Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Masallah canım ya sen süper gidiyorsun ben de malum regl sıkıntısı var bu ara uğraşıyorum ama bu halimle bile 2000 kaloriyi buluyorum, bilmiyorum napicam tartıda 63 u de gördüm fenalardayım

merhaba arkadaşlar.. ben de aranıza katılmak istiyorum ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz. doğum yaptım 7 aylık bır oğlum var ve zayıflamak istiyorum .
hoşgeldin..hepimiz ayrı diyetler uyguluyoruz..sen de kendine uygun olanı seçip menü paylaşımında bulunursan hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallah
Masallah canım ya sen süper gidiyorsun ben de malum regl sıkıntısı var bu ara uğraşıyorum ama bu halimle bile 2000 kaloriyi buluyorum, bilmiyorum napicam tartıda 63 u de gördüm fenalardayım
sağol canımsüper gidiyorum gitmesine de cicim kilolar gitmiyor yapıştı üzerime ..benim metabolizma iyice sapıttı sanırım napıcam bilmiyorum..ama pes etmek yok devam

selam tatlişkolar...tartıldım şoklardayım gene yok yok soğan kürü 2 haftaya geldi,pro ağırlıklı besleniyorum ve çok az ve küçük kaçamaklar yaptım ..ama pes etmiyorum etmeyeceğim elbet bir kırılma noktam var ve gidecek bu kilolar..

kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.4 kg
bu hafta:85.2kg
fark:-200
yüzde:-%0.234
spor:yok

görünüşte 200 gr gitmiş ama soğan kürüne ve proya başladığım kilo 84.8kg..anlamıyorum yaa.umarım ödemdir..regl dün bitti çünkü...geçen yıl 1 hafta yaptığım kürde 2 kiloya yakın gitmişti..off off..neyse umarım sizler iyi kilolar vermişsinizdir.
sersum kaçar.. Safransari kolay gelsin cicim

Ben 1 kg alarak döndüm 76.2 iyim kolay gelsin sarfansari artik aksamlari çorba ve meyve ile geciriyorum ...erken yemek yemeye dikkat edicem ..

Sabah
1rozetta ekmek
az peynir5zeytin 1domates

Ara
2kaşık kiymali yumurta yarim elma iki kaşık yoğurt

Ögle
közlenmiş biber ayran çorba 1dilim ekmek tam buğday

Ara meyve yiycem sütle

Aksam bi kase nohut az yoğurt

Bir elma yerim öptüm

serssumcum kendimden örnek vereyim ben çok az yiyorum günün sonundaa bakıyorum kallorimi geçmemişim hatta eksideyim hergün 30 dk. yürüyüşte yaptım ama vücut alışşıyo sanırım mesela bu hafta aldıysam öbür haafta bi anda verebiliyorum belki öyle olacaktır hiç sorun yapma ama kaçammaakta çok yapma kesiin verirsin eeeeee reglde yeni bitmiş şekeriim haftaya daha iyi olur

canım bi diyetisyen regl olunca kendiiniizi kkasmayın regl den önce 2-3 gün önce 1 kase sütlü tatlı yiyin sıkıntınız siniriniz stresiniiz gider abartmayın bir öönce biirde içinde 1 kere yiyin gözünüz dooysun sürekli canınız istemmeesin diyor ben mantıklı buldum zaten kalori hesabı yapınca dengelenebilir
ayrıca ayva iştahı kesiyor katılıyorum sana ama ortada olmayınca a klıma gelmiyor yemek

dün yediklerimi yazamaadım kuaföre gittim 12 de gittim akşam 7 de eve geldim günüm kuaförde geçti evimin yakınında biyere gitti diğerini değiştirdim kahve bakırdı biraz koyuydu rengini değiştirdmi çok istiyordum yumuşak bir reng
kumral yaptırdım tabi açıcı yapıldı uçlarada ombre çok güzel oldu üstler oturması için bidaha boyanacak bakım yaptırdım kendimde yapıcam evde açıcı olunca yıpranıyor artık hep böyle kullanıcam istediğim oldu fazla gösterşi yok sade bi saç oldu kendi açılmmış gibi eşimde koyu reng saçları hiç sevmiyor sanırım onunda hoşuna gitti orada çayla 2 tane keek koydular 1 tanesini yedim akşamda 1 kase şşehriiye ççorbası iştim şehriyesi azdı
sabah kahvaltım aynnı sıradandı
bugün anneme gidicez orda biraz kaçamak olur haftada 1 kaçmağımız
öpüyorum kızlar

Canim resim atsana
Bende 3 hafta once omre yaptirdim. Sacim acik kumral, ondan zemine boya gerekli gormedi uclara sari yapti sadece
Benimki de boyle

Telde yokmus resim cekip atayim

Simdi biraz daha acildi yikandikca

Bildirim cakmel
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.6
Fark yok

Diyet lahana çorbası diyeti

Sersum görüyosun durum bendede aynı.

Saçlar süper olmuş maşallah..

Dünkü menülerim yazayım

Sabah annemde kahvaltı,menemen,peynir,zeytin,patates,çeyrek simit

öğlen tavuk sote

Akşam çorba,yarım karnıyarık

Bu sabah 4 km yürüyüş

Kahvaltı tarhana çorbası ve cacık

öglen yayla çorbası

Kalanlar bitti neyseki

Canim resim atsana
Bende 3 hafta once omre yaptirdim. Sacim acik kumral, ondan zemine boya gerekli gormedi uclara sari yapti sadece
Benimki de boyle

Telde yokmus resim cekip atayim
ne güzel olmuş güle güle kullan keşki benim saçımda kumral olsaydı böyle uğraşmazdım tam oturmadı canım benim saçım ama seninki çok güzel ve doğaal duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…