Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın canlar...
dün akşam

chilli soslu tavuk
yoğurtlu semizotu salatası

sade soda yanında antep ve az çekirdek
meyve olarak da malta eriği

bu sabah

kıymalı omlet(karnıyarıktan kalan kavrulmuş kıyma vardı az)
peynir zeytin
çay
yarım greyfur

greyfurt kilo vermeye yardımcıymış kızlar ...yemekten önce yarım yiyin diyor ayça kaya ama ben yemek sonrası yedim napalım olsun okaaa..hiçbirşey yapmayın sadece yemeklerden yarım saat önce yiyin kilo verirsiniz diyor..kabuğunu ve zarını soyması accuk zahmetli ama olsun aldım 2 kilo onu da yiycem...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benimde göbek bölgemde kilo var 60 kilodan en son 55-56 arası oldum ev içinde basit hareketler yaparak .göbek çevresi hala duruyor görüntü olarak herkes zayıf olduğumu söyler ama içimi ben bilirim :) şimdi incelerken sayfları gördüm kısmetse olur Seda Hanım'ın kullandığı lipomagnet denen şeyden bahsediyorlar bilgisi olan kullanan var mı

Malesef

greyfurtu ben universite bi diyetimde kullanmistim gercekten etkili bende alayim..üniversiteye çıta gibi 48 kg giidip 63le mezun olan nadir insanlarfanim ama boyumda uzamisti kötü değildi 68le evlenip 77 olduguma inanamiyorum 65 olcam

kahvaltim geç uyandik 10.15
Kalkınca elma sirkeli 2sb su

2Tam buğday ekmegi ile bir kk peynir
5zeytin
1haşlanmış yumurta
bol maydonoz biber şekersiz cay

12.30.ara
1elma 1su süt1avuc leblebi

14.30 öğle yemegi
1kase corba
ton baligi maydonoz
2tambugday ekmegi ayran

16.30
süt 1sb
bir avuç leblebi
1meyve

Aksam
1kase tarhana corbasi
8yk kuru patlican
2yk yoğurt
salata 2tam buğday ekmegi

Cayin yanina bir avuç leblebi 2findik yerim

21.00-22.00arası yine yürürüm insallah bugün + cktm hic kaçırmadım ama neyse yarin ---olur inşallah vazgecmek yok

Ben dee sersumu dinledimm bugün bildireyim çünkü yarın akşama dek sınavlarım var giremem siteye ;( geçen hafta 60 kg idim bu hafta 59.8 yanı yüzde 0.33 farkim varrr :)) herkese bool kılı vermeli tartı günü olsun. Menü bildirimi yapamiyorum çünkü sabah aksamdışarda yiyorum sehir disindayim o nedenle. Hepinizi cook optumm

Eve
evet canim cok dogru yaa su adet doneminden nefret ediorum olsak da kurtulsak
bende olamıyorum düzenlı emzirmeden dolayı bu ay yıne olmadı geçen ay cıvanpercemı ıctm günay ıcmeyım dıyorum ama karnım sıs offf bugün benimde hafif menüm degıstı aksam dolma bıber yedım bı dılım de kek patlıcan kuru yogurtla cayın yanında az kuruyemıs çok pısmanım yürüyüş yaptım ama

ben sabahlari gune +500 GR. ILE basliyorum bunun sebebi ne acaba aksama dogru gidiyor...
sislik mi acaba ttuzlu mu yıyon

haha bende o dogurup ayni kalanlara sasmammak elde değil sen bi duşa dogurmucan mi

afiyet olsun kalorisiz kuru iyi olur canım..kinoa nerde var
migrosta var canımaman bizden geçti canım allah isteyenlere versin

hayırlı olsun ficansım o kadar olur canım düğün bu

Eve
evet canim cok dogru yaa su adet doneminden nefret ediorum olsak da kurtulsak
hiç sorma canım adet öncesi bi şişeriz adett sonrası yine eee bunun arsında ne kaldı

bugün yediklerimi yazayım
kahvaltım=1 büyük dilim tb.ek.+1 yumurta+zeytin peynir+2 ceviz+çay
öğlen= yok
akşam=kuru kavurma+salata
ara=çay +çiğ fındık
erik
kuru kavurma ilk kez yaptım internetten baktım sizdemi böle yapıyosunuz
soğanı yağda soteliyoz salça ekliyoruz haşlanmış kuruları ekliyoruz kavuruyoruz su eklemedim
üzerine 1 diş sarımsaklı yoğurt ile yeniliyor pulbiber ekledim
bugün yöresel pazarada gitti bişeler aldık sağlıklı şeyler içinde tatlı yok tabiki
aralarda biberli yoğurdumu yiyorum hiç unutmuyorum hemen sonuç alınmaz tabiki sabretmek lazım

Allah evladına sağlıklı güzel omur versin canım aynen öyle yapıyoruz kuruları..sen yoğurdu dene tutarsa bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…