izinli yazarım canım sorun yok tatilin keyfini çıkar...Ben memeleket yolundayım canım orda tartı yok bulursam bildiririm yoksa eczaneye falan gtmeye çalışırım olmazsa izinli sayılırım menulerı bıldiieiirim haftaıcı
Sersumcum sagol aciklamalarin icin o zaman devam edioruz kizlarrr adet donemini kotu bisey olarak degilde kilo vermeye yarar bisey gbi gorelim o zaman
Kaynanam geldi canim
Ne yedigim belli olmuyor ve girmeye pek firsatim olmuyor
Kaçamaksız bir haftasonu geçirdiğim için mutluyum kızlar hep böyle giderim inşallah. Sadece hiç meyve yemiyen ben bu ara çilek yiyorum inşallah çok etkilemez.
hadi hayırlısı sonuçları bekliyoruz..Kızlar goji berry cayina başladım bakalım nasıl etki edecek.
Benimde 1.5 aydir sabit kilom. Bu hafta diyetisyene gidecem bakalim. Yeni bir liste icin. Son 3 kilo yapisti ustumegünaydın kızlar...dün mangal yaptık...ama arkadaş poğça getirmiş 2 tane ondan yedim
bugün devam pes etmiyoruz..ama benim kilolar çook yavaş gidiyor..
daha da azaltmalıyım sanırım yediklerimi..
bu sabah
çeyrek muz
1 kupa tavuk suyuna çorba
sabah sabah canım bişey istemiyor..yumurtadan sıkıldım
gün içinde gelirim..belim azcık kötü gene uzanmalıyım
ah keşke benim de son 3 kilom son 5 kilom olaydı daBenimde 1.5 aydir sabit kilom. Bu hafta diyetisyene gidecem bakalim. Yeni bir liste icin. Son 3 kilo yapisti ustume
Ama her gun 1 saat yuruyorum 2 haftadir o iyi oldu sikilasmaya basladim
iyi gezmeler canımcım..slm kızlar bu aralar paso geziyoz ondan giremedim dünde burda expo açılışı vardı önce başbakan falan geldi daha sonra halka açıldı çok büyük bi alan gez gez bitmiyo gösteriler falan baya yoruldum
bugünde kızımın okulunda biraz sorun vardı oana gittik
yarında okula gitmicek doktor kontrolü var hayırlısı amannnnn koşturmaca bitmez
bu arada ne kadar dikkat etsemde diyette aksamalar oluyo tam olarak yarın başlıcam
çok düzensiz yedim bugün
sersumcum kinoalı kısırı beğendin sanırım kıs çok doyurmuyo boş bişey yiyomuş gibi oluyo dimi ama çok yiyebilirsin hiç şişirmiyo bende soğanlı pilavını yapamadım hala
belin hala ağrıyomu canım bide korse taksan tellilerden benim eşimin ağrıyınca hemen bengay la oğdurur korse takar sıcak iyi gelir
hayırlı olsun canım ..doğumdan sonra verirsin üzülme..merhaba kizlar bu sabah kan aldirmya giitim yarin sonuc cikar heralde hamileyim bide tarttilar 66.4 olmusum kilo verecem diye ugrastim ama bosa sadece sporla vucut sikilasiyo kilo diyet yapmayinca verilmiyo benimde kacti zatiii diyet
hoşgeldin..bize her türlü katılıp paylaşım yapabilirsin..başarılar..selam kızlar benıde aranıza alın.cok agır bır dıyet yapmak degıl vucuttakı ödemleri bırde 3 kılo fazlam var.
sabahları hafta ıcı kahvaltı yapamıyorum.sımdı okudum 1 bardak sabah aç karnına lımonlu su ıyı gelıyormus.
iyi gezmeler canımcım..
kinoayı ne beğendim ne beğenmedim aradayımama dediğin gibi şişirmiyor..
..belim de aynen kinoa gibi ne iyi ne kötü..bol bol yatıyom o da beni şişiriyor sanırım canım telli korseyi fizyoterapist önermedi..daha kötü olur dedi. .sadece sar ve sıcak tut dedi..
ben de ovduruyom kocişe bengay voltaren ne bulursak
hayırlı olsun canım ..doğumdan sonra verirsin üzülme..
hoşgeldin..bize her türlü katılıp paylaşım yapabilirsin..başarılar..
7 gunluk sınem kobal dıyetı var acaba deneyen varmı aranızda?Nefis bir insanın kendi ile verdiği en büyük mücadele..
Sabah kaltik ve çocuklar peynirli pide istedi. Bende kendime tam buğdaylı yağsız krep yaptım içine süzme yoğurt ve domates ekledim ama pideler gelince. Sıcak ve mis tereyağ li bi yere kadar dayana bildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?