Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

umarım öyle olacak. evet başlangıçta 97 ye gelene kadar neredeyse tartı kullanmadım. bir gün bir çıktım 97 olmuşum. yok dedım artık 3 lü rakamları bu vücut görmemeli. 48 beden giyiyordum. ondan sonra buranın yardımıyla 15 kilo verdim sonra grubum dağıldı ve bu sefer başka gruba dahil olmak istemedim. diyetisyene gitmeye başladım. benim için çok zorlu bir süreç çünkü hem pcos hem troid hem de insülin direncim var. kısır döngü yani. Umarım sizinle birlikte hedefime ulaşabilirim. Size de iyi geceler görüşmek üzere.

Esselamu aleykum
Şuara hoşgeldin canım, bak sözün varmış senin daha da motive olmam lazım.çünkü omurbogu sağlayacağın anın olcak o güne dair ne varsa.10 kg bile verebilirsin tam diyet ve sporla.hoşgeldin diyorum.

Sersum tekrar bebeğinizle hayırlı bir iki dünya diliyorum canım,mis gibi kokuyodur şimdi... yavrum ya...

Dün 3 poğaça 3 pişi yedim 1 de kurabiye tüm gün.6 dan sonra kapanış yaptım .
Azda çikolata kardeşim vardı inşaallah + ya dönüşmez .

kore filmi izledik dün, 100 gün diye birşey 60 kg ye şişman diyo bu koreliler ve çok zayıflar yaaaa...

Bu gün
Annem gelcek ama inşallah sağlıklı beslenicez.

Domates
Yumurta
Köz biber
Yeşillik

Öğle
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı
Ayran

Akşam
Salata
Yoğurt
dünü kapatmalıyım ki, kg yi koruyayım bu hafta.

selâm adıyla...

inşallah hedefine ulaşacaksın. istemek yeterli . bu yolda başarılar diliyorum. neden sen de 38-40 beden giymeyesin.

menün çok iyi canım.

ben dün sabah bol domatesli 2 yumurtalı menemen
bol yeşil çay,
arada ceviz
öğlen mercimek çorbası 2 kase

akşam da patlıcanlı türlü. az kıymalı.

sonra çilek ve erik yedim.

bu gün sabah

yine menemen. çok seviyorum ve her gün yiyorum.

1 küçük kase yoğurt

öğlen 2 kase kadar yoğurt.

kuru meyve

az taze fasülye

akşam için
mercimek çorba , yoğurt.

sonra biraz mevye. kayısı kiraz erik vs.

Selam kızlar nasılsınız
Birkaç gündür yogundum gelemedim. Regl oldum.
Kaçamak siz geçti. Ama bugün kaçamak yaptım.
Bugün
4 kaşık konfleks
1 bardak sut

1 elma

Kuru fasulye
Salata
Yarim dilim ekmek
1 dilim revani( çok canım çekti . bu hafta başka kaçamak yok)

Merhabalar.
Bende araniza katilmak istiyorum.
Kk da daha ince kpss ders calisma sayfam vardi cok sukur guzel bir motivasyon saglayarak burada iyi bir puan aldim.
Sonrasinda hamile paylasim sayfasinda guzel paylasimlarda bulunduk\hala bulunuyorum ocak annesiyim.
Hamilelikte 20 kilo aldim ve 15 i duruyor
Diyetisyene basladim ama 3 hafta aonra memleketimize gittigimiz icin surekliligi olmadi ve verdigim 2 kiloyu tekrar aldim memlekette.
Simdi burada paylasim yaparak iradeli bir sekilde 15 kilo vermek istiyorum. Hedefim ramazana kadar 5 kilo vermek, ramazanda 5 kilo vermek.
Suanki kilom 71.6
Yarindan itibaren paylasirim menulerimi

hoş geldin canımcım.
bebeğin büyümüştür baya baya.
sen de yavaş yavaş diyete başlayabilirsin. çok sıkmadan kendini. hala emziriyorsundur çünkü
kaç aylık oldu bebişin
sen hamilelikte o kadar kilo almamıştın. doğum sonrası mı aldın bu kiloları canımcım.
nasıl oldu

