Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

teşekkür ederim.hoşbulduk.önerebilecegin birşey varmı bugun kı açılış için.
canım biz uzun soluklu diyetlerle arada şoklama diyetleri yapıyoruz..en çok karatay ve dukan..ilk sayfada karatayla ilgili bilgiler var..protein ağırlıklı da beslenebilirsin
ahhh ahhh dayanmak da yere kadar..

Off kizlar bi turli adet olamiorum ve doyamiorum.nedense suan sizi bile yiyebilirim bugub kardesim geldi cuma dogum gunu partisi var umarim dayanabilirim yani dayancagimi dusunuorum ins ama zor

eşimle dıışarıda kahvaltı

menemen
peynir zeytin
1 simit
yarım dilim su böreği
salata domates

sonrasında yürüdük ..akşama ve ayarına karbonhidrat yok tabiii
Canim soklama diyetlerden hangisini kullaniosunuz bu arada karatayin butun kitaplarini okudum kadin mantikli da his sonu gelmio nedense

Kızlar yogun boğaz ağrısı çekiyorum ve kahvaltıda n beri icmwdigim çorba kalmadı mercimek bol biberli. Tavuk suyuna çorba yine bol biberli ve az önce komşum bulgur pilavı ile fasulye kavurması getirdi biraz da ondan yedim. Ama hiç ama hiç halim yok kolum bile zor kalkıyor sesim kisildi yutkunamiyorum.. uyuyamiyorum.

çok geçmiş olsun canım zor geçiyor haklısın dinlenmek şart

kızımı doktora götürdük tahliller normal çıktı çok şükür
birde ekmek yaptım kızlar tam b. ekmeği fırında pişirdim çok güzel oldu üzerine çörek otu haş haş. serptim eşim çok beğendi
sabah= 2 dilim ekmek+zeytin peynir+1 yumurta+fıstık ezmesi 1 kaşık+çay
öğlen= dışarda olunca boğazımız durmadı tavuk döner yedim maalesef yanında ayran
akşam=2 tabak çorba
ara= erik 1 avuç

Off kizlar bi turli adet olamiorum ve doyamiorum.nedense suan sizi bile yiyebilirim bugub kardesim geldi cuma dogum gunu partisi var umarim dayanabilirim yani dayancagimi dusunuorum ins ama zor
dayanmalısnnn dayanmalısınnnn
Canim soklama diyetlerden hangisini kullaniosunuz bu arada karatayin butun kitaplarini okudum kadin mantikli da his sonu gelmio nedense
canım karatay çok mantıklı bir diyet..işte dediğin gibi sonunu getirmek şart..
e geçen isveç yaptık..ayran detoksu lahana çorbası..denemediğimiz kalmadı yanii..nete yaz tıklanma rekoru kıran şok diyetler hepsi
geçmiş olsun canım..adaçayı hem iç hem gargara yap tavsiye ederim
sevindim canım kızının kontrolünün iyi çıktığına..yarın ben de kızımı götürücem..kbb ve bir de ultrason yaptırayım diyorum...kulağı ağrıyor epeydir..aile hekimine gittik antibiyotik kullandı damla kullandı gene tekrarladı..bakalım
ben de sen gibi bugün kaçamak akşamına sadece çorba

selam kızlar...
sabahki kaçamağın sonrası hiç bir şey yememem lazımdı ama acıktım..

1 tabak tarhana
yoğurt üzeri pul biber

arada da 15 tane kadar erik yedim

selam kızlar...
sabahki kaçamağın sonrası hiç bir şey yememem lazımdı ama acıktım..

1 tabak tarhana
yoğurt üzeri pul biber

arada da 15 tane kadar erik yedim
Ah sersumcum ben aslinda tam bir sok diyet uzmaniydim ama suanda baslayamiorum litfen bana bisey soyleyin de yeniden baslayim ya nolur

Canım sen söyleyince gördüm :) 75-55-65-60-70-50 canım son hafta özetler ve aof deneme sınavları ıle super sonuç aferın bana
Masallah canim
Ben 3 hafta baya yogun calisiyorum. Ozet kitaptan ozetleri okuyorum, teatleri cozuyorum. Son hafta da son 3 yilin cikmis sorularini cozerek giriyorum sinava ancak bu kadar yapabildim. Ben calismasam hic yapamic attiklarim pek tutmuyor cunku

Cok gecmis olsun canim. İlaca basla en iysisi

en iyisi çalışmak canım ama ben kitapları geç aldım bu dönem sonra da adapte olamadim hatta bu dönem kalayım dedim esim özetleri oku aof ogrenmeden deneme yap sen yaparsın dedi gaza geldim hakikaten işe yaradı kaynak1 kullnmiyorum..ama isletme zor canım sen çalışmalısın derslerinde güzel maşallah ınşallah istediğin olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…