Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün akşam tartı da yüzüm güldü ama bu sabah şaşırttı yüzüm şişti ve dün 6 tane narkoz aldım dişim için inşallah ödem dir.

Rumuz:neslihansltn
Gecen hafta: 57.00
Bu hafta:57.00
Fark: 000
Hedef: 53.00
Kaçamak siz bir haftaydi ama yine olmadı. Almaktan sa aynı kalmak daha iyidir deyip kendimi avutayim bare.

Kızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım

BASENLERİM ERİDİ GİTTİ

hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu

yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoo zaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar

Kizlar sabah kahvaltim tek sekerli turk kahvesi oglen yemegi zamani geldi yumurta ve ispanak ama canim istemio bugun okul cok yogun aslinda bu yogunkugi seviyorum cnku hic acikmiorum boylece

Bugün disciye gittim ve operasyon yapıldı 4 dikiş. Halim fena.
geçmiş olsun canımçok zor diş hemen atlatırsın inşallah

bilgiler için teşekkürederiz canım

Geçmiş olsun canim dış ağrısı çok beter
canım

Kızlar selamlar hepinize. Dünkü menum: sabah: kaşarlı yarım yufka arasina tost gibi bir sey, yanında 50 gram kadarpatates kızartması, yeşillik
Akşam, uç kaşık pirinç pilavı, bir tabak patates yemeği, salata
Bu sabah,bir ufak kare dilim su boregi,bir rol ekmek, peynir,zeytin,salatalık
Akşam molada ne yersem artık :)) eve dönüyorum sehirdisindaydim :)
Kilom da sabitti en son evden çıkmadan yanı yine 60 kızlar. İnşallah tartı yüzünüzü guldursun cook optum sizlerii :**

Aksam yemwgim tavuk sis salata kizlar ama cok tatlisadim biraz da cikolata sunu farkettim kendimde gun icinde hic acikmiorum ama ne zaman isten eve geliorum iste o zaman herseye saldirasim gelio yaaa

Canlarim size bisey sorcam aranzda karatay diyeti yapan var mi ben onun kitaplarini okudum bi hafta da diyetini yapmistm o donem.cok iyidi

Dun bilfirim.yapmayi unutmusum
3 hafta once 57.5
Gecen hafta 58.3 geldim regldim
Bu hafta da 57.7 geldim. Yani 3 haftaki onceki kiloma hala donemedim. Bu hafta siki tutuyorum insallah.
Birazdan pazara cikip guzel sebzeler alaxagim

Dun bilfirim.yapmayi unutmusum
3 hafta once 57.5
Gecen hafta 58.3 geldim regldim
Bu hafta da 57.7 geldim. Yani 3 haftaki onceki kiloma hala donemedim. Bu hafta siki tutuyorum insallah.
Birazdan pazara cikip guzel sebzeler alaxagim
Canm sen kac kiloyla baslamistin sanirim 10 ayda vermistin dogru hatrliorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…