Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bildirimleri bekliyorum ben berbat durumdayim kilo alanlardanim ben sizler yazın aksam 7den önce yaparım listeyi

1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ

1.mız @neslihansltn

Kilo alanlar

Girlboymom
@filiztoprak
@sarfansari

ficans sersum bildiremedi

Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
Evet bende 1 nisan itibariyke isvec diyetine baslamis bulunuyorum kizlar ilk defa bu diyeti yapiorum bugun ilk gunumdu yogunluktan yemek yiyemedigim icin rahat gecti sabah tek sekerli kahve oglen yiyemedimaksam da salata ve et

Evet bende 1 nisan itibariyke isvec diyetine baslamis bulunuyorum kizlar ilk defa bu diyeti yapiorum bugun ilk gunumdu yogunluktan yemek yiyemedigim icin rahat gecti sabah tek sekerli kahve oglen yiyemedimaksam da salata ve et
canım bende çok dnedidm pazartesi baslicam veriliyor canım ama geri alınıyor

canım bende çok dnedidm pazartesi baslicam veriliyor canım ama geri alınıyor
Evet canim bazilari alindigini soyluyor ama eger biz kararli olursak ondan sonra da dikkat edersek ins almayiz boyle yiyerek devam etcegimizi hergun kilo alcagimiza en azindan verir sonra aliriz dimisagliklilarini cok denedim cok diyetisyene gtiim ama olmadi hep bu hizli diyetlerle verdim bu zwman kadar ins yapicaz

İnşallah canım bakalım pazartesi kesin basliycam

Kızlar selam topige arada bir uğrar oldum bu ara bu durum çok canımı sıkar oldu. Çok bet bir tez danışmanına denk geldim stresten egzama mi o kaşıntılı döküntü ondan oldum bir de yedikce yiyorum stresten.ama dur diyorum artık, kendime zarar veren her şeyi geride bırakıyorum kendimi mutlu hissedeceğim kiloya inene dek sağlıklı beslenecegim,ruhuma da iyi bakacağım. Topikle hasır nesir olunca diyet moduna giriyorum iyi oluyor. Çok konuştum menü bildirimi yapayım :)
Sabaha karşı döndüm şehir disindan. Eve gelince de uyudum. o nedenle ilk ogunumu ikindine doğru yaptım.
Şekersiz çay, birkaç çatal peynir, bir minik simit
Akşam 8 tane az yağlı lahana sarması ve az da cacık yedim.
Hepinizi kocaman öptüm. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler :** ilk sıradaki arkadaşımızı da kutluyorum :*

Canım kurdeşen dökmüşsun tatlı yemekten oluyor dikkat et yada antibiyotik aldıysan yakında onun etkisi ile enzimler yükseliyor tekrar ederse doktora git sen ne okumustun ne üzerine akademik yapıyorsun..burdan uzaklasinca hepimiz cozutuyoruz

N neslihansltn hakkettin aldin aslında yazin daha çok zayıflama olmalı bizim topik döküldü resmen neyse toplu az

A aaadddaaa naptın isveci yarin seninleyim

Y yklm hoşgeldin üzme canini hayırlı olsun vermek iste yeterki verirsin ac karnına su iç ve mutlaka yarim saat yürüyüş yoksa zor oluyor kalkınca 50 kere zıplarsan metobolizma hızlanıyor ..hangi diyeti yapacaksin elimizden geldiğinde menü bildiriyoruz cuma günleri kilo bidldirimi birincisi oluyor

1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ

1.mız @neslihansltn

Kilo alanlar

Girlboymom
@filiztoprak
@sarfansari

ficans sersum bildiremedi

Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
ellerine sağlık bebeğim...ayy çok fenaaa bilgisayara ekledim kilo bildirimimi ama yayınlamadan çıkmışım.belim ve kayınpeder bizde olunca kafa gitti...ayy bana ceza sopa
1. mizi kutlarım..hepimizi kutlarımm
Kızlar bu hafta ne oldu size de beni --- 300 gr ile 1. Yaptiniz

geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun..
yılmak yokk

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sersum b ve d vitamini vurdur canım çok faydası oluyor
sağol canım..multi vitamin alıyorum canım..ekstrada arada b...dinlenince geçecek inşallah..hele bir de kilo verirsem
hoşgeldin aramıza..başarılar dilerim
Esim dun aksam hani kilo vercektin bana soz vermistin dedi yerin dibine girdim o an onu oyle bi sasitcam ki ye diye beni zorlicak diruma gelcek
ben de eşime beni durdur diyip duruyorum..bozulurum diye diyemiyor birşey garibim..
Merhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde
hoşgeldin aramıza ..diyetini seç bildirime başla hepimize destek olarak vereceğiz bu kiloları

Canim bugun isvecte 3.gunumdeyim cok iyi gdiyor modem kiculdu karnim da iniyor hissediyorum bunu kesinlikle basla borlikte yapalim am tartilmak yok bitene kadar benim icin

Merhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde
Hosgeldin cnm aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…