- 20 Nisan 2016
- 16
- 23
- 3
- 37
pes etme inan basarirsinkilo bildirimi 57 ile baslayip 50 olmakti amac yaklasik bir aydır dikkat edip yuruyus yapmaya calissam da cok zor.
suan : 56.8 :, (
saol canım üzüldüm ama emınım 44 üstü degılımiyi barii canım..gözün aydın
yok canım herkes yaptı bildirim sabahtan beri..sen geriye bakmadın sanırım ..liste gecikti benden ötürü..
sağol canım..karabuğdayın kokusu tuhaf geliyor ya ondan
canım kesin yanlışlık vardır o bedende. üzülme
sağol canım..al kıss all
su actıfry hep gıdınce bakıyorum ama çok pahalı sersum yakızlar yemek yapmaya daldım liste gecikti..hazırdı aslında ama son kişi standby da gelir belki dedimdi..neyse kusura kalmayın...
akşam yemeğim
actifrayda karışık kızartma
yoğurt
Eki Görüntüle 1818838 Eki Görüntüle 1818840 Eki Görüntüle 1818841
Valla ben emzrıdıgm ıcın çok düzensiz oluyorum son 3aydır oysakı duzene gıtmıstı kocaman gobus var bua ara gectı yöne günüm ama eksı oldugum olurdu nazar degmeden önce kılo vermme nazar degdı sen çabuk verıyon diyenler saolsunkizlar kizmayin bana ben her zaman giremiyorum listeyi tam net veremiyorum cunku adetim yaklastigi icin kacirdim ipin ucunu ama yaza en azindan 60 olmayi istiyorum
22 Nisan 2016 LİSTEMİZ
Kilo verenler
1-sersum: %0.821
2-girlboymom:%0.758
3-ficans:%0.721
4-sahlep:%0.333
5-filiztoprak:%0.268
Kilo alanlar
6-sarfansarı:++%1.730
7-neslihansltn:++%1.754
aaadddaaa:65.5kg haftaya listede
standby gelmedi
Kizlar bisey sorcam size hic adet donemi oldugu halde diyetine devam edip tartida azalan varmi
Kizlar bisey sorcam size hic adet donemi oldugu halde diyetine devam edip tartida azalan varmi
yok canım niye kızalım sen müsait oldukça gel bildir paylaş..biz herşeye açığız.kizlar kizmayin bana ben her zaman giremiyorum listeyi tam net veremiyorum cunku adetim yaklastigi icin kacirdim ipin ucunu ama yaza en azindan 60 olmayi istiyorum
saol canım üzüldüm ama emınım 44 üstü degılımneyse yarına odaklandım bua arada kaneel nerde işe başladı kayboldu
su actıfry hep gıdınce bakıyorum ama çok pahalı sersum ya
sağol canım aynen ben de 1. oldum güya ama sevinemiyom çünkü aldığımı geri verdim zatenBu aradasersum eline sağlık tebrik ederım 2.olmusum ama hıc mutlu olamadım bu kılo gıdecek
sağol canım.Ellerine sağlık canım, hepimşz için daha şyisi de haftaya olsun
Bu dönemde metabolizmamız daha hızlı çalışıyor, kaçamak yapmayıp dikkat edilirse normalde verilenden daha fazla bile verilebilir tecrübeyle sabittir
Ben memeleket yolundayım canım orda tartı yok bulursam bildiririm yoksa eczaneye falan gtmeye çalışırım olmazsa izinli sayılırım menulerı bıldiieiirim haftaıcıherkesler gezmede anlaşılan...biz de yarın gidicez..mangala..ama tedbirliyim yanımda recisör koltuğumla gidicem belimi dinlendiricem
sabah kahvaltım
omlet
peynir zeytin
salata domates
az ekmek kabuğu
sinema keyfinde çekirdek
2. öğünüm daha pişiyor..bulgurlu yaprak sarma ve mercimek çorbası olacak inşallah
Canim bende bi yerde ole duymustum hep derler ya sisiyoruz diye bi yerde duymustum bnde metobolizmadan dolayi daha cok verildigini ins bende ole olurum o zaman bahane uretmek yok devamEllerine sağlık canım, hepimşz için daha şyisi de haftaya olsun
Bu dönemde metabolizmamız daha hızlı çalışıyor, kaçamak yapmayıp dikkat edilirse normalde verilenden daha fazla bile verilebilir tecrübeyle sabittir
Sersumcum sagol aciklamalarin icin o zaman devam edioruz kizlarrr adet donemini kotu bisey olarak degilde kilo vermeye yarar bisey gbi gorelim o zamanficans cığımın dediği gibi adet dönemi metabolizma çok daha hızlı çalıştığından dikkat edersen çok daha fazla verirsin ..ama tabii bunu regl bittikten ve şişlikler inince görürsün tartıda. .regl dönemi ben en az 1kg fazla gelirim genelde.
yok canım niye kızalım sen müsait oldukça gel bildir paylaş..biz herşeye açığız..listemiz sadece düzenli gelmeyi gerektiriyor..listeye girmek zorunlu değil zaten..
Kaneel im tatilde TR ye geldi canım..kardeşinin düğünü var..epey bi gelemez o
pahalı canım haklısınben indirime denk geldiydim 3.5 yıl önce almıştım...ama değer inan çok memnunum..
sağol canım aynen ben de 1. oldum güya ama sevinemiyom çünkü aldığımı geri verdim zaten
pes etmek yok haftaya daha iyi olacak
sağol canım..haftaya daha iyi olacak umuyorum
Kaynanam geldi canim
ayy sorma o adet öncesi krizleriii...hemen sur ve yoluna devam et
başarılar...hiç bir fikrim yok
ayy kıs ben de aynı 52 ile başlayıp 56 ile tamamlamıştım üniversiteyiiyurttaki arkadaşımın annesinin güzel salçaları ve yarım ekmek sandviçlerimiz sayesinde
çok soğuktu be ficansım Ankarahastalanma dikkat et aman canım migrosun anneler günü indirimleri de yaklaştı kıss..o da güzel olur ..bizim sıpalar büyüdü tabee oyuncak alamıyoz artık
heralde cicim bildir senn listemiz kalabalık olsun
tuzu fafla kaçırıyorsundur canım ödemdir o..tuzu azalt suyu arttır...
ben sadece yağda kavuruyorum canım soğanla falan uğraşmıyom..annemin usulüü..o da güzel oluyor sarımsaklı yoğurtla...
cicim bu aralar menü bildirimine hiç gelmiyosun hayırdırbişeyin yok umarım
olsun pes etmek yok yavaş da olsa gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?