Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu aralar iyi değilim kızlar.. çok unutkanım . Çok dalginim, konsantrasyon olamiyorum hicbirsey e. Kısacası biraz keyifim yok. Pharmaton aldım. Bakalım nasıl etki yapacak.
geçmiş olsun canım niye öyle oldun acaba zor bir durum tabi

Cok asagidan oldu ama
Bundan sonra yaotirdigimda daha yukaridan yaptiracagim
bence böyle daha iyi hep seni genç gösterir yani herzaman yukarıdan yaptırdığında eğer beğenmessen saç kapanmıyor çok yıpranıyor başıma geldi ama aşağıda olursa uzadıkça kestirirsin ahhh ahhh geç akıllandım

sağol canımcım aynen katılıyorum.. ama insan sinir oluyo yaww.....inşallah haftaya
normal canım haklısın
güle güle kullan bebeemm saçlarını
Simdi biraz daha acildi yikandikcaEki Görüntüle 1802293
çok yakışmışş
Bildirim cakmel
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.6
Fark yok

Diyet lahana çorbası diyeti

Sersum görüyosun durum bendede aynı.

Saçlar süper olmuş maşallah..
aynıyız aynıı
Bu aralar iyi değilim kızlar.. çok unutkanım . Çok dalginim, konsantrasyon olamiyorum hicbirsey e. Kısacası biraz keyifim yok. Pharmaton aldım. Bakalım nasıl etki yapacak.
mevsimdendir belki canım..üzülme..pharmaton canlandırır seni iyi yapmışsın
Sabah. Çok az peynir ve 2 yumurta
Bildirimi de geç yaptım köye gittim şimdi geldim. Babaanne m biraz rahatsız hemde mangal yaptık köfte yedim 5 tane ekmek yok.
Aksami bilmiyorum..
geçmiş olsun
1. Miz ficans i tebrik ederim
2. Miz Safransari yi yani kendimi tebrik ederim
3. Muz sersum a da tebrikler

Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn

Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom

ellerine sağlık canım bu kiloyla 3. olmuşum ya pesss
gene liste az..fırça yiyecekler hazır olsun...

Sorma canım ben de meyveli yoğurt yapıp onları yiyorum artık mecbur Benim de aklıma hiç gelmez normalde ama dilimleyip salondaki masaya koyuyorum gelip gidip yiyorum hem abur cubur yememiş oluyorum

Bende durumlar aynı tatlım ya. ama haklısın moral bozmak yok sonuna kadar hedefe ulaşana kadar devam pes etmek yok

Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn

Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom

Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn

Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom

1. Olmuşum hiç beklemiyordum ellerine sağlık sarfansarıcım:)

Ödem olabilir canım,ben de dün bugünkü kilodan 500 gr daha eksikti tartı nerdeyse ve 0 kaçamak vardı perşembe günü,vazgeçmek yok sersumum ,devam

Kızlar selamlar sehirdisindaydim vifiyle bağlanmaya çalıştım siteye girmeyi kabul etmedi bağlandığım vifi anlamadım neden güvenlik vs yazdı. Otobusen az önce indim evime döndüm hemen buraya girdim :)) benim kilo sabit geçen hafta da 61 dim şimdi de ayniyim.
Dünün menüsünü de yazayım: sabah 2 rol ekmek,kibrit kutusu peynir,haşlanmış yumurta,5 zeytin,az reçel
Aksam: pek sağlıklı olmadı dışarda yemek zorundaydim. Ceyrek tabak patates kızartması, bir tabak salata,bir de etli mantarli wrap yedim.
Birincimizi ayrı, ilk 3u ayri kutluyorum :**

Sabah
Omlet, peynir, 5 zeytin 2 dilim ekmek
Ara
1 kuru incir
Oglen
Yogurtlu karnibahar, 2 dilim ekmek
Ara
Kuru tut biraz, yarim elma
Aksam
Evde yaptigim hamburger, az patates kizartmasi

Ay geç mi kaldım benm başlangıc 61.0
An itibariyle 63.0
Moraller bozuk
geç kaldın tabeeeen geç 16 ya kadar bildirimler yapılacak
bu seferlik affettik
Bende durumlar aynı tatlım ya. ama haklısın moral bozmak yok sonuna kadar hedefe ulaşana kadar devam pes etmek yok

