- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Günaydın kızlar
dün sabah 6 km yürüyüş
dünkü menüler
sabah omlet peynir zeytin salata ceviz fındık gün kurusu kayısı
akşam mercimek çorba etli yaprak sarma kavurma salata
kilo bildirimim
geçen hafta 69.9
bu hafta 69.3
fark 600 gr
% 0.858
herkes eksilerdedir inşallah
sersumcum beline dikkat et , annenlere de güle güle git gel inşallah
belim iyi olunca denemeli sağol bilgi içinKızlar forumda birinin yorumunu gördüm paylaşıyorum egzersizlerimize extra bunu da katalım
BASENLERİM ERİDİ GİTTİ
hemi de 3 hafta gibi bi sürede 1 ayda olabilr gerçi neyse eskiden çok kötü duruodu hayvan gibi geniştim afedersiniz kısa tişört giyemiodm belimin altına gelen kazak tişört arıodm ama şimdi o kadar güzel oldu ki gerçi hala var biraz ama çok düzgün duruo dar pantolonlarda falan yaptığım sadece şu
yan yatıosun bacaklarını kıvırıosun biraz yukardaki bacağını aşağı kaldırıp indiriosn 50 tane felan tam kaldır indir sonra 100e kadar böyle bacağın havadayken çok minik indir kaldır o zaman çok feci yanıoozaten basen kısmınız yanmaya başlayınca anlarsınız yağlar erio die ona göre daha çok yakmak içi kendinizi zorlarsınız. üşenip bırakmayın kızlar üzerine üzerine gidinn yoksa erimez o fazlalıklar
ellerine sağlık canımŞuanda bildirim yapan 3 kişi olduğu için biraz daha beklicem. Saat 18 de liste hazırdır. Bilgilerinize.
Özet bu hafta.
1. Ficans ---600 %0.858
Aynı kalanlar
Filiztoprak
Neslihansltn
Canım eline sağlık ven kılı alanlardanım sabahtan beri giremedim isim çoktu
Dun bilfirim.yapmayi unutmusum
3 hafta once 57.5
Gecen hafta 58.3 geldim regldim
Bu hafta da 57.7 geldim. Yani 3 haftaki onceki kiloma hala donemedim. Bu hafta siki tutuyorum insallah.
Birazdan pazara cikip guzel sebzeler alaxagim
canım listeye girmek istiyorsun değil mi..ben seni eklemiştim zaten listeye düzenli geliyorsun diye..6 mayısta senin liste yapma sıran ...Kizlar hani diodum ya size kilo bildirimini en son yaocam die gecen hafta 6 gun isvec diyetiyle baya vermistim ama bu hafta paso yedim yarindqn itibaren bende tartilarak size bilgi vericem hangi gunler tartilip yazioruz kilolari
Cuma günleri canımKizlar hani diodum ya size kilo bildirimini en son yaocam die gecen hafta 6 gun isvec diyetiyle baya vermistim ama bu hafta paso yedim yarindqn itibaren bende tartilarak size bilgi vericem hangi gunler tartilip yazioruz kilolari
ben duzenli gelemiyorum internetim olmuyor cogu zamanKızlar güncel liste sıramız...
sersum:22 Nisan 2016
filiztoprak:29 Nisan 2016
aaadddaaa:06 Mayıs 2016
standby:13 Mayıs 2016
ficans:20 Mayıs 2016
sarfansarı:27 Mayıs 2016
girlboymom:03 Haziran 2016
sahlep:10 Haziran 2016
neslihansltn:17 Haziran 2016
!!!!DUYURU!!!!!
Düzenli gelmeyenler listeden çıkarılacaktır..Çünkü motivasyon için beraber hareket etmeliyiz..
Tatile gidecekler,mazereti olanlar bana özelden mesaj atsın ki onları izinli yazarım.Lütfen kurallara uyalım..
Liste yapma sırasına girmek isteyenler de bana özelden veya sayfadan mesaj yazsın lütfen.
maşallah canım iyi gidiyosungünaydın güzeller...
dün akşam
actifarayda kızarmış patlıcandan
karnıyarık
yoğurt
salata
arada 1 yeşil elma yedim..akşam çay yanında 10-15 antep fıstığı
bu sabah
omlet
peynir
zeytin
çay
regl 3. gün..kaçamak yok annemde de kaçamak yoktu zaten..sanırım bu defa iyi gidiyorum..
canım ondan eklemedim seni listeye sen de gelebildikçe aramızda ol paylaşımda bulun .ben duzenli gelemiyorum internetim olmuyor cogu zamanama ilk firsatta geliyorum bakıyorum yazılanlara ☺
sağol canım...pes etmek yok başarıcaz bu sefer..Sabah kahvalti oncesi 15 dk yürüyüş
Kalkınca elma sirkeli 2bardak su
Saat 9 kahvaltı
2kk peynir
5zeytin
boltere nane biber
3dlm tam buğday ekmeği
11.00 ara
10leblebi
1elma 2yk yoğurt 2bardak su
Öğle 13.30
ton baligi
mercimek çorbası bol yeşillik ayran
3dlm tam buğday ekm
Ara
süt 1bardk
yrm cb leblebi
1meyve
Aksam
1 kase mercimek çorba salata
8yk kabak yemegi
3yk yoğurt 2dlm ekmek
Saat 21.00-22.00 arası tempolu yürüyüş olacak şekerlerinşallah boyle gidcek hep pazar ailemin yanina gidip bi hafta rapor alicam ama ordada devam edicem yürüyüşu de cocuklari birakip cikarim inşallah anneme mayis sonuna kadar diyet ve spor ile 70i görmem lazim ramazanda da insallah 6li rakamlar olur..
sersum güzel gidiyorsun canım bu seger bırakmak yok
sağol bebeemmaşallah canım iyi gidiyosunsağlığımız içi zayıflamalıyız benimde sağ diz kapağımda sorun var diz üstü eyildiğimde kötü oluyo hep kilodan ağırlık başa bela vermeliyiz kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?