geçmiş olsun canımBugün disciye gittim ve operasyon yapıldı 4 dikiş. Halim fena.
selam kısslar...nöbet halleri..maşallah iyi geçti ama belim kötü..yorulunca ağrıyor..Mr raporum çıkmış pek iç açıcı değil..istirahatim devam edecek gibi..şefim de dikkat et daha fazla dinlenmen gerek dedi..hayırlısı bakalım..annem den dönünce p.tesi yine rapor alacağım sanırım
ve yavaş yavaş yürüyüş ve yüzmeye başlamayı düşünüyorum artık...
yediklerim
sabah
kepekli ekmekten tost
öğlen
rosto köfte
buğday çorbası
akşam
izmir köfte
3 kaşık yoğurtlu makarna
salata
2 fırında kaşarlı mantar
ayran
gece kepek ekmek arası peynir zeytin...bir de cıss yedik arkadaş getirmiş akşam çayla mozaik pasta maalesef...
benden bu kadar..bu hafta bana izin kızlar..nöbet çıkışı gidiyoruz..umarım sizler çok güzel kilolar verirsinizAnnemden de gelmeyebilirim..
öpüldünüz..
bilgiler için teşekkürederiz canımKızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım
doktor önerdiyse yürü tabi canım çok dikkatli olmalısın eyilmelerde falan çok dikkat et bencede sersumcum annende diinllen biraz teyzemde üzülmüşştür geçmiş olsun tekrardan
BASENLERİM ERİDİ GİTTİ
hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoozaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
canımDün akşam tartı da yüzüm güldü ama bu sabah şaşırttı yüzüm şişti ve dün 6 tane narkoz aldım dişim için inşallah ödem dir.
Rumuz:neslihansltn
Gecen hafta: 57.00
Bu hafta:57.00
Fark: 000
Hedef: 53.00
Kaçamak siz bir haftaydi ama yine olmadı. Almaktan sa aynı kalmak daha iyidir deyip kendimi avutayim bare.
Canım eline sağlık ven kılı alanlardanım sabahtan beri giremedim isim çoktuKızlar nerdesiniz bu durum da ficans tebrik ederim.
Canm sen kac kiloyla baslamistin sanirim 10 ayda vermistin dogru hatrliorum dimiDun bilfirim.yapmayi unutmusum
3 hafta once 57.5
Gecen hafta 58.3 geldim regldim
Bu hafta da 57.7 geldim. Yani 3 haftaki onceki kiloma hala donemedim. Bu hafta siki tutuyorum insallah.
Birazdan pazara cikip guzel sebzeler alaxagim
Canim 72 ile basladim.Canm sen kac kiloyla baslamistin sanirim 10 ayda vermistin dogru hatrliorum dimi
Ne zamndir bu topiktesin peki cnmCanim 72 ile basladim.
Bu topige ise 68.7 ile basladim.
7-8 ay olmusturNe zamndir bu topiktesin peki cnm
Masllh cok iyi7-8 ay olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?