- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Evet canm listeye girmek istiodum cokkk ama cok tesekkur ederim bnde 6 mayista listeyi hazirlicam cuma gunu de kilomu bildircem ins ama eve gdince tartilip baslangic kilomu yazim sizecanım listeye girmek istiyorsun değil mi..ben seni eklemiştim zaten listeye düzenli geliyorsun diye..6 mayısta senin liste yapma sıran ...cumaları tartılıyoruz ve liste yapma sırası gelince listeyi yapıyoruz..ben perşembeleri listeyi hatırlatıyorum..isterseniz ilk sayfamızda kayıtlı zaten..hadi hayırlısı
canım ivec yapma sajkın misliyle aldrıyor ınana metabolzıma daha kötü oluyor ben kolauy verırdım zor oluyor ımdıEvet ara versidgim diyetime bugunden itibaren yeniden basladimmm sqbah her zamanki gbi tek sekerli kahve oglen 3 tane kofte salata☺
yaparlar kıss yaparlar.sersum canım pes etmek yok kilolardan iradeliyiz biz yapcaz saglıklı agrısıx olcaz bu arada agustosta rutbe torenımız var baya fit olmalıyım yoksa kadınlar dedikodu yapar
rica ederim canım başarılar..hep beraber vericez inşallah...bu cuma sadece başlangıç kilonu bildir(cuma sabah tartıl)haftaya cuma listeye girersinEvet canm listeye girmek istiodum cokkk ama cok tesekkur ederim bnde 6 mayista listeyi hazirlicam cuma gunu de kilomu bildircem ins ama eve gdince tartilip baslangic kilomu yazim size
perşembe bildir canım liste boş kalmasın..1 günden bişey olmaz..Selamlar fistiklarr
Dün sabah, nesfit yedim bir kase,içine bir iri çilek dogradim üstüne bir çay bardağı soğuk süt ekledim
Öğleyin, bir tabak kıymalı patlıcan yemeği,bir tabak yağsız makarna ve cacık
Akşam bir kase tarhana çorbası,yarım porsiyon patlıcan yemeği
Bugün sabah, 4 5 parça sucuk,az peynir,bol domates ve salatalık :)
Akşama bezelye var menude :)
Bu hafta sınavlarım var,cuma da sehirdisinda olacagim sınavlar için. Ben bildirimi yarın yapsam olur mu acaba? Yoksa izin istemek zorunda kalacağım
bhide tam bugday ekleen supersın tam bugday tok tutuyor yoka ınsan bı ure sonra kacamaga kacıyor...evet cabnım dedıkodu yaparlar bende ılk toren 5yıl onceydı yenı evlıydık fittim milletle dalga gecmıstım ah ne bılırdım 2 cocukla kılolu oluınabılırmı:))öğlen yemeğim
salata üstünde tavuk ciğer
ayran ve şalgam suyu
1lt su bitti devam
yaa cicim gülme komşunabhide tam bugday ekleen supersın tam bugday tok tutuyor yoka ınsan bı ure sonra kacamaga kacıyor...evet cabnım dedıkodu yaparlar bende ılk toren 5yıl onceydı yenı evlıydık fittim milletle dalga gecmıstım ah ne bılırdım 2 cocukla kılolu oluınabılırmı:))
Tamam cnm ben 64 ile basladim aslinda ama cuma tekrar bastan bildircem sanirsam ole de yaparimyaparlar kıss yaparlar..bizim rütbeler bitti çok şükür kendim için vermem lazım garii
rica ederim canım başarılar..hep beraber vericez inşallah...bu cuma sadece başlangıç kilonu bildir(cuma sabah tartıl)haftaya cuma listeye girersin
perşembe bildir canım liste boş kalmasın..1 günden bişey olmaz..
evet canım haftalık verdiğimizle yarışıyoruz onun için bu cuma kilonu bildir haftaya listede sıralamaya girersinTamam canm
Tamam cnm ben 64 ile basladim aslinda ama cuma tekrar bastan bildircem sanirsam ole de yaparim
Ayy cok guzel cok sevdim bu durumu tam bi motivasyon ornegievet canım haftalık verdiğimizle yarışıyoruz onun için bu cuma kilonu bildir haftaya listede sıralamaya girersin
Ayy cok guzel cok sevdim bu durumu tam bi motivasyon ornegi
1Saat tempolu yürüyüş
Canım kızılayda dolanma yagünaydın güzeller...
bu sabah erkenciyim..5 gibi kalktım uyku tutmadı az kitap okudum sonra eşimle kalktım kahvaltı hazırladım erken yaptık kahvaltıyı bugün..1 saat sonra kızımın okuluna gidip izin dilekçesi vereceğim cuma okula gitmemişti..az da kızılayda dolanıp gelirim..öğlen yemeğimi de kaçamaksız dışarıda yerim..
kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
salatalık domates
çeyrek muz
1 ceviz
sanırsam öğlene doğru uykum gelir ve azcukk sızarım...gelince uğrarım . .kaçamak yapmayın bakiiimmm
azcık gezdim geldim canım..evden çıkma çıkma nereye kadar Allah yazmamış olsunCanım kızılayda dolanma ya
Sabah kahvaltim geç uyandik 10.30
Kalkınca elma sirkeli 2sb su
2Tam buğday ekmegi ile bir kk peynirle tost
5zeytin
1haşlanmış yumurta
bol maydonoz biber şekersiz cay
12.30.ara
1elma 2yk yoğurt
14.30 öğle yemegi
1kase yoğurt çorba
ton baligi maydonoz
2tambugday ekmegi ayran
16.30
süt 1sb
bir avuç leblebi
1meyve
Aksam
1kase mercimek çorba
8yk karnibaharali bezelyeli havuçlu türlü
2yk yoğurt
salata
Cayin yanina bir avuç leblebi 2findik yerim
21.00-22.00arası yine yürürüm insallah bugünkü menümdün yatarken aciktigimi hissettm ama meyve bile yemedim azmettim sabah --- çıktım demekki yatarken acikmak kilo gidiyo gostergesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?