ficansım geçmiş olsun pul biberli limonlu çorba iç iyi gelir canım kendine dikkat et
geçen hafta keçi sütü almıştım bi deneyeyim dedim yoğurt yaptım ama sevmedim eşime yedirmeye çalışıyom bitsin diye yarın pazarım var normal sütümü alıcam alışmışız başka bişey yiyemiyoz
bugün annemler gelecek sevdiklri şeylerden yapayım diyorum
durumlar böyle
Eki Görüntüle 1818647
kızlar öğlen yemeğim kinoğa kısırı..ilk deneyeceğim tadını..yanında ayran..
tabii betty boop lu yeni amerikan servislerim eşliğinde..bayıldım bunlara..sizinle de paylaşayım dedim..
öncesinde yarım greyfurt yedim...
Servisler super kısırda kinoa bende alayımEki Görüntüle 1818647
kızlar öğlen yemeğim kinoğa kısırı..ilk deneyeceğim tadını..yanında ayran..
tabii betty boop lu yeni amerikan servislerim eşliğinde..bayıldım bunlara..sizinle de paylaşayım dedim..
öncesinde yarım greyfurt yedim...
iyi barii canım..gözün aydınregl olmusum ondanmis siskinlikler ve kilo alimi ve gizli kacamaklar... bir hafta yokum kizlarr
yok canım herkes yaptı bildirim sabahtan beri.Kizlar bugun cuma kimse kilo bildirim yapmamos henuz 65.5 ile basladim adet olcam ama olamama sorunm var ins ondandir sislikler
sağol canım.Sağol filizim yapayım öyle çorba iyi oldu söylediğin , kendimiz hasta olunca bişey yapmıyoruz, hem aklıma gelmiyor, yapıp getiren de yok
Afiyet olsun, servislerin de çok tatlı, ben de mi alsam kinoa, ama ben karabuğdayı da çok sevmiştim
canım kesin yanlışlık vardır o bedende. üzülmeAz önce pantolon aldım renklı renklı sarı mor 23nısana da lazım yarın sıkır şükür olmalıuım sınıfım oynayacak sonra kızımın gösterie yetıscem ama moralım bozuldu pantolonların bedenlerı sanırım problemlıydı çünkü üstümde 42 beden journey olmasa ınanmazdım aldıgım pantolonlar 46sorunlu kesin ama moral sıfır
sağol canım..Servisler super kısırda kinoa bende alayım
Ayy evet herkes yapmis ben gecikmisim canimkızlar yemek yapmaya daldım liste gecikti..hazırdı aslında ama son kişi standby da gelir belki dedimdi..neyse kusura kalmayın...
akşam yemeğim
actifrayda karışık kızartma
yoğurt
Eki Görüntüle 1818838 Eki Görüntüle 1818840 Eki Görüntüle 1818841
Ayy dondurma donemi basladi dimi cnm oh missListe ben de kızlar.....haydii bildiriniz bakalım...ben de gideyim tartılayım ve kahvaltımı yapayım...
dün öğlen(dışarıda
hamsi tava
şalgam suyu
akşam
menemen(eşimin ellerinden)
peynir zeytin
salata domates
dün bir de kaçamağım var maalesef..2 top dondurma
kahvaltı sonrası gelirim canlarım
Bende pko var cnm birden aliorum nasi oluo hic anlamiorum gercektenBildirim zamanı ama bende durumlar fena hiç bu kadar kilo almamistim bi hafta da.. çok ama çok radikal kararlar aldım. Ve kendime söz verdim gidecek bu kilolar..
Rumuz:neslihansltn
Gecen hafta:57.00
Bu hafta:58.00
Fark:+++1.00
Hedef:53.00
Vermem gereken kilo giderek artıyor acil önlem zamanı
tesekur ederim hosbuldukHosgeldin aramiza
ne uyguluycam tam bilmiyom ama suan jillian michaels yapiyoryum 25 gun oldu baslayali inceldim biraz ama kilo hala aynihosgeld,n hedefin kac nasıl bi diyet uygulayacaksın
adet doneminde tarti daha fazla gosteriyo bendeKizlar bisey sorcam size hic adet donemi oldugu halde diyetine devam edip tartida azalan varmi
aynen canım..kolay oluyor ton hem de seviyorum ben
ben de filizim ben deee şaşıyorum ve çok gıcık oluyorum.. sen le ben iyi ki 1 doğurmuşuz yoksam anammmm ben zaten dubayım duble duba olurdummm
yap kıssss
sağol canımcım...kinoayı aldım mıtfakta bekliyo ..kısırını denemek lazım haklısın..bugün öğlen onu mu yapsam ne
bravoss sana
yap kıss yapay o da zor aslında abartmadan herşeyin tadına bakmak haklısın.
hayırlı olsun canım
canım bir artı bir eksi onunla ilgisi yok listemizim alsakta versek de listeye katılıyoruz ki motive olalım..okaa olur veb yıllardır 1 ileri 2 geri alıştım..çok güzel verdim 1.5 yıl önce 12-13 kilo...salak gibi dikkat etmedim gene aldım. .ama akıllandım..bir vereyeyim bu sefer korumam müthiş olacak
aynen canım..kolay oluyor ton hem de seviyorum ben
ben de filizim ben deee şaşıyorum ve çok gıcık oluyorum.. sen le ben iyi ki 1 doğurmuşuz yoksam anammmm ben zaten dubayım duble duba olurdummm
yap kıssss
sağol canımcım...kinoayı aldım mıtfakta bekliyo ..kısırını denemek lazım haklısın..bugün öğlen onu mu yapsam ne
bravoss sana
yap kıss yapay o da zor aslında abartmadan herşeyin tadına bakmak haklısın.
hayırlı olsun canım
canım bir artı bir eksi onunla ilgisi yok listemizim alsakta versek de listeye katılıyoruz ki motive olalım..okaa olur veb yıllardır 1 ileri 2 geri alıştım..çok güzel verdim 1.5 yıl önce 12-13 kilo...salak gibi dikkat etmedim gene aldım. .ama akıllandım..bir vereyeyim bu sefer korumam müthiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?