Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ayy cnm bayikiorum senin menulerine ve enerjine

Bu ara adet olcam ona ragmen dun gayet iyiydim kizlar az bile yemistim ammmaaa gece lavoboya uyandgimda kendimi mutfakta buldum cok kotu ya neyse hemen toparlayalim ne demis sersumcum bir ileri 2 geri verdim ama
ayy sorma o adet öncesi krizleriii...hemen sur ve yoluna devam et
başarılar...hiç bir fikrim yok
ayy kıs ben de aynı 52 ile başlayıp 56 ile tamamlamıştım üniversiteyiiyurttaki arkadaşımın annesinin güzel salçaları ve yarım ekmek sandviçlerimiz sayesinde
çok soğuktu be ficansım Ankarahastalanma dikkat et aman canımmigrosun anneler günü indirimleri de yaklaştı kıss..o da güzel olur..bizim sıpalar büyüdü tabee oyuncak alamıyoz artık

heralde cicim bildir senn listemiz kalabalık olsun
ben sabahlari gune +500 GR. ILE basliyorum bunun sebebi ne acaba aksama dogru gidiyor...
tuzu fafla kaçırıyorsundur canım ödemdir o..tuzu azalt suyu arttır...
ben sadece yağda kavuruyorum canım soğanla falan uğraşmıyom..annemin usulüü..o da güzel oluyor sarımsaklı yoğurtla...
Rumuz sarfansari
Gecen hafta 57.8
Bu hafta 58.8
++++++ 1 kilo
cicim bu aralar menü bildirimine hiç gelmiyosun hayırdırbişeyin yok umarım
kilo bildirimi 57 ile baslayip 50 olmakti amac yaklasik bir aydır dikkat edip yuruyus yapmaya calissam da cok zor.

suan : 56.8 :, (
olsun pes etmek yok yavaş da olsa gidecek

Sağol sersumum

kahvaltı iyimiş

Benden başka yiyen yok anca bitiriyom

Sağol filizcim di mi ama

Canım kuruyu ben sadece sarımsak ve salça ile soteliyorum soğansız öyle de çok güzel oluyor,ben de salı günüm var ona kavurucam,domates sos da ekliyorum yaz yaptığımız kavanozlardan

Liste ben de kızlar.....haydii bildiriniz bakalım...ben de gideyim tartılayım ve kahvaltımı yapayım...
dün öğlen(dışarıda

hamsi tava
şalgam suyu

akşam

menemen(eşimin ellerinden)
peynir zeytin
salata domates

dün bir de kaçamağım var maalesef..2 top dondurma

kahvaltı sonrası gelirim canlarım

Oldum bile canım sabahtan beri mendil dayanmıyor,öksürük de var

Oyuncak alamıyoruz evet,anneler günü indirimini ben de bekliyorum

Oldum bile canım sabahtan beri mendil dayanmıyor,öksürük de var

Oyuncak alamıyoruz evet,anneler günü indirimini ben de bekliyorum
Ayy ben bildim seniii..kızım senle ben naneliyiz bu konuda..oyy keşke yürümeyeydin..çok geçmiş olsun canım..iç ıhlamuru adaçayını bakem şimdii

Günaydın kızlar

Dün sabahı yazmıştım,akşama doğru da yayla çorbası,imambayıldı (bitti sonunda),az tavuk,3 yaprak sarma

Bu sabah yürüyemedim şifayı kapmışım

Kilo bildirimim

Geçen hafta 69.3

Bu hafta 68.8

Fark 500 gr

% 0.721

Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah,sersumum kolay gelsin

Ayy ben bildim seniii..kızım senle ben naneliyiz bu konuda..oyy keşke yürümeyeydin..çok geçmiş olsun canım..iç ıhlamuru adaçayını bakem şimdii

Zaten havayı öyle görünce yarıda kestim,normalde 1 saat yürüyorum yarım saat yürüdüm ama nanemolla olunca işte,sağolasın canım içiyorum akşamdan beri

Menülerin çok iyi,o kadar kaçamaktan bişey olmaz

Bildirim zamanı ama bende durumlar fena hiç bu kadar kilo almamistim bi hafta da.. çok ama çok radikal kararlar aldım. Ve kendime söz verdim gidecek bu kilolar..

Rumuz:neslihansltn
Gecen hafta:57.00
Bu hafta:58.00
Fark:+++1.00
Hedef:53.00

Vermem gereken kilo giderek artıyor acil önlem zamanı

sağol bebeemm
Zaten havayı öyle görünce yarıda kestim,normalde 1 saat yürüyorum yarım saat yürüdüm ama nanemolla olunca işte,sağolasın canım içiyorum akşamdan beri

Menülerin çok iyi,o kadar kaçamaktan bişey olmaz

rumuz:sersum
diyeti: karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:85.2 kg
bu hafta:84.5kg
fark:-700
yüzde:-%0.821
spor:yok

anneme gitmeden tartılmıştım regl den 85.2kg idim..ama yola çıktık biliyonuz bildiremedim malum..yine aynı kiloya döndüm..haftaya daha iyi olacak inşallah

Rumuz:Girlboymom
Gecen hafta:79.100
Bu hafta:78.500
Fark:---600gr
yüzde..%0,75
Hedef.65
Diyet.diyetisyen diye tı
spor hergun 1 saat tempolu yürüyüş adet olmuyorum ondan mı bu kadar yavaş gidiyo anlamadım çarşamba 77lerdeydi kaçamak yaptıgım yok sinir oldum bugün kahvaltıyı diyetisyene uymadım

Kahvaltı
Cilek istedigim kadar
yarım bardak süt

canım belli bir süre yavaşlıyor hatta duruyor kilo verişimiz..sıkma canını ben en iyi bilirim bunu..devam devam

ficansım geçmiş olsun pul biberli limonlu çorba iç iyi gelir canım kendine dikkat et
geçen hafta keçi sütü almıştım bi deneyeyim dedim yoğurt yaptım ama sevmedim eşime yedirmeye çalışıyom bitsin diye yarın pazarım var normal sütümü alıcam alışmışız başka bişey yiyemiyoz
bugün annemler gelecek sevdiklri şeylerden yapayım diyorum
durumlar böyle

canım keçi ürünleri bize de koktu yiyemedik..inekten başka peynir süt yoğurt yiyemiyoruz canım biz de..eşim bi arkadaşının teyzesinden peynir almış koyun attım..yazık oldu çok kokuyor çok..koyun bazen kokmuyor ama keçi çok ağır geliyor bize..aslında çok faydalı ama..napalım damak tadı
teyzemlere selam söyle

kızlar öğlen yemeğim kinoğa kısırı..ilk deneyeceğim tadını..yanında ayran..
tabii betty boop lu yeni amerikan servislerim eşliğinde..bayıldım bunlara..sizinle de paylaşayım dedim..
öncesinde yarım greyfurt yedim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…