Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah tedirginim bu zamana kadar hiç sıkı bir diete girmedim veremem diyerekten korkuyorum bıktım artık bu göruntumdende

Ya kızlar ya. Az önce tartildim ve sonuç hiç beklediğim gibi değil. Bir ileri bir geri ne olacak bu durumlar. Ekmeği bıraktım, tatlı yok. Daha ne yapayım. Bu nasıl bir dirençtir. Ama olacak bu aldigim 3 gi de çek. Başka yolu yok. Dün yazlık pantolunumu denedim ve cok zor sığdım.

inşallah tedirginim bu zamana kadar hiç sıkı bir diete girmedim veremem diyerekten korkuyorum bıktım artık bu göruntumdende
hepimizde aynı dert canım..
sabır sabır başka yolu yok canım..ben de aynı durumdayım biliyorsun

İnşallah canım

Olmuyor canım ya dışarıda olunca azcık ucundan da olsa gidiyor

çayın yanında dünden kalma mantar içine accuk kaşar ve fırınlandı..kalorisi 70kk kadar kaçamak sayılmaz di mi
Eki Görüntüle 1810165 Eki Görüntüle 1810166

Ne kaçamağı bence metabolizma hızlandırıcı , ben de çok severim 1 bütün paketi yiyebilirim

Isvec diyetimin yarin 8. Gunu kizlar bu iko gun azcik kacamak oldu ama telafi edilemesi icin coooook yurudum neyse metabolizmayo sasirttik doyelm ve yarin devam edelim

Kızlar dün saat 7 de gene spordaydım ağırlık çalıştık squat aksam sadece aktivya yedım namaz kılacaktım yorgunluktan bayılmışım resmen az önce yulaf unu ıle yapılma 2 krep çeri domates salatalık peynir zeytin vee limonlu yeşilçay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…