Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dinlen canım çok iyi olmuş kendii işini yapabiliyormusun yalnız olunca dikkatli olda

sağol canımcım..çok kötü değilim çok şükür ama bacağımda uyuşukluk var..dinlenince geçeceğini umuyorum..sonuçta çalışsaydım yine zorlayacaktım ve daha kötü olacaktı Allah korusun..tikkatlice ucundan ucundan yapıyorum işlerimi
dedim dün bende bu kız nerelerde baktım beğenmişsin benigeldi dedim kendi derdimden
geçmiş olsun kuzuya..o teşhis koyamam durumu çok fena..insanın sabrını sınıyorlar..Allah şifasını versin canım
Canim o yiyecekler hep var bunu dusunelim bnce yarin yaz bize ne yaptigini simdiden basarilar
Aynen canım ben de öyle düşünüp sıkıyorum kendimi..onlara her zaman kavuşuruz ama bu kilolar gitmezse kalıcı

Isvec diyetimin 6. Gunune girdim kizlar herkese gunaydinlar bu arada turk kahvemi ictim oglen icin tavuklu salatami yaptim okulda yicem bir an once ders anlatmaliyim ki yiyeceklerden uzaklasayim
süper gidiyorsun..

var mı güzel diyetler? yaza ne kaldı şurda
karatay varrr dukan varrr isveç varrr..herkesin var bişeyleri..sen de seç katıl..başarılar hoşgeldin

kızlarrrrrssss günaydın...isveç 1. gün hadi hayırlısı...
kahvemi yudumluyorum ve yazıyorum az sonra da diyetim ve ev için alışverişe gideceğimm
şekerli de sade de kahve ölsem içemem onun yerine çokkk az yağsız süt koydum
öptüm sizi tatlışlar...

1 türk kahvesi tek şekerli 1 dilim kizarms ekmk 3 çatal kıymalı yumurta kızımdan kaldı

Öğle okula gitmeden ıspanak 1domates 1 meyve yiyeceğim

Akşam 2 yumurta ile salata inşallah bugün kacamaksz olacak:)

iyi diyetle birlikte aktivite de önemli, ben şu aktivite bilekliklerinden aldım denemek için, memnun kaldım, aslında sandığım kadar hareketsiz değilmişim, ama az uyuduğumu da öğrendim normalden. size de tavsiye ederim iyi oluyor

Ben zumbaya basliyorum canım

Bugün Bende Aynı Şekilde Yaptım sadece salça koymadım dün haslamistim ıspanagi bugün hiç yemek gelmedi öle akşama doğru yürüyüş yapabilirsem iyi olacak regl oldum ters zamana denk geldi

Bugün Bende Aynı Şekilde Yaptım sadece salça koymadım dün haslamistim ıspanagi bugün hiç yemek gelmedi öle akşama doğru yürüyüş yapabilirsem iyi olacak regl oldum ters zamana denk geldi
aynen canım haşlanmış yenmez öyle saman gibi..yürüyüş yapsak daha da iyi olur tabii ama ben malum belim şimdilik sadece diyet..

Selam canlar :) ilk olarak dünkü menüm yazayım. Dün sabah:yarım ıspanaklı gözleme ve şekersiz çayla kahvaltimi yaptım.
Oglen bir şey yemedim
Akşam bir tabak yağsız ve yarım kibrit kutusu kadar peynir rendelenmiş makarna yedim
Bugün sabah: 4 tuzlu pastane kurabiyesi ve şekersiz çay
Oglen yok
Akşama yeşil fasulye yemegi dusunuyorum :)
Cuma liste sırası ben de liste siramda biraz da olsun kilo vermeyi umuyorum.hepinizi cook optum :*

inşallah 1. olursun canım..insan liste yaptığında 1. olunca daha bir motive oluyor

oo olur afiyet olsun o kadar kacamaktan bisey olmaz bende bugun veli cayini 3 kurbaiye ole kapattim şükür

Aksam
yumurta salatası yedim sadece meyve elma yerim belki

Yemek sonrası 15 dk yürüdüm bugün yeter buda malum. İlk gün
Kizlar 6. Gunumdeyim bugun biraz kacamak yaptm ama ihtiyacm oldugu icin degil olesine kek yapmistim guzel koktu ama suni soyleyim hemen midem bulandi ya almio karnim artik yarin tam gaz devam bu ilk kacamagim zaten

akşam

biftek yerine chilli soslu tavuk(acı metoyu hızlandırsın)
salata
1 kaşık yoğurt(boğazımda kalacaktı yoksa)

2 litre su

1. gün bitti

uzun zamandir yazmamistim
diyete 57 ile basladim. ilk hafta hic kilo vermedim
ikinci hafta bir kilo aldim 58 oldum ve yuruyus yapiyordum
bu hafta tam tamina 56.7 kg. yuruyuse devam ediyorum.
sogan kurunu beceremedim cunku midem hastalandi... hatta ishal kusma serum igne hastane acil.. o derece bir hafta gecirdim...
simdi iyiyim ve diyete kaldigim yerden devam ediyorum...

kahvaltim

(kalori hesabina gore yiyorum)

iki dilim ekmek üzerine cokokrem surdum.
yanina 100ml. sutlu kahve sekersiz.

ara öğün sadece süt bir bardak soguk ve sekersiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…