Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim diyet gayet iyi gidior mutlaka basla sanko eridigim hissediyorum 3 gunde tabi bu ara o kadar yogundum ki acligimi hic hissetmedim ama ben bitene kadar tartilmicam
tamm canım yarin baslicam başka bisey paklamıyor beni zaten sen kaçla basladin ben 77ile başlıcam 7 kilo vermeliyim 14 gün yapcam halsizlik çok oluyo malesef bil su iç eminim zliyorsndur inşallah almazsın

selam canlar..sabah kızıma normal tost ekmeğinden kendime kepekli tost ekmeğinden yumurtalı salamlı kaşarlı amerikan tostu yaptım..fena olmadı yanii krep tavasında yaptım..ee kızım için salam hariç bayaa besleyici yumurtası tereyağı peyniri
yedi cimcime..
sonrasında eşim nöbetçi tarhana çorbası yapıp günü onunla ve ayranla tamamlamayı umuyorum..sıvı besleneyim barii..detoks niyetine

Bizdeki metabolizma kimsede yok filizcim, bi hafta birinci olup ertesi hafta sonuncu olabiliyorum hayırlısı bakalım

Tartılar isyan etti sersumcum sürekli tartılınca , biz de yiyip almasaydık ama yok anında rakam oynuyor

1NİSAN TARİHLİ LİSTEMİZ

1.mız @neslihansltn

Kilo alanlar

Girlboymom
@filiztoprak
Safransari

ficans sersum bildiremedi

Haftaya güzel listeler bekliyoruz kaçaksiz

Ellerine sağlık canım haftaya hep beraber veririz inşallah

Esim dun aksam hani kilo vercektin bana soz vermistin dedi yerin dibine girdim o an onu oyle bi sasitcam ki ye diye beni zorlicak diruma gelcek

Hoşgeldiniz başarılar

Merhaba hmmlar bugün 84 kilo ile başlıyorum diyetebeni de aranıza alırsanız çok sevinirim geçmişi okudum biraz günlük bildirim yapicam lutfen beni yonlendirin fena halde psikolojim boxuldu cunku baskulde

Hoşgeldin canım sen eski karataycılardansın değil mi, başarılar

Selam kızlar

Dün sabah klasik karatay kahvaltısı, öğlen avm de fast food maalesef, toplamda da 6 km civarı yürüyüş, akşam da yarım krep

Bu sabah 5 km yürüyüş

Kahvaltıda yufka ekmekli omlet, peynir,zeytin,domates,fındık, gün kurusu kayısı

Temizlik yapıyorum daha yemek yapıcam, bildiririm sonra

Ben de 67 ile basladim cnm
tamm canım yarin baslicam başka bisey paklamıyor beni zaten sen kaçla basladin ben 77ile başlıcam 7 kilo vermeliyim 14 gün yapcam halsizlik çok oluyo malesef bil su iç eminim zliyorsndur inşallah almazsın
Bende 67 ile basladim canm gnde 2.5 3 lt su iciyorum 45 dk da yuruyus yapiyorum beni de ayni boyle diyetler paklio ama isin garip tarafi su ki acikmadim ilk kez sanirim insan bos kalinca yemegi sevio

aynen katılıyorum..
anında oynuyor rakam hemde..ama eksiye gelince tırtt
kolay gelsin canım...ben de belimden yapamadım kızım süpürdü cuma günü..

akşam

ayran
çorba
2 kaşık pilav(kızıma tavuk pilav yaptım sıcak sıcak dayanamadım accuk yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…