afiyet olsun bebeemmslm kızlar dün gelemedim ama dieti bozmadım
dünkü menüm
kavaltı=1 yumurta +peynir zeytin+nane+az köy ufkası +çay+2 ceviz
öğlen=1 elma yarım saat sonra biberli yoğurt
akşşam=kinoa dan pillav+tavuk göğüseti kavurdumm çok az yağlla
ara= çağla 1 avuç
yatmaya yakın biberli yoğurt
kinoa aldım ççok duymuştum merak ettim iinternetten araştırarak piişiriyorum biilmediğim bişey
karabuğday tamm biir hüsrandı beniim için hiç sevmedimm ama bu fena deyil sevdim yani ama biraz bahallı evde tek ben yediğim için bana uzun gider bazen tavuk et gibi yiyecelerin yanında pilav makarna yerine ne olabilir diiye düşünüyodum bunu buldum sevindim doğrusu hiç şişirmiyo diyet için zaten tavsiye ediliyo
bugün yedilerimi yyazayım
kahvaltım= 1 yumurta 2 dilim tb.ek+labne peynir+1 kaşık fıstık ezmesi +2ceviiz+nane+çay
öğlen=3 top dondurma dışardaydıkk dayanamadım
akşam=kinoadan kısır ççok güzel oldu ve hafif+2 çatal ton balığı
1 saat sonra biberli yoğurt
ara= 1 avuçç çağla
yatarken biberli yoğurt
dün ve bugün dışarda yürüyüş ve ev temizliği
zorlama falan arada yapıyor anneciğine kıyakkız elinden yenmezmi hiç maşallah kuzuyasanada afiyet olsun canım
güle güle git gel canım teyzemize selam götür bizden azucuk yap kaçamağı
Benim de en sevdgim seylerden biridir
Canim sen suan tam benim idealimdeki kilodasin nasil verdinn yaaa kacla basladinan itibariyle 56.'300' gram almisim. dun borek kurabiye yemistim hemen farkediyor. bugun toparlamam lazim...
kahvalti: 2 kuru kayisi ve kahve
yemicez canım bu diyeti yaşam tarzı olarak benimsicez yoksa alıyoruz bende öyle hemen alıyorumKizlar bu ara birwz dagittm kendimi okul cok yogundu ve surekli disarda yedik ama yarindan itibaren isvec doyetime geri donuyorum ben de tartiyla barissam mi bilmiorum kizlar ya ne zaman tartilsam kilo verince zayifladm diyip yiyesim gelio kilo alinca da moralim bozuluo yine yiyesim gelio ne yapcam bilmiorum
Sagol cnm desteklerin icin gercekten nefret ettim artik al ver al ver yarin tekrat basliorm beni bitek isvec paklioyemicez canım bu diyeti yaşam tarzı olarak benimsicez yoksa alıyoruz bende öyle hemen alıyorum
Gecmis olsun canmBugün disciye gittim ve operasyon yapıldı 4 dikiş. Halim fena.
sağol canımsersumcum kızın aldıklarını gülegüle giysin
kinoa yı bende migrostan buldum en çok kısır olarak sevdim birde soğanlı havuçlu pilav yapılıyomuş onu henüz denemedim
500gr mı 12 tl falan alldım
bugün 1 tane daha aldım çeşitli şekillerde tüketmeyi düşünüyorum
bence tavukluda güzel olur ayyyyyyy onuda deneyeyim
yediklerimide yazayım
kahvaltım=1 yumurta+1kaşık fıstık ezmesi+1 kaşşık lor peynir+1 büyük dilim tb. ekmeği yarıya böldüm bir kısmını peynirle bir kısmını fıstık ezmesi ve haşhaşla yedim+2 ceviz+çay
öğlen=1 ad. yeşil elma
biberli yoğurt
akşam=2 kase çorba
biberli yoğurt
çok az çağla
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün kızlar
geçmiş olsun canımBugün disciye gittim ve operasyon yapıldı 4 dikiş. Halim fena.
sağol canım..Sersumum gule gule kullanin ins iyi gcer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?