Tavuk falan varsa haşla ...kuru patlıcan faal an varsa haşla yogurtla..güle güle kullan coco nun nevresim bornoz gibi mefrusati iyi ama tabak çanak olaylari sanki fransanin en eski malları kalmis gelmiş gibiazcık gezdim geldim canım..evden çıkma çıkma nereye kadar Allah yazmamış olsun..
cococumdan 2 çift yastık kılıfı aldım..indirim çok...
.yemek yemedim..bakalım öğlene ne yesem ne yesemm
yaptım üstteki şekil 2 A da göründüğü gibi canımTavuk falan varsa haşla ...kuru patlıcan faal an varsa haşla yogurtla..güle güle kullan coco nun nevresim bornoz gibi mefrusati iyi ama tabak çanak olaylari sanki fransanin en eski malları kalmis gelmiş gibitepsiside guzel
afiyet olsun sekerim menüler aynı ton balıgına diyetler sayesınde alıstrım sımdı okulda yemek favorım ton ton dardanel tonyaptım üstteki şekil 2 A da göründüğü gibi canım..akşama tavuk var..bu arada ben de bayılırım kuru kavurmasına yoğurtlucana
evet nevresimlerinden ve diğer tekstilden memnunum haklısın..
hosgeld,n hedefin kac nasıl bi diyet uygulayacaksınalanyadan 28 yasindayim ve 151 boy kilo 65
ah canım ben 1 çocukla aldım sen yine iyi millet doğuruyo doğuruyo aynı bende buna şşaşşıyombhide tam bugday ekleen supersın tam bugday tok tutuyor yoka ınsan bı ure sonra kacamaga kacıyor...evet cabnım dedıkodu yaparlar bende ılk toren 5yıl onceydı yenı evlıydık fittim milletle dalga gecmıstım ah ne bılırdım 2 cocukla kılolu oluınabılırmı:))
Ben hergun yuruyorum canm isten cikista bir yada bir bucuk saat
Hosgeldin aramizamerhaba ben yeni katildim da
haha bende o dogurup ayni kalanlara sasmammak elde değilah canım ben 1 çocukla aldım sen yine iyi millet doğuruyo doğuruyo aynı bende buna şşaşşıyom
afiyet olsun kalorisiz kuru iyi olur canım..kinoa nerde varkurudan kavurma yapayım iyiki hatırlattınız
sersumcum gezmiş gelmişsin dikkat et canım oralarda aldıklarını güle güle kullanın
kinoayı denedinmi canım kısırı çok güzel oldu bende bugün pilavını denicem çok hafif bişey yeni bir tat daha edindim iyi oldu yanına tavuk iyi giderdi ama daha dün yedim canım istemedi
kahvaltım aynı üşendim yazmmaya
öğlen=yarım buğday ekmeğinden yoğurtlu ekmek üzerine kekik pul biber+çay
akşam=kinoadan pilav yanına düşünmedim bişey bakalım
bugün kızım okulla pikniğe gittiler spam çok eğlenmiş bakalım gelince anlatır
şimdilik bu kadar kızlar
Migrosta oluo canin kinoahaha bende o dogurup ayni kalanlara sasmammak elde değilsen bi duşa dogurmucan mi
afiyet olsun kalorisiz kuru iyi olur canım..kinoa nerde var
Saol canım bakayımMigrosta oluo canin kinoa
Canlarim size bisey sorcam aranzda karatay diyeti yapan var mi ben onun kitaplarini okudum bi hafta da diyetini yapmistm o donem.cok iyidi
aynen canım..kolay oluyor ton hem de seviyorum benafiyet olsun sekerim menüler aynı ton balıgına diyetler sayesınde alıstrım sımdı okulda yemek favorım ton ton dardanel tonyarın aksama kendıme kuru kavurması yapıyım
G gulumse kizim hosgeldın yasın kılo boyun nerdenın
ah canım ben 1 çocukla aldım sen yine iyi millet doğuruyo doğuruyo aynı bende buna şşaşşıyom
yap kısssskurudan kavurma yapayım iyiki hatırlattınız
sersumcum gezmiş gelmişsin dikkat et canım oralarda aldıklarını güle güle kullanın
kinoayı denedinmi canım kısırı çok güzel oldu bende bugün pilavını denicem çok hafif bişey yeni bir tat daha edindim iyi oldu yanına tavuk iyi giderdi ama daha dün yedim canım istemedi
kahvaltım aynı üşendim yazmmaya
öğlen=yarım buğday ekmeğinden yoğurtlu ekmek üzerine kekik pul biber+çay
akşam=kinoadan pilav yanına düşünmedim bişey bakalım
bugün kızım okulla pikniğe gittiler spam çok eğlenmiş bakalım gelince anlatır
şimdilik bu kadar kızlar
bravoss sanaBen hergun yuruyorum canm isten cikista bir yada bir bucuk saat
yap kıss yapKizlar ya kuru kavirmasini iyi hatirlattiniz zira bnde yapim diorum ewkiden ya tam gun sok diyet yapardim yada butun gun ozledgim ne varsa yerdim yillarca boyle gitti normal beslenmeyi unutmustum simdi sadece tatlarina bakip normal.yemeyi ogrendim bugun kahvaltim kahve oglen bikac sarma ayran aksam da kahvalti yaptim peynir zeytin yumurta tam bugday ekmegi
hayırlı olsun canımselam kızlar
çook yorgunum bu ara gelemedim düğünümüz vardı hafta sonu kardeşimin
menüler
pazartesi,sabah klasik karatay kahvaltısı,öğlen yayla çorbası,nohut,az kabak yemeği, akşam az kavurma
salı sabah 6 km yürüyüş, ton balıklı salata, peynir, zeytin, öğlen yoğurtlu havuç, salata , türlü, yarım dilim börek
dün sabah 6 km yürüyüş, yumurta salatası, peynir, zeytin, yarım poaça ve yarım kek, akşam patlıcan yemeği ve menemen
canım bir artı bir eksi onunla ilgisi yok listemizim alsakta versek de listeye katılıyoruz ki motive olalım..okaa olur veb yıllardır 1 ileri 2 geri alıştımGünaydın
dünkü kahvaltim : ilac ictigim icin cay kahve sut ve urunler iki saat boyunca olmayacagindan sadece dort bes biskuvi ve kusburnu cayi
iki saat sonra ara: sekersiz ama sütlü bir kahve
oglen: mini ekmek arasi peynir domates ve su
ara: sadece 40dk yuruyus
aksam: bir dolma yarim porsiyon kizartma
bittim ben hemen tartiliyorum
56.8 +500gr. verdigimi de almis oldum zaten surekli bildirim yapsam da listeye giremezmisim baksaniza kizlarr
bugünkü menu telafi menusu sadece hic bir sey yemeyecegim ictigim ilac demir hapi o da aldiriyor olabilir olsun saglik onemli olan... herkese tek kayiplarinin kilolar olmasini diliyorum mutlu persembeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?