ben de çok severim canım mantarı ve haklısın dukanda da izin veriyor mantara zatenİnşallah canım
Olmuyor canım ya dışarıda olunca azcık ucundan da olsa gidiyor
Ne kaçamağı bence metabolizma hızlandırıcı , ben de çok severim 1 bütün paketi yiyebilirim
Allah kabul etsin canımBen bugün oructum o yüzden iftarda az kaçamak oldu işvece yarin 5.günden devam
bildirim yapmamak yok hatunnnn..Gunaydinlar
Bugun kilo bildirimi yapmayacagim. Cunku sabit ve 3 gundur reglim sokulmedi az geliyor sislik cok.
zaten 1 hafta düzenli bildirim yapman lazım canım..düzenli geleceksen tabii eklerim listeye..kilonu kaydet haftaya lazım olacakBen pazartesi basladıgım ıçın hemen tartılmak ıstemıyorum listeye benıde alın ama 75,400 ile basladım pazatesi yas 22 boy 1,65
cicim bak senle aynı kiloyu vermişiz ama sen beni geçmişin tabii aynı kiloda olsak küsuratlarla beni geçecektinrumuz:girlboymom
geçen hafta kilo:77.6kg
bu hafta kilo:76.8
fark:-----800gr
yüzde:%1,03
cicim bak senle aynı kiloyu vermişiz ama sen beni geçmişin tabii aynı kiloda olsak küsuratlarla beni geçecektinheheh kıskandım olmadı
valla benim yoktu senin benim havucumda gözün kaldıydsa bilememsize yazarken kahvemi döktüm ekmeğim ıslandı yeniden kızarttım kahve yerine de sallama çay koydum ..kimin gözü vardı kahvaltımda
ooo kıskanma sekerim ende vermişin üperin 2gün isvecle böyle verdiysen ohhveeeee şükür gene 84 ü gördüm devam durmak yokçizelgeyi de değiştirelim ugur böcüğüm uğur getirsin inşallah bana
rumuz:sersum
diyeti:2 gündür isveç gerisi karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.3 kg
bu hafta:84.5kg
fark:-800
yüzde:-%0.937
spor:yok
S sahlep kolay gelsin cicim
ay alemsin sersum arada ufak kacamak olur bende form pirinc patlagı yedim bugun az sonra balıgımı yiycem :)) yarın kocam nöbetci ondan bozmam ama pazar misafirliğe gidecem bozmayacam inş.kahvaltım isveç 3.gün
2 lokma kahve(gerisi malum)
1 dilim kızarmış ekmek(ayy ne iyi geldiiiii...ama üstüne accuk tereyağ ve salça sürdümnasılsa şeker yemiyorum çayla )
1 bardak çay
öğlen akşamın 1 yumurtasını ıspanağın yarısına eklerim salatayı da yarı yarıya yerim..öğün tamamlanmış olur..
4. günde peynir olması işimi kolaylaştıracak lakin yarın bizimkiler evde..öğlenle sabahı karıştırıcam anlıyacağınız..e napalım olur okaaaa diyeti bozdum mu yoooo bozmadım sadece isveçi Türk işe çevirdim
Ne gözü kalınacak kahvaltımız var yavalla benim yoktu senin benim havucumda gözün kaldıydsa bilemem
ooo kıskanma sekerim ende vermişin üperin 2gün isvecle böyle verdiysen ohhdevam metabolizmaya yenilmiycexz
ay alemsin sersum arada ufak kacamak olur bende form pirinc patlagı yedim bugun az sonra balıgımı yiycem :)) yarın kocam nöbetci ondan bozmam ama pazar misafirliğe gidecem bozmayacam inş.
)
haha bende daha coktum eminim ama böyle düsündüm :)) bizi isvec paklar bosver 13 gun gelir gecerNe gözü kalınacak kahvaltımız var yaama bugün ki ekmeğim çok messuddd etti benii
aslına bakarsan isveçe başladığımda daha fazlaydım yani geçen haftaya göre 800gr ama aslında 1.5 kilo gitmiş 2 gündesevindim doğrusuu haklısın durmak yok
ayy zaten onlar olunca zor geçiyor..keşke hafta sonu gelmeyeydi diyecem nerdeyseduymasın ama en azından 5. günüm falan olaydı..geç başladım ben..neyse tutucam kendimi..sözz
13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin.haha bende daha coktum eminim ama böyle düsündüm :)) bizi isvec paklar bosver 13 gun gelir gecerkocan duymasın benimki bvizde mi diyetteyiz diyo hemen ekmek oldugu gün bende m utluyum
hahah seninkide mi o dönem yaptı benimkide gectim ohh ne zormus dedi ama hergun por yapıyor denetleme olmasada az yer benimki 80 kg:))13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti
güzel gelinliği düsün motive ol bizim oyle seyelr olmayınca daha az motive oluyoruz:)Kızlar Öğlen Yemeğim 1 Kase Çorba 1 Kase Ispanak su saate kadar suan da 1,5 L. su içtim.
hahah seninkide mi o dönem yaptı benimkide gectim ohh ne zormus dedi ama hergun por yapıyor denetleme olmasada az yer benimki 80 kg:))
güzel gelinliği düsün motive ol bizim oyle seyelr olmayınca daha az motive oluyoruz:)
demi utanbdıralım onları gecen yıl o kadar jkücük ebekle 68 kiloydum bi yılda geri aldım cok gzürl vermiştim off neye verdcem urda 76 desek 8 kg kaldıbenimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kilo adamlar daha iradeli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?