Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
3 dilim ekmek, kendi yaptigim aci sos, peynir zeytin
Ara
1 milfoy birek
Oglen
Soganli omlet, 2 dilim ekmek
Ara
Gofret ( yemesem iyidi) dun pazarda bim dagitiyordu bedava diye aldim, alinca da yedim
Aksam
Yesil fasulye, bulgur pilavi ayran

Sabah kahve oglen tek yumurtali ispanak aksam bonfile salata cok tatlisayinca kayisi ve biraz findik

Selam kızlar bu sefer bomba gibi geldim diyetisyenin listesini bir ay kesinlikle uygulayacak kendime saygim olacak bu ne ya çuval gibi olcam geçen yıl verdiğim gibi vercem koşu bandı aldım hergun de tempolu yürüyüş 1saat oldu bitti bu is

Sabah kahvaltim resimde

Ekmek büyük çıkmış ama minicik köşesi tam bugday ekmegini almadim onu alana kadar

tebrikler canım iyi gidiyorsun..
sağol canım..gittim geldim çok şükür..
belim iyi olunca denemeli sağol bilgi için

Şuanda bildirim yapan 3 kişi olduğu için biraz daha beklicem. Saat 18 de liste hazırdır. Bilgilerinize.

Özet bu hafta.
1. Ficans ---600 %0.858
Aynı kalanlar
Filiztoprak
Neslihansltn
ellerine sağlık canım
Canım eline sağlık ven kılı alanlardanım sabahtan beri giremedim isim çoktu

Dun bilfirim.yapmayi unutmusum
3 hafta once 57.5
Gecen hafta 58.3 geldim regldim
Bu hafta da 57.7 geldim. Yani 3 haftaki onceki kiloma hala donemedim. Bu hafta siki tutuyorum insallah.
Birazdan pazara cikip guzel sebzeler alaxagim

kızlar unutmayın listeyi yawww liste çok boş oluyor...birlik olunca gidiyor olmuyor böyle hevese gelmemiz lazımmmm

selam kızlar....anneme gittim geldim...işe gittim rapor aldım 2 hafta evdeyim..dinlenicem ve sıkı sıkı diyet yapıcam..söz ki çok fena sözz....bu belim başka düzelmeyecek...dr umda dedi..ben de biliyorum zaten..off sersum off almayaydın o verdiğim 13-14 kiloyu uğraşmayacaktın şimdi...al sana işte...
sabah kahvaltım

salçalı lorlu omlet
peynir
zeytin
çayy

benden bukaaa...şimdilik kaçtım..öpüldünüzz

Öğle yemeği yoğurt çorbası roka 3dilim tam buğday ekmeği tonbalığı. Ayran

Ara
1br sut
yarim muz bı avuç leblebi

Kizlar hani diodum ya size kilo bildirimini en son yaocam die gecen hafta 6 gun isvec diyetiyle baya vermistim ama bu hafta paso yedim yarindqn itibaren bende tartilarak size bilgi vericem hangi gunler tartilip yazioruz kilolari

Kizlar hani diodum ya size kilo bildirimini en son yaocam die gecen hafta 6 gun isvec diyetiyle baya vermistim ama bu hafta paso yedim yarindqn itibaren bende tartilarak size bilgi vericem hangi gunler tartilip yazioruz kilolari
canım listeye girmek istiyorsun değil mi..ben seni eklemiştim zaten listeye düzenli geliyorsun diye..6 mayısta senin liste yapma sıran ...cumaları tartılıyoruz ve liste yapma sırası gelince listeyi yapıyoruz..ben perşembeleri listeyi hatırlatıyorum..isterseniz ilk sayfamızda kayıtlı zaten..hadi hayırlısı

günaydın güzeller...
dün akşam

actifarayda kızarmış patlıcandan
karnıyarık
yoğurt
salata

arada 1 yeşil elma yedim..akşam çay yanında 10-15 antep fıstığı

bu sabah

omlet
peynir
zeytin
çay

regl 3. gün..kaçamak yok annemde de kaçamak yoktu zaten..sanırım bu defa iyi gidiyorum..

Günaydın herkeslereee

hemen yaziyorum günlük menümü:

kahvalti zencefil limon cay ve iki uc biskuvi

ara:sekersiz ama yarim yagli sutlu kahve

oglen:haslanmis yumurta

simdilik bu kadar

gecen hafta 56 kusur kg. dun ustelik 45dk. yürüdüm sabahlari daha fazla gram çıkıyorum nedense su an 56.2

Cuma günleri canım

Kızlar güncel liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016

filiztoprak:29 Nisan 2016

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

standby:13 Mayıs 2016

ficans:20 Mayıs 2016

sarfansarı:27 Mayıs 2016

girlboymom:03 Haziran 2016

sahlep:10 Haziran 2016

neslihansltn:17 Haziran 2016

!!!!DUYURU!!!!!

Düzenli gelmeyenler listeden çıkarılacaktır..Çünkü motivasyon için beraber hareket etmeliyiz..
Tatile gidecekler,mazereti olanlar bana özelden mesaj atsın ki onları izinli yazarım.Lütfen kurallara uyalım..
Liste yapma sırasına girmek isteyenler de bana özelden veya sayfadan mesaj yazsın lütfen.

ben duzenli gelemiyorum internetim olmuyor cogu zaman ama ilk firsatta geliyorum bakıyorum yazılanlara ☺

Sabah kahvalti oncesi 15 dk yürüyüş
Kalkınca elma sirkeli 2bardak su
Saat 9 kahvaltı
2kk peynir
5zeytin
boltere nane biber
3dlm tam buğday ekmeği

11.00 ara
10leblebi
1elma 2yk yoğurt 2bardak su

Öğle 13.30
ton baligi
mercimek çorbası bol yeşillik ayran
3dlm tam buğday ekm

Ara
süt 1bardk
yrm cb leblebi
1meyve

Aksam
1 kase mercimek çorba salata
8yk kabak yemegi
3yk yoğurt 2dlm ekmek

Saat 21.00-22.00 arası tempolu yürüyüş olacak şekerler inşallah boyle gidcek hep pazar ailemin yanina gidip bi hafta rapor alicam ama ordada devam edicem yürüyüşu de cocuklari birakip cikarim inşallah anneme mayis sonuna kadar diyet ve spor ile 70i görmem lazim ramazanda da insallah 6li rakamlar olur..

sersum güzel gidiyorsun canım bu seger bırakmak yok

maşallah canım iyi gidiyosun sağlığımız içi zayıflamalıyız benimde sağ diz kapağımda sorun var diz üstü eyildiğimde kötü oluyo hep kilodan ağırlık başa bela vermeliyiz kiloları

ben duzenli gelemiyorum internetim olmuyor cogu zaman ama ilk firsatta geliyorum bakıyorum yazılanlara ☺
canım ondan eklemedim seni listeye sen de gelebildikçe aramızda ol paylaşımda bulun ..olsun..listeye girmesende olur
sağol canım...pes etmek yok başarıcaz bu sefer..iyi tatiller canım tikkat et annişin yemeklerine

maşallah canım iyi gidiyosun sağlığımız içi zayıflamalıyız benimde sağ diz kapağımda sorun var diz üstü eyildiğimde kötü oluyo hep kilodan ağırlık başa bela vermeliyiz kiloları
sağol bebeem inşallah bu sefer olacak ve son olacak
aynen canım benim sağlığımız için diz ve bel taşıyor bu vücudu vermeliyiz başka yolu yok..görünüş bir yere kadar en başı sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…