hoşgeldin canım topiğimizebu azim olduktan sonra hedefine ulaşırsın canım
Merhaba arkadaşlar bende aramıza katılabilir miyim altı ay önce doğum yaptım şuan emzirmiyorum ve kilo vermem lazim Drum dedi bana yardımcı olur musunuz
hoşgeldin canım
hoşgeldin canımhedef koymak önemli

slm kızlar birkaç gündür gelemedim hafta sonu bebek görmeye gittik mis kokulum hala kokusu burnumda çok tatlıydı
bir yandanda abimin çocuğunu dün hastaneye yatırdık bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu dün bütün gün ordaydım bugün sabah çıkıyormuş hastaneden heralde evlerine gideriz koşturmaca işte
biryandanda evişlerivar makinaya yorgan attım çıkmak üzere onları asıcamm
kahvaltım=1 avuç yerfıstığı+1 kase ev yoğurdu
tilya kürü
ara=1 elma

merhaba kızlar
bu sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım.
2 bardak süt içtim
yarım çeyrek simit yedim.

öğlen için 3 büyük yumurta haşladım
3 domates
2 salatalık
4 kibrit kutusu kadar peynir
10 adet zeytin
galetam var

akşama ise taze fasülye ve çorba içerim.

aslında sabah zeytinyağlı biber dolması pişirdim ama pirinç bana yasak . gebelik şekerinden dolayı. tadına bakarım 1-2 çatal o kadar.

Selam kızlar nasilniz
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. İnşallah hep birlikte veririz bu kilolari.
Ben de bugün disardaydim. İşlerim coktu.
Sabah
Korn fleks
Sut

Portakal suyu

Öğle
Köfte salata

Erik

Aksam
Lorlu börek

Yarin inşallah tartıda herkesin yüzü güler.

selam kızlar cumanız mübarek olsun
ilk bildirim benden olsun
filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.6
bu hafta=73.8
fark=200g.
haftalık yüzde=%0.271
sabah regl oldum yürüyüş yok ama koşuşturma çok
liste yapan arkadaşa kolaylık dilerim

kahvaltım=1 avuç yer fıstığı+1kase yoğurt
öğlen =tavuk+1 dilim tb.ek.+salatalık domates+çay
akşamı düşünmedim

canım yiyebiliyorum.
domatesler de salatalıklar da küçük değildi. büyükçeydi.
benim mide maşallah kazan gibidir. ama sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum.
protein ağırlıklı besleniyorum.
bir de ara öğünlerim yoktur.
3 öğün yerim sadece
ama şimdi hamileyim diye aralarda meyve yiyorum bazen.
ya da ceviz.
kilolu değilim.
boyum 1.67
şu an 6,5 aylık hamileyim kilom da 60 kg

günaydın kızlar
sabah 5 domatesten 2 yumurtalı omlet yedim
2 kaşık yoğurt yedim
az bi tatlıdan kemirdim. dun akşam yaptım. tadını merak ettim. ama şekeri baya fazla kaçırmışım.
çocuklar yemez . o yüzden üzerine meyve doğrayıp yedirmeyi düşünüyorum. en uygunu çilek gibi. çilekler şu an çok tatlı değil. belki dengeler. eşim için de aynısını yaparım artık.

öğlen için ne yiyceğimi bilmiyorum. bugün getirmedim yemek,
küçük oğlumun 23 nisan gösterisi ertelenmişti. burda gösteri yerine yakın yerde oğlumun sınıf arkadaşının 6 yaşındaki ablası gösteryi izlemeye gelirken araba çarpmıştı ve orda vefat etmişti.
o nedenle gösteriler başlamadan iptal edilmişti
şimdi okulumuz iptal edilen gösteriyi çocukların gösterisini velilere sergileyecek.
ikramlar da olur. o yüzden yemek getirmedim. yemeğimi yiyemem sanıyorum ikram olunca.
ikramlarla idare ederim bugün. pasta , kurabiye vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…