neslicim üzülme canım ben de aynıyım sanki dikkat ettikçe daha da gitmiyor bu kilolar.İlk bildirim benden olsun
Rumuz: Neslihansltn
Geçen hafta: 57.90
Bu hafta:,58.60
Fark: ++++700
İnanamıyorum çok moralim bozuldu yaa. Bu ne ya.. Tam hedefe yaklaştım derken şu hale bak.. Su böreği yesem oturup baklava yesemde şu kiloyu alsam koymazdı bana..
Bugün liste bende ama evde temizliğimde var kadın gelecek en geç 4 de yapacağım inşallah. Uçarım sizler çok iyi vermişsinizdir..
canımcım günaydınMaşallah canım hamis hamis kaçamak yapmadan programını uyguluyorsun.
Bu arada seker yükleme testi öncesi diyetini gördüm. Kız insan onları yese seker komasına girer. Neyse senin daha önce deneyimin varmış. Ne yapacağını bilirsin. Benimde hamileliklerimde tansiyonun yükseldi. İnsan endişeleniyor ama çok şükür ikisinde çok sağlıklı. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
aaaaaaaaaİyi aksamlar kizlar,
Ben bugün biraz karisik yedim. Detoksuma devam edeyim dedim. Edemedim de.
Sabah
3 havuç
1 elma
1 limon
Oluşan bi meyve suyu
Ara 100 gr haşlanmış mısır
Öğle
Marul havuc roka salatalik lahana ve azıcık tavuklu salata
Ara mısır
Aksam
Tavuk suyu çorba
Canım ben bu detoksu 3 gün yaptım. Dun tam detoks değildi. Asil detoks 3 gün surdu. Sadece sıvı beslendim. Biraz zorlanıyor insan ama güzel detoks. Doyurucu sayılır. Bu detoksta sadece çiğ sebze meyve kullanılıyor. Simdi normal beslenme düzenine döndüm. Portakal ağacı diye bir yemek sitesi var. Orada ayrıntılar yazıyor. İki kilo verdim. İlerde yine yapicam.aaaaaaaaa
harika bi detorks
bayılırım bu yazdığın menüye biliyor musun.
peki doyurucu oluyor mu ki.
nasıl doycan
yoğurt yesen olmaz mı 1 kase de öğünlerde
portakal aağacını takip ederim hep. ama bu son aylarda yapmadım.Canım ben bu detoksu 3 gün yaptım. Dun tam detoks değildi. Asil detoks 3 gün surdu. Sadece sıvı beslendim. Biraz zorlanıyor insan ama güzel detoks. Doyurucu sayılır. Bu detoksta sadece çiğ sebze meyve kullanılıyor. Simdi normal beslenme düzenine döndüm. Portakal ağacı diye bir yemek sitesi var. Orada ayrıntılar yazıyor. İki kilo verdim. İlerde yine yapicam.
sağol canım amin ayy bende teyze olmak isterdim ama olsun hala olmakta güzelGünaydın kizlar nasılsınız
Sersumcum ve filizcim bebisleri allah bagislasin. Ben teyzeyim. Benimde bir yegenim var.
Filizcim orucunu allah kabul etsin.
Ben bugün ne yiyeceğini bilmiyorum. Büyük ihtimalle salata turu beslenicem. Aksama yazarım. Opuyorum kızlar.
tebrikler canım detoks işe yaramış makina var ama ben çok üşeniyom sıkmaya sonra temizlemesi çok zor geliyoKızlar nasılsınız
Umarım bugün herkesin yüzü gulmustur. Ben mutlu oldum. Simdi bu kiloyu koruyup tekrar vermem lazim. Artik altı öğün beslenicem.
Sabah
1 yumurta
6 zeytin
1kk kasar peyniri.
Salata
canım tebrikler.rumuz:cansucnsu
geçen hafta:85,4 kg
bu hafta:83,2 kg
fark:2,2 kg
bu sefer verdm çarsamba gunune kadar aynıydım ondan sonra dıkkat ettım hatta dun tartıldıgımda 82 yı gordum aksam kızartma yersem olacagı bu
süper canım tebrikler..Günaydın kızlar detoks ise yaramış. Simdi o kiloyu korunan lazim.
Bildirim
Rumuz:habercice
Gecen hafta:83.3
Bu hafta:81.3
Fark: ---2000 gr
Allah kabul etsin canımslm kızlar
bugünde niyetliyim hiç acıkmıyorum insan yiyince daha çok acıkıyo sanki yedikçe yiyesi geliyo demekki
sahurda kahvaltı yaptım daha doğrusu gece 12 gibi yedim
2 yumurta+2 dilim tb. ek.+peynir+zeytin+1 bardak süt+
akşam biraz dışarda işimiz var kızımın dişi için kontrol var eşimin alcakları var akşam uğraşma eve lahmacun söyleyelim dedi bide kandil simiti alcakmış
bu arada hayırlı kandiller kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?