Malesefmerhaba arkadaşlar benimde göbek bölgemde kilo var 60 kilodan en son 55-56 arası oldum ev içinde basit hareketler yaparak .göbek çevresi hala duruyor görüntü olarak herkes zayıf olduğumu söyler ama içimi ben bilirim :) şimdi incelerken sayfları gördüm kısmetse olur Seda Hanım'ın kullandığı lipomagnet denen şeyden bahsediyorlar bilgisi olan kullanan var mı
greyfurtu ben universite bi diyetimde kullanmistim gercekten etkili bende alayim..üniversiteye çıta gibi 48 kg giidip 63le mezun olan nadir insanlarfanim ama boyumda uzamisti kötü değildigünaydın canlar...
dün akşam
chilli soslu tavuk
yoğurtlu semizotu salatası
sade soda yanında antep ve az çekirdek
meyve olarak da malta eriği
bu sabah
kıymalı omlet(karnıyarıktan kalan kavrulmuş kıyma vardı az)
peynir zeytin
çay
yarım greyfur
greyfurt kilo vermeye yardımcıymış kızlar ...yemekten önce yarım yiyin diyor ayça kaya ama ben yemek sonrası yedim napalım olsun okaaa..hiçbirşey yapmayın sadece yemeklerden yarım saat önce yiyin kilo verirsiniz diyor..kabuğunu ve zarını soyması accuk zahmetli ama olsun aldım 2 kilo onu da yiycem...
kahvaltı iyimiş3.5 km yürüyüş hava çok soğuktu ve ayaz
yürüyüş sonrası migros, 23 nisan çocuk bayramı indirimi başladı, kırtasiye malzemesi aldım biraz
kahvaltım imambayıldı, domates, peynir, zeytin, çay
az kacınca hep kacası gelıyor ddıkkat etBen bugun biraz kacirdm sanirim sabah bi dilim su boregi bir minik pogaca ogelen bi porsiyon kirmizi et tabiki aksam yemegi yok bu durumda
evet canim cok dogru yaa su adet doneminden nefret ediorum olsak da kurtulsakaz kacınca hep kacası gelıyor ddıkkat et
bende olamıyorum düzenlı emzirmeden dolayı bu ay yıne olmadı geçen ay cıvanpercemı ıctm günay ıcmeyım dıyorum ama karnım sıs offf bugün benimde hafif menüm degıstı aksam dolma bıber yedım bı dılım de kek patlıcan kuru yogurtla cayın yanında az kuruyemıs çok pısmanım yürüyüş yaptım amaEve
evet canim cok dogru yaa su adet doneminden nefret ediorum olsak da kurtulsak
sislik mi acaba ttuzlu mu yıyonben sabahlari gune +500 GR. ILE basliyorum bunun sebebi ne acaba aksama dogru gidiyor...
migrosta var canımhaha bende o dogurup ayni kalanlara sasmammak elde değilsen bi duşa dogurmucan mi
afiyet olsun kalorisiz kuru iyi olur canım..kinoa nerde var
hayırlı olsun ficansım o kadar olur canım düğün buselam kızlar
çook yorgunum bu ara gelemedim düğünümüz vardı hafta sonu kardeşimin
menüler
pazartesi,sabah klasik karatay kahvaltısı,öğlen yayla çorbası,nohut,az kabak yemeği, akşam az kavurma
salı sabah 6 km yürüyüş, ton balıklı salata, peynir, zeytin, öğlen yoğurtlu havuç, salata , türlü, yarım dilim börek
dün sabah 6 km yürüyüş, yumurta salatası, peynir, zeytin, yarım poaça ve yarım kek, akşam patlıcan yemeği ve menemen
hiç sorma canım adet öncesi bi şişeriz adett sonrası yine eee bunun arsında ne kaldıEve
evet canim cok dogru yaa su adet doneminden nefret ediorum olsak da kurtulsak
Allah evladına sağlıklı güzel omur versin canımbugün yediklerimi yazayım
kahvaltım=1 büyük dilim tb.ek.+1 yumurta+zeytin peynir+2 ceviz+çay
öğlen= yok
akşam=kuru kavurma+salata
ara=çay +çiğ fındık
erik
kuru kavurma ilk kez yaptım internetten baktım sizdemi böle yapıyosunuz
soğanı yağda soteliyoz salça ekliyoruz haşlanmış kuruları ekliyoruz kavuruyoruz su eklemedim
üzerine 1 diş sarımsaklı yoğurt ile yeniliyor pulbiber ekledim
bugün yöresel pazarada gitti bişeler aldık sağlıklı şeyler içinde tatlı yok tabiki
aralarda biberli yoğurdumu yiyorum hiç unutmuyorum hemen sonuç alınmaz tabiki sabretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?