Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamlar kızlar :))
Sabahki menüm: 1 tabaktan az mantar sote(sabah sabah bir canım çekti dayanamadımvalla :)))
1 yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 1 ince dilim ekmek
Akşama daha belli değil :))
Kilo bildirimimi de yapayım. Geçen haftaki kilom 61
Bu haftaki kilom 60 :))
℅1.63 kilo kaybı :))
Kalori sayımı diyeti yapıyorum, spor yapmıyorum
Bildirimler gelmeye başlamış kilolar gidiyor yasasinnn. Az daha bildirim gelsin yaparım listeyi. Hepinizi çok optum :*

öğlen yemeğim

ıspanaklı 1 yumurta
2 kaşık bakla(geçen almıştım pişirmiştim ziyan olmasın zeytinyağlı sebze)
2 salam(hindi)
şalgam suyu

aman isveçliler şalgam suyunu ne bilecek 3 kk süper meto çalıştırıcı..kuru kuru boğazımda kalıyo bee

ooo afiyetler olsunn bnde bı sıgara içim aksam kacırma aman dikkat kızlar :)

ben bu hafta karabuğday diyetine başladım bugün 5. günüm hiç tartılmadım yarın sabah bakalım sonuç ne olacak daha önce bunu deneyen var mı aranızda bilmem , forumda karabuğday diyeti başlığında net sonuç göremedim
bu başlık daha aktif inş herkes sağlıklı mutlu ve ideal kilosuna ulaşır
motive etmek ve motive olmak için aranıza katılmak istedim birazdan yürüyüşe çıkacağım görüşmek üzere

Tekrar selamlar çıtır kızlar Bu haftaki listeyle (8nisan) karşınızdayımm

1.miz Sahlep. Kilo kaybı % 1.63 Liste sıramda 1. olmak da ayrı bir keyif yani,söylemeden geçemiycem
2.miz Girlboymom .Kilo kaybı % 1.03
3.müz Sersum. Kilo kaybı % 0.937
4.müz Filiztoprak. Kilo kaybı % 0.267

Sarfansari'nın kilosu sabit kalmış

Neslihnsltan'da +300 gram almış

Listemize katılım bu kadardı kızlarr. Hepinizi kocaman öptümm

Sersumcum seninki Türk usülü isveç olmuş gibi şalgam çok güzel ben de çok seviyorum,hatta akşama içeyim İsveçte takipteyim sizi,sizler verim alırsanız ben de başlıycam ama ben 1 haftadan çok yapamam

13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti

benimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kiloadamlar daha iradeli maşallah
kıs benimkininde meto su güzel çalışıyo diyet yapsa beni geçer şu an 92 kilo herşeyi yiyo adam hep aynı çatlatçaklar bizi
13 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama 6 gün kesin..benimkinin spor denetlemesi bitti bıraktı diyeti

benimki de spora devam ediyor.yer ama benimki .metabolizma süper onlarda azimli adam 76 kiloadamlar daha iradeli maşallah
kızlar adamları çekiştirdik yahu

liste çok doğal olmuş canım

aerobik yapıyorum hergun degıstırıyor hoca bi gun plates topu bi gün step tahtası bi gün minder
Canım step tahtasında nasıl bir çalışma uyguluyorsunuz hocanla? Ben de uyguliyim Benim evde stepperım var.üzerine çıkıp basıyorsun. Ben alt baldırlarımdan şikayetçiyim. Vidasını gevşettim,çok sertte kas yaparım diye korktum. 5 dakika orta zorlukta basıyorum,ama o bile çok yoruyor,ter içinde kalıyorum. Usandım şu tombik bacaklarımdan

Canım sağolasın ilgine. Telefondan girince bazen geçmiş sayfalara bakamıyorum,gözümden kaçmış. Geçti çok şükür,tatlı çok yedim o ara. Strese girince çok yiyorum ben,tatlıya düşkünlüğüm artıyor. Şimdi yok gibi,inşallah bi daha tekrarlamaz
Ben psikoloji üzerine master yapıyorum canım,onu bitirmeye çalışıyorum. Hocam biraz gıcık,geçen hafta çok kafaya taktım. Şimdi az daha rahatım,nolcaksa olsun diyorum sağlığım iyi olsun da siteden çıkmıycam artık,burda vakit geçirince güzel kilo veriliyor

oglen iki kurabiye ve uc sarma iki bardak ayrana ilave oldu..

ara ogun: zencefilli gazoz ve yarim salata

aksam : tost (karisik ama porsiyon kucuk) ve mantar kavurma

kalori az ciksa da kesin gram fazla cikacak tartilmiyorum sabah ac karina tartilmak en dogrusu :) moral bozmaya hic gerek yok hava bir gunesli bir yagmurlu... ama bugun 4 km. yürüdüm... 6kg kaldi kizlar... yavas yavas verip bir daha hiiic almamak dilegiyle..,

Kizlarrr nasilsinizz heoinizin yazdiklarini okuyorum da ne kadar da guzel kilolar vermissiniz ben isvecin 8.gunundeyim 2 gun kacamak yaptm ama bi o kadar da yurudum bu diyey resmen gobek eritio kizlar cok mutluyum ama size bisey sormam lazim.neden basladigimiz hicbir diyet kacamaksiz olmuyo

ooo afiyetler olsunn bnde bı sıgara içim aksam kacırma aman dikkat kızlar :)

Selam kızlar hayırlı cumalar maşallah kilolar gidiyor yürüyüşte yaptım diyete tam gaz devam çiçeklerimin topraklarını değiştirdim kahve ve sigara keyfi FOTO Neden KONMUYOR bugun
ah kızlar o cigarayı da içmeyeydiniz iyiydiiyazık size
hoşgeldin başarılar
ellerine sağlık canım vee tebrik ederimmm

kıs benimkininde meto su güzel çalışıyo diyet yapsa beni geçer şu an 92 kilo herşeyi yiyo adam hep aynı çatlatçaklar bizi

kızlar adamları çekiştirdik yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…