Iste beni susn can evimden vurdun supersinnn
Sabah istahim yoktu bi kahve sonra yuriyus oglen tavuklu salata kizlar
evde olmak zor kızlar mutfak ortada malzemede var eeee insan durmuyo herşey yapasın geliyorah bilirimm 20-25 gündür evde olunca...bi de yakamıyor insan...ne kadar az yerse yesin
geçmiş olsun canım ankarada çok soğuk oluyo belki ondan etkilendiselam kızlar..muayene olduk geldik yorulduk..kulaklarını sıcak tutması gerekiyormuş..klasik anne nasihatı yaniii.başını sıcak tutmazsan işitme kaybı yaşarsın dedi..daha teşekküllü bir hastaneye gidicez..hayırlısı bakalım
sabah kahvaltısı yok
öğlen
4 ızgara köfte
2 tavuk kanat
pul biberli yoğurt
şalgam suyu
şimdi de kiraz ve erik
Canim gecmis olsunselam kızlar..muayene olduk geldik yorulduk..kulaklarını sıcak tutması gerekiyormuş..klasik anne nasihatı yaniii.başını sıcak tutmazsan işitme kaybı yaşarsın dedi..daha teşekküllü bir hastaneye gidicez..hayırlısı bakalım
sabah kahvaltısı yok
öğlen
4 ızgara köfte
2 tavuk kanat
pul biberli yoğurt
şalgam suyu
şimdi de kiraz ve erik
Canim coook gecmis olsunCanim gecmis olsun
ah canım mutfakda iş yapasım da yemek yapasım da yok ben hazır tatlı yiyince alıyorum(çikolata ,kazandibi falan)..yoksam mıtfakla ilgili bi problemim yokevde olmak zor kızlar mutfak ortada malzemede var eeee insan durmuyo herşey yapasın geliyorneyseki ben aştım bunları önceden mutfaktan çıkmıyodum şimdi işim bitince kaçıyom mutfaktan
geçmiş olsun canım ankarada çok soğuk oluyo belki ondan etkilendi
aman canım ihmal etmeyin
ben de başladım pul biberli yoğurda canım hadi bakalım yarasınbugünün özeti
kahvaltım= 2 dilim kendi yaptığım ekmek+1 yumurta+peynir+zeytin+1 kaşık yer fıstığı ezmesi+2 ceviz+çay
akşam=1 porsiyon bulgurlu sarma+salata+
ara=1 avuç leblebi ve çiğ fındık +çay
ara=erik
pul biberli yoğurda devam sabah ve akşam yiyorum unutmiyim yazmayı dedim
sağol canımCanim gecmis olsun
sağol canımCanim coook gecmis olsun
ah benimde üniversite arkadaşlarım fıstık gibi..onları görünce kızıyorum kendime ahh ahhhSeker kızlar ben bu hafta iptal kacirmamaua çalışıyorum desem yalan olur sabah tam buğday öğlen tatlılar pastalar çok güzel di bugün lise arkadaşları ile buluştuk sonrasında ise universiteden sınıf arkadaşım memleketlim düğününe gidememistim ona uğradım bi kahve içtim eşiyle tanıştım abimin arabası bendeydi eve 21.00 de girdim arkadslarimin hediyelerini verdim çok güzel bigundu yarında teyzeme gidicez cuma kuzene oyy bol gezmeli bi haftaarkadaslarim tığ gibiydi diyeetisyene bi yıl gittim diyor arkadaşım biri ben de tombis degilim iyiisin dediler ama yinede bi dahakine zayiflarsin dediler inşallah bakalim mekik programı uyguluycam arkadaş söyledi bakalim sizlere güzel haftalar
sormaKizlar diyetisyenimin diywtlerine devam edicem artik paylasirim sizinle ah sersum.benim de manken gbi arkadaslarim var kendimo gorunce nefret ettim polikistik overim bide hep mi insan korbonhidtar ister ya aranizda pso olan varmi peki
slm kızlar
kahvaltım=1 yumurta+peynir zeytin +tb. ekmeği+2 ceviz+çay+fıstık ezmesi
akşam=kinoalı kısır düşünüyom değişiklik olursa yazarım
dün sarmayı azucuk kaçırdım ah ah tam tartı öncesi
regl kapıda hep cumaa gününe dek geliyor şişlik başladı ayyysinir oluyom yaaa motivasyon düşüyo
ne çektin şu tez hocandan canım yaaaKızlar selamlarr dün sabah menüm: 3 ince dilim kızarmış ekmek.üzerine yumurta şurup fırına attık çok lezzetli oldu :) tost makinesine falan gerek yokmuş ekmek kızartmak için fırına atmak daha iyi oluyormuş :) yanında yarım kibrit kutukutusu peynir,1 iri zeytin yedim
Akşamına evde pizza yaptıkyanında limonata erken yedik akşam yemeğini içimi biraz o rahatlatıyor :)
Bugün sabah canım sıkıldı tez hocama diye yemedim öğlene dek bir şey.annem de kiyamamis sıcak simit almış :) 1 simit,peynir ve domates yedim.
Akşama tavuk yemeği dusunuyoruz :)
Buarada kızlar ben gece yolcuyum yine sehirdisina cikicam. Ben bildirimi bugün yapayım diyorum ne dersiniz? Yarın gelemem çünkü
Ay sorma Sersumcum ya adam en sonunda okulu bıraktıracak bana :)) tamam hemen etiketliyim canim :**ne çektin şu tez hocandan canım yaaa
bugün yap canım bildirimifiliztoprak ı etiketle de unutmasın seni görsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?