Selam kızlar dun ve bugün kahvaltim aynı.
2 dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar köy peyniri, 4 iri zeytin, şekersiz çay
Dün akşam: 1 tabak patlıcan yemeği, 3 kaşık yoğurt.
Bugün akşam dışarıda yedik, yarım kase mercimek corbasi, ve alinazik yedim pidesinden yarım avuç kadar yedim
1 buçuk saat temizlik yaptım evde. 1 saatte yürüyüş yaptım bugün. Benden bu kadar :))
kızlar yarın nöbetçiyim cuma nöbet çıkışı annemlere gideceğiz..yanii ben listede izinliyim bu hafta liste Nneslihansltn
da..ben akşama yayınlarım listemizi..gelince de yeni liste sıramız olacak...şimdiden hepinize başarılar..
kızlar yarın nöbetçiyim cuma nöbet çıkışı annemlere gideceğiz..yanii ben listede izinliyim bu hafta liste Nneslihansltn
da..ben akşama yayınlarım listemizi..gelince de yeni liste sıramız olacak...şimdiden hepinize başarılar..
slm kızlar dün gelemedim ama dieti bozmadım
dünkü menüm
kavaltı=1 yumurta +peynir zeytin+nane+az köy ufkası +çay+2 ceviz
öğlen=1 elma yarım saat sonra biberli yoğurt
akşşam=kinoa dan pillav+tavuk göğüseti kavurdumm çok az yağlla
ara= çağla 1 avuç
yatmaya yakın biberli yoğurt
kinoa aldım ççok duymuştum merak ettim iinternetten araştırarak piişiriyorum biilmediğim bişey
karabuğday tamm biir hüsrandı beniim için hiç sevmedimm ama bu fena deyil sevdim yani ama biraz bahallı evde tek ben yediğim için bana uzun gider bazen tavuk et gibi yiyecelerin yanında pilav makarna yerine ne olabilir diiye düşünüyodum bunu buldum sevindim doğrusu hiç şişirmiyo diyet için zaten tavsiye ediliyo
bugün yedilerimi yyazayım
kahvaltım= 1 yumurta 2 dilim tb.ek+labne peynir+1 kaşık fıstık ezmesi +2ceviiz+nane+çay
öğlen=3 top dondurma dışardaydıkk dayanamadım
akşam=kinoadan kısır ççok güzel oldu ve hafif+2 çatal ton balığı
1 saat sonra biberli yoğurt
ara= 1 avuçç çağla
yatarken biberli yoğurt
dün ve bugün dışarda yürüyüş ve ev temizliği