- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 198
- 35
Kalorili ama ona gore ayarladi ise öğünlerini bilemeyizKiz cokokrem kalorili degilmio
Sana güveniyorum
Kandiliniz kutlu olsun kızlar
bende içemem o şekilde canım sen işini bilirsin sersumcum bence herkez kendine göre değişiklikler yapabilirkızlarrrrrssss günaydın...isveç 1. gün hadi hayırlısı...
kahvemi yudumluyorum ve yazıyorum az sonra da diyetim ve ev için alışverişe gideceğimm
şekerli de sade de kahve ölsem içemem onun yerine çokkk az yağsız süt koydum
öptüm sizi tatlışlar...
Aynen canım kendimize çok abartmadan uyarlamalı.bende içemem o şekilde canım sen işini bilirsin sersumcum bence herkez kendine göre değişiklikler yapabilir
bende pul biberli yoğurt yiyorum metoyu çalıştırsın çok faydası varmış biraz uçtumda çok fazla bişey yemedim ama bizi biliyosun ne yesek yarıyo
isveçte sana yarasın kuzum
hosgeldın düğününde hayırlı olsun ınşallah güzelce evlenip r uzun bı omur surersınız ..boyun kav kılon kaç ne kadar vermen lazım hangu diyetı yapacaksınızUzun zamandır Hatta baya uzun zamandır kk takipcisiyim ama hiç üye olup paylaşımda bulunmak sohbet etmek nasip olmadı Allah Hayırlı eder bu ilk yorumum :) kızlar Benim Temmuzun 30 da düğünüm var pazartesi günü Diyete basladım. sabah kahvaltımı dukan yulaf unu ile yapılmış krep domates salatalık peynir zeytin ile yapıyorum 11 gibi 1 bardak süt öğlen buraya yemek geliyor ev yapımı makarna pilav hariç onuda yiyorum (kase corba 1 kase yemek gibi) acıkırsam türk kahvesi yeşil çay ile geçiştiriyorum aksam 5 de öğlen yediğimin aynısını yiyip saat 7 de 45 dk. aerobik için spor salonuna gidiyorum çıktıgımda ise eve gidip 1 aktivya yiyorum aksam yatmadanda yogurt kürü (yogurt limon pulbiber) ''gerçi dün geçe yemegi unuttum ama''bana yardımcı olurmusunuz motive olmam için her derde deva olan arkadaşlarım bana yardımcı olun
hosgeldın düğününde hayırlı olsun ınşallah güzelce evlenip r uzun bı omur surersınız ..boyun kav kılon kaç ne kadar vermen lazım hangu diyetı yapacaksınız
Anladım canım ne sporu yapıyorsun carsamba bende zumbaya başlıcam inşallah başarılı olursun1.65 boyun/ 75,400 kilom
Çook Teşekkür ederim iyi dileklerin için
aslında yaptıgım bir diyet yok sadece aksamları yemıyorum ekmek makarna pilav şeker tuz bunları cıkarttım hayatımdan ve aksamları dediğim gibi spora gidiyorum benım fiziğim armut tipi yani basenlerim cok var göbeğim yok denebilecek kadar
hoşgeldin canım..Allah tamamına erdirsin...Uzun zamandır Hatta baya uzun zamandır kk takipcisiyim ama hiç üye olup paylaşımda bulunmak sohbet etmek nasip olmadı Allah Hayırlı eder bu ilk yorumum :) kızlar Benim Temmuzun 30 da düğünüm var pazartesi günü Diyete basladım. sabah kahvaltımı dukan yulaf unu ile yapılmış krep domates salatalık peynir zeytin ile yapıyorum 11 gibi 1 bardak süt öğlen buraya yemek geliyor ev yapımı makarna pilav hariç onuda yiyorum (kase corba 1 kase yemek gibi) acıkırsam türk kahvesi yeşil çay ile geçiştiriyorum aksam 5 de öğlen yediğimin aynısını yiyip saat 7 de 45 dk. aerobik için spor salonuna gidiyorum çıktıgımda ise eve gidip 1 aktivya yiyorum aksam yatmadanda yogurt kürü (yogurt limon pulbiber) ''gerçi dün geçe yemegi unuttum ama''bana yardımcı olurmusunuz motive olmam için her derde deva olan arkadaşlarım bana yardımcı olun
sağol canımcımSelam kızlar
gene tam kaçamaksız bir hafta geçiremedim maalesef
Bugün arkadaştaydık, salata, mercimek köftesi yarım dilim börek ve yarım dilim tatlı yedim
Yürüyüş de yapamadım sabah kızım geç gittiği için
Sersumum çok geçmiş olsun güzelce dinlen bi 10 gün
Zumba çok eğlenceli çok doğru seçim canım hayırlı olsun simdidenn :))Anladım canım ne sporu yapıyorsun carsamba bende zumbaya başlıcam inşallah başarılı olursun
Mantardan bir şey olmaz ablacim :)) zaten diyetteyken mantar yemeyeni dövüyolarmisçayın yanında dünden kalma mantar içine accuk kaşar ve fırınlandı..kalorisi 70kk kadar kaçamak sayılmaz di mi
Eki Görüntüle 1810165 Eki Görüntüle 1810166
oh maşallah darısı başımızaZumba çok eğlenceli çok doğru seçim canım hayırlı olsun simdidenn :))
Kızlar tartı bu hafta yüzümü guldurecek gibi sabah dayanamadım tartildim ama yarın soyliyim :))))
Bu sabah:1 ince dilim ekmek,iki çatal peynir ve 2 çeri domates, bir tatlı kaşığı tahin pekmez ve şekersiz cay
Öğleyin yok sadece şekersiz ve sutsuz neskafe içtim
Akşam mantar sote yapicaz etsiz sebzeli :)
Yarın listeyi aksam ustu yapayım isterseniz ya da bildirimlere gore aksamı bekleyeyim az kişi bildirim yaparsa yanı :)
Evdeki abur cubur tuketimimi tamamladım sayılır her şeyin dibini siyirdim daha da almam abur cubur inşallah :)))
Herbirinizi ayrı ayrı cook optumm. yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler motive olmak için çok doğru yerdesiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?