1. Olmuşum hiç beklemiyordum ellerine sağlık sarfansarıcım:)
tebrikler canımcımmm
Ödem olabilir canım,ben de dün bugünkü kilodan 500 gr daha eksikti tartı nerdeyse ve 0 kaçamak vardı perşembe günü,vazgeçmek yok sersumum ,devam
inşallah canım yarına öbür güne bekliyom gitmesine ödemlerin
neyyse affedildiniz..bidaa olmasın şeker

selam tontişlerimmmm
bu sabah dışarıda kahvaltıdaydık..çok kaçamak yapmadım...Ankara yağmurlu ve soğuk ..gezdik geldik iyi oldu...haftaya kayınpeder gelecek hafta sonu..15 nisanda da annemlere gideceğiz...nöbete geçiş gezmeye başlayış..
yürüyüşlere de başlayacağım inşallahmayısa kadar ilk hedefim 79 u görmek

Selam fıstıklaar bugünkü menümü paylaşıyorum hemen sizinle. Sabah:

tek tumurtali menemen

1 yemek kaşığı krem peynir

3 adet Çeçil peyniri

2 dilim İzmir tulumu

1 kase roka

1 tatlı kırmızı biber

1 serçe parmağı kadar minik ev ekmegi (ilk defa minicik bir kaçamak!!!) Sadece ufacık bir tatmak amaçlıydı ancak bu diyeti bozduğum ya da bıraktığım anlamına gelmiyor ne demiştik başta ufak hatalar kaçamaklar olsa bile moral bozmak başa almak yok!

Öğle: şekersiz türk kahvesi

Aksam: 1 tane haşlanmış tavuk pirzola

3 kaşık yoğurt

1 kase roka ve 1 tatlı kırmızı biber

Ara : 4 fıstık ezmeli kurabiyemden ve 2 parça kendi yaptığım granola (yaparken insanın canı istiyor pişince azcık tadına bakayım derken de hooopp kocaman bir parçayı hüpletmiş oluyorum)

Sonrasında son olarak sade kahve

Bugün kuaförde kızlar göbeğimin düzleştiğini söylediler ve nasıl zayıflamışsın sen öyle dediler ayy nasıl mutlu oldum anlatamam demek ki tartıdaki rakamlar fazla bile olsa karbonhidrat ve tatlıdan oluşan o göbüş iniyormuş karbonhidratı kestikten sonra göbeğimdeki şişkinliğin indiğini farkemistim ama kızlar dümdüz olmuş falan diyince cokkkkk sevindim. Ben de en son 63 üzere görünce moralim çok bozulmuştu üzerine bu iyi geldi.

Bugünlük benden bu kadar bebislerim hepinizi en kocamanından öperimm

dün yedileriim
kahvaltı aynı
akşam=2 lahmacun
akşam ççayı yanında 1 avuç ççerez
meyve çağla
1 yeşiil elma
dün oturma odasını değiştirdik biraz düzensizdi süpürdüm siildim fonlarımı astım düzene girdi
pazarada gitmiştim baya bi yorulmmuuşum
bugün pazar birazdan dışarı gidicez biraz gezicez belki alışşveriş yaparız bakalım
sabah kahvaltım yufka ekmeği arası peynir fıstık ezmesi yeşillik

selam kısslar...
bu sabah

peynirli omlet
1 sigara böreği
peynir zeytin
söğüş salata
avuç içi kadar katmer
çayyy

akşam

soslu balıkesirin düğün köftesi(tv de görmüştüm yaptım güzel oldu)
yoğurt
acı biber

az sonra da çayy yanında çekirdek çitlerim accukkkbelki 1 tane de bisküviii

öptüm siziii

Selam kızlar

Cuma sabah öğleni yazmıştım

Akşam lüle kebap,ciğer,salata,ayran,üstüne çerez ,hurma

Cumartesi sabah tereyağında yumurta,peynir,zeytin,salata

öğlen fındık,fıstık,hurma

akşam çorba,lahmacun,adana,irmik tatlısı

Bu sabah tereyağında yumurta,peynir,zeytin,salata,2 sigara böreği

öğlen 1 dilim fıstıklı baklava

Akşam henüz yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…