Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım sen kaç kilo verdin 8 günde...ah o kaçamaklar da nefsimize hakim olamamak karşımızda hapur hupur yiyen aile fertleri..en azla atlatmaya çalışıyoruz..

ohh afiyet olsun şu domates ve salatalik cikti ya hayat kurtarıyor. hormonlu olmasin diye bir kis bekledim... bu gun bir pazara gidilir artik....
Bende 1 kis almadim. Konservelerimi kullandim. 2 hafta once almaya basladim artik. 14 aylik.kizim var salatalik delisi

Kızlar birşey soracagım spor yapanların fitness yapanların spor esnasında yag yakımı için kullandıgı L-carnitin diye bir ürün var kullanan varmıdır?

Canım çok sıkkın ya bi ileri bir geir dün den beri 600 gr almış görünüyorum ve sinir oldum nasıl bunyem var azcik kacirsam hemen kilo oluyor yaaa neyse isvec 6.gün oda çok ise yaramıyor bende sanırım neyse 13.gun yapabildigim kadar yaapyim diyetisyen listesine doncem zumba ise yarr insallah ya off hayat boyu bi diyet bi bırak olmak istemiyorum

Kahvaltım

eline saglik 2.olmusum aferin bana

piskoloji masteri yaparken piskolojimi bozan öğretmen diyorsun yani anladım canım kolay gelsin inşallah çabucak bitir ..

ah ah bilsem o kacamaklari yapmayıp dal gibi olcam

Canım bende o konudan müzdaribim hocama sordum bana şöyle bir cevap verdi ve içim rahatladı hergün tartılma içtiğin 2 bardak su yarım kilo fazla cıkmana vesile olur ve bu senin piskolojine dokunur ilk önce haftada bir tartılmayı adet edin daha sonra tuvalete cıkman düzenlimi idrar rengin acık mı yeterli su tüketiyormusun günlük hareket egzersizini yapıyormusun vücut ilk su ödem atar en son yağı parçalar o yüzden herkez sabır ve azim diyor bu yolda. Sende bozma moralini güzelce kahvaltını yap illa kesmek istiyorum diyor isen 5 den sonra hiçbirşey yeme ve mekik squat hergün yap 10 günde kendini farkedersin.

saol canım artık cumadan cumaya tartım cam kendimi tutup günler çok uzun canim 5ten sonra bisey yememk çok zor esim le 7de yiyoruz ama carsamba zumba ile iyi olacak eminim saol canim

selam kızlar...
I imspecial tartıyla küsmemekte lazım ben de hergün tartılıyorum ki nerde hata yaptım bileyim..++ da çıksam günlük ++lar genelde şişkinlik..moralimi bozmuyorum..ama 3-4 gün dikkat et sonra gene ++ işte o morali sıfıra indiriyor...regl yaklaşmaya başlayınca mesela yaklaşık 1 hafta önceden şişiyorum ben..alıştım artık herkesin metosu ayrı çalışıyor zaten benimki tırtt
neyse herkes kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın tabii ..

isveç yine Türkişe döndü ama çok değil
kahvaltım

1 dilim ekmek
az peynir
yarım yumurta
pastırma

2. öğünüm

salata üstüne tavuk sote
şalgam suyu
yoğurt

bugün hafta sonu olduğundan 2 öğün oldu aparatif olarak 5-6 çilek
bizimkillere patlattığım mısırdan accuk 2 lt suyuım cepte
p.tesi sıkıcaz gene belli oldu

sağol canım sen kaç kilo verdin 8 günde...ah o kaçamaklar da nefsimize hakim olamamak karşımızda hapur hupur yiyen aile fertleri..en azla atlatmaya çalışıyoruz..
Tartilmiorum cnm kac verdim bilmiorum ama ben ve cevremdekiler farkediolar zayifladifimi inanin ki tartilinca moralum bozuluo ama snra topli sonuc yazcam

Tartilmiorum cnm kac verdim bilmiorum ama ben ve cevremdekiler farkediolar zayifladifimi inanin ki tartilinca moralum bozuluo ama snra topli sonuc yazcam
hadi bakalım sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz..
Kizlar bazilatiniz azcik yesem ertesi gun kilo aliorum demis bende oyle saniyordum ama o aldigimiz bi gunde yag degil odem inanin ki ertesi gun bol su icip yuruyun aninda atiosunuz
ben de katılıyorum buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…