hoşgeldin canım..bizim bildiğimiz eski kardelensin değil mi.. karıştırmayayım
bildiğin gibiyiz azcık azaldık yeni arkadaşlar katıldı aramıza..ama halaaaa kilo vermeye uğraşıyozz
sen de iyisin inşallah..
evet canım benim geçmiş olsun bu kilolar sıkıntı bende aldım yeniden veriyorum Allahtan çok fazla almadım☺☺günaydın kızlar..belim çok fena..işe gidicem ama iğne yaptı eşim dayanabildiğim kadar durur gelirim..dinlenmeden geçmez biliyorum..off bu kilolar tetikliyor hep..dün seyyar cihazı iterken ters bir hareket yaptım kesin ..bıktım yaww bi emekli olaydımm offf offff
dün akşam
az bulgurlu ıspanak yemeği
yoğurt
salata
öğlene Allah kerimmöptüm sizi anacımmm
günaydın kızlar..belim çok fena..işe gidicem ama iğne yaptı eşim dayanabildiğim kadar durur gelirim..dinlenmeden geçmez biliyorum..off bu kilolar tetikliyor hep..dün seyyar cihazı iterken ters bir hareket yaptım kesin ..bıktım yaww bi emekli olaydımm offf offff
dün akşam
yoğurt
salata
Merhaba kizlararaniza yeni katildim bende artik kendime dur demek istiorum her zaman burdaki yorumlarinizi okuyorum hep yarin diye diye cok fazla kilo aldim ve o yarinlar geldigindr hic baslayamadim nolir bana da destek olun bu kez cok kararliyim ama yardimlariniza ohtiyacm varGeçmiş olsun canımAllah kolaylık versin
Selam bebisler bugünkü menüm sabah:
Muzlu tatlı omlet
7 tüm ceviz
2 dilim ezine peyniri
Muzlu tatlı omlet tarifi : 1 küçük olgun muzu ezin ve bir yumurta ile çırpıp pürüzsüz bir omlet yapip ben 1 tatli kaşığı hindistan cevizi yağında pisirdim ama siz tereyağı ya da zeytinyağı da kullanabilirsiniz, harikaaa oldu. Benim gibi sabah gözünü açar açmaz canı tatli isteyenler için birebir. Hem sekersiz hem lezzetli hem de hafif. Yalniz tavada pisirirken küçük daireler halinde pişirin büyük yaparsanız dağılıyor
Ara : şekersiz türk kahvesi
Akşam: 1 kase kahvaltilik lor
Ara : sade kahve
Bugünlük bu kadar bebislerim aksam sadece kahveyle devam etmeyi düşünüyorum hepinizi kocamann öperimm
Akşam 1 Kase Çorba Salata Kesin Kararlıysan Verirsin Canım Kiloları Ben 19 Kilo Vermiştim Karatayla 5 Kilo GERİ Aldım. Tekrar vermeye başladımMerhaba kizlararaniza yeni katildim bende artik kendime dur demek istiorum her zaman burdaki yorumlarinizi okuyorum hep yarin diye diye cok fazla kilo aldim ve o yarinlar geldigindr hic baslayamadim nolir bana da destek olun bu kez cok kararliyim ama yardimlariniza ohtiyacm var
sağol canımevet canım benim geçmiş olsun bu kilolar sıkıntı bende aldım yeniden veriyorum Allahtan çok fazla almadım☺☺
dukan durgunluğunu giderir canım...hadi hayırlısıKızlar selam. Sehirdisindayim yine.ne yediğim belli olmuyor. En çabuk hangisi oluyorsa onu seciyorum. Ama karar verdik bir arkadaşla dukan yapicaz ben eve dönünce. Menü paylaşımı yapmiyim zarardayim zaten :) ben kilomu bugünden yaziyim yarın geç kalmış olurum çünkü dersim var. 61 im yine. Geçen haftada 61 dim yeter ya sıkıldım biraz verseydim iyiydi. Neyse haftaya artık. Hepinizi çok optum :**
sağol canımcımGeçmiş olsun canımAllah kolaylık versin
hoşgeldin aramıza kendi diyetini seçip paylaşımlara başla canım..başarılar...Merhaba kizlararaniza yeni katildim bende artik kendime dur demek istiorum her zaman burdaki yorumlarinizi okuyorum hep yarin diye diye cok fazla kilo aldim ve o yarinlar geldigindr hic baslayamadim nolir bana da destek olun bu kez cok kararliyim ama yardimlariniza ohtiyacm var
günaydın canlarım ...Belim kötü hala..evdeyim çok şükür..4 gün sonra nöbetim var umarım iyileşirim..
