun tartıldıgımda 82 yı gordum aksam kızartma yersem olacagı bu
canım tebrikler..sen listeye girmek istiyor muydun? bana birşey söylemediğin için sadece bildirim yapacaksın diye eklemedim seni..eşine geçmiş olsun
Günaydın kızlar detoks ise yaramış. Simdi o kiloyu korunan lazim.
Bildirim
Rumuz:habercice
Gecen hafta:83.3
Bu hafta:81.3
Fark: ---2000 gr
süper canım tebrikler..
Allah kabul etsin canım..haklısın kıss insan yedikçe daha çok acıkıyor..ama çok aç kalınca benim reflü de tepiyor geri geri

selam canlar...bugün işten erken çıktım malum misafir var akşama mamalar yetişecek..börekleri salatayı hallettim geldim..tatlıyı da dün yapmıştım süpürgede dün oldu bi yerler silinip toz alındı mı tamam.

öğlen

fırında tavuk
salata
2 hurma

ben kaçar daha çok iş var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…