Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

saol canım üzüldüm ama emınım 44 üstü degılım neyse yarına odaklandım bua arada kaneel nerde işe başladı kayboldu

su actıfry hep gıdınce bakıyorum ama çok pahalı sersum ya

kizlar kizmayin bana ben her zaman giremiyorum listeyi tam net veremiyorum cunku adetim yaklastigi icin kacirdim ipin ucunu ama yaza en azindan 60 olmayi istiyorum
Valla ben emzrıdıgm ıcın çok düzensiz oluyorum son 3aydır oysakı duzene gıtmıstı kocaman gobus var bua ara gectı yöne günüm ama eksı oldugum olurdu nazar degmeden önce kılo vermme nazar degdı sen çabuk verıyon diyenler saolsun

Ellerine sağlık canım, hepimşz için daha şyisi de haftaya olsun

Kizlar bisey sorcam size hic adet donemi oldugu halde diyetine devam edip tartida azalan varmi

Bu dönemde metabolizmamız daha hızlı çalışıyor, kaçamak yapmayıp dikkat edilirse normalde verilenden daha fazla bile verilebilir tecrübeyle sabittir

Kizlar bisey sorcam size hic adet donemi oldugu halde diyetine devam edip tartida azalan varmi
ficans cığımın dediği gibi adet dönemi metabolizma çok daha hızlı çalıştığından dikkat edersen çok daha fazla verirsin ..ama tabii bunu regl bittikten ve şişlikler inince görürsün tartıda..regl dönemi ben en az 1kg fazla gelirim genelde.
kizlar kizmayin bana ben her zaman giremiyorum listeyi tam net veremiyorum cunku adetim yaklastigi icin kacirdim ipin ucunu ama yaza en azindan 60 olmayi istiyorum
yok canım niye kızalım sen müsait oldukça gel bildir paylaş..biz herşeye açığız..listemiz sadece düzenli gelmeyi gerektiriyor..listeye girmek zorunlu değil zaten..
saol canım üzüldüm ama emınım 44 üstü degılım neyse yarına odaklandım bua arada kaneel nerde işe başladı kayboldu

su actıfry hep gıdınce bakıyorum ama çok pahalı sersum ya
Kaneel im tatilde TR ye geldi canım..kardeşinin düğünü var..epey bi gelemez o
pahalı canım haklısın ben indirime denk geldiydim 3.5 yıl önce almıştım...ama değer inan çok memnunum..
Bu arada sersum eline sağlık tebrik ederım 2.olmusum ama hıc mutlu olamadım bu kılo gıdecek
sağol canım aynen ben de 1. oldum güya ama sevinemiyom çünkü aldığımı geri verdim zaten
pes etmek yok haftaya daha iyi olacak

sağol canım..haftaya daha iyi olacak umuyorum

herkesler gezmede anlaşılan...biz de yarın gidicez..mangala..ama tedbirliyim yanımda recisör koltuğumla gidicem belimi dinlendiricem
sabah kahvaltım

omlet
peynir zeytin
salata domates
az ekmek kabuğu

sinema keyfinde çekirdek

2. öğünüm daha pişiyor..bulgurlu yaprak sarma ve mercimek çorbası olacak inşallah

Ben memeleket yolundayım canım orda tartı yok bulursam bildiririm yoksa eczaneye falan gtmeye çalışırım olmazsa izinli sayılırım menulerı bıldiieiirim haftaıcı

Canim bende bi yerde ole duymustum hep derler ya sisiyoruz diye bi yerde duymustum bnde metobolizmadan dolayi daha cok verildigini ins bende ole olurum o zaman bahane uretmek yok devam

Sersumcum sagol aciklamalarin icin o zaman devam edioruz kizlarrr adet donemini kotu bisey olarak degilde kilo vermeye yarar bisey gbi gorelim o zaman

Bugun sabah kahve oglen domates salatalik peynir zeytin bikac yulafli biskuvi biraz nutella malesef aksam da bi avuc kuyemis kavrulmamis cig sekilde bugunluk bu kadar

Kaynanam geldi canim
Ne yedigim belli olmuyor ve girmeye pek firsatim olmuyor

Sabah kahvaltsi
1 yumurta
2kk peynir
azcik patates kızartması

Ara
1meyve 2kaşık yoğurt

Öğle aksam tek öğün yaptık
Fasulye kavurması
tavuk
2kaşık yoğurt
2dlm tam buğday
1kase çorba

Azcik dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…