hoşgeldin canım..Allah tamamına erdirsin... Hep beraber vericez inşallah bu kiloları..başarılar dilerimm
sağol canımcım dinleniyorum bakalım..inşallah iyi olacakbir yere gittin mi tutamıyor insan kendini..telafi edersin sonra canım
Ya kızlar ya. Az önce tartildim ve sonuç hiç beklediğim gibi değil. Bir ileri bir geri ne olacak bu durumlar. Ekmeği bıraktım, tatlı yok. Daha ne yapayım. Bu nasıl bir dirençtir. Ama olacak bu aldigim 3 gi de çek. Başka yolu yok. Dün yazlık pantolunumu denedim ve cok zor sığdım.
Mantar çok iyi bir seçim metobolizmayi hizlandirir ama ne kadar doyurucu tartışılır. Bir kaç gün üstü üste yemek gerekiyor ben yapamıyorum uzun süre sonra bayiyor beni.
Ya kızlar ya. Az önce tartildim ve sonuç hiç beklediğim gibi değil. Bir ileri bir geri ne olacak bu durumlar. Ekmeği bıraktım, tatlı yok. Daha ne yapayım. Bu nasıl bir dirençtir. Ama olacak bu aldigim 3 gi de çek. Başka yolu yok. Dün yazlık pantolunumu denedim ve cok zor sığdım.
hoşgeldin canım..Allah tamamına erdirsin... Hep beraber vericez inşallah bu kiloları..başarılar dilerimm
sağol canımcım dinleniyorum bakalım..inşallah iyi olacakbir yere gittin mi tutamıyor insan kendini..telafi edersin sonra canım
Isvec diyetimin yarin 8. Gunu kizlar bu iko gun azcik kacamak oldu ama telafi edilemesi icin coooook yurudum neyse metabolizmayo sasirttik doyelm ve yarin devam edelim
evet ama 100gr. 400kusur kalori yani ben yuz gram yemiorm hic,, tadimlik yiyorum kaloriyi ona gore hesapliyorum gun icinde almam gereken kaloriyi onunla doldurdum gibi bir guncukten bisiyyy olmaz :)))
iyi giriyor canim 4.gununde yani dün oruç ttuttm 5.gunden dev edicem çok kilo veremesemde detoks gibi olur sonrada diyetisyen listesine dev edicem pes etmek yok bugun 5.gün az sonra limonlu havucumu yiycem:)
Kızlar dün saat 7 de gene spordaydım ağırlık çalıştık squat aksam sadece aktivya yedım namaz kılacaktım yorgunluktan bayılmışım resmen az önce yulaf unu ıle yapılma 2 krep çeri domates salatalık peynir zeytin vee limonlu yeşilçay içtim