Canm galiba hepimizin odeali 55 kiloMrb kizlarr uzuun zamandir giremiyordum nssilsinizz kg lar yaglar ne durumda ben aralikli olarak spor diyet yaptim veee 58 600 um simdi bi ay sonra dugunumuz varr 3 kg kaldii ins onu da vericem siz nekadar yolkat ettiniz buarada sersumum cicekler harikaa:)
Evett su 1 ay daha dikkat etsem kavusacagim 55 e ama tutamiyorum kimi zaman bu bogazimi tatli yemesem iyiii :OCanm galiba hepimizin odeali 55 kilo
Evet emzirmek baya bi kalori yaktiriyormus sanirim tatli istegin ondan olabilirAma sukurkii verdigimi almiyorum artik emziriyorum.ondanmidir nee
arada çay kahve içsek ne olur yemeği aynen uyguluyorum 2km yüründu birazdan da akşamı yerim
sağol canımcım..şaşırtalım valla
Bence icebilirsin canm bitki cayi ama soyah degil gerci diyette ektra icmeyin dio ama ben yesil cay ictimarada çay kahve içsek ne olur yemeği aynen uyguluyorum 2km yüründu birazdan da akşamı yerim
Bende emziriyorum ama anında aliyorumAma sukurkii verdigimi almiyorum artik emziriyorum.ondanmidir nee
Allah yardımcın olsun bugunde bıttı az kaçamaklı yrın veli partim var terbıyeyı görecem ben,Kizlar bu aksam en buyuk nefis terbiyesini yasiyorum esim pizza istedi ona kocaman bi pizza yaptim bol moyonez ve ketcapli ve ben buna dayanmak zorundayim
tebrikler canım..Mrb kizlarr uzuun zamandir giremiyordum nssilsinizz kg lar yaglar ne durumda ben aralikli olarak spor diyet yaptim veee 58 600 um simdi bi ay sonra dugunumuz varr 3 kg kaldii ins onu da vericem siz nekadar yolkat ettiniz buarada sersumum cicekler harikaa:)
bence olur şekersiz kremasız neden olmasınarada çay kahve içsek ne olur yemeği aynen uyguluyorum 2km yüründu birazdan da akşamı yerim
Kizlar bu aksam en buyuk nefis terbiyesini yasiyorum esim pizza istedi ona kocaman bi pizza yaptim bol moyonez ve ketcapli ve ben buna dayanmak zorundayim
Allah yardımcın olsun bugunde bıttı az kaçamaklı yrın veli partim var terbıyeyı görecem ben,
dinlen canım çok iyi olmuş kendii işini yapabiliyormusun yalnız olunca dikkatli oldakızlar selam...raporluyum evde 10 gün ben de çok dikkat edip en azından bunu pozitif olarak değerlendirmeliyim..ağrım olduğu için yürüyüş yasak..halbuki ne hayallerim vardı..havalar açtı ben yürüyüş yapamıyorumm
napalım diyetle sıkı tutarak vericem inşallah..
bu sabah canım bişey istemiyo evde çorba vardı 1 kupa tarhana
Kizlar bu aksam en buyuk nefis terbiyesini yasiyorum esim pizza istedi ona kocaman bi pizza yaptim bol moyonez ve ketcapli ve ben buna dayanmak zorundayim
Cok gecmis olsun cnmkızlar baya bi gelemedim abiimin ollu hastalandı acile kaldırdılar apandisten şüpeleniildi mutiş karın ağrısı çekiyo ama teşhis yapıllamadı eve geldi
bu arada bende diğer yeğenimi eve getiirdim rezil olmasın diye yalnız olunca korkar benim kızımdan 1 yaş büyük çok iyi anlaşıyorlar onlarla uğraştım birinin yediiğini diyeri yemiyo zor çocuklar bizimkiler yatak yorgan derken gelemedim
diyette hak getire çok dondurma yediim hiç dikkat edemediim bu hafta işim zor yarından itibaren dikkat edeyim bari
eeeee bizim kızlar isveçe başlamış hadi bakallım gider inşallah kilocuklar
Canim o yiyecekler hep var bunu dusunelim bnce yarin yaz bize ne yaptigini simdiden basarilartebrikler canım..
bence olur şekersiz kremasız neden olmasın
Olabilirr ins bugunden itibaren basliyorum sabaah ac karnina bi fincan sekersiz yesil cayy bi yumurta domates salatalik kozleis bi tane biber veekibrit kutusu kadar peynirEvet emzirmek baya bi kalori yaktiriyormus sanirim tatli istegin ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?