Bir ayda 5 kilo çok iyi maşallah.bbem çok kilo aldım hamileligim de 86 ile doğuma girdim şimdi 75 kiloyum toplam 11 kilo gitmişburada paylaşıcam ben diyetle bir ayda 5 kilo verdim... emziren anne diyet bu da
Bende diyetiayene liste hazirlattim bu listeyle haftada 1 kilo veriyirdum ama 2 hafta yapabildim. Sonraki 1 hafta yatili misafirim vardi aonra 3 haftaligina memlete gittim derken bozuldu diyet. 5 gun once geldim evime ve listeye devam edemedim sevkim kirildi biraz. Bende listemi paylasirim.birazdan.bebeğim 2 aylık eşim uyansın odadan alıp paylaşayım hemen
Canim allah anali babali buyutsun. Benim bebegimde 4 aylik.Merhaba bende emziriyorum ve kilo vermeye calisiyorum listeyi burdamı paylaşacaksiniz bi göz atayım bende bebeğim daha 33 günlük ama hiç bir kıyafetim olmuyo bana kalcamdan çıkmıyor yukarı bu arada kaç kilosunuz dogumdan sonra kac kilo gitti
kilo verenler : 1incimiz
Rumuz:neslihansltn
Geçen hafta: 58.60
Bu hafta: 56.70
Fark: ----1.90
rumuz:cansucns yeni katılan arkadaşımızıda ekleyeyim dedim 2ncimizzz
başlangıç kg:85,5 kg
geçen hafta:83,2 kg
bu hafta:83,1 kg
fark: ----- 100
kilo alanlar
filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.6
bu hafta=73.8
fark=200g.
haftalık yüzde=%0.271
Rumuz:habercice
Gecen hafta: 81.3
Bu hafta:82.5
Fark: +1.200 gr
Eguness
geçen hafta : 64
bu hafta : 65.0
fark : + 1.000
cakmel
geçen hafta:70.6
bu hafta:71.8
fark: +++1200 gr
kızlar liste böyle oldu bu sefer kimse bildirim yapmamış
topik size emanet didim hale bakbugün liste yapılmamış niye acaba
eline sağlık canımmm..kızlar dün bekledim bildirim gelir diye ama kimse bildirim yapmamış dünde yoğunluktan unutmuşum şimdi listeyi yapıyorum
kilo verenler : 1incimiz
Rumuz:neslihansltn
Geçen hafta: 58.60
Bu hafta: 56.70
Fark: ----1.90
rumuz:cansucns yeni katılan arkadaşımızıda ekleyeyim dedim 2ncimizzz
başlangıç kg:85,5 kg
geçen hafta:83,2 kg
bu hafta:83,1 kg
fark: ----- 100
kilo alanlar
filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.6
bu hafta=73.8
fark=200g.
haftalık yüzde=%0.271
Rumuz:habercice
Gecen hafta: 81.3
Bu hafta:82.5
Fark: +1.200 gr
Eguness
geçen hafta : 64
bu hafta : 65.0
fark : + 1.000
kızlar liste böyle oldu bu sefer kimse bildirim yapmamış
Cok sagol canim listeyi kaydettim
Aramıza tekrar hoş geldin ve gözün aydın....sağol canım benim..senin de yavrunu Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat yapsınSlm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Aramıza tekrar hoş geldin ve gözün aydın....sağol canım benim..senin de yavrunu Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat yapsın
111Slm kızlar 19 Mayıs günü doğumu yaptım ve Bebeğimi kucağıma aldım o kadar farklı ve guzel bir duygu ki Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın olmayanlara da nasip etsin e tabi çocuk da doğunca soluğu burda aldım tabi nasıl olcek bilmiyorum valla 20 kilo kadar fazlası da olabilir henüz basküle çıkmadım fazlalıkla aranızdayim en kisa zamanda diyetisyen e gidip bi yerden başlamak lazım çok yakında bomba gibi aranıza dönüyorum yani ☺☺☺☺bu arada sersumcum yigenun hayırlı ugurlu olsun seninde vatana millete hayırlı evlatlar olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?