sağol canım sen kaç kilo verdin 8 gündeKizlarrr nasilsinizz heoinizin yazdiklarini okuyorum da ne kadar da guzel kilolar vermissiniz ben isvecin 8.gunundeyim 2 gun kacamak yaptm ama bi o kadar da yurudum bu diyey resmen gobek eritio kizlar cok mutluyum ama size bisey sormam lazim.neden basladigimiz hicbir diyet kacamaksiz olmuyo
ohh afiyet olsun şu domates ve salatalik cikti ya hayat kurtarıyor. hormonlu olmasin diye bir kis bekledim... bu gun bir pazara gidilir artik....Gunaydin kizlar sabah kahvaltim domates salatalik 2 yumurta 1 satili 1 sade beyaz ve limonlu yesil cay
ohh afiyet olsun şu domates ve salatalik cikti ya hayat kurtarıyor. hormonlu olmasin diye bir kis bekledim... bu gun bir pazara gidilir artik....
Bende 1 kis almadim. Konservelerimi kullandim. 2 hafta once almaya basladim artik. 14 aylik.kizim var salatalik delisiohh afiyet olsun şu domates ve salatalik cikti ya hayat kurtarıyor. hormonlu olmasin diye bir kis bekledim... bu gun bir pazara gidilir artik....
Selam kızlarl
Sabah tartıldım ama bildirim yapmayı unuttum
2 hafta önce 69,6
Bu hafta 69,9
Inşallah haftaya eksi görürüm
eline saglik 2.olmusum aferin banaTekrar selamlar çıtır kızlarBu haftaki listeyle (8nisan) karşınızdayımm
1.miz Sahlep. Kilo kaybı % 1.63Liste sıramda 1. olmak da ayrı bir keyif yani,söylemeden geçemiycem
2.miz Girlboymom .Kilo kaybı % 1.03
3.müz Sersum. Kilo kaybı % 0.937
4.müz Filiztoprak. Kilo kaybı % 0.267
Sarfansari'nın kilosu sabit kalmış
Neslihnsltan'da +300 gram almış
Listemize katılım bu kadardı kızlarr. Hepinizi kocaman öptümm
piskoloji masteri yaparken piskolojimi bozan öğretmen diyorsun yaniCanım sağolasın ilgine. Telefondan girince bazen geçmiş sayfalara bakamıyorum,gözümden kaçmış. Geçti çok şükür,tatlı çok yedim o ara. Strese girince çok yiyorum ben,tatlıya düşkünlüğüm artıyor. Şimdi yok gibi,inşallah bi daha tekrarlamaz
Ben psikoloji üzerine master yapıyorum canım,onu bitirmeye çalışıyorum. Hocam biraz gıcık,geçen hafta çok kafaya taktım. Şimdi az daha rahatım,nolcaksa olsun diyorum sağlığım iyi olsun dasiteden çıkmıycam artık,burda vakit geçirince güzel kilo veriliyor
ah ah bilsem o kacamaklari yapmayıp dal gibi olcamKizlarrr nasilsinizz heoinizin yazdiklarini okuyorum da ne kadar da guzel kilolar vermissiniz ben isvecin 8.gunundeyim 2 gun kacamak yaptm ama bi o kadar da yurudum bu diyey resmen gobek eritio kizlar cok mutluyum ama size bisey sormam lazim.neden basladigimiz hicbir diyet kacamaksiz olmuyo
Canım çok sıkkın ya bi ileri bir geir dün den beri 600 gr almış görünüyorum ve sinir oldum nasıl bunyem var azcik kacirsam hemen kilo oluyor yaaa neyse isvec 6.gün oda çok ise yaramıyor bende sanırım neyse 13.gun yapabildigim kadar yaapyim diyetisyen listesine doncem zumba ise yarr insallah ya off hayat boyu bi diyet bi bırak olmak istemiyorum
Kahvaltım Eki Görüntüle 1810983 Eki Görüntüle 1810983
saol canım artık cumadan cumaya tartım cam kendimi tutup günler çok uzun canim 5ten sonra bisey yememk çok zor esim le 7de yiyoruz ama carsamba zumba ile iyi olacak eminim saol canimCanım bende o konudan müzdaribim hocama sordum bana şöyle bir cevap verdi ve içim rahatladı hergün tartılma içtiğin 2 bardak su yarım kilo fazla cıkmana vesile olur ve bu senin piskolojine dokunur ilk önce haftada bir tartılmayı adet edin daha sonra tuvalete cıkman düzenlimi idrar rengin acık mı yeterli su tüketiyormusun günlük hareket egzersizini yapıyormusun vücut ilk su ödem atar en son yağı parçalar o yüzden herkez sabır ve azim diyor bu yolda. Sende bozma moralini güzelce kahvaltını yap illa kesmek istiyorum diyor isen 5 den sonra hiçbirşey yeme ve mekik squat hergün yap 10 günde kendini farkedersin.
aynen aynenBenim isveç norveç olduisvec norveç danimarka belçika belçika hollanda
Tartilmiorum cnm kac verdim bilmiorum ama ben ve cevremdekiler farkediolar zayifladifimi inanin ki tartilinca moralum bozuluo ama snra topli sonuc yazcamsağol canım sen kaç kilo verdin 8 günde...ah o kaçamaklar da nefsimize hakim olamamak karşımızda hapur hupur yiyen aile fertleri..en azla atlatmaya çalışıyoruz..
hadi bakalım sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz..Tartilmiorum cnm kac verdim bilmiorum ama ben ve cevremdekiler farkediolar zayifladifimi inanin ki tartilinca moralum bozuluo ama snra topli sonuc yazcam
ben de katılıyorum buna..Kizlar bazilatiniz azcik yesem ertesi gun kilo aliorum demis bende oyle saniyordum ama o aldigimiz bi gunde yag degil odem inanin ki ertesi gun bol su icip yuruyun aninda atiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?