Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..muayene olduk geldik yorulduk..kulaklarını sıcak tutması gerekiyormuş..klasik anne nasihatı yaniii.başını sıcak tutmazsan işitme kaybı yaşarsın dedi..daha teşekküllü bir hastaneye gidicez..hayırlısı bakalım
sabah kahvaltısı yok
öğlen

4 ızgara köfte
2 tavuk kanat
pul biberli yoğurt
şalgam suyu

şimdi de kiraz ve erik

ah bilirimm 20-25 gündür evde olunca...bi de yakamıyor insan...ne kadar az yerse yesin
evde olmak zor kızlar mutfak ortada malzemede var eeee insan durmuyo herşey yapasın geliyor neyseki ben aştım bunları önceden mutfaktan çıkmıyodum şimdi işim bitince kaçıyom mutfaktan

geçmiş olsun canım ankarada çok soğuk oluyo belki ondan etkilendi
aman canım ihmal etmeyin

bugünün özeti
kahvaltım= 2 dilim kendi yaptığım ekmek+1 yumurta+peynir+zeytin+1 kaşık yer fıstığı ezmesi+2 ceviz+çay
akşam=1 porsiyon bulgurlu sarma+salata+
ara=1 avuç leblebi ve çiğ fındık +çay
ara=erik
pul biberli yoğurda devam sabah ve akşam yiyorum unutmiyim yazmayı dedim

Canim gecmis olsun

Seker kızlar ben bu hafta iptal kacirmamaua çalışıyorum desem yalan olur sabah tam buğday öğlen tatlılar pastalar çok güzel di bugün lise arkadaşları ile buluştuk sonrasında ise universiteden sınıf arkadaşım memleketlim düğününe gidememistim ona uğradım bi kahve içtim eşiyle tanıştım abimin arabası bendeydi eve 21.00 de girdim arkadslarimin hediyelerini verdim çok güzel bigundu yarında teyzeme gidicez cuma kuzene oyy bol gezmeli bi hafta arkadaslarim tığ gibiydi diyeetisyene bi yıl gittim diyor arkadaşım biri ben de tombis degilim iyiisin dediler ama yinede bi dahakine zayiflarsin dediler inşallah bakalim mekik programı uyguluycam arkadaş söyledi bakalim sizlere güzel haftalar

ah canım mutfakda iş yapasım da yemek yapasım da yok ben hazır tatlı yiyince alıyorum(çikolata ,kazandibi falan)..yoksam mıtfakla ilgili bi problemim yokama uzun süredir sabrediyorum görüyorsunuz..
sağol canım..ankaranın soğuğu haklısın dinlemiyorlar ki bizi yüz defa söyledim sabahları çok soğuk diye neyse dr un söylemesi etkili oldu
ben de başladım pul biberli yoğurda canım hadi bakalım yarasın
Canim gecmis olsun
sağol canım
Canim coook gecmis olsun
sağol canım
ah benimde üniversite arkadaşlarım fıstık gibi..onları görünce kızıyorum kendime ahh ahhh

selam canlarım

dün akşam

1 su bardağı tam buğday makarnası(peynirli)
3-4 kaşık yeşil mercimek yemeği
salata
pul biberli yoğurt
şalgam suyu

bugün kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir zeytin
3 kaymaklı cevizli gün kurusu
1 küçük kase yoğurt
çay çayyy

benden bu kaa şimdilik..

Kizlar diyetisyenimin diywtlerine devam edicem artik paylasirim sizinle ah sersum.benim de manken gbi arkadaslarim var kendimo gorunce nefret ettim polikistik overim bide hep mi insan korbonhidtar ister ya aranizda pso olan varmi peki

slm kızlar
kahvaltım=1 yumurta+peynir zeytin +tb. ekmeği+2 ceviz+çay+fıstık ezmesi
akşam=kinoalı kısır düşünüyom değişiklik olursa yazarım
dün sarmayı azucuk kaçırdım ah ah tam tartı öncesi
regl kapıda hep cumaa gününe dek geliyor şişlik başladı ayyysinir oluyom yaaa motivasyon düşüyo

Kizlar diyetisyenimin diywtlerine devam edicem artik paylasirim sizinle ah sersum.benim de manken gbi arkadaslarim var kendimo gorunce nefret ettim polikistik overim bide hep mi insan korbonhidtar ister ya aranizda pso olan varmi peki
sorma.ben de hep tatlı istiyorumm

aman be ne çekiyoruz..regl öncesi 1 hafta şişlik..regl 1 hafta şiişşş sonra 3-4 gün gene şişlik..ee geriye kaldı 1 hafta

öğlen yemeğim hamsi buğulama...akşamı da hafif geçirmeyi düşünüyorum..bizimkilere fırında makarna yapıcam(dünden kalan makarnayı değerlendirme..)
anca tadına bakarım tb lı makarna ama yinede yemiycem yarın sabah yerim tartıldıktan sonra

şimdi de 10 tane erik

Son düzenleme:
liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

sarfansarı:20 Mayıs 2016

girlboymom:27 Haziran 2016 izinli

sahlep:03 Haziran 2016

neslihansltn:10 Haziran 2016

standby bildirime gelmiyor liste dışı..

filizim liste sende kolay gelsin....

kızlar en geç 16 ya kadar bildirim yapın lütfen ...

tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

Kızlar selamlarr dün sabah menüm: 3 ince dilim kızarmış ekmek.üzerine yumurta şurup fırına attık çok lezzetli oldu :) tost makinesine falan gerek yokmuş ekmek kızartmak için fırına atmak daha iyi oluyormuş :) yanında yarım kibrit kutukutusu peynir,1 iri zeytin yedim
Akşamına evde pizza yaptık yanında limonata erken yedik akşam yemeğini içimi biraz o rahatlatıyor :)
Bugün sabah canım sıkıldı tez hocama diye yemedim öğlene dek bir şey.annem de kiyamamis sıcak simit almış :) 1 simit,peynir ve domates yedim.
Akşama tavuk yemeği dusunuyoruz :)
Buarada kızlar ben gece yolcuyum yine sehirdisina cikicam. Ben bildirimi bugün yapayım diyorum ne dersiniz? Yarın gelemem çünkü

kızlarrrrr size süper bi haberim var... çocuklarımız için...ben kızıma sabahları okula giderken yesin diye kek yapıyordum..(canı başka birşey istemiyor..)..ama biliyorsunuz en küçük kek 2 yumurtayla oluyor onu da ye ye sıkılıyor çocuk 2-3 günden fazla da dayanmıyor sonuçta..ben de standart kek hamuru hazırlamıştım geçen hafta yarısını silikon kalıplarımda pişirmiştim kalanını da buzluğa koymuştum bakalım sonra deneyeyim çözülünce pişirince kabaracak mı diye..bugün çıkardım kalanı çözüldü içine kakao ekledim ,geçen sefer havuç ceviz eklemiştim..az önce pişirdim ucundan da tadına baktım off süper oldu aynı ..taze taze..bundan sonra böyle yapacağım..3 yumurtalı standart kek hamurumu hazırlayıp 2 ye 3 e bölüp buzluğa..belki sizin de işinize yarar dedimm

Son düzenleme:
ne çektin şu tez hocandan canım yaaa
bugün yap canım bildirimi filiztoprak ı etiketle de unutmasın seni görsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…