Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun bebeemm..o kinoayı kaneel mi yapıyordu Türkiye de yok falan diyorduk..ben de deneyeyim barii..ve evet pahalıcana ..ama bize anca yeter..
kız elinden yenmezmi hiç maşallah kuzuyasanada afiyet olsun canım

güle güle git gel canım teyzemize selam götür bizden azucuk yap kaçamağı
zorlama falan arada yapıyor anneciğine kıyak
Aleyküm selam canım..az yapıcam kaçamak sözz...ilk gün mangal yapıcaz zaten sorun yok anneme de hamur işi yapma dedim e tamam işte

Benim de en sevdgim seylerden biridir

selam kızlar...kociş nöbette..kızımın haziranda sanat gecesi konseri var onun için kıyafet bakmaya gittik çok süper şortlu bir tulum bulduk bayıldık ve çook ucuza mangodan.elbise ve abiyelerde acayip indirim var tavsiye ederim kızlar....ayy üzerimden bir yük gitti...normale de giyebileceği türden..elbise olsa giymezdi atardı bir kenara..yemeği dışarda yedik chilli soslu tavuk salata yanında makarnaama yürüdüm
eve gelince dinlenmece yarın nöbet malum..acıktım çok az avuç içi kadar lavaş vardı onu yedim yanında ayran...
erik ve çilek...2 lt su tamam..işte böyle kızlar...kızımla avrupa yakasına ilk bölümden itibaren izliyoruz..moral olsun..lakin haberlere bakacak hal yok..işte böyle..öptüm sizi...

YENİ liste sıramız kızlar......

sersum:22 Nisan 2016 14 Nİsanda izinli

filiztoprak:29 Nisan 2016

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

standby:13 Mayıs 2016

ficans:20 Mayıs 2016

sarfansarı:27 Mayıs 2016

girlboymom:03 Haziran 2016

sahlep:10 Haziran 2016

kaneel:17 Haziran 2016 Tatilde İzinli

neslihansltn:15 Nisan 2016

Kızlarrrrrsss Yeni Liste sıramız hayırlı olsun ve liste bittiğinde umarım çoğumuz istediğimiz kiloları vermiş veya hedefimize az da olsa yaklaşmış oluruz..9 Haftamız var haberiniz ola

N neslihansltn kolay gelsin canım..tartı yüzünüzü güldürsün kızlar..haftaya da benim yüzümü güldürsün

sersum nöbete gider..fırsat bulursam gelirim..öpüldünüz..

Kizlar bu ara birwz dagittm kendimi okul cok yogundu ve surekli disarda yedik ama yarindan itibaren isvec doyetime geri donuyorum ben de tartiyla barissam mi bilmiorum kizlar ya ne zaman tartilsam kilo verince zayifladm diyip yiyesim gelio kilo alinca da moralim bozuluo yine yiyesim gelio ne yapcam bilmiorum

yemicez canım bu diyeti yaşam tarzı olarak benimsicez yoksa alıyoruz bende öyle hemen alıyorum

sersumcum kızın aldıklarını gülegüle giysin
kinoa yı bende migrostan buldum en çok kısır olarak sevdim birde soğanlı havuçlu pilav yapılıyomuş onu henüz denemedim
500gr mı 12 tl falan alldım
bugün 1 tane daha aldım çeşitli şekillerde tüketmeyi düşünüyorum
bence tavukluda güzel olur ayyyyyyy onuda deneyeyim
yediklerimide yazayım
kahvaltım=1 yumurta+1kaşık fıstık ezmesi+1 kaşşık lor peynir+1 büyük dilim tb. ekmeği yarıya böldüm bir kısmını peynirle bir kısmını fıstık ezmesi ve haşhaşla yedim+2 ceviz+çay
öğlen=1 ad. yeşil elma
biberli yoğurt
akşam=2 kase çorba
biberli yoğurt
çok az çağla
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün kızlar

sağol canım
ben de annemden döner dönmez alıp deneyeceğim
ayy tavuklu da yap kıss güzel olur valla
Bugün disciye gittim ve operasyon yapıldı 4 dikiş. Halim fena.
geçmiş olsun canım
Sersumum gule gule kullanin ins iyi gcer canim
sağol canım..

selam kısslar...nöbet halleri..maşallah iyi geçti ama belim kötü..yorulunca ağrıyor..Mr raporum çıkmış pek iç açıcı değil..istirahatim devam edecek gibi..şefim de dikkat et daha fazla dinlenmen gerek dedi..hayırlısı bakalım..annem den dönünce p.tesi yine rapor alacağım sanırım
ve yavaş yavaş yürüyüş ve yüzmeye başlamayı düşünüyorum artık...
yediklerim
sabah

kepekli ekmekten tost

öğlen

rosto köfte
buğday çorbası

akşam

izmir köfte
3 kaşık yoğurtlu makarna
salata
2 fırında kaşarlı mantar
ayran

gece kepek ekmek arası peynir zeytin...bir de cıss yedik arkadaş getirmiş akşam çayla mozaik pasta maalesef...
benden bu kadar..bu hafta bana izin kızlar..nöbet çıkışı gidiyoruz..umarım sizler çok güzel kilolar verirsinizAnnemden de gelmeyebilirim..
öpüldünüz..

Günaydın kızlar

dün sabah 6 km yürüyüş

dünkü menüler

sabah omlet peynir zeytin salata ceviz fındık gün kurusu kayısı

akşam mercimek çorba etli yaprak sarma kavurma salata

kilo bildirimim

geçen hafta 69.9

bu hafta 69.3

fark 600 gr

% 0.858

herkes eksilerdedir inşallah

sersumcum beline dikkat et , annenlere de güle güle git gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…