Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar selam...raporluyum evde 10 gün ben de çok dikkat edip en azından bunu pozitif olarak değerlendirmeliyim..ağrım olduğu için yürüyüş yasak..halbuki ne hayallerim vardı..havalar açtı ben yürüyüş yapamıyorumm
napalım diyetle sıkı tutarak vericem inşallah..
bu sabah canım bişey istemiyo evde çorba vardı 1 kupa tarhana

Can
Canm cok gecmis olsun evet evdyken degerlwndirmek lazim ciceklerin harika bahar geldi ve ben kipir kipirim cnku cok zayif olcaz superiz bizzzzz

Gunaydinlar, sabah kahveni yaptin mi canim
gunaydın canım yaptım ama cok hızlı ooluyor bende azcık tasırdımama lezzetliydi

Eki Görüntüle 1808803 çiçeklerim kızlar...daha çıkmayan tohumlarım da var..bahar ne güzel şey yaww...huzur veriyor insana
cok güzel acmıslarrr canım dinlen bol bol

sabah kalvaltım
türk kahvesi 1sekerli .. minnak kızımın artan tostu

öğlen ayran içtim

aksam tavuk haslama salata dyiyxcem guzelım karnıbahar yeemgı yaptım ama yemıycem

Cok gecmis olsun canim.
Ciceklere de bayildim

Can

Canm cok gecmis olsun evet evdyken degerlwndirmek lazim ciceklerin harika bahar geldi ve ben kipir kipirim cnku cok zayif olcaz superiz bizzzzz
sağol canım
sağol canım dinleniyorum çok şükür..
Cok gecmis olsun canim.
Ciceklere de bayildim
sağol canımcım..çiçekler huzur veriyor insana...

Sabah ceviz, çiğ badem BİRAz beyaz peynir ve 2 yumurta
Öğlen yarım tabak tan az kuymak
Aksam dersane simit yerim yine
Regl donemindeyim ve pazar günü doğum günüm olduğu için biraz kaçırdım. Dün de sağolsun arkadaşlar sınıfta süpriz yaptılar ama ben diyrtteyim yiyemem diyemedim. O kadar düşünmüş ler.
Ciddi ödemim var inşallah atarım yoksa ++ lar beni bekler.
Kızlar toparlanma zamanı yaza az kaldı.

kızlar ben de aranıza katılabilirim isveç cazip gelmeye başladı nasılsa evdeyim..yarın başlıyacam sanırım en azından 6 gün yaparım..
Geçmiş Olsun Canım Çiçeklerin Çok Güzel Bende Bugün Başladım İsveç Diyetine Azıcık Metabolizmayı Şaşırtayim Umarım Beceririz

Mrb kizlarr uzuun zamandir giremiyordum nssilsinizz kg lar yaglar ne durumda ben aralikli olarak spor diyet yaptim veee 58 600 um simdi bi ay sonra dugunumuz varr 3 kg kaldii ins onu da vericem siz nekadar yolkat ettiniz buarada sersumum cicekler harikaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…