Canim diyet gayet iyi gidior mutlaka basla sanko eridigim hissediyorum 3 gunde tabi bu ara o kadar yogundum ki acligimi hic hissetmedim ama ben bitene kadar tartilmicamİnşallah canım bakalım pazartesi kesin basliycam
tamm canım yarin baslicam başka bisey paklamıyor beni zaten sen kaçla basladin ben 77ile başlıcamCanim diyet gayet iyi gidior mutlaka basla sanko eridigim hissediyorum 3 gunde tabi bu ara o kadar yogundum ki acligimi hic hissetmedim ama ben bitene kadar tartilmicam
tamm bideenem bu arada geçmiş olsun1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ
1.mız @neslihansltn
Kilo alanlar
Girlboymom
@filiztoprak
Safransari
sersum
ficans bildiremedi
Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
I imspecial ekledim canım kendimi..
Canim isvecle ilgili cok bilgi jCanim bugun isvecte 3.gunumdeyim cok iyi gdiyor modem kiculdu karnim da iniyor hissediyorum bunu kesinlikle basla borlikte yapalim am tartilmak yok bitene kadar benim icin
ficansım artık bıkıyoz yahu bende dün dışardaydım eşimle bişeler yedik tatlı dondurma falan lakin millet yer almaz bizde maşallah 600 gr geri almışım hamur işi falandaa yok bu nasıl meto şaştım olsun ama yılmak yok
sersumcum kıyamam kuzum o kadarda sıkı çalıştın dinlen kuzum gitme yahu naparlarsa yapsınlar maksusmu yapıyon sanki hastalanmışın işte ne kadar var emekliliğe
hoşgeldin canım aramıza
sağol canım beniminşallahh
pil bile dayanmıyo bize..tartıl tartıl tartılar bıktı bizden ayol
evet yaa biz ne şanssızız böyle yiyip yiyip almayanlara gıcık oluyorumm
sağol canım dinlenmeye çalışıyom bakalım..ama sabah kalktım zor yürüyorrum...bugün dr a gidip yeniden bi MR çektiricem..bu sefer fena bakalım ne durumda olmadı p.tesi rapor alırım..
kilo da veremiyom..offf offff nollacak bu halim bilmem..kilo da tetikliyor tabii
emekliliğe daha 4 yıl var..
1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ
1.mız @neslihansltn
Kilo alanlar
Girlboymom
@filiztoprak
Safransari
ficans sersum bildiremedi
Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz
Esim dun aksam hani kilo vercektin bana soz vermistin dedi yerin dibine girdim o an onu oyle bi sasitcam ki ye diye beni zorlicak diruma gelcek
Merhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde
selam kızlar ben geldim nasılsınız cümleten
Bende 67 ile basladim canm gnde 2.5 3 lt su iciyorum 45 dk da yuruyus yapiyorum beni de ayni boyle diyetler paklio ama isin garip tarafi su ki acikmadim ilk kez sanirim insan bos kalinca yemegi seviotamm canım yarin baslicam başka bisey paklamıyor beni zaten sen kaçla basladin ben 77ile başlıcam7 kilo vermeliyim 14 gün yapcam halsizlik çok oluyo malesef bil su iç eminim zliyorsndur inşallah almazsın
Nete yazinca cikio canm 13 gunluk olan menulerinde genellikle ispanak yumurta sabahlari tek sekerli turk kahvesi falan var sen uygulamak istersen tam gonderirimCanim isvecle ilgili cok bilgi j
Kalabalikligi var internette. Sen hangisini uyguluyorsun
Gonderirsen sevinirim canimNete yazinca cikio canm 13 gunluk olan menulerinde genellikle ispanak yumurta sabahlari tek sekerli turk kahvesi falan var sen uygulamak istersen tam gonderirim
Tabiki gonderirim cnm ama ben link atmayi bilmiorum acikcasi menulere hergun netten bakiorum gunlukGonderirsen sevinirim canim
aynen katılıyorum..Bizdeki metabolizma kimsede yok filizcim, bi hafta birinci olup ertesi hafta sonuncu olabiliyorum hayırlısı bakalım
Tartılar isyan etti sersumcum sürekli tartılınca , biz de yiyip almasaydık ama yok anında rakam oynuyor
Ellerine sağlık canım haftaya hep beraber veririz inşallah
Hoşgeldiniz başarılar
Hoşgeldin canım sen eski karataycılardansın değil mi, başarılar
kolay gelsin canımSelam kızlar
Dün sabah klasik karatay kahvaltısı, öğlen avm de fast food maalesef, toplamda da 6 km civarı yürüyüş, akşam da yarım krep
Bu sabah 5 km yürüyüş
Kahvaltıda yufka ekmekli omlet, peynir,zeytin,domates,fındık, gün kurusu kayısı
Temizlik yapıyorum daha yemek yapıcam, bildiririm sonra
Tabiki gonderirim cnm ama ben link atmayi bilmiorum acikcasi menulere hergun netten bakiorum gunluk
Bi aksilik cikmazsa isvec diyetimin 3. Gununi de tamamliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?