Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim arada bu diyetler iyi ama en iyisi diyet listesi. Ve 1-2 ayda da diyetisyene.gitmek gerekki, motive oluyorsun liste degistiriyorsun. Ben gideli 1,5 aya yaklasti. Onumuzdeki haftalarda gidecem. 2 ayda 1 kilo vermis olacagim ama yine de gidecegim.

Bunda diyetisyenden adimsayar da isteyecegi.. Tek yaptigim yuruyuz spor olarak onu da kontrollu artirarak yapayim bari. Cunku siklasmaya ihtiyacim vr

selam kızlarr...herkeşler gezmede di miii..bahar geldi tabee..sakın kaçamak yapmayın..yapçaksanız da çok yapmayın
ben de bugün kaçamak yok
2. öğünüm(öğlen akşam karışık isveç 5. gün)

hamsi ve çinekop(maalesef haşlama değildırrr)
salata
şalgam suyu

ulusa anafartalar çarşısına gittik aktardan belim için ibrahim saraçoğlunun dediği kür için yağ ve ot aldık..bakalım şu uyuşukluk da geçerse çok mutlu olucam..ardında bir de kilo vermeye başlarsam belim daha da rahatlar eminim..
oradan tabii sebzeleri balıkçıları görünce balık, tatlı kıl biber, tokat yaprağı..kısaca önüme ne geldiyse aldım...he bi de yaz için eskiyen mangalımızın yerine kobacann bi mangal aldık kocama pek sevindi adamm
bu günüm işte böylee bayaa yürüdüm ve belim daha iyi çok şükür ama dinlenmeye devam 3 gün daha evdeyim..perşembe nöbet
cuma annemlere gidicez..o zamana kadar 1-1.5 kilo daha versem demeyin keyfime
ayyy ne çok çene çaldım..hepinizi öptümmm

Canim sen hic bu bes gunde bozdun mu isveci tam mi yaptin

pazartesi sıkıcaz sersum ben de biraz sapıttım bu ara ama yarın düzene giricem ama sen iyi gidiyosun maşallah

aldıklarınızı sağlıkla yiyin canım biraz daha dinlen biz kadınlar ne mümkün dinlenmek aklımıza geleni yaparız

Canim sen hic bu bes gunde bozdun mu isveci tam mi yaptin
canım sadece öğün yerlerini değiştirdim ve ekmek hakkım olduğu gün ekmek yerine 1 kere avuç içi kadar gözleme yedim..2 akşam da 1 avuç kadar çekirdek ve mısır patlağı yedim o kadar..5. günüm bitti çok şükür..bakalım sonuç ne olacak ..ama benim metom çok yavaş bakalımm
2 gündür giremedim arada kaçamak oldu maalesef çok deyil ama bize yaramıyo işte
regl bitmtk üzere yürüyüşlere başlıcam tam gaz geliyorum

aynen bebeemmm sıkıcazz başka yolu yok..bu sefer daha iyi tuttum kendimi haklısın sağol
yarın da arkadaşla ikea ya gidicez annemin siparişleri var onları alıcam mecbur gidicem ama çok yormam kendimi

Dün bende oradaydım , afiyet olsun, ot ve yağ da beline iyi gelir inşallah canım

Günaydınnnn bugun gunlerden pazartesii yani rejime baslama gunuu.. hic sendrom fapan yasamadan kahvalti ile baslayalim yaz geliyor...

kahvalti : 2 kuru kayisi bir dilim ekmek domates salatalik bir iki tane zeytin cay

ara: kahve sutlu sekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…