Evet bende 1 nisan itibariyke isvec diyetine baslamis bulunuyorum kizlar ilk defa bu diyeti yapiorum bugun ilk gunumdu yogunluktan yemek yiyemedigim icin rahat gecti sabah tek sekerli kahve oglen yiyemedimaksam da salata ve et1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ
1.mız @neslihansltn
Kilo alanlar
Girlboymom
@filiztoprak
@sarfansari
ficans sersum bildiremedi
Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
canım bende çok dnedidm pazartesi baslicam veriliyor canım ama geri alınıyorEvet bende 1 nisan itibariyke isvec diyetine baslamis bulunuyorum kizlar ilk defa bu diyeti yapiorum bugun ilk gunumdu yogunluktan yemek yiyemedigim icin rahat gecti sabah tek sekerli kahve oglen yiyemedimaksam da salata ve et
Evet canim bazilari alindigini soyluyor ama eger biz kararli olursak ondan sonra da dikkat edersek ins almayiz boyle yiyerek devam etcegimizi hergun kilo alcagimiza en azindan verir sonra aliriz dimisagliklilarini cok denedim cok diyetisyene gtiim ama olmadi hep bu hizli diyetlerle verdim bu zwman kadar ins yapicazcanım bende çok dnedidm pazartesi baslicam veriliyor canım ama geri alınıyor
İnşallah canım bakalım pazartesi kesin basliycamEvet canim bazilari alindigini soyluyor ama eger biz kararli olursak ondan sonra da dikkat edersek ins almayiz boyle yiyerek devam etcegimizi hergun kilo alcagimiza en azindan verir sonra aliriz dimisagliklilarini cok denedim cok diyetisyene gtiim ama olmadi hep bu hizli diyetlerle verdim bu zwman kadar ins yapicaz
Canım kurdeşen dökmüşsun tatlı yemekten oluyor dikkat et yada antibiyotik aldıysan yakında onun etkisi ile enzimler yükseliyor tekrar ederse doktora git sen ne okumustun ne üzerine akademik yapıyorsun..burdan uzaklasinca hepimiz cozutuyoruzKızlar selam topige arada bir uğrar oldum bu ara bu durum çok canımı sıkar oldu. Çok bet bir tez danışmanına denk geldim stresten egzama mi o kaşıntılı döküntü ondan oldum bir de yedikce yiyorum stresten.ama dur diyorum artık, kendime zarar veren her şeyi geride bırakıyorum kendimi mutlu hissedeceğim kiloya inene dek sağlıklı beslenecegim,ruhuma da iyi bakacağım. Topikle hasır nesir olunca diyet moduna giriyorum iyi oluyor. Çok konuştum menü bildirimi yapayım :)
Sabaha karşı döndüm şehir disindan. Eve gelince de uyudum. o nedenle ilk ogunumu ikindine doğru yaptım.
Şekersiz çay, birkaç çatal peynir, bir minik simit
Akşam 8 tane az yağlı lahana sarması ve az da cacık yedim.
Hepinizi kocaman öptüm. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler :** ilk sıradaki arkadaşımızı da kutluyorum :*
ellerine sağlık bebeğim...ayy çok fenaaa bilgisayara ekledim kilo bildirimimi ama yayınlamadan çıkmışım.1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ
1.mız @neslihansltn
Kilo alanlar
Girlboymom
@filiztoprak
@sarfansari
ficans sersum bildiremedi
Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
Kızlar bu hafta ne oldu size de beni --- 300 gr ile 1. Yaptiniz
geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun..Kızlar selam topige arada bir uğrar oldum bu ara bu durum çok canımı sıkar oldu. Çok bet bir tez danışmanına denk geldim stresten egzama mi o kaşıntılı döküntü ondan oldum bir de yedikce yiyorum stresten.ama dur diyorum artık, kendime zarar veren her şeyi geride bırakıyorum kendimi mutlu hissedeceğim kiloya inene dek sağlıklı beslenecegim,ruhuma da iyi bakacağım. Topikle hasır nesir olunca diyet moduna giriyorum iyi oluyor. Çok konuştum menü bildirimi yapayım :)
Sabaha karşı döndüm şehir disindan. Eve gelince de uyudum. o nedenle ilk ogunumu ikindine doğru yaptım.
Şekersiz çay, birkaç çatal peynir, bir minik simit
Akşam 8 tane az yağlı lahana sarması ve az da cacık yedim.
Hepinizi kocaman öptüm. Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler :** ilk sıradaki arkadaşımızı da kutluyorum :*
sağol canım..multi vitamin alıyorum canım..ekstrada arada b...dinlenince geçecek inşallah..hele bir de kilo verirsemGeçmiş olsun sersum b ve d vitamini vurdur canım çok faydası oluyor
hoşgeldin aramıza..başarılar dilerimEvet canim bazilari alindigini soyluyor ama eger biz kararli olursak ondan sonra da dikkat edersek ins almayiz boyle yiyerek devam etcegimizi hergun kilo alcagimiza en azindan verir sonra aliriz dimisagliklilarini cok denedim cok diyetisyene gtiim ama olmadi hep bu hizli diyetlerle verdim bu zwman kadar ins yapicaz
ben de eşime beni durdur diyip duruyorum..bozulurum diye diyemiyor birşey garibim..Esim dun aksam hani kilo vercektin bana soz vermistin dedi yerin dibine girdim o an onu oyle bi sasitcam ki ye diye beni zorlicak diruma gelcek
hoşgeldin aramızaMerhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde
Canım kurdeşen dökmüşsun tatlı yemekten oluyor dikkat et yada antibiyotik aldıysan yakında onun etkisi ile enzimler yükseliyor tekrar ederse doktora git sen ne okumustun ne üzerine akademik yapıyorsun..burdan uzaklasinca hepimiz cozutuyoruz
N neslihansltn hakkettin aldin aslında yazin daha çok zayıflama olmalı bizim topik döküldü resmenneyse toplu az
A aaadddaaa naptın isveci yarin seninleyim
Y yklm hoşgeldin üzme canini hayırlı olsun vermek iste yeterki verirsin ac karnına su iç ve mutlaka yarim saat yürüyüş yoksa zor oluyor kalkınca 50 kere zıplarsan metobolizma hızlanıyor ..hangi diyeti yapacaksin elimizden geldiğinde menü bildiriyoruz cuma günleri kilo bidldirimi birincisi oluyor
Hosgeldin cnm aramizaMerhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?