- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
geçmiş olsun canım niye öyle oldun acaba zor bir durum tabiBu aralar iyi değilim kızlar.. çok unutkanım . Çok dalginim, konsantrasyon olamiyorum hicbirsey e. Kısacası biraz keyifim yok. Pharmaton aldım. Bakalım nasıl etki yapacak.
bence böyle daha iyi hep seni genç gösterir yani herzaman yukarıdan yaptırdığında eğer beğenmessen saç kapanmıyor çok yıpranıyor başıma geldi ama aşağıda olursa uzadıkça kestirirsin ahhh ahhh geç akıllandımCok asagidan oldu ama
Bundan sonra yaotirdigimda daha yukaridan yaptiracagim
liste az gibi geldi eksikmi var acaba eline sağlık canım1. Mizficans i tebrik ederim
2. MizSafransari yi yani kendimi tebrik ederim
3. Muzsersum a da tebrikler
Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn
Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom
sağol canımcım aynen katılıyorum.. ama insan sinir oluyo yawwserssumcum kendimden örnek vereyim ben çok az yiyorum günün sonundaa bakıyorum kallorimi geçmemişim hatta eksideyim hergün 30 dk. yürüyüşte yaptım ama vücut alışşıyo sanırım mesela bu hafta aldıysam öbür haafta bi anda verebiliyorum belki öyle olacaktır hiç sorun yapma ama kaçammaakta çok yapma kesiin verirsin eeeeee reglde yeni bitmiş şekeriim haftaya daha iyi olur
canım bi diyetisyen regl olunca kendiiniizi kkasmayın regl den önce 2-3 gün önce 1 kase sütlü tatlı yiyin sıkıntınız siniriniz stresiniiz gider abartmayın bir öönce biirde içinde 1 kere yiyin gözünüz dooysun sürekli canınız istemmeesin diyor ben mantıklı buldum zaten kalori hesabı yapınca dengelenebilir
ayrıca ayva iştahı kesiyor katılıyorum sana ama ortada olmayınca a klıma gelmiyor yemek
normal canım haklısınfiliztoprak
b. kilo=76.6
g.hafta= 73.9
bu hafta= 74.1
fark= 0.2
haftalık yüzde= % o.27o
spor=hergün 30 dk yürüyüş
bu hafta ççok iyi gittim yürüyüşlerde tam ama bazen duraklaamalar oluyor normaldir sıkıntı yok
güle güle kullan bebeemm saçlarınıdün yediklerimi yazamaadım kuaföre gittim 12 de gittim akşam 7 de eve geldim günüm kuaförde geçti evimin yakınında biyere gitti diğerini değiştirdim kahve bakırdı biraz koyuydu rengini değiştirdmi çok istiyordum yumuşak bir reng
kumral yaptırdım tabi açıcı yapıldı uçlarada ombre çok güzel oldu üstler oturması için bidaha boyanacak bakım yaptırdım kendimde yapıcam evde açıcı olunca yıpranıyor artık hep böyle kullanıcam istediğim oldu fazla gösterşi yok sade bi saç oldu kendi açılmmış gibi eşimde koyu reng saçları hiç sevmiyor sanırım onunda hoşuna gitti orada çayla 2 tane keek koydular 1 tanesini yedim akşamda 1 kase şşehriiye ççorbası iştim şehriyesi azdı
sabah kahvaltım aynnı sıradandı
bugün anneme gidicez orda biraz kaçamak olur haftada 1 kaçmağımız
öpüyorum kızlar
çok yakışmışşSimdi biraz daha acildi yikandikcaEki Görüntüle 1802293
aynıyız aynııBildirim cakmel
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.6
Fark yok
Diyet lahana çorbası diyeti
Sersum görüyosun durum bendede aynı.
Saçlar süper olmuş maşallah..
mevsimdendir belki canım..üzülme..pharmaton canlandırır seni iyi yapmışsınBu aralar iyi değilim kızlar.. çok unutkanım . Çok dalginim, konsantrasyon olamiyorum hicbirsey e. Kısacası biraz keyifim yok. Pharmaton aldım. Bakalım nasıl etki yapacak.
geçmiş olsunSabah. Çok az peynir ve 2 yumurta
Bildirimi de geç yaptım köye gittim şimdi geldim. Babaanne m biraz rahatsız hemde mangal yaptık köfte yedim 5 tane ekmek yok.
Aksami bilmiyorum..
