sağol canım inşallah
ne kadar sürede ne kadar vermişsin yanii
neler yaptın yaz bakalım arkadasım :))1 Haftada 2.900 vermişim
neler yaptın yaz bakalım arkadasım :))
sabah kahvaltım
4zeytin
1kk peynir bir salatalık
2dilim beyaz ekmek
öğlen
ton balıgı ayran
ara
meyve
aksam karnıbahar yemegı
bı kawe corba
11kase yogurt ıns
maşallah canım1 Haftada 2.900 vermişim
1 Haftada 2.900 vermişim
karatay yakın beslenmişsin canım..harika..tebrik ediyorum devammmekmek seker tamamen kestim yemıyorum kahvalltı dahıl hiçbir öğünüme sokmuyorumsabahları domates salatalık peynır zeytın yumurta limonlu yeşil cay yapıyorum ha bu arada unutmadan kalkar kalkmaz koca 1 bardak suya 2-3 damla elma sirkesi damlatıp onu içiyorum ofise gidip kahvaltımı yapıyorum eğer öğlen yemegine kadar açıkırsam 1 bardak süt içiyorum şekersiz ılık olabilir. öğlen bize yemek geliyor fabrikadan sefertaslarıyla gelen yemeklerden 1 kase corma ve 1 kase ana yemek yiyorum makarna pilav ve ekmek yok eger ki öğlen cok acsam yemege oturmadan gene 1 bardak suyumu içiyorum. 2 -3 saat sonra acıkırsam 2 kayısı yiyorum yada 1 salata saat 5'te öğlen yediğim öğünün aynısını yiyorum 1 kase corba 1 kase ana yemek cünkü 2 saat sonra yanı 7 de aerobik gidiyorum enerji almam gerek aerobik yapıyorum yaklasık gün içersinde 2-2,5 Litre su tüketiyorum telefonuma su hatırlatıcı yükledim. spordan cıkıp eve gidince birşey yemek yok sadece 1 tane aktivya yiyorum ( ben bazen unutuyorum ama bunun yanında yoğurt kürü yaparsak çook büyük etkisi var 3 kasık yoğurda yarım limon sıkıyorum ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp gece uyumadan yarım saat önce tüketiliyor ) gün içersinde yeşil cayımı içiyorum şekeri bıraktıgım ıcın cayıda bıraktım ve öğle yemeginden sonra 1 saat sonra falan sade türk kahvesi içiyorum. .
Bugünde kahvaltım domates salatalık peynır yumurta ıdı 11 gibi sütümü içtim öğlen 1 kase corba 1 kase nohut yedım suan bunlarla duruyorum saat 5 tede aynısını yiyeceğim ha acıkırsam 5 den önce 2 kayısı yıyebilirim. + olarak kızlar isterseniz araştırın ama ben spor yapıyorum dıye aldım fıtness ve sporcuların spordan 30 dk önceden yag yakımını öncelık tanıyan ve hızlndıran hardline lisanslı karnitin aldım bunlarla (önce-sonra) fotografı yapacagım 1 ay'ım doldugu zaman.
Ne yapıyoruz geçmişi bırakıp önümüzdeki maçlara bakıyoruz..Kizlar sapittim bu ara ya tekrar baslamam lazm isvec iyiydi ama bir kere kacamak yapinca arkasi gelio bana tekrar baslamam icin motivasyon ya nolirrr
nohut şişirmiştir canım üzülme..baklagil ve bulgur şişiriyor..azaltınca ve bol suyla sporla gider..kızlarr akşam öğünüm 1 kase corba 1 kase nohut yedım 1 kasık yogur 1 domates 1 salatalık fazlamı oldu acaba fena şiştimmmm
Afiyet olsun tatlımselam kızlar=
kahvaltım=1 yumurta+2 dilim tb. ek.+1 kaşık çökelek+2 ceviz+1 kaşık fıstık ezmesi+çay
öğlen= pulbiberli yoğurt
akşam= 1 tabak patlıcan yemeği+yarım laşe çorba
ara=1 avuç leblebi +çay
1 avuç çağla
halsizim yürüyüş yapamadım
owww süper canım senin meto güzel çalışıyor maşallahSelam kızlar bugün 7 gün ve 3.600 gitti 13 güne tamamlayacam kaçamak yapmadım bi 3 kilo daha gitse süper olacak
ulusa kapalı sebze pazarına gidince 1 kilo ince tatlı kıl biber almıştım kahvaltı yaparken actifrayda onları da kızarttım paketleyim buzluğa koyacağım..hafta sonları domates soslu hazır oluyor ..kahvaltıda bayılıyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?