Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı

cakmel:4 Mart 2016 Liste yaptı

kaneel:11 Mart 2016 Liste yaptı izinli

ficans:18 Mart 2016 Liste yaptı

sarfansarı:25 Mart 2016 Liste yaptı

girlboymom:1 Nisan 2016 Liste yaptı

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

d1d333:22 Nisan 2016

leylak84:29 Nisan 2016 izinli

yarın S sahlep te sıra kolay gelsin canım

Yeni gelen arkadaşlar haftaya listede olacak tabii düzenli gelenler..Kurallarımız gereği listeye sadece düzenli gelenler girebilir kızlar..
Diğer arkadaşlar da tabii istedikleri zaman aramıza katılıp bildirimde bulunup beraberce kilo vermemize katılabilirler

Tartı yüzümüzü güldürsün bacılar..

selam kızlar isveçte 2. günümün öğle menüsüyle akşamı karıştırdım(değiştirebilirsiniz diyor du ben kendime uyarladım)
lakin 1 salam ve 100 gr yoğurtla doymam mümkün değil..
yoğurdu ve tavuk bölümünü 2 ye bölerek öğlen yemeğimi bitirdim şekil 2 A
akşama da 2. bölümünü yiyecem ki dayanabileyim

bende içemem o şekilde canım sen işini bilirsin sersumcum bence herkez kendine göre değişiklikler yapabilir
bende pul biberli yoğurt yiyorum metoyu çalıştırsın çok faydası varmış biraz uçtumda çok fazla bişey yemedim ama bizi biliyosun ne yesek yarıyo
isveçte sana yarasın kuzum

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
bugün regl oldum şans işte fena şişlik var yürüyüş yapamıyorum birazda ağrım var
oluyor artık yapcak bişey yok hap içerim
kahvaltım=1 büyük tb. ekmeği+peynir+zeytin+1 yumurta+1 kaşık fıtık ezmesi+çay+2 ceviz
ara=pul biberli yoğurt
akşam belli deyil sonra yazayım

Aynen canım kendimize çok abartmadan uyarlamalı..o yoğurt pulbiberi ben de duydum yarasın canım sanada..bizim meto kimsede yok zateee

Uzun zamandır Hatta baya uzun zamandır kk takipcisiyim ama hiç üye olup paylaşımda bulunmak sohbet etmek nasip olmadı Allah Hayırlı eder bu ilk yorumum :) kızlar Benim Temmuzun 30 da düğünüm var pazartesi günü Diyete basladım. sabah kahvaltımı dukan yulaf unu ile yapılmış krep domates salatalık peynir zeytin ile yapıyorum 11 gibi 1 bardak süt öğlen buraya yemek geliyor ev yapımı makarna pilav hariç onuda yiyorum (kase corba 1 kase yemek gibi) acıkırsam türk kahvesi yeşil çay ile geçiştiriyorum aksam 5 de öğlen yediğimin aynısını yiyip saat 7 de 45 dk. aerobik için spor salonuna gidiyorum çıktıgımda ise eve gidip 1 aktivya yiyorum aksam yatmadanda yogurt kürü (yogurt limon pulbiber) ''gerçi dün geçe yemegi unuttum ama'' bana yardımcı olurmusunuz motive olmam için her derde deva olan arkadaşlarım bana yardımcı olun

Selam kızlar

gene tam kaçamaksız bir hafta geçiremedim maalesef

Bugün arkadaştaydık, salata, mercimek köftesi yarım dilim börek ve yarım dilim tatlı yedim

Yürüyüş de yapamadım sabah kızım geç gittiği için

Sersumum çok geçmiş olsun güzelce dinlen bi 10 gün

hosgeldın düğününde hayırlı olsun ınşallah güzelce evlenip r uzun bı omur surersınız ..boyun kav kılon kaç ne kadar vermen lazım hangu diyetı yapacaksınız

hosgeldın düğününde hayırlı olsun ınşallah güzelce evlenip r uzun bı omur surersınız ..boyun kav kılon kaç ne kadar vermen lazım hangu diyetı yapacaksınız

1.65 boyun/ 75,400 kilom
Çook Teşekkür ederim iyi dileklerin için
aslında yaptıgım bir diyet yok sadece aksamları yemıyorum ekmek makarna pilav şeker tuz bunları cıkarttım hayatımdan ve aksamları dediğim gibi spora gidiyorum benım fiziğim armut tipi yani basenlerim cok var göbeğim yok denebilecek kadar

Anladım canım ne sporu yapıyorsun carsamba bende zumbaya başlıcam inşallah başarılı olursun

hoşgeldin canım..Allah tamamına erdirsin... Hep beraber vericez inşallah bu kiloları..başarılar dilerimm
sağol canımcım dinleniyorum bakalım..inşallah iyi olacakbir yere gittin mi tutamıyor insan kendini..telafi edersin sonra canım

Anladım canım ne sporu yapıyorsun carsamba bende zumbaya başlıcam inşallah başarılı olursun
Zumba çok eğlenceli çok doğru seçim canım hayırlı olsun simdidenn :))
Kızlar tartı bu hafta yüzümü guldurecek gibi sabah dayanamadım tartildim ama yarın soyliyim :))))
Bu sabah:1 ince dilim ekmek,iki çatal peynir ve 2 çeri domates, bir tatlı kaşığı tahin pekmez ve şekersiz cay
Öğleyin yok sadece şekersiz ve sutsuz neskafe içtim
Akşam mantar sote yapicaz etsiz sebzeli :)
Yarın listeyi aksam ustu yapayım isterseniz ya da bildirimlere gore aksamı bekleyeyim az kişi bildirim yaparsa yanı :)
Evdeki abur cubur tuketimimi tamamladım sayılır her şeyin dibini siyirdim daha da almam abur cubur inşallah :)))
Herbirinizi ayrı ayrı cook optumm. yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler motive olmak için çok doğru yerdesiniz :)

oh maşallah darısı başımıza..sen duruma göre dediğin gibi yaparsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…