vericez vericezAyyy inşşş.. bu sefer olur da sevincimi hepimiz paylaşırızzzumutluyummmmmmm
utandıralım kısssdemi utanbdıralım onları gecen yıl o kadar jkücük ebekle 68 kiloydum bi yılda geri aldım cok gzürl vermiştim off neye verdcem urda 76 desek 8 kg kaldı
öğlen yemeğim
ıspanaklı 1 yumurta
2 kaşık bakla(geçen almıştım pişirmiştim ziyan olmasın zeytinyağlı sebze)
2 salam(hindi)
şalgam suyu
aman isveçliler şalgam suyunu ne bilecek 3 kk süper meto çalıştırıcı..kuru kuru boğazımda kalıyo bee
Sersumcum seninki Türk usülü isveç olmuş gibiöğlen yemeğim
ıspanaklı 1 yumurta
2 kaşık bakla(geçen almıştım pişirmiştim ziyan olmasın zeytinyağlı sebze)
2 salam(hindi)
şalgam suyu
aman isveçliler şalgam suyunu ne bilecek 3 kk süper meto çalıştırıcı..kuru kuru boğazımda kalıyo bee
13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti
kıs benimkininde meto su güzel çalışıyo diyet yapsa beni geçer şu an 92 kilo herşeyi yiyo adam hep aynı çatlatçaklar bizibenimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kilo adamlar daha iradeli maşallah
13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti
kızlar adamları çekiştirdik yahubenimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kilo adamlar daha iradeli maşallah
liste çok doğal olmuş canımTekrar selamlar çıtır kızlarBu haftaki listeyle (8nisan) karşınızdayımm
1.miz Sahlep. Kilo kaybı % 1.63Liste sıramda 1. olmak da ayrı bir keyif yani,söylemeden geçemiycem
2.miz Girlboymom .Kilo kaybı % 1.03
3.müz Sersum. Kilo kaybı % 0.937
4.müz Filiztoprak. Kilo kaybı % 0.267
Sarfansari'nın kilosu sabit kalmış
Neslihnsltan'da +300 gram almış
Listemize katılım bu kadardı kızlarr. Hepinizi kocaman öptümm
Canım step tahtasında nasıl bir çalışma uyguluyorsunuz hocanla? Ben de uyguliyimaerobik yapıyorum hergun degıstırıyor hoca bi gun plates topu bi gün step tahtası bi gün minder
Canım canım sizlerin samimiyetinden kaynaklanıyor o doğallıkliste çok doğal olmuş canım
Canım sağolasın ilgine. Telefondan girince bazen geçmiş sayfalara bakamıyorum,gözümden kaçmış. Geçti çok şükür,tatlı çok yedim o ara. Strese girince çok yiyorum ben,tatlıya düşkünlüğüm artıyor. Şimdi yok gibi,inşallah bi daha tekrarlamazCanım kurdeşen dökmüşsun tatlı yemekten oluyor dikkat et yada antibiyotik aldıysan yakında onun etkisi ile enzimler yükseliyor tekrar ederse doktora git sen ne okumustun ne üzerine akademik yapıyorsun..burdan uzaklasinca hepimiz cozutuyoruz
@neslihansltn hakkettin aldin aslında yazin daha çok zayıflama olmalı bizim topik döküldü resmenneyse toplu az
A aaadddaaa naptın isveci yarin seninleyim
@yklm hoşgeldin üzme canini hayırlı olsun vermek iste yeterki verirsin ac karnına su iç ve mutlaka yarim saat yürüyüş yoksa zor oluyor kalkınca 50 kere zıplarsan metobolizma hızlanıyor ..hangi diyeti yapacaksin elimizden geldiğinde menü bildiriyoruz cuma günleri kilo bidldirimi birincisi oluyor
ooo afiyetler olsunnbnde bı sıgara içim aksam kacırma aman dikkat kızlar :)
ah kızlar o cigarayı da içmeyeydiniz iyiydiiSelam kızlar hayırlı cumalar maşallah kilolar gidiyor yürüyüşte yaptım diyete tam gaz devam çiçeklerimin topraklarını değiştirdim kahve ve sigara keyfi FOTO Neden KONMUYOR bugun
hoşgeldin başarılarben bu hafta karabuğday diyetine başladım bugün 5. günüm hiç tartılmadım yarın sabah bakalım sonuç ne olacak daha önce bunu deneyen var mı aranızda bilmem , forumda karabuğday diyeti başlığında net sonuç göremedim
bu başlık daha aktif inş herkes sağlıklı mutlu ve ideal kilosuna ulaşır
motive etmek ve motive olmak için aranıza katılmak istedim birazdan yürüyüşe çıkacağım görüşmek üzere
ellerine sağlık canım vee tebrik ederimmmTekrar selamlar çıtır kızlarBu haftaki listeyle (8nisan) karşınızdayımm
1.miz Sahlep. Kilo kaybı % 1.63Liste sıramda 1. olmak da ayrı bir keyif yani,söylemeden geçemiycem
2.miz Girlboymom .Kilo kaybı % 1.03
3.müz Sersum. Kilo kaybı % 0.937
4.müz Filiztoprak. Kilo kaybı % 0.267
Sarfansari'nın kilosu sabit kalmış
Neslihnsltan'da +300 gram almış
Listemize katılım bu kadardı kızlarr. Hepinizi kocaman öptümm
Sersumcum seninki Türk usülü isveç olmuş gibişalgam çok güzel ben de çok seviyorum,hatta akşama içeyim İsveçte takipteyim sizi,sizler verim alırsanız ben de başlıycam ama ben 1 haftadan çok yapamam
kıs benimkininde meto su güzel çalışıyo diyet yapsa beni geçer şu an 92 kilo herşeyi yiyo adam hep aynı çatlatçaklar bizi
kızlar adamları çekiştirdik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?