1. Mizficans i tebrik ederim
Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn
Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom
serssumcum kendimden örnek vereyim ben çok az yiyorum günün sonundaa bakıyorum kallorimi geçmemişim hatta eksideyim hergün 30 dk. yürüyüşte yaptım ama vücut alışşıyo sanırım mesela bu hafta aldıysam öbür haafta bi anda verebiliyorum belki öyle olacaktır hiç sorun yapma ama kaçammaakta çok yapma kesiin verirsin eeeeee reglde yeni bitmiş şekeriim haftaya daha iyi olur
canım bi diyetisyen regl olunca kendiiniizi kkasmayın regl den önce 2-3 gün önce 1 kase sütlü tatlı yiyin sıkıntınız siniriniz stresiniiz gider abartmayın bir öönce biirde içinde 1 kere yiyin gözünüz dooysun sürekli canınız istemmeesin diyor ben mantıklı buldum zaten kalori hesabı yapınca dengelenebilir
ayrıca ayva iştahı kesiyor katılıyorum sana ama ortada olmayınca a klıma gelmiyor yemek
hoşgeldin..hepimiz ayrı diyetler uyguluyoruz..sen de kendine uygun olanı seçip menü paylaşımında bulunursan hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallah
sağol canımsüper gidiyorum gitmesine de cicim kilolar gitmiyor yapıştı üzerime ..benim metabolizma iyice sapıttı sanırım napıcam bilmiyorum.. ama pes etmek yok devam
Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn
Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom
Sabit kalanlar
@cakmel @neslihansltn
Kilo alanlar
filiztoprak @Girlboymom
Basarilarinin devamini diliyorun1. Olmuşum hiç beklemiyordum ellerine sağlık sarfansarıcım:)
selam tatlişkolar...tartıldım şoklardayımgene yok yok soğan kürü 2 haftaya geldi,pro ağırlıklı besleniyorum ve çok az ve küçük kaçamaklar yaptım . .ama pes etmiyorum etmeyeceğim elbet bir kırılma noktam var ve gidecek bu kilolar..
kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.4 kg
bu hafta:85.2kg
fark:-200
yüzde:-%0.234
spor:yok
görünüşte 200 gr gitmiş ama soğan kürüne ve proya başladığım kilo 84.8kg..anlamıyorum yaa.umarım ödemdir..regl dün bitti çünkü...geçen yıl 1 hafta yaptığım kürde 2 kiloya yakın gitmişti..off off..neyse umarım sizler iyi kilolar vermişsinizdir.
sersum kaçar.. Safransari kolay gelsin cicim
selam tatlişkolar...tartıldım şoklardayımgene yok yok soğan kürü 2 haftaya geldi,pro ağırlıklı besleniyorum ve çok az ve küçük kaçamaklar yaptım . .ama pes etmiyorum etmeyeceğim elbet bir kırılma noktam var ve gidecek bu kilolar..
kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.4 kg
bu hafta:85.2kg
fark:-200
yüzde:-%0.234
spor:yok
görünüşte 200 gr gitmiş ama soğan kürüne ve proya başladığım kilo 84.8kg..anlamıyorum yaa.umarım ödemdir..regl dün bitti çünkü...geçen yıl 1 hafta yaptığım kürde 2 kiloya yakın gitmişti..off off..neyse umarım sizler iyi kilolar vermişsinizdir.
sersum kaçar.. Safransari kolay gelsin cicim
Basarilarinin devamini diliyorun
geç kaldın tabeeeAy geç mi kaldım benm başlangıc 61.0
An itibariyle 63.0
Moraller bozuk
Bende durumlar aynı tatlım ya.ama haklısın moral bozmak yok sonuna kadar hedefe ulaşana kadar devam pes etmek yok
tebrikler canımcımmm1. Olmuşum hiç beklemiyordum ellerine sağlık sarfansarıcım:)
inşallah canım yarına öbür güne bekliyom gitmesine ödemlerinÖdem olabilir canım,ben de dün bugünkü kilodan 500 gr daha eksikti tartı nerdeyse ve 0 kaçamak vardı perşembe günü,vazgeçmek yok sersumum ,devam
neyyse affedildiniz..bidaa olmasın şekerKızlar selamlar sehirdisindaydim vifiyle bağlanmaya çalıştım siteye girmeyi kabul etmedi bağlandığım vifi anlamadım neden güvenlik vs yazdı. Otobusen az önce indim evime döndüm hemen buraya girdim :)) benim kilo sabit geçen hafta da 61 dim şimdi de ayniyim.
Dünün menüsünü de yazayım: sabah 2 rol ekmek,kibrit kutusu peynir,haşlanmış yumurta,5 zeytin,az reçel
Aksam: pek sağlıklı olmadı dışarda yemek zorundaydim. Ceyrek tabak patates kızartması, bir tabak salata,bir de etli mantarli wrap yedim.
Birincimizi ayrı, ilk 3u ayri kutluyorum :**
iyi fikir canımSorma canım ben de meyveli yoğurt yapıp onları yiyorum artık mecburBenim de aklıma hiç gelmez normalde ama dilimleyip salondaki masaya koyuyorum gelip gidip yiyorum hem abur cubur yememiş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?