Canim ben ideal kiloma cok yaklastim, bundan dolayi cok zor veriyorum
Ac kalmaya da hic tahammulum yok basim agriyor hemen. Bu yuzden kahvalti yapmazsam olmaz. Bu yuzden isvec diyeti bana gore degil.
Bugun regl oldum ve sabah tartida 58.2 geldim. İnsallah sislikten dolayidir, cuma tarti gununde 57.5 olurum
1.Canm senin bugun kacinci gunun
Gunaydinlar, sabah kahveni yaptin mi canim
aynen canım önümüzdeki maçlara bakıyoruz...Kizlarr uzulmeyin hemen telafi edin
Kizlar gunaydinnn bugun ins 5.gunume basliyorum isvecte bugun limonlu rendelenmis havic kahvaltim uzerine de ekstra olarak sekersiz turk kahvesi icicem inanilmaz tok tutuo
Canm cok gecmis olsun evet evdyken degerlwndirmek lazim ciceklerin harika bahar geldi ve ben kipir kipirim cnku cok zayif olcaz superiz bizzzzzkızlar selam...raporluyum evde 10 gün ben de çok dikkat edip en azından bunu pozitif olarak değerlendirmeliyim..ağrım olduğu için yürüyüş yasak..halbuki ne hayallerim vardı..havalar açtı ben yürüyüş yapamıyorumm
napalım diyetle sıkı tutarak vericem inşallah..
bu sabah canım bişey istemiyo evde çorba vardı 1 kupa tarhana
gunaydın canım yaptım ama cok hızlı ooluyor bende azcık tasırdımGunaydinlar, sabah kahveni yaptin mi canim
cok güzel acmıslarrr canım dinlen bol bolEki Görüntüle 1808803 çiçeklerim kızlar...daha çıkmayan tohumlarım da var..bahar ne güzel şey yaww...huzur veriyor insana
Cok gecmis olsun canim.kızlar selam...raporluyum evde 10 gün ben de çok dikkat edip en azından bunu pozitif olarak değerlendirmeliyim..ağrım olduğu için yürüyüş yasak..halbuki ne hayallerim vardı..havalar açtı ben yürüyüş yapamıyorumm
napalım diyetle sıkı tutarak vericem inşallah..
bu sabah canım bişey istemiyo evde çorba vardı 1 kupa tarhana
sağol canımCan
Canm cok gecmis olsun evet evdyken degerlwndirmek lazim ciceklerin harika bahar geldi ve ben kipir kipirim cnku cok zayif olcaz superiz bizzzzz
sağol canım dinleniyorum çok şükür..gunaydın canım yaptım ama cok hızlı ooluyor bende azcık tasırdımama lezzetliydi
cok güzel acmıslarrr canım dinlen bol bol
sabah kalvaltım
türk kahvesi 1sekerli .. minnak kızımın artan tostu
öğlen ayran içtim
aksam tavuk haslama salata dyiyxcem guzelım karnıbahar yeemgı yaptım ama yemıycem
sağol canımcım..çiçekler huzur veriyor insana...Cok gecmis olsun canim.
Ciceklere de bayildim
cok zorlouyor ama arada kacmaak olsada işe yarıyor 5ssigara boregı kacamak:))kızlar ben de aranıza katılabilirim isveç cazip gelmeye başladı nasılsa evdeyim..yarın başlıyacam sanırımen azından 6 gün yaparım..
Geçmiş Olsun Canım Çiçeklerin Çok Güzel Bende Bugün Başladım İsveç Diyetine Azıcık Metabolizmayı Şaşırtayim Umarım Beceririzkızlar ben de aranıza katılabilirim isveç cazip gelmeye başladı nasılsa evdeyim..yarın başlıyacam sanırımen azından 6 gün yaparım..
cok zorlouyor ama arada kacmaak olsada işe yarıyor 5ssigara boregı kacamak:))
sağol canımcım.Geçmiş Olsun Canım Çiçeklerin Çok Güzel Bende Bugün Başladım İsveç Diyetine Azıcık Metabolizmayı Şaşırtayim Umarım Beceririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?