kahvaltım
yumurta salatası
çayy
ficansım artık bıkıyoz yahu bende dün dışardaydım eşimle bişeler yedik tatlı dondurma falan lakin millet yer almaz bizde maşallah 600 gr geri almışım hamur işi falandaa yok bu nasıl meto şaştım olsun ama yılmak yokSelam kızlar
bu ara gelemedim çünkü çok kaçırdım gene birkaç gündür
acilen tekrar düzelmem gerekiyor
menü çok fena yazmasam daha iyi
dışarıda kahvaltıya gittik sıcak gobit ekmekler çok kaçtı, sonra da battı balık diyip tüm gün devam etti yarın ne yapsam da telafi etsem acaba tartı öncesi çok kötü oldu
sersumcum kıyamam kuzum o kadarda sıkı çalıştın dinlen kuzum gitme yahu naparlarsa yapsınlar maksusmu yapıyon sanki hastalanmışın işte ne kadar var emekliliğegünaydın kızlar..belim çok fena..işe gidicem ama iğne yaptı eşim dayanabildiğim kadar durur gelirim..dinlenmeden geçmez biliyorum..off bu kilolar tetikliyor hep..dün seyyar cihazı iterken ters bir hareket yaptım kesin ..bıktım yaww bi emekli olaydımm offf offff
dün akşam
yoğurt
salata
hoşgeldin canım aramızaMerhaba kizlararaniza yeni katildim bende artik kendime dur demek istiorum her zaman burdaki yorumlarinizi okuyorum hep yarin diye diye cok fazla kilo aldim ve o yarinlar geldigindr hic baslayamadim nolir bana da destek olun bu kez cok kararliyim ama yardimlariniza ohtiyacm var
sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım düzelir inşallah dinlen güzelce:)
pil bile dayanmıyo bize..tartıl tartıl tartılar bıktı bizden ayolGünaydın kızlar
bu hafta hep kaçamaklı gibi geçti ama hergün de yürüdüm bolca ve tempolu
sabah tartılamadım ama pili bitti galiba 2 kere bi rakam çıktı o da hemen kayboldu biri 70.9 biri 69.9
bence ikiside değil gibi, benim bildirim sağlıklı olmayacak, pili değişirsem bugün yarın bildirim yaparım olmazsa
herkesler eksidedir inşallah
evet yaa biz ne şanssızız böyle yiyip yiyip almayanlara gıcık oluyorummficansım artık bıkıyoz yahu bende dün dışardaydım eşimle bişeler yedik tatlı dondurma falan lakin millet yer almaz bizde maşallah 600 gr geri almışım hamur işi falandaa yok bu nasıl meto şaştım olsun ama yılmak yok
sersumcum kıyamam kuzum o kadarda sıkı çalıştın dinlen kuzum gitme yahu naparlarsa yapsınlar maksusmu yapıyon sanki hastalanmışın işte ne kadar var emekliliğe
fırsat buldukça gelmeye çalışacağım hosbuldumfiliztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=74.1
bu hafta=74.7
fark=o.6
haftalık yüzde=0.809
spor=30 dk yürüyüş
kardelen kıs hoşgeldin tamamen mi geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?