Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım benim geçmiş olsun bu kilolar sıkıntı bende aldım yeniden veriyorum Allahtan çok fazla almadım☺☺

Kızlar selam. Sehirdisindayim yine.ne yediğim belli olmuyor. En çabuk hangisi oluyorsa onu seciyorum. Ama karar verdik bir arkadaşla dukan yapicaz ben eve dönünce. Menü paylaşımı yapmiyim zarardayim zaten :) ben kilomu bugünden yaziyim yarın geç kalmış olurum çünkü dersim var. 61 im yine. Geçen haftada 61 dim yeter ya sıkıldım biraz verseydim iyiydi. Neyse haftaya artık. Hepinizi çok optum :**

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin

Merhaba kizlararaniza yeni katildim bende artik kendime dur demek istiorum her zaman burdaki yorumlarinizi okuyorum hep yarin diye diye cok fazla kilo aldim ve o yarinlar geldigindr hic baslayamadim nolir bana da destek olun bu kez cok kararliyim ama yardimlariniza ohtiyacm var

Selam bebisler bugünkü menüm sabah:

Muzlu tatlı omlet

7 tüm ceviz

2 dilim ezine peyniri

Muzlu tatlı omlet tarifi : 1 küçük olgun muzu ezin ve bir yumurta ile çırpıp pürüzsüz bir omlet yapip ben 1 tatli kaşığı hindistan cevizi yağında pisirdim ama siz tereyağı ya da zeytinyağı da kullanabilirsiniz, harikaaa oldu. Benim gibi sabah gözünü açar açmaz canı tatli isteyenler için birebir. Hem sekersiz hem lezzetli hem de hafif. Yalniz tavada pisirirken küçük daireler halinde pişirin büyük yaparsanız dağılıyor

Ara : şekersiz türk kahvesi

Akşam: 1 kase kahvaltilik lor

Ara : sade kahve

Bugünlük bu kadar bebislerim aksam sadece kahveyle devam etmeyi düşünüyorum hepinizi kocamann öperimm

Akşam 1 Kase Çorba Salata Kesin Kararlıysan Verirsin Canım Kiloları Ben 19 Kilo Vermiştim Karatayla 5 Kilo GERİ Aldım. Tekrar vermeye başladım

evet canım benim geçmiş olsun bu kilolar sıkıntı bende aldım yeniden veriyorum Allahtan çok fazla almadım☺☺
sağol canımkolay gelsin hepimize bakalım..
dukan durgunluğunu giderir canım...hadi hayırlısı
sağol canımcım
hoşgeldin aramıza kendi diyetini seçip paylaşımlara başla canım..başarılar...

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı

cakmel:4 Mart 2016 Liste yaptı

kaneel:11 Mart 2016 Liste yaptı izinli

ficans:18 Mart 2016 Liste yaptı

sarfansarı:25 Mart 2016 Liste yaptı

girlboymom:1 Nisan 2016

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

d1d333:22 Nisan 2016

leylak84:29 Nisan 2016 izinli

@Girlboymom kolay gelsin canım

günaydın canlarım ...Belim kötü hala..evdeyim çok şükür..4 gün sonra nöbetim var umarım iyileşirim..
kahvaltım

yumurta salatası
çayy

Günaydın kızlar

bu hafta hep kaçamaklı gibi geçti ama hergün de yürüdüm bolca ve tempolu

sabah tartılamadım ama pili bitti galiba 2 kere bi rakam çıktı o da hemen kayboldu biri 70.9 biri 69.9

bence ikiside değil gibi, benim bildirim sağlıklı olmayacak, pili değişirsem bugün yarın bildirim yaparım olmazsa

herkesler eksidedir inşallah

ficansım artık bıkıyoz yahu bende dün dışardaydım eşimle bişeler yedik tatlı dondurma falan lakin millet yer almaz bizde maşallah 600 gr geri almışım hamur işi falandaa yok bu nasıl meto şaştım olsun ama yılmak yok

sersumcum kıyamam kuzum o kadarda sıkı çalıştın dinlen kuzum gitme yahu naparlarsa yapsınlar maksusmu yapıyon sanki hastalanmışın işte ne kadar var emekliliğe

hoşgeldin canım aramıza

Çok geçmiş olsun canım düzelir inşallah dinlen güzelce:)
sağol canım benim inşallahh
pil bile dayanmıyo bize..tartıl tartıl tartılar bıktı bizden ayol

evet yaa biz ne şanssızız böyle yiyip yiyip almayanlara gıcık oluyorumm
sağol canım dinlenmeye çalışıyom bakalım..ama sabah kalktım zor yürüyorrum...bugün dr a gidip yeniden bi MR çektiricem..bu sefer fena bakalım ne durumda olmadı p.tesi rapor alırım..
kilo da veremiyom..offf offff nollacak bu halim bilmem..kilo da tetikliyor tabii
emekliliğe daha 4 yıl var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…