Canim arada bu diyetler iyi ama en iyisi diyet listesi. Ve 1-2 ayda da diyetisyene.gitmek gerekki, motive oluyorsun liste degistiriyorsun. Ben gideli 1,5 aya yaklasti. Onumuzdeki haftalarda gidecem. 2 ayda 1 kilo vermis olacagim ama yine de gidecegim.Canım çok sıkkın ya bi ileri bir geir dün den beri 600 gr almış görünüyorum ve sinir oldum nasıl bunyem var azcik kacirsam hemen kilo oluyor yaaa neyse isvec 6.gün oda çok ise yaramıyor bende sanırım neyse 13.gun yapabildigim kadar yaapyim diyetisyen listesine doncem zumba ise yarr insallah ya off hayat boyu bi diyet bi bırak olmak istemiyorum
Kahvaltım Eki Görüntüle 1810983 Eki Görüntüle 1810983
yarasın inşallahBende bu hafta ayran detoksu yapacagim 2 gun.
Hurma da alabilirsem hurma diyeti yapacagim 3 gun.
Canim ben ayran da hurma diyeti de yaotim gercekten cok ise yarioBende bu hafta ayran detoksu yapacagim 2 gun.
Hurma da alabilirsem hurma diyeti yapacagim 3 gun.
Canim sen hic bu bes gunde bozdun mu isveci tam mi yaptinselam kızlarr...herkeşler gezmede di miii..bahar geldi tabee..sakın kaçamak yapmayın..yapçaksanız da çok yapmayın
ben de bugün kaçamak yok
2. öğünüm(öğlen akşam karışık isveç 5. gün)
hamsi ve çinekop(maalesef haşlama değildırrr)
salata
şalgam suyu
ulusa anafartalar çarşısına gittik aktardan belim için ibrahim saraçoğlunun dediği kür için yağ ve ot aldık..bakalım şu uyuşukluk da geçerse çok mutlu olucam..ardında bir de kilo vermeye başlarsam belim daha da rahatlar eminim..
oradan tabii sebzeleri balıkçıları görünce balık, tatlı kıl biber, tokat yaprağı..kısaca önüme ne geldiyse aldım...he bi de yaz için eskiyen mangalımızın yerine kobacann bi mangal aldık kocama pek sevindi adamm
bu günüm işte böylee bayaa yürüdüm ve belim daha iyi çok şükür ama dinlenmeye devam 3 gün daha evdeyim..perşembe nöbet
cuma annemlere gidicez..o zamana kadar 1-1.5 kilo daha versem demeyin keyfime
ayyy ne çok çene çaldım..hepinizi öptümmm
pazartesi sıkıcaz sersum ben de biraz sapıttım bu ara ama yarın düzene giricem ama sen iyi gidiyosun maşallahselam kızlar...
@Girlboymom tartıyla küsmemekte lazım ben de hergün tartılıyorum ki nerde hata yaptım bileyim..++ da çıksam günlük ++lar genelde şişkinlik..moralimi bozmuyorum..ama 3-4 gün dikkat et sonra gene ++ işte o morali sıfıra indiriyor...regl yaklaşmaya başlayınca mesela yaklaşık 1 hafta önceden şişiyorum ben..alıştım artık herkesin metosu ayrı çalışıyor zaten benimki tırtt
neyse herkes kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın tabii ..
isveç yine Türkişe döndü ama çok değil
kahvaltım
1 dilim ekmek
az peynir
yarım yumurta
pastırma
2. öğünüm
salata üstüne tavuk sote
şalgam suyu
yoğurt
bugün hafta sonu olduğundan 2 öğün oldu aparatif olarak 5-6 çilek
bizimkillere patlattığım mısırdan accuk 2 lt suyuım cepte
p.tesi sıkıcaz gene belli oldu
aldıklarınızı sağlıkla yiyin canım biraz daha dinlen biz kadınlar ne mümkün dinlenmek aklımıza geleni yaparızselam kızlarr...herkeşler gezmede di miii..bahar geldi tabee..sakın kaçamak yapmayın..yapçaksanız da çok yapmayın
ben de bugün kaçamak yok
salata
şalgam suyu
ulusa anafartalar çarşısına gittik aktardan belim için ibrahim saraçoğlunun dediği kür için yağ ve ot aldık..bakalım şu uyuşukluk da geçerse çok mutlu olucam..ardında bir de kilo vermeye başlarsam belim daha da rahatlar eminim..
oradan tabii sebzeleri balıkçıları görünce balık, tatlı kıl biber, tokat yaprağı..kısaca önüme ne geldiyse aldım...he bi de yaz için eskiyen mangalımızın yerine kobacann bi mangal aldık kocama pek sevindi adamm
bu günüm işte böylee bayaa yürüdüm ve belim daha iyi çok şükür ama dinlenmeye devam 3 gün daha evdeyim..perşembe nöbet
Ben ayran yapmistim 2 gun ama kacamakli olmustu sonuc alamamistim. Bunda kacamaksiz yapacagim insallahSafra
Canim ben ayran da hurma diyeti de yaotim gercekten cok ise yario
canım sadece öğün yerlerini değiştirdim ve ekmek hakkım olduğu gün ekmek yerine 1 kere avuç içi kadar gözleme yedim..2 akşam da 1 avuç kadar çekirdek ve mısır patlağı yedim o kadar..5. günüm bitti çok şükür..bakalım sonuç ne olacak ..ama benim metom çok yavaş bakalımmCanim sen hic bu bes gunde bozdun mu isveci tam mi yaptin
2 gündür giremedim arada kaçamak oldu maalesef çok deyil ama bize yaramıyo işte
regl bitmtk üzere yürüyüşlere başlıcam tam gaz geliyorum
aynen bebeemmmpazartesi sıkıcaz sersum ben de biraz sapıttım bu ara ama yarın düzene giricem ama sen iyi gidiyosun maşallah
aldıklarınızı sağlıkla yiyin canım biraz daha dinlen biz kadınlar ne mümkün dinlenmek aklımıza geleni yaparız
İnşallah bidahaki hafta müjde gibi gel
selam kızlarr...herkeşler gezmede di miii..bahar geldi tabee..sakın kaçamak yapmayın..yapçaksanız da çok yapmayın
ben de bugün kaçamak yok
salata
şalgam suyu
sağol canım inşallahDün bende oradaydım , afiyet olsun, ot ve yağ da beline iyi gelir inşallah canım
Gunaydin arkadaşlar az evvel tartildim ve sonuc harika tam 72.500 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?