günaydın güzeller...sayıyorum geriye mesaimde bugünü sayma sonn 5 gün
excuse me iyi yapmışsın cicim regl başka önlenemiyor
sabah menüm aynı haşlanıyor şu anda.
yımırta salayasııııı
öğlen iş yerinde şimdilik tavuk şiş ve salata gözüküyor inşallah..yanımda götürmeye gerek kalmadı..
soğan küründe de son 2 gün kaldı...2 hafta piiii iyi dayandık özellikle de kızım..
öptüm sizi byyyyy
hoşgeldin..merhaba arkadaşlar.. ben de aranıza katılmak istiyorum ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz. doğum yaptım 7 aylık bır oğlum var ve zayıflamak istiyorum .
sağol canımMasallah canım ya sen süper gidiyorsun ben de malum regl sıkıntısı var bu arauğraşıyorum ama bu halimle bile 2000 kaloriyi buluyorum, bilmiyorum napicam tartıda 63 u de gördüm fenalardayım
serssumcum kendimden örnek vereyim ben çok az yiyorum günün sonundaa bakıyorum kallorimi geçmemişim hatta eksideyim hergün 30 dk. yürüyüşte yaptım ama vücut alışşıyo sanırım mesela bu hafta aldıysam öbür haafta bi anda verebiliyorum belki öyle olacaktır hiç sorun yapma ama kaçammaakta çok yapma kesiin verirsin eeeeee reglde yeni bitmiş şekeriim haftaya daha iyi olurselam canlar...
dün akşam
actifryda karışık kızartma
yoğurt
sabah
lorlu omlet
dünden kalan az kızartma
yarım poğça(arkadaş getirmiş tadımlık)
öğlen
ciğer şiş
ayran
işe geliş gidiş 4 km yürüdüm...3 km si gidiş geliş 1 km de yürüyüş yolunda yürüdüm
akşama da tavuk sote düşünüyom...
ayy çıldırıcam regl bitmek üzere pro ağırlıklı besleniyom soğan suyu içiyom hala gitmedi kilocuklar anlayamıyom yawwww
du bakalım bir kaç gün daha sabredeyim ama sinir olacak kadar var..eskiden 1 hafta yapardım soğanı 1.5 2 kg giderdi
şimdi 11 gün oldu tık yok
az önce 4-5 çilek
canım bi diyetisyen regl olunca kendiiniizi kkasmayın regl den önce 2-3 gün önce 1 kase sütlü tatlı yiyin sıkıntınız siniriniz stresiniiz gider abartmayın bir öönce biirde içinde 1 kere yiyin gözünüz dooysun sürekli canınız istemmeesin diyor ben mantıklı buldum zaten kalori hesabı yapınca dengelenebilirSelam bebislerim dünkü menüm Sabah kahvaltım:
2 kase kadar peynir çeşitleri
150 gr yoğurt
1 büyük muz
1 yeşil elma
Öğle: 4 kaşık kadar fıstık ezmesi
8-10 çilek
1 tatlı kaşığı kaymak
Akşam: 4 kaşık kadar yine fıstık ezmesi
8-10 çilek
2 kaşık krem peynir
5 yeşil erik
1 granola
1 salatalık
5-6 karadut
2 ince dilim ayva
Biliyorum menüm çok komik görünüyorçünkü regl dönemim geldi ve gene neye saldıracağımı şaşırmış vaziyetteyim. ben de madem bir şeylere saldırıcam en azından meyve yiyip de hem tatlı isteğimi karşılayım hem de düşük kalorili beslenerek bu dönemi kilo almadan atlatayım dedim sonuç olarak bu dönemi en az hasarla atlatmaya çalışıyorum ve şimdilik başarıyorum o yüzden mutluyum ama yarın daha dengeli besleneceğim tabiki.
Bu arada yeni keşfettim ayva iştah kontrolü için harika bir meyve anında tatlı isteğini ve iştahı kesiyor bayildimmmm. Ben bir ekşi sever olarak bol limonlu tüketiyorum siz de deneyin kızlar
Hepinizi kocamann öperimm
Canim resim atsanadün yediklerimi yazamaadım kuaföre gittim 12 de gittim akşam 7 de eve geldim günüm kuaförde geçti evimin yakınında biyere gitti diğerini değiştirdim kahve bakırdı biraz koyuydu rengini değiştirdmi çok istiyordum yumuşak bir reng
kumral yaptırdım tabi açıcı yapıldı uçlarada ombre çok güzel oldu üstler oturması için bidaha boyanacak bakım yaptırdım kendimde yapıcam evde açıcı olunca yıpranıyor artık hep böyle kullanıcam istediğim oldu fazla gösterşi yok sade bi saç oldu kendi açılmmış gibi eşimde koyu reng saçları hiç sevmiyor sanırım onunda hoşuna gitti orada çayla 2 tane keek koydular 1 tanesini yedim akşamda 1 kase şşehriiye ççorbası iştim şehriyesi azdı
sabah kahvaltım aynnı sıradandı
bugün anneme gidicez orda biraz kaçamak olur haftada 1 kaçmağımız
öpüyorum kızlar
Simdi biraz daha acildi yikandikcadün yediklerimi yazamaadım kuaföre gittim 12 de gittim akşam 7 de eve geldim günüm kuaförde geçti evimin yakınında biyere gitti diğerini değiştirdim kahve bakırdı biraz koyuydu rengini değiştirdmi çok istiyordum yumuşak bir reng
kumral yaptırdım tabi açıcı yapıldı uçlarada ombre çok güzel oldu üstler oturması için bidaha boyanacak bakım yaptırdım kendimde yapıcam evde açıcı olunca yıpranıyor artık hep böyle kullanıcam istediğim oldu fazla gösterşi yok sade bi saç oldu kendi açılmmış gibi eşimde koyu reng saçları hiç sevmiyor sanırım onunda hoşuna gitti orada çayla 2 tane keek koydular 1 tanesini yedim akşamda 1 kase şşehriiye ççorbası iştim şehriyesi azdı
sabah kahvaltım aynnı sıradandı
bugün anneme gidicez orda biraz kaçamak olur haftada 1 kaçmağımız
öpüyorum kızlar
saçlar çok yakismis güzel anneSimdi biraz daha acildi yikandikcaEki Görüntüle 1802293
ne güzel olmuş güle güle kullan keşki benim saçımda kumral olsaydı böyle uğraşmazdım tam oturmadı canım benim saçım ama seninki çok güzel ve doğaal duruyoCanim resim atsana
Bende 3 hafta once omre yaptirdim. Sacim acik kumral, ondan zemine boya gerekli gormedi uclara sari yapti sadece
Benimki de boyle
Telde yokmus resim cekip atayim
Cok asagidan oldu amane güzel olmuş güle güle kullan keşki benim saçımda kumral olsaydı böyle uğraşmazdım tam oturmadı canım benim saçım ama seninki çok güzel ve doğaal duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?