sağol canımcımdinlen canım çok iyi olmuş kendii işini yapabiliyormusun yalnız olunca dikkatli olda
dedim dün bende bu kız nerelerde baktım beğenmişsin benikızlar baya bi gelemedim abiimin ollu hastalandı acile kaldırdılar apandisten şüpeleniildi mutiş karın ağrısı çekiyo ama teşhis yapıllamadı eve geldi
bu arada bende diğer yeğenimi eve getiirdim rezil olmasın diye yalnız olunca korkar benim kızımdan 1 yaş büyük çok iyi anlaşıyorlar onlarla uğraştım birinin yediiğini diyeri yemiyo zor çocuklar bizimkiler yatak yorgan derken gelemedim
diyette hak getire çok dondurma yediim hiç dikkat edemediim bu hafta işim zor yarından itibaren dikkat edeyim bari
eeeee bizim kızlar isveçe başlamış hadi bakallım gider inşallah kilocuklar
Aynen canım ben de öyle düşünüp sıkıyorum kendimi..onlara her zaman kavuşuruz ama bu kilolar gitmezse kalıcıCanim o yiyecekler hep var bunu dusunelim bnce yarin yaz bize ne yaptigini simdiden basarilar
süper gidiyorsun..Isvec diyetimin 6. Gunune girdim kizlar herkese gunaydinlar bu arada turk kahvemi ictim oglen icin tavuklu salatami yaptim okulda yicem bir an once ders anlatmaliyim ki yiyeceklerden uzaklasayim
karatay varrr dukan varrr isveç varrr..herkesin var bişeylerivar mı güzel diyetler? yaza ne kaldı şurda
Ben zumbaya basliyorum canımiyi diyetle birlikte aktivite de önemli, ben şu aktivite bilekliklerinden aldım denemek için, memnun kaldım, aslında sandığım kadar hareketsiz değilmişim, ama az uyuduğumu da öğrendim normalden. size de tavsiye ederim iyi oluyor
Bugün Bende Aynı Şekilde Yaptım sadece salça koymadım dün haslamistim ıspanagi bugün hiç yemek gelmedi öle akşama doğru yürüyüş yapabilirsem iyi olacak regl oldum ters zamana denk geldiEki Görüntüle 1809386 öğlen yemeğim kızlar..
ıspanağı çok az zeytin yağında kavurdum üstüne 2 yumurta kırdım öteki türlü yiyemem çünkü..çok az da biber salçası koydum renk versin diye..ee bukaa kaçak olur bence..
oof bayılırım buna ben! soğuk ta güzel oluyor bu cok güzel yaz yemeği
aynen canım haşlanmış yenmez öyle saman gibi..yürüyüş yapsak daha da iyi olur tabii ama ben malum belim şimdilik sadece diyet..Bugün Bende Aynı Şekilde Yaptım sadece salça koymadım dün haslamistim ıspanagi bugün hiç yemek gelmedi öle akşama doğru yürüyüş yapabilirsem iyi olacak regl oldum ters zamana denk geldi
inşallah 1. olursun canım..insan liste yaptığında 1. olunca daha bir motive oluyorSelam canlar :) ilk olarak dünkü menüm yazayım. Dün sabah:yarım ıspanaklı gözleme ve şekersiz çayla kahvaltimi yaptım.
Oglen bir şey yemedim
Akşam bir tabak yağsız ve yarım kibrit kutusu kadar peynir rendelenmiş makarna yedim
Bugün sabah: 4 tuzlu pastane kurabiyesi ve şekersiz çay
Oglen yok
Akşama yeşil fasulye yemegi dusunuyorum :)
Cuma liste sırası ben de liste siramda biraz da olsun kilo vermeyi umuyorum.hepinizi cook optum :*
oo olur afiyet olsun o kadar kacamaktan bisey olmazEki Görüntüle 1809386 öğlen yemeğim kızlar..
ıspanağı çok az zeytin yağında kavurdum üstüne 2 yumurta kırdım öteki türlü yiyemem çünkü..çok az da biber salçası koydum renk versin diye..ee bukaa kaçak olur bence..
Kizlar 6. Gunumdeyim bugun biraz kacamak yaptm ama ihtiyacm oldugu icin degil olesine kek yapmistim guzel koktu ama suni soyleyim hemen midem bulandi ya almio karnim artik yarin tam gaz devam bu ilk kacamagim zatenYemek sonrası 15 dk yürüdüm bugün yeter buda malum. İlk gün
oo olur afiyet olsun o kadar kacamaktan bisey olmazbende bugun veli cayini 3 kurbaiye ole kapattim şükür
Aksam
yumurta salatası yedimsadece meyve elma yerim belki
Sana güveniyorumakşam
biftek yerine chilli soslu tavuk(acı metoyu hızlandırsın)
salata
1 kaşık yoğurt(boğazımda kalacaktı yoksa)
2 litre su
1. gün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?