- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Ayy cnm bayikiorum senin menulerine ve enerjine
ayy sorma o adet öncesi krizleriii..Bu ara adet olcam ona ragmen dun gayet iyiydim kizlar az bile yemistim ammmaaa gece lavoboya uyandgimda kendimi mutfakta buldum cok kotu ya neyse hemen toparlayalim ne demis sersumcum bir ileri 2 geri verdim ama
başarılarmerhaba arkadaşlar benimde göbek bölgemde kilo var 60 kilodan en son 55-56 arası oldum ev içinde basit hareketler yaparak .göbek çevresi hala duruyor görüntü olarak herkes zayıf olduğumu söyler ama içimi ben bilirim :) şimdi incelerken sayfları gördüm kısmetse olur Seda Hanım'ın kullandığı lipomagnet denen şeyden bahsediyorlar bilgisi olan kullanan var mı
ayy kıs ben de aynı 52 ile başlayıp 56 ile tamamlamıştım üniversiteyiigreyfurtu ben universite bi diyetimde kullanmistim gercekten etkili bende alayim..üniversiteye çıta gibi 48 kg giidip 63le mezun olan nadir insanlarfanim ama boyumda uzamisti kötü değildi68le evlenip 77 olduguma inanamiyorum 65 olcam
çok soğuktu be ficansım Ankara3.5 km yürüyüş hava çok soğuktu ve ayaz
yürüyüş sonrası migros, 23 nisan çocuk bayramı indirimi başladı, kırtasiye malzemesi aldım biraz
kahvaltım imambayıldı, domates, peynir, zeytin, çay
heralde cicim bildir senn listemiz kalabalık olsunBen dee sersumu dinledimm bugün bildireyim çünkü yarın akşama dek sınavlarım var giremem siteye ;( geçen hafta 60 kg idim bu hafta 59.8 yanı yüzde 0.33 farkim varrr :)) herkese bool kılı vermeli tartı günü olsun. Menü bildirimi yapamiyorum çünkü sabah aksamdışarda yiyorum sehir disindayim o nedenle. Hepinizi cook optumm
tuzu fafla kaçırıyorsundur canım ödemdir o..tuzu azalt suyu arttır...ben sabahlari gune +500 GR. ILE basliyorum bunun sebebi ne acaba aksama dogru gidiyor...
ben sadece yağda kavuruyorum canım soğanla falan uğraşmıyom..annemin usulüübugün yediklerimi yazayım
kahvaltım=1 büyük dilim tb.ek.+1 yumurta+zeytin peynir+2 ceviz+çay
öğlen= yok
akşam=kuru kavurma+salata
ara=çay +çiğ fındık
erik
kuru kavurma ilk kez yaptım internetten baktım sizdemi böle yapıyosunuz
soğanı yağda soteliyoz salça ekliyoruz haşlanmış kuruları ekliyoruz kavuruyoruz su eklemedim
üzerine 1 diş sarımsaklı yoğurt ile yeniliyor pulbiber ekledim
bugün yöresel pazarada gitti bişeler aldık sağlıklı şeyler içinde tatlı yok tabiki
aralarda biberli yoğurdumu yiyorum hiç unutmuyorum hemen sonuç alınmaz tabiki sabretmek lazım
cicim bu aralar menü bildirimine hiç gelmiyosun hayırdırRumuz sarfansari
Gecen hafta 57.8
Bu hafta 58.8
++++++ 1 kilo
olsun pes etmek yok yavaş da olsa gidecekkilo bildirimi 57 ile baslayip 50 olmakti amac yaklasik bir aydır dikkat edip yuruyus yapmaya calissam da cok zor.
suan : 56.8 :, (