Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

filiztoprak
başlangıç kilo=76.6
g. hafta=74.7
bu hafta=74.5
fark=0.2
haftalık yüzde=% o.267
spor=bu hafta yok
diyet şekli=kalori hesabı
hedef=65
200 gr vermişim manyak bi meto var bende geçen haftaalmıştım bu hafta hem regl hemde yürüyüş yok vermişim neyse bunada şükür
sahlep liste sende heralde canım kolay gelsin
tekrar gelirim

İnşallah canım

Olmuyor canım ya dışarıda olunca azcık ucundan da olsa gidiyor

Ne kaçamağı bence metabolizma hızlandırıcı , ben de çok severim 1 bütün paketi yiyebilirim
ben de çok severim canım mantarı ve haklısın dukanda da izin veriyor mantara zaten

Ben bugün oructum o yüzden iftarda az kaçamak oldu işvece yarin 5.günden devam
Allah kabul etsin canım
Gunaydinlar
Bugun kilo bildirimi yapmayacagim. Cunku sabit ve 3 gundur reglim sokulmedi az geliyor sislik cok.
bildirim yapmamak yok hatunnnn..liste düzeni için kusura kalmaa şiş olduğunu biliyon zate
S sahlep ekle cicim sarfansarıyı da sabitmiş

Ben pazartesi basladıgım ıçın hemen tartılmak ıstemıyorum listeye benıde alın ama 75,400 ile basladım pazatesi yas 22 boy 1,65
zaten 1 hafta düzenli bildirim yapman lazım canım..düzenli geleceksen tabii eklerim listeye..kilonu kaydet haftaya lazım olacak

veeeee şükür gene 84 ü gördüm devam durmak yokçizelgeyi de değiştirelim ugur böcüğüm uğur getirsin inşallah bana

rumuz:sersum
diyeti:2 gündür isveç gerisi karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.3 kg
bu hafta:84.5kg
fark:-800
yüzde:-%0.937
spor:yok

S sahlep kolay gelsin cicim

Son düzenleme:
kahvaltım isveç 3.gün

2 lokma kahve(gerisi malum)
1 dilim kızarmış ekmek(ayy ne iyi geldiiiii...ama üstüne accuk tereyağ ve salça sürdüm nasılsa şeker yemiyorum çayla )
1 bardak çay

öğlen akşamın 1 yumurtasını ıspanağın yarısına eklerim salatayı da yarı yarıya yerim..öğün tamamlanmış olur..
4. günde peynir olması işimi kolaylaştıracak lakin yarın bizimkiler evde.. öğlenle sabahı karıştırıcam anlıyacağınız..e napalım olur okaaaadiyeti bozdum mu yoooo bozmadımsadece isveçi Türk işe çevirdim

cicim bak senle aynı kiloyu vermişiz ama sen beni geçmişin tabii aynı kiloda olsak küsuratlarla beni geçecektin heheh kıskandım olmadı

size yazarken kahvemi döktüm ekmeğim ıslandı yeniden kızarttım kahve yerine de sallama çay koydum ..kimin gözü vardı kahvaltımda
valla benim yoktu senin benim havucumda gözün kaldıydsa bilemem
ooo kıskanma sekerim ende vermişin üperin 2gün isvecle böyle verdiysen ohh devam metabolizmaya yenilmiycexz

ay alemsin sersum arada ufak kacamak olur bende form pirinc patlagı yedim bugun az sonra balıgımı yiycem :)) yarın kocam nöbetci ondan bozmam ama pazar misafirliğe gidecem bozmayacam inş.
)

Ne gözü kalınacak kahvaltımız var yaama bugün ki ekmeğim çok messuddd etti benii
aslına bakarsan isveçe başladığımda daha fazlaydım yani geçen haftaya göre 800gr ama aslında 1.5 kilo gitmiş 2 gündesevindim doğrusuuhaklısın durmak yok
ayy zaten onlar olunca zor geçiyor..keşke hafta sonu gelmeyeydi diyecem nerdeyseduymasınama en azından 5. günüm falan olaydı..geç başladım ben..neyse tutucam kendimi..sözz

haha bende daha coktum eminim ama böyle düsündüm :)) bizi isvec paklar bosver 13 gun gelir gecer kocan duymasın benimki bvizde mi diyetteyiz diyo hemenekmek oldugu gün bende mutluyum

haha bende daha coktum eminim ama böyle düsündüm :)) bizi isvec paklar bosver 13 gun gelir gecer kocan duymasın benimki bvizde mi diyetteyiz diyo hemenekmek oldugu gün bende mutluyum
13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti

ara

pirinc patlagı eti form bi paket

ogle

bi kutu ton balıgı yedim

aksam tavuk gögsü salata yerim belki brokoli yerine karnıbahar haslarım ama hastane ziyaretşne gidicem sanmıyıorunm

benimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kiloadamlar daha iradeli maşallah
demi utanbdıralım onları gecen yıl o kadar jkücük ebekle 68 kiloydum bi yılda geri aldım cok gzürl vermiştim off neye verdcem urda 76 desek 8 kg kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…