7 gunluk sınem kobal dıyetı var acaba deneyen varmı aranızda?
canım biz uzun soluklu diyetlerle arada şoklama diyetleri yapıyoruz..en çok karatay ve dukan..ilk sayfada karatayla ilgili bilgiler var..protein ağırlıklı da beslenebilirsinteşekkür ederim.hoşbulduk.önerebilecegin birşey varmı bugun kı açılış için.
ahhh ahhh dayanmak da yere kadar..Nefis bir insanın kendi ile verdiği en büyük mücadele..
Sabah kaltik ve çocuklar peynirli pide istedi. Bende kendime tam buğdaylı yağsız krep yaptım içine süzme yoğurt ve domates ekledim ama pideler gelince. Sıcak ve mis tereyağ li bi yere kadar dayana bildim.
Canım sen söyleyince gördüm :) 75-55-65-60-70-50 canım son hafta özetler ve aof deneme sınavları ıle super sonuç aferın bana
Canim soklama diyetlerden hangisini kullaniosunuz bu arada karatayin butun kitaplarini okudum kadin mantikli da his sonu gelmio nedenseeşimle dıışarıda kahvaltı
menemen
peynir zeytin
1 simit
yarım dilim su böreği
salata domates
sonrasında yürüdük ..akşama ve ayarına karbonhidrat yok tabiii
çok geçmiş olsun canım zor geçiyor haklısın dinlenmek şartKızlar yogun boğaz ağrısı çekiyorum ve kahvaltıda n beri icmwdigim çorba kalmadı mercimek bol biberli. Tavuk suyuna çorba yine bol biberli ve az önce komşum bulgur pilavı ile fasulye kavurması getirdi biraz da ondan yedim. Ama hiç ama hiç halim yok kolum bile zor kalkıyorsesim kisildi yutkunamiyorum.. uyuyamiyorum.
dayanmalısnnn dayanmalısınnnnOff kizlar bi turli adet olamiorum ve doyamiorum.nedense suan sizi bile yiyebilirim bugub kardesim geldi cuma dogum gunu partisi var umarim dayanabilirim yani dayancagimi dusunuorum ins ama zor
canım karatay çok mantıklı bir diyet..işte dediğin gibi sonunu getirmek şart..Canim soklama diyetlerden hangisini kullaniosunuz bu arada karatayin butun kitaplarini okudum kadin mantikli da his sonu gelmio nedense
geçmiş olsun canım..adaçayı hem iç hem gargara yap tavsiye ederimKızlar yogun boğaz ağrısı çekiyorum ve kahvaltıda n beri icmwdigim çorba kalmadı mercimek bol biberli. Tavuk suyuna çorba yine bol biberli ve az önce komşum bulgur pilavı ile fasulye kavurması getirdi biraz da ondan yedim. Ama hiç ama hiç halim yok kolum bile zor kalkıyorsesim kisildi yutkunamiyorum.. uyuyamiyorum.
sevindim canım kızının kontrolünün iyi çıktığına.kızımı doktora götürdük tahliller normal çıktı çok şükür
birde ekmek yaptım kızlar tam b. ekmeği fırında pişirdim çok güzel oldu üzerine çörek otu haş haş. serptim eşim çok beğendi
sabah= 2 dilim ekmek+zeytin peynir+1 yumurta+fıstık ezmesi 1 kaşık+çay
öğlen= dışarda olunca boğazımız durmadı tavuk döner yedim maalesef yanında ayran
akşam=2 tabak çorba
ara= erik 1 avuç
Ah sersumcum ben aslinda tam bir sok diyet uzmaniydim ama suanda baslayamiorum litfen bana bisey soyleyin de yeniden baslayim ya nolurselam kızlar...
sabahki kaçamağın sonrası hiç bir şey yememem lazımdı ama acıktım..
1 tabak tarhana
yoğurt üzeri pul biber
arada da 15 tane kadar erik yedim
yaz geliyorr bikini, mayooo ,güzel cicili elpiselerrrrAh sersumcum ben aslinda tam bir sok diyet uzmaniydim ama suanda baslayamiorum litfen bana bisey soyleyin de yeniden baslayim ya nolur
Masallah canimCanım sen söyleyince gördüm :) 75-55-65-60-70-50 canım son hafta özetler ve aof deneme sınavları ıle super sonuç aferın bana
Cok gecmis olsun canim. İlaca basla en iysisiKızlar yogun boğaz ağrısı çekiyorum ve kahvaltıda n beri icmwdigim çorba kalmadı mercimek bol biberli. Tavuk suyuna çorba yine bol biberli ve az önce komşum bulgur pilavı ile fasulye kavurması getirdi biraz da ondan yedim. Ama hiç ama hiç halim yok kolum bile zor kalkıyorsesim kisildi yutkunamiyorum.. uyuyamiyorum.
en iyisi çalışmak canım ama ben kitapları geç aldım bu dönem sonra da adapte olamadim hatta bu dönem kalayım dedim esim özetleri oku aof ogrenmeden deneme yap sen yaparsın dedi gaza geldim hakikaten işe yaradı kaynak1 kullnmiyorum..ama isletme zor canım sen çalışmalısınMasallah canim
Ben 3 hafta baya yogun calisiyorum. Ozet kitaptan ozetleri okuyorum, teatleri cozuyorum. Son hafta da son 3 yilin cikmis sorularini cozerek giriyorum sinava ancak bu kadar yapabildim. Ben calismasam hic yapamic attiklarim pek tutmuyor cunku
ah bilirimm 20-25 gündür evde olunca..Eşim pastırma getirdi akşam ve ben bayılırım ondan da yedim. Oturmak ve yatmak insanı çok aciktiriyor..
Iste beni susn can evimden vurdun supersinnnyaz geliyorr bikini, mayooo ,güzel cicili elpiselerrrree daha nediyyim cicim sana...başla